Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Επισκέπτης
Τι θα πει κέρατο και  :jerking: τρίχες κατσαρές? Κοινοκτημοσύνη και κομμουνισμός λέμε! :rockon:
Η ατομική ιδιοκτησία είναι ΚΛΕΨΙΑ! :rockon: :dancing:
μικρε και αθωε σκιντο!!θα εχεις τα αγαθα που χρειαζεσαι!!τα απαραιτητα μονο!!π.χ μια γκομενα για να γαμας!!οχι 2!ενα ατομο εισαι ,μια γυναικα θα εχεις!!επισης στον κομμουνισμο σεβομαστε τα αγαθα του αλλου και δεν τα αγγιζουμε! :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μικρε και αθωε σκιντο!!θα εχεις τα αγαθα που χρειαζεσαι!!τα απαραιτητα μονο!!π.χ μια γκομενα για να γαμας!!οχι 2!ενα ατομο εισαι ,μια γυναικα θα εχεις!!επισης στον κομμουνισμο σεβομαστε τα αγαθα του αλλου και δεν τα αγγιζουμε! :rockon: :rockon:

Ισότητα στον πλούτο , όχι στη φτώχεια σύντροφε! Ασπάζομαι ακραίες ριζισπαστικές τροτσκιστικές τάσεις! :rockon: Ο καθένας θα  :knockinb: όποια θέλει ανά πάσα στιγμή!  :knockinb: Απεριόριστο για όλο το λαό! :rockon:

Επισκέπτης
Ισότητα στον πλούτο , όχι στη φτώχεια σύντροφε! Ασπάζομαι ακραίες ριζισπαστικές τροτσκιστικές τάσεις! :rockon: Ο καθένας θα  :knockinb: όποια θέλει ανά πάσα στιγμή!  :knockinb: Απεριόριστο για όλο το λαό! :rockon:
θα εχουμε ακριβως οτι χρειαζομαστε!!!μαρξισμος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
αν και δεν θελω να βαρυνω την συζητηση αλλα να πω μερικα!!!!!επειδη τυγχανει να ειμαι φοιτητης στην ασοεε και καλος πρωτον στην ουσια δεν υπηρξε ποτε κομμουνισμος(ο σταλιν ετρωγε με χρυσα κουταλια)και οι αντιφρονουντες στη σιβηρια τραβουσαν τα παθη του χριστου!!!!!δεν υφιστανται θεμα να ερθει η οχι κομμουνισμος!!!!οι συζητησεις αναμεσα στουσ μεγαλους οικονομολογους ειναι κατα ποσο θα δωσουν κινητρα να αυξηθει η αποδαση καποιων,το δημοσιο χρεος,τα επιτοκια,η ανεργια...κανενασ δεν ασχολειται με τις ιδεες του κομμουνισμου!!!! :) :) :) :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν θες να την βαρυνεις....
αλλα το κανεις...
πετας την βομβα σου και φευγεις.....
τελοσπαντων ας μην συνεχιστει αυτη η συζητηση γιατι θα αλλαξει το θεμα..!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν θες να την βαρυνεις....
αλλα το κανεις...
πετας την βομβα σου και φευγεις.....
τελοσπαντων ας μην συνεχιστει αυτη η συζητηση γιατι θα αλλαξει το θεμα..!

Όχι και το βάρυνε! :grin: Αφού δεν έβαλε τίποτα οικονομετρικά υποδείγματα ή χρονολογικές σειρές πάλι καλά :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Όχι και το βάρυνε! :grin: Αφού δεν έβαλε τίποτα οικονομετρικά υποδείγματα ή χρονολογικές σειρές πάλι καλά :2funny:
σκιντο αγορι μου....!!ακουσε με καλα...!!σε τρωει ο κ...ς σου να την πατε αλου την συζητηση...!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :P :P

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
ειλικρινα δεν το κανω για να δειξω τις γνωσεις μου(δεν ειναι του χαρακτηρα μου) αλλα να μαθαινουμε και κατι χρησιμο και να μην τα λεμε ετσι!!!αν ειναι για πλακα παω πασο!!!!οκ τωρα???το ξεβαρυνα καθολου???? :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
καλα καλα μην νομιζετε οτι θα περασει ετσι!!απλα κραζω αλλους σε αλλο θρεντ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειλικρινα δεν το κανω για να δειξω τις γνωσεις μου(δεν ειναι του χαρακτηρα μου) αλλα να μαθαινουμε και κατι χρησιμο και να μην τα λεμε ετσι!!!αν ειναι για πλακα παω πασο!!!!οκ τωρα???το ξεβαρυνα καθολου???? :idiot: :idiot: :idiot:
παρα πολλυ....!!
πλακα κανουμε ρε φιλε....!!
αλλα το γαμησαμε το θεμα παλι...!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ;) ;) ;) ;) :thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Έχει χάρη που μερικοί μερικοί ( έτσι θάνο?) χαλιούνται που ξεφεύγει η συζήτηση! ʼκου δε γίνεται να υπάρξει κομμουνισμός!!! :tickedoff: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ανοιξτε ενα θεματακι για τον κουμουνισμο να δεις τη συμετοχη θα χει....!
εγω ακριβως παντως δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω και ουτε τους πιστευω ονοματα δεν λεμε (αρχηγος κοματος) φωναζει κατα την αμερικη και το παιδι της σπουδαζει αμερικη...!!
ρε δεν μαμιουνται..!

Επισκέπτης
ξερεις επακριβως την εννοια του κομμουνισμου?????
για να τελειωνει το θεμα αυτο!!καποιοι ηγετες εκμεταλευτηκαν τις ιδεες του κομμουνισμου για δικο τους οφελος!!δεν τηρησαν τις ιδεες και τα ιδανικα και φυσικα δεν τα εφαρμοσαν!!!αυτα τα ολιγα.....!!ας συνεχιστει τωρα ομαλα το θρεντ

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
για να τελειωνει το θεμα αυτο!!καποιοι ηγετες εκμεταλευτηκαν τις ιδεες του κομμουνισμου για δικο τους οφελος!!δεν τηρησαν τις ιδεες και τα ιδανικα και φυσικα δεν τα εφαρμοσαν!!!αυτα τα ολιγα.....!!ας συνεχιστει τωρα ομαλα το θρεντ
οκ τελοσ!!!ασ ανοιξει κανενασ κανενα θρεντ να τα πουμε!!!!!!σορυ που παρεκτραπει λιγο η συζητηση!!!!!!ελπιζω να εχω την συγχωρεση σασ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα...!
ανοιξε ενα θεματακι να τα συζητησουμε ρε kasparov

Stories

Νέο!