Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απατάς κάποιον όταν δεν σε γεμίζει ή όταν είσαι μαζί του για να περνάς την ώρα σου,να καλύπτεις κάποια κενά και να υποκαταστήσεις εναν ανεκπλήρωτο έρωτα που προφανώς δεν σου έκατσε με κάποιον-κάποια άλλη..Απατάω δεν σημαίνει για μένα οπωσδήποτε ξενοπηδάω.Ακόμα και αν το ταίρι σου έχει το μυαλό του αλλού,για μένα είναι μορφή "απάτης".Νιώθω οτι με χρησιμοποιεί και σίγουρα θα με περνάει και για χαζή νομίζοντας οτι δεν το έχω καταλάβει :)
Γέμισε ο τόπος απατεώνες....

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Απατω την συζυγο , οταν με θεωρει πλεον κτημα της , δεδομενο και δεμενο ωσαν γαιδουρι , και αδιαφορει για εμενα σαν ανθρωπο αλλα δεν παραλειπει να μου υπενθυμιζει σε τακτα χρονικα διαστηματα τις υποχρεωσεις μου (απεναντι σ`εκεινη και τα παιδια μας) ,αλλα μονον αυτες....

*αγαπη ηταν καποτε , ενα αγορι και ενα κοριτσι που βαδιζαν χερι-χερι σε μια ακρογιαλια...

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Από την αδυναμία των ανδρών προέρχεται η διαφθορά των γυναικών...

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τα όρια της απάτης καθορίζονται κάθε φορά από τον εκάστοτε άνθρωπο, χαρακτήρα ή είδος σχέσης.  Σε γενικές γραμμές πάντως ηδική μου (ρεαλιστική) άποψη είναι ότι εάν αυνανίζεσαι φαντασιώνοντας κάποιον/κάποια άλλη δεν στοιχειοθετεί απάτη. ʼλλωστε τόσα ερεθίσματα έχει κανείς καθημερινά (συναναστροφές, σινεμά κλπ). Εκτός ποια εάν γίνει εμμονή. Τώρα εάν πάει κανείς με πουτάνα είναι μεν απάτη όχι τόσο σοβαρή όμως ώστε να διακινδυνευσει τη σχέση του. Ας πούμε οτι είναι μια "διανθισμένη" μαλακία. Το ίδιο ισχύει και για τα one night stands.
Εάν κάνει παράλληλη σχέση είναι πλέον καθαρή απάτη και κορόιδεύει και τον/την σύντροφο και τον εαυτό του.

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μολις εγραψες την μαγικη λεξη....."συντροφος".....

Οταν λοιπον η συζυγος παυει να σε συντροφευει σε ολα οσα διεπουν ενα αμιγως υγιες ζευγαρι , τοτε μεγαλε , τιποτα δεν μπορει να ειπωθει η να περιγραφει ως απατη εις βαρος της συζυγου , η οποια θεωρει οπως εγραψα και πιο πριν ,οτι εχει υπο τις διαταγες και την κατοχη της τον μαλακα του σπιτιου....

ας μην εχουν απαιτησεις λοιπον τετοιου ειδους καργιολες , διοτι δεν αξιζουν περισσοτερο απο τις εκδιδομενες !

Αντιθετα....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ολοι οι παντρεμενοι εχουμε περασει περιοδους στερησης τοτε αν κανουμε και ειναι απατη η οχι?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Yeti,...όπως έχω ξαναπεί ποτέ δε συμπάθησα το απόλυτο...και δεν το πίστεψα. Αλήθεια πόσο χρονών είσαι (περίπου); Πότε έζησες Σκανδιναβία και πόσο καιρό; Εχω ζήσει και εγώ συνολικά 3 χρόνια Σουηδία με πολλές επισκέψεις Νορβηγία και λίγες Δανία (με ξενερώνει απίστευτα η έχθρα τους για την Ελλάδα αλλά τους θαυμάζω για την οργάνωση και ελευθερία σε κάποια θέματα) και 6 μήνες συνεχόμενα Σκοτία.
Η αλήθεια (τα έχω ξαναγράψει) ότι είναι πιο προχωρημένοι σε ευρύτερα θέματα αντίληψης οι Βόρειοευρωπαίοι αλλά αρκετές φορές πάσχουν και αυτοί από φοβερό πουριτανισμό. Μπορεί να μιλάνε ελεύθερα για το σεξ άντρες γυναίκες, να λένε πχ ελεύθερα ότι θέλουν να αγοράσουν ένα δονητή αλλά όταν γίνονται θέματα περί εκδιδομένων πχ τους πιάνει αλλοφροσύνη, θυμούνται κοινωνικό πρόσωπο, κτλ
Από την άλλη θεωρώ ότι ειδικά ΦΙλανδές, Σουηδέζες, Νορβηγίδες και Ισλανδές είναι ΠΑΡΑ πολύ ειλικρινείς και αν πραγματικά θέλουν να σου πουν, ζητήσουν, δείξουν κάτι θα το κάνουν ευθέως. Αυτό είναι θετικό ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ αυτή τη νοοτροπία. Για φαντάσου όμως έναν ελληνάρα εδώ σε καμιά Καρδίτσα πχ (σόρρυ δεν έχω τίποτα με την πόλη) να του πει η Φιλανδέζα φιλενάδα του "...ξέρεις αγάπη μου δε με ικανοποιείς πια θέλω ένα διάλλειμα, διακοπές, κόκ"...το πιθανότερο είναι να την πλακώσει στις σφαλιάρες και θα τη στείλει στον αγύριστο.
Επίσης ένα πολύ θετικό στοιχείο των βορείων γυναικών είναι ότι είναι αρκετά ανεξάρτητες από οικογένειες, κάνουν πολύ καλές οικογένειες και διατηρούν το σύζυγό τους στην πρώτη προτεραιότητα στη σχέση τους ακόμα και αν έχουν παιδιά, δουλειά, κτλ κάτι που στις ελληνίδες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σχεδόν απόλυτα...

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
iwcg είμαι 27.  Συνολικά ως φοιτητης ανταλλαγης εχω μεινει 5 μήνες Φινλανδια και 3 Σουηδια. +2 μήνες περίπου συνολικα διακοπες σε Νορβηγια-Δανια. Βρηκα τις Φινλανδες πολυ πιο ευκολες αν και γενικοτερα εμεινα μαλακας στη Σουηδια μετα την εμπειρια της Φινλανδιας, ενοιωθα οτι κατεβηκα σαν τον Χατζηχρηστο με το ταγαρι και τις κοτες στο χερι.

Οι ανθρωποι ειναι προτεσταντες ως προς την αντιμετωπιση της ζωης σε πολλά θεματα (π.χ. ειναι λιτοι, δεν τους ενδιαφερουν οι πολυτελειες) αλλα με κοινωνικα κατοχυρωμενη ελευθερια στο ατομο. Στη Φινλανδια ειδα τις πιο ευκολες όμως ειδα και γυναικες με 7 παιδια γιατι ετσι ειναι καλυτερα συμφωνα με τους Ευαγγελιστες. Γι'αυτο και δεν με ξενιζει η σταση τους ως προς την πορνεια. Αν και οι Νορβηγοι ειδικα, λογω κοινων συνορων, όταν ξεκινουσε η ανατολικη πορνεια, του έδωσαν και καταλαβε!!

Δεν μου απαντας ομως, ούτε εσυ ουτε καποιος αλλος. ΤΙ θα κανει καποιος στην Ελλάδα που α)δεν εχει βρει γυναικα που με ειλικρινεια να της πει σ'αγαπω,σε θελω και να κανει γι'αυτη οσα λες β) CT-CG μπορει να παιρνει μια-δυο φορες το μηνα εκαστο; γ)σιχαινεται το μπουρδελο του 20ρικου με τους μεταναστες και απεχθανεται να περιμενει ουρα (έλεος) σε ένα καλο στουντιο;

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΤΙ θα κανει καποιος στην Ελλάδα που α)δεν εχει βρει γυναικα που με ειλικρινεια να της πει σ'αγαπω,σε θελω και να κανει γι'αυτη οσα λες β) CT-CG μπορει να παιρνει μια-δυο φορες το μηνα εκαστο; γ)σιχαινεται το μπουρδελο του 20ρικου με τους μεταναστες και απεχθανεται να περιμενει ουρα (έλεος) σε ένα καλο στουντιο;

Κατ`αρχας αγαπητε συναγωνιστη λες πως δεν εχεις βρει γυναικα που να πληρει ορισμενες προυποθεσεις , ετσι ωστε να νιωσεις πραγματικη αγαπη .Απλο αλλα ταυτοχρονα πολυπλοκο το θεμα .
Ερωτηση : μπορεις να γινεις εσωτερικα ξανα οπως οταν ησουν ακομη απονηρευτο παιδι ; Να βγουν αγνα αισθηματα δλδ.
Αν ναι , να ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα εμφανισθει εκεινη η "αδελφη" ψυχη που ζητας !
Μην ψαχνεις απεγνωσμενα , θα ερθει οταν ελθει το λεγομενο πληρωμα του χρονου και για σενα , αρκει να το θελεις
πολυ και αληθινα.....
Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες εχεις απολυτο δικιο , ωρες - ωρες συχαινομαι κι εγω τις φασεις με τις ουρες και τους βρωμιαρηδες καθε εθνικοτητας στα "σπιτια" (ουτε στις δημ.υπηρεσιες δεν ειναι ετσι  :headbang:) !

να`σαι καλα....

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Θελω να σχολιασετε κατα ποσον, μετα απο κερατο που ριχνετε στη συμβια/γκομενα/γυναικα σας σας πιανουν ωρες ωρες ενοχες...Φυσικα δε μιλαω να παει καποιος με επαγγελματια του ειδους αλλα να εχει παραλληλη σχεση, ξεπετες κτλ...Προσωπικα καμια φορα οταν βλεπω ποσο τρυφερα και στοργικα μου φερεται η δικια μου με πιανει μια ντροπη νατο πω... :-
Απο την αλλη σκεφτομαι ομως καλυτερα αυτα να τα κανω τωρα που ειμαι μικρος παρα να ειμαι 40 χρονω παντρεμενος και να φοβαμαι μηπως διαλυσω το σπιτι μου....Για καταθεστε εμπειριες!!

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Αδελφε αστα να πανε τυψεις υπαρχουν και πολλες το βιωνω οποτε το κανω και λεω δεν αξιζει γιατι ειμαι με μια καλη χρυση κοπελα αλλα απο την αλλη ειναι σαν τακτικη και μην το παρετε ρατσιστικα..κατι σαν τους γερμανους που εριχναν ξυλο στα παιδια τους απο το πρωι οχι γιατι καναν κατι αλλα για αν μην κανουν και αν κανουν να εχουν τιμωρηθει..καπως ετσι πιστευω να λειτουργει και με τις γυναικες εξαλου ο αντρας παει καθαρα για την καυλα με το που χυσει θελει να την κανει γυριζει στην βαση και τα αισθηματα ειναι τα ιδια ενω η γυναικα και η μεγαλητερη καργι@@@λα να ειναι το ριχνει στο αισθημα και ειπα παιδια μην το παρετε ρατσιστικα ετσι ειναι η φυση...τωρα στο θεμα τυψεων ενταξη υπαρχουν δεν ειπα οτι το κανω συχνα 3 φορες την εχω απατησει στα 5 χρονια αλλα ειναι κατι σαν το τσιγγαρο..η το κοβεις η δε.....

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να σχολιασετε κατα ποσον, μετα απο κερατο που ριχνετε στη συμβια/γκομενα/γυναικα σας σας πιανουν ωρες ωρες ενοχες...Φυσικα δε μιλαω να παει καποιος με επαγγελματια του ειδους αλλα να εχει παραλληλη σχεση, ξεπετες κτλ...Προσωπικα καμια φορα οταν βλεπω ποσο τρυφερα και στοργικα μου φερεται η δικια μου με πιανει μια ντροπη νατο πω... :-
Απο την αλλη σκεφτομαι ομως καλυτερα αυτα να τα κανω τωρα που ειμαι μικρος παρα να ειμαι 40 χρονω παντρεμενος και να φοβαμαι μηπως διαλυσω το σπιτι μου....Για καταθεστε εμπειριες!!

Φίλε εφόσον έχεις καλή κοπέλα και δε της αξίζει τέτοια φάση μη το κάνεις , Το άλλο που λές για τα 40 είναι καθαρά δικαιολογία.
Και εγώ είμαι σε τέτια φάση και πάω μόνο κανα στριπτιτζάδικο και πάλι έχω ενοχές.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.068
Πόντοι
12.056
Δεν κερατωνω ποτε....θα πεσει φωτια να με καψει  :2funny: :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Όντως υπάρχουν ενοχές. Επίσης υπάρχει και αυτό που λένε αλατοπιπερο, δηλαδή κάνοντας μια "λαδιά", γυρνάς και είσαι ακόμα πιο δεμενος μαζί της.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κατσε να μπουν και τα γύναια του σαιτ να σας περιμαζεψουν..  :grin: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αμα αξίζει το κέρατο με πιάνει μόνο πείνα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

εννοεις οτι οταν παντρευτεις και ''νοικοκυ-ρευτεις''  :grin: θα μπεις στον ''ισιο'' δρομο ????
για δουλεψε το λιιιιγο ακομη..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ξεκολλατε ολοι σας.κερατωστε ελευθερα και οσο πιο πολυ το κανετε τοσο περισσοτερο θα σας φευγουν οι τυψεις.ολες χρυσες και καλες ειναι μεχρι να μαθετε ή καλυτερα να παθετε, καμια σαν και αυτες τις ιστοριες που ακουτε και λετε, μα καλα γίνονται και αυτα?υπαρχουν τετοιες ιστοριες και στοι θρεντ το κερατο παει συννεφο.αντε να δειτε τι κανουν αυτες οι χρυσες κοπελες και μετα αναθεωρειστε.όλοι μεχρι να μαθουν τι παθαν τα ιδια λεγανε.ειμαι με καλη χρυση και αγια κοπελα και μπουρου μπουρου.αλλοι δεν μαθαινουν ποτε και θεωρουνται μαλακες απο τις κοπελες τους μέσα στην άγνοια τους.
αν ειστε τοοοσο τυχεροι και εχετε πεσει στο 5%των γυναικων που δεν κερατωνουν παλι να τις κερατωνετε γιατι οπως ειπε και αλλος συντροφος πριν, εμεις γαμαμε καιστη συνέχεια  (συναισθηματικα) γυρναμε.αυτες γαμιουνται και μετα ειτε μας δουλευουν ως μαλακες ή φευγουν.

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
"κάθε φορά πού πήγαινα με άλλη γκόμενα , αγόραζα στην γυναίκα μου ενα διαμέρισμα" Γιάννης Πάριος

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
"κάθε φορά πού πήγαινα με άλλη γκόμενα , αγόραζα στην γυναίκα μου ενα διαμέρισμα" Γιάννης Πάριος

αυτος ειχε ακριβο βιτσιο, ηθελε να ξενογαμαει και να το ξερει κι η γυναικα του..  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom