Γιατι αν τα ειχε κανει ολα αυτα θα μιλαγαμε πλεον στο θρεντ "εμπειριες απο ξεκωλλα ντυσιματα (και γκομενες συμπληρωνω εγω)"
στην ελλαδα ειναι ολα ή του υψους ή του βαθους....
έχω ξαναγράψει και θα το φωνάζω ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, τι κακό είναι αυτό στην Ελλάδα να τα ισοπεδώνουμε όλα και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινα συναισθήματα, σχέσεις, κτλ. Δηλαδή δεν υπάρχει "μέση" κατάσταση μόνο ξέκωλα και πουτάνες ή μόνο θεούσες και γυναίκες γάμο; Προς Θεού (αν και έχει σταματήσει να ασχολείται πλεον με το ανθρώπινο είδος, αν ασχολήθηκε κιόλας σοβαρά ποτέ...).
ΔΙΑΦΩΝΩ να πάρει στο σκεπτικό που παραθέτεις, τις ταμπέλες τις βάζουμε και τις αποδεχόμαστε εξίσου οι ίδιοι στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά αυτό που είπες εσύ και ο προηγούμενος φίλος (Yeti ) με βρίσκουν κάθετα, οριζόντια και πλαγίως αντίθετο. Δηλαδή πχ που είναι το κακό να κάνεις κάτι ή κάποια ακραία για αυτήν που νιώθεις ερωτευμένος ή είσαι; Που είναι το κακό πχ να ξεκινάς από την άλλη άκρη της πόλης να πας να δώσεις ένα τριαντάφυλλο στη δικιά σου;.
Και θέλεις και το άλλο; δηλαδή γυναίκες δεν υπάρχουν που κάνουν τα ίδια; Εχω δει περιπτώσεις να ξεροσταλιάζουν κάτω από το σπίτι άντρα 1.60, αδιάφορου οπτικά, οικονομικά, κοινωνικά και έχω ακούσει περιπτώσεις και μέσα στο σόι μου για γυναίκες που έγιναν παραδουλεύτρες προκειμένου να κερδίσουν τη συμπάθεια του άντρα τους πλέον ή ακόμα και της πεθεράς. Φυσικά στο ανθρώπινο είδος υπάρχουν πολλές αξίες, συμπεριφορές, πράξεις, σκέψεις, ιδέες για ένα συγκεκριμένο θέμα. ΑΛΛΑ μην τα κάνουμε όλα ίδια...
Προσωπικά και πάλι εγώ την αφοσίωση με τον όρο/όρους που θέτουν στην Ελλάδα κατά πλειοψηφία τον αντιπαθώ. Δε γουστάρω μια γυναίκα εργάτρια της σχέσης μου, να κουβαλά παντόφλες ή να μη με κερατώνει (έτσι να δείχνει τουλάχιστον). Ελεύθερα και ωραία μπορεί να δείξει αμα γουστάρει πολύ περισσότερα. Πχ. προτιμώ με τα 1000 η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου να με "ΠΗΔΑ" στο μυαλό, στην καρδιά και στη ψυχή παρά στο κρεβάτι όχι ότι αδιαφορώ. Στέκομαι εδώ: αυτή είναι η διαφορά των όσων προτιμούν City Tour πριβέ όταν αναζητούν έστω και με άψογη ηθοποιία το απόλυτο GFE. Δε με ξιτάρει το απλό fuckable onestand night ακόμα και με τη Μις Ελλάς ή τη Μις Κόσμος αν δε μπορεί πρώτα,κατά τη διάρκεια και μετά να πηδά το μυαλό μου γιαυτό που είναι, κάνει, δείιχνει, θέλει. ΑΝ το κάνει ψεύτικα μαγκιά της. Το ίδιο και ο άντρας....σίγα βγήκαμε όλοι υπερήρωες του σεξ στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε βοηθητικά (κάθε είδους) περισσότερο (αναλογικά) από κάθε άλλο όχι επειδή πάντα υπάρχει ανάγκη αλλά επειδή το ψάχνουμε αλλιώς, λάθος...
Προσωπική άποψη είναι...Εγώ πχ τρελαίνομαι όταν μετά από 2-3 μέρες η δικιά μου κάνει 500χλμ να έρθει απλά για ένα 24ωρο λόγω δουλειάς να με δει και κάνει σαν τρελη (είναι και η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου εκείνη τη στιγμή αλλά και πάντα...άσχετα αν κάνουμε και κανένα εξωγηπεδικό με CT). Θα γυρίσει κάποιος να μου πει βέβαια "...και αν πηδιέται αυτή όταν λείπει;" Καλά που δε γίνεται με τίποτα 40 τηλεφωνήματα την ημέρα και άλλα τόσα sms αλλά και ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ το πρόβλημα είναι δικό μου πάει να πει ότι δεν την καλύπτω εγώ. Και δε με νοιάζει το οργανικό (επειδή την ξέρω) αλλά το συναισθηματικό...όχι ότι υπάρχει πρόβλημα οργανικό (κοίτα να δεις απολογούμε τώρα!!!). Αλλά παίζετε λάθος μπάλα, σε λάθος γήπεδο με λάθος αντίπαλο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το έχετε καταλάβει..
Τέλος για τον Yeti ΔΙΑΦΩΝΩ στο "...όλο και κάποιος δωρεάν θα σε....". Διαφωνώ φίλε μου εκ προσωπικού γούστου. Λόγω θεσης, εμφάνισης, τρόπου, πολλές φορές είχα δυνατότητα να πηδήξω ακόμα και σούπερ μοντέλο. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πραγματικά, δε μου κάνει κλίκ, έτοιμο στο πιάτο να μου το δίνει και να μου υποσχεθεί να μου το κάνει από πολυέλαιο ανάποδα κρεμασμένη πάλι χέστ....α. Αλλο το να πω wow...ώραια γκόμενα αν τη δω κάπου ή να πω ΑΜΑΝ ωραίος κώλος πχ και άλλο να θέλω να την πηδήξω...Το δίνω εκεί που εγκεφαλικά θα με ξιτάρει...Αν κάποιους λοιπόν τους βγαίνει με λουλουδικά, χιλιομετρικές αποστάσεις, κτλ πάει να πει ότι έστω και ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ αυτό γουστάρουν αυτό νιώθουν. Γιατί πρέπει να κατακρίνονται; Ασε που η όλη αυτή η ιστορία πολλές φορές έχει και τη γλύκα της αντί να πάρεις ένα τηλέφωνο και να σου έρθει η Belucci (λέμε...) έτοιμη με το νεγκλιζέ και να σου πει να πέσω στα 4 είμαι έτοιμη έχω κρέμα πάρε με...!
Τελειώνω με ένα βιώμα. ΑΝ μείνεις αγαπητέ μου και αγαπητή μου (που σας απαντώ τώρα) σε ένα κρεβάτι γυμνός ή ντυμένος (δεν έχει ιδιαίτερο νόημα) και κρατηθείς από το χέρι, μιλώντας ή όχι, κοιτάζοντας στα μάτια τον άλλο (όχι το παιχνίδι πότε θα γελάσουμε) και νιώθεις να σε διαπερνά ρεύμα, να βλέπεις χρώματα (όχι λόγω βιάγκρα ή έκσταση) και να ακούς πουλάκια (όχι δεν κάνω μαύρη) και η άλλη πλευρά τη στιγμή που σκέφτεσαι κάτι να πεις εκείνη την ίδια στγμή στο λέει και τρελαίνεσαι τότε ΑΞΙΖΕΙ να ξυπνήσεις χαράματα, να τρέξεις 500χλμ, να πας ένα λουλούδι επειδή μόλις ξημέρωσε η μέρα των γενεθλίων της και παθαίνεις πλάκα όταν χωρίς να έχετε πει τίποτα σε περιμένει έχοντας ετοιμάσει πρωινό και ζεστό καφέ γιατί ένιωσε ότι θα πήγαινα και ότι έπρεπε να ήμουν εκεί...
Και για να μη χαλάσω με ξενέρωτη ιστορία (τη δική μου) το κλίμα του site να σας πω πολύ απλά και ειλικρινά ότι μια ακόμα φορά έπαθα τα ίδια και ήταν επαγγελματίας μόνο που στο αποκορύφωμά της δεν έπαιζε επαγγελματικά. Και εκεί τα είδα όλα...και αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε κάτι να δώσουμε εκεί που θέλουμε και εκεί που αξίζει...
Καλημέρα σας, ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας...