Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξεκολλατε ολοι σας.κερατωστε ελευθερα και οσο πιο πολυ το κανετε τοσο περισσοτερο θα σας φευγουν οι τυψεις.ολες χρυσες και καλες ειναι μεχρι να μαθετε ή καλυτερα να παθετε, καμια σαν και αυτες τις ιστοριες που ακουτε και λετε, μα καλα γίνονται και αυτα?υπαρχουν τετοιες ιστοριες και στοι θρεντ το κερατο παει συννεφο.αντε να δειτε τι κανουν αυτες οι χρυσες κοπελες και μετα αναθεωρειστε.όλοι μεχρι να μαθουν τι παθαν τα ιδια λεγανε.ειμαι με καλη χρυση και αγια κοπελα και μπουρου μπουρου.αλλοι δεν μαθαινουν ποτε και θεωρουνται μαλακες απο τις κοπελες τους μέσα στην άγνοια τους.
αν ειστε τοοοσο τυχεροι και εχετε πεσει στο 5%των γυναικων που δεν κερατωνουν παλι να τις κερατωνετε γιατι οπως ειπε και αλλος συντροφος πριν, εμεις γαμαμε καιστη συνέχεια  (συναισθηματικα) γυρναμε.αυτες γαμιουνται και μετα ειτε μας δουλευουν ως μαλακες ή φευγουν.

Έλεος ρε φίλε να κερατώνουμε επειδή μπορέι να μας καρατώσουν?

Να κερατώνουμε μόνο επειδη και όταν το θέλουμε λέω εγώ

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο την αλλη σκεφτομαι ομως καλυτερα αυτα να τα κανω τωρα που ειμαι μικρος παρα να ειμαι 40 χρονω παντρεμενος και να φοβαμαι μηπως διαλυσω το σπιτι μου....Για καταθεστε εμπειριες!!
Εγω που είμαι 45, παντρεμένος με παιδιά και τα κάνω, η μόνη τύψη που νοιώθω είναι ότι δεν το έκανα νωρίτερα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κερατο..........χμμμμμ......αν ειμαι σε σχση του μηνα και δεν την πολυ γουσταρω την κοπελα και ειμαι μαζι της για χαβαλε τοτε ναι δεν θα το σκεφτω και πολλυ...!!!αν ειμαι σε σχεση σοβαρη και εχω αισθηματα λιγο δυσκολο εως ακατορθοτο..!!ποτε ομως δεν λεω ποτε....!!γιατι ποτε δεν ξερω τι θα μου συμβει...!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω που είμαι 45, παντρεμένος με παιδιά και τα κάνω, η μόνη τύψη που νοιώθω είναι ότι δεν το έκανα νωρίτερα!
συμφωνω....!!
στο οτι δεν τα εκανες νωριτερα...!!
δεν ξερω τι ηλικια εχουνε τα παιδια σου, εμενα προσωπικα ο πατερας μου ειναι 50..!!εγω οπου να ναι τελιωνω πολυτεχνιο και ο αδερφος μου ειναι γιατρος...!αν επιανα τον πατερα μου να κερατωνει την μανα μου...!!!της καραπουταναρας θα γινοταν....!!!η εγω η ο αδερφος μου....!!
δεν μου πεφτει και πολυ λογος δικια σου οικογενεια ειναι μονο τα παιδια σου σκεψου αν γινει στραβη.........!
(φιλικα)

Επισκέπτης
Όταν είμαι με έναν άντρα που εκτιμώ και θέλω δεν κερατώνω. Τιμώντας την επιλογη μου κυρίως.
¨Οταν είμαι με κάποιον που με ενδιαφέρει μόνο το σεξ μαζί του, δεν έχω καμμία τύψη απολύτως και καμμία εκτίμηση επομένως και όπως και ένας κύριος είπε πιο πάνω (πιστοναιζερ?) μόνο πείνα με πιάνει χαχαχαχα

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φυσικά και νιώθω τύψεις μετά το κέρατο....Ανθρωπος είμαι.

Πάντα σκέφτομαι και νιώθω άσχημα πως θα μπορούσα να ρίξω και δεύτερο  :knockinb: :knockinb: αλλά δεν το έκανα!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
.. ή και συχνότερα να συμπληρώσω εγώ ...  :grin:
Τύψεις μπορεί να έρχονται κάποια στιγμή ... αλλά ίσως είναι περισσότερο η ανάγκη να μην σε πιάσουν και το τί θα γίνει μετά ... αλλιώς άμα τη βρεις την περίπτωση είτε με επαγγελματία είτε όχι .. θα το ρίξεις το κέρατο!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
.. ή και συχνότερα να συμπληρώσω εγώ ...  :grin:
Τύψεις μπορεί να έρχονται κάποια στιγμή ... αλλά ίσως είναι περισσότερο η ανάγκη να μην σε πιάσουν και το τί θα γίνει μετά ... αλλιώς άμα τη βρεις την περίπτωση είτε με επαγγελματία είτε όχι .. θα το ρίξεις το κέρατο!
αν το κερατο ειναι με επαγκελματια για μια δυο φορες πιστευω οτι δεν ειναι το ιδιο απ το να χεις παραληλη σχεση
το κερατο δεν συγχωρειται πολλυ ευκολα...λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο..!
αλλα απο μια επαγκελματια συγχωρειται πιο ευκολα απο μια παραληλη σχεση...!!πιστευω οτι αν εχεις παραληλη σχεση δεν εκτιμας τον ανθρωπο που εχεις διαλεξει να ναι διπλα σου για το υπολοιπο της ζωης σου....και μητερα των παιδιων σου...!!!
σε μικρη ηλικια δεν μαμιεται...!!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Οι τύψεις κατά την απιστία είναι ακριβώς ανάλογες με την πιθανότητα αποκάλυψης.
και δεν είναι και τύψεις. είναι φόβος του τί θα μας συμβεί όταν μαθευτεί.
ενώ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και λίγο τί θα συμβεί στο σύντροφό μας όταν μαθευτεί.

Δεν υπερασπίζομαι τη μονογαμία, αντιθέτως, έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος.
Αλλά ας σκεφτώ λίγο.. πόσο μαλάκας είμαι να μην μπορώ να κρατήσω έναν άντρα ανάμεσα στα σκέλια μου τουλάχιστον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το για πάντα μου πέφτει βαρύ), ή εκείνος εμένα..

Σκόρπιες σκέψεις ενός προβληματισμένου Πειραιώτη..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Τυψεις μετα το κερατο οφειλονται μονο οταν το μουνακι που πηδηξες ηταν below average απο οτι περιμενες.
Σε περιπτωση που σε κανει να χασεις 500 θερμιδες σε μια ωρα,παρακαλας να σταματησει να στον ρουφαει αφου εχεις ηδη τελειωσει και αρχισεις να νιωθεις οτι σε βιαζει κιολας τοτε πρεπει να εισαι ευγνωμων για το θειο δωρο που σου δοθηκε να βρεις την αντικαταστατρια της προηγουμενης κρυωκολης που ειχες μεχρι τωρα.
Επειδη το θεμα ειναι και εγκεφαλικο καλο ειναι να πεις την αληθεια στην πρωην για τη μουναρα που σε εκανε να χασεις την μπαλα και να της προτεινεις να ειστε fuckbuddies ετσι πλεον θα εχεις την ησυχια σου και θα εχεις εξτρα ψωλακι να σπρωχνεις τις μερες της περιοδου!

Επισκέπτης
Σχέσεις και μαλακίες δεν κάνω γιατί είμαι παντρεμένος αλλά και βαριέμε του θανατά τις ίδιες μαλακίες τόσα χρόνια , το μπλα μπλα εννοώ . Κύκλωμα με γκόμενες για σεξ και μόνο υπάρχει. CT παίζουν ( αρκει να έρχεται κάτι καλό όχι τα σαράβαλα που έρχονται τελευταία  ). Βέβαια στα 33 μου γαμάω επιλεκτικά και με προσοχή μη γίνω βούκινο ....

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Τριτη δε παιζει λογω ελλειψης χρονου,εκτος και αν εισαι μικρος σε ηλικια και δεν εχεις υποχρεωσεις οποτε ανεβαζεις τον πηχη και για ακομα μια.
Στην προκειμενη περιπτωση η πιο συμφορη λυση ειναι να
τη βγαζεις απλα με επισκεψη μεταξουργειο η φυλης.
Απλα πραγματα!

Επισκέπτης
Τυψεις μετα το κερατο οφειλονται μονο οταν το μουνακι που πηδηξες ηταν below average απο οτι περιμενες.
Σε περιπτωση που σε κανει να χασεις 500 θερμιδες σε μια ωρα,παρακαλας να σταματησει να στον ρουφαει αφου εχεις ηδη τελειωσει και αρχισεις να νιωθεις οτι σε βιαζει κιολας τοτε πρεπει να εισαι ευγνωμων για το θειο δωρο που σου δοθηκε να βρεις την αντικαταστατρια της προηγουμενης κρυωκολης που ειχες μεχρι τωρα.
Επειδη το θεμα ειναι και εγκεφαλικο καλο ειναι να πεις την αληθεια στην πρωην για τη μουναρα που σε εκανε να χασεις την μπαλα και να της προτεινεις να ειστε fuckbuddies ετσι πλεον θα εχεις την ησυχια σου και θα εχεις εξτρα ψωλακι να σπρωχνεις τις μερες της περιοδου!
εκτος αν σε προλαβει η πρωην σου και πει ποσο καλο γαμιας ειναι ο τωρινος της που την εκανε να σε ξεχασει!παιζει και αυτη η περιπτωση

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οι τύψεις κατά την απιστία είναι ακριβώς ανάλογες με την πιθανότητα αποκάλυψης.
και δεν είναι και τύψεις. είναι φόβος του τί θα μας συμβεί όταν μαθευτεί.
ενώ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και λίγο τί θα συμβεί στο σύντροφό μας όταν μαθευτεί.

Δεν υπερασπίζομαι τη μονογαμία, αντιθέτως, έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη επί του θέματος.
Αλλά ας σκεφτώ λίγο.. πόσο μαλάκας είμαι να μην μπορώ να κρατήσω έναν άντρα ανάμεσα στα σκέλια μου τουλάχιστον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το για πάντα μου πέφτει βαρύ), ή εκείνος εμένα..

Σκόρπιες σκέψεις ενός προβληματισμένου Πειραιώτη..
οπως ξαναειπα και παραπανω αν εχω σχεσακι του μηνα και μονο για να περναω καλα τοτε ναι θα κερατωσω αλιως λιγο δυσκολο..!!!
δεν πιστευω οτι οι περισσοτεροι που κερατωνουν μετα να τους καιει αν θα μαθευτει και αν νοιαζονται για τον ανθρωπο τους...!!!γιατι αν τους εκτιμουσαν δεν θα το καναν...!!και αυτο ισχυει και για τα 2 φυλα...λενε λενε για τους αντρες οτι κερατωνουν αλκα κα αυτες δεν πανε πισω!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Οντως παιζει επισης και η περιπτωση να πας στον καλο νεο γαμια της και να της δειξεις ολα τα βιντεο οταν την μπουκωνες και την ξεκωλιαζες για να του δειξεις τι προυπηρεσια ειχε καθως και να ζητησεις απο το γαμια να ανταλλαξετε υλικο και να παρατηρησεις τυχον βελτιωσεις στο νεο της μοντελο που δημιουργειται.
Οπως και να εχει η παραπανω ενεργεια καθιστα νεες καινοτομιες στη βελτιωση και την αποφυγη λαθων μετο νεο μουνακι που εχεις αποκτησει.
Πρεπει να μαθαινουμε και απο τα λαθη μας.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
διαβασα προσχτικα ολες τις απαντησεις και θελω να πω κατι...αν εισαι παντρεμενος τι να πω δεν ξερω(ειμαι μολις 22)για το κερατο αλλα αν εισαι ανυπαντρος μαλακια δεν ειναι να απατας???σε δενει κατι με την κοπελα???αν δεν γουσταρεις απλα την χωριζεις!!!και μην μου πει κανενας γιατι να αφησω την σταθερη γκομενα για μια ξεπετα!!!πιστευω οτι αν δεν σεβεσαι τον ανθρωπο που εισαι δεν σεβεσαι και τον εαυτο σου... :) :) :) :)

Επισκέπτης
καλη ιδεα!!ετσι μπορεις να βελτιωθεις και ο ιδιος!!να δεις κατι που δεν κανεις καλα!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι θα πει κέρατο και  :jerking: τρίχες κατσαρές? Κοινοκτημοσύνη και κομμουνισμός λέμε! :rockon:
Η ατομική ιδιοκτησία είναι ΚΛΕΨΙΑ! :rockon: :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
διαβασα προσχτικα ολες τις απαντησεις και θελω να πω κατι...αν εισαι παντρεμενος τι να πω δεν ξερω(ειμαι μολις 22)για το κερατο αλλα αν εισαι ανυπαντρος μαλακια δεν ειναι να απατας???σε δενει κατι με την κοπελα???αν δεν γουσταρεις απλα την χωριζεις!!!και μην μου πει κανενας γιατι να αφησω την σταθερη γκομενα για μια ξεπετα!!!πιστευω οτι αν δεν σεβεσαι τον ανθρωπο που εισαι δεν σεβεσαι και τον εαυτο σου... :) :) :) :)
το ιδιο σκεπτικο εχω και γω ακριβως...!!
αν θες ξεπετα βρισκεις...η γκομενα (δηλ η σοβαρη σχεση) δεν ειναι για ξεπετα....!!!ειναι πολλυ συνθετη... ζηταει πολλα ας μην τα αναλυσουμε ολοι τα ξερουμε πανω κατω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom