Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εγω δεν λέω για πηδηχταράδες και πουτάνες ΑΛΛΑ αν μάθαινα οτι ο πατέρας μου-θείος μου-γιος μου σπρώχνει το ουκρανιδάκι του παράνομα,δεν θα με χάλαγε..
για την μάνα-θεία-αδελφή μου που θα κεράτωνε τον δικό της ε θα έλεγα:ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ..

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
AΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση, αλλά ΓΝΩΣΤΗ πλέον στο ελληνικό ψευτοπουριτανικό στοιχείο. Αν εμείς ξενοπηδάμε είμαστε άντρακλες αν η γυναίκα μας πηδηχτεί έγινε πουτάνα. Δε μπορεί να συνεχίζεται αυτό στον 21ο αιώνα, δε θεωρείται η γυναίκα σπερματοδοχείο προσωπικής χρήσης κατά βούληση αλλά ελεύθερος άνθρωπος. Αν αυτό το καταλάβετε για μένα οι ΑΝΤΡΕΣ θα έχουμε κάνει ένα βήμα να έχουμε αρκετές πιθανότητες να καταλαβαίνουμε πιο καλά τις γυναίκες. Αλλιώς είμαστε πάντα χαμένοι από χέρι γιατί τότε για πχ. θα είναι σαν να θέλουμε να ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και να μας ΓΕΛΟΥΝ πχ στους ψεύτικους οργασμούς, στις δικαιολογίες, κτλ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Αν άντρες - γυναίκες θέλουν να ξενοπηδήξουν δεν μπορεί κανένας  ηθικοκοινωνικός φραγμός να τους σταματήσει. Αν βέβαια η κοινωνία μας άφηνε λάσκα μπορεί και να γινόμασταν Σόδομα & Γόμορα γιατί στην φύση μας δεν υπάρχει η μονογαμία. Εφόσον λοιπόν ευημερούμε το μυαλό μας πάει στο "κακό".
Ομως υπάρχει η διαφορά στον άντρα από την γυναίκα, στον τρόπο που αντιλαμβάνεται το πήδημα κλπ κλπ. Αρα πρέπει να διασαφηνίζεται κάθε φορά τι είναι απιστία.
Οι γυναίκες που βλέπουν το πήδημα όπως οι άντρες είναι ελάχιστες, δέιγματα (ουδέποτε στην ιστορία υπήρξαν μπουρδέλα γυναικών).
Φανταστείτε ποιά γυναίκα θα πήγαινε με άντρα το οποίον τον βλέπει 10 δευτερόλεπτα σε ένα πενταβρώμικο σαλόνι για 7 λεπτάκια σε ένα εξίσου πενταβρώμικο δωμάτιο ? Υπάρχει ?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Πολλά ακούστηκαν, πολλά ειπώθηκαν.

Ένα έχω να καταθέσω.

[size=10pt]Το ΠΑΝ στο κέρατο είναι να βρίσκεσαι πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΣΚΟΡ.[/size]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.068
Πόντοι
12.056
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:happybounce: :happybounce: :happybounce:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Το προσπαθουμε οσο μπορουμε.Ακομα και υπερωριες βαραμε.Αλλα δυστυχως το σκορ του αντιπαλου δεν προκειτε ποτε να το μαθουμε.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σταυρο θες να μας απαντησεις και στο πως θα χαρακτηριζες τη μανα σου αν ειχε ζιγκολο? ευχαριστω

Κωλύομαι να σου απαντήσω, λόγω θέσεως στο site...

Να είσαι σίγουρος/η πάντως, ότι έχω να σου απαντήσω.

Και όχι μόνο για τη δική μου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσωπικα δε με ενοχλει η θεση σου στο σαιτ αλλα οκ αν το θεωρεις προβλημα παω πασο.......θα ειχε ενδιαφερον παντως η απαντηση.......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μαλλον δεν καταλαβες τι θελει να σου πει μουνιτσα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πολλά ακούστηκαν, πολλά ειπώθηκαν.

Ένα έχω να καταθέσω.

[size=10pt]Το ΠΑΝ στο κέρατο είναι να βρίσκεσαι πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ στο ΣΚΟΡ.[/size]
Σωστος!!!απ τα αποδυτηρια βαζω γκολ για να ειμαι παντα καλλημενος..και το εννοω,απ τα αποδυτηρια...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το καλύτερο κέρατο μάγκες ποιο είναι?με την κολλητή της?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το καλύτερο κέρατο μάγκες ποιο είναι?με την κολλητή της?
μεσα στον πανικο μεχρι κι αυτο περασε απ το μυαλο μου φιλε...ακομα της το λεω καμιαφορα...ασε που ειναι και πολυ καυλακι η κολλητη της...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Προσωπικα δε με ενοχλει η θεση σου στο σαιτ αλλα οκ αν το θεωρεις προβλημα παω πασο.......θα ειχε ενδιαφερον παντως η απαντηση.......
Δεν υπάρχει κανένα "πρόβλημα".
Δε μου αρέσει όμως να εμπλέκομαι σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, όταν εγώ έχω το κουμπί που σβήνει post, και ο άλλος δε το έχει.
Δεν είναι fair play.

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρεσουν τα διαφορα αστεια που λετε διαφοροι του τυπου "πως θα νοιώθαμε αν μας έκανε η άλλη το ίδιο" όταν πηγαίνουμε με πουτάνες ή πηγαινουμε με καμμια allumeuse αν μας κατσει.

Αν οι γυναίκες είχαν την ίδια αντιμετωπιση προς το σεξ που έχουμε εμείς, τότε γιατί σας βγήκε ο πάτος να πηδήξετε την μόνιμή σας; Γιατί την  βγάλατε έξω σε ακριβά εστιατόρια, την πήγατε σπίτι το βράδυ κι ας μένετε σε αντιδιαμετρικά σημεία της Αθηνας, της κάνατε δωράκια και μαλακιες του Αγίου Βαλεντινου, υπομείνατε ότι ψυχολογικό παπαροπρόβλημα της παρουσιάστηκε, γνωρίσατε γονείς, αδέρφια, σκυλιά κλπ.; Γιατί δεν γαμήθηκε έτσι απλά η μανδάμ, για να το θεσω επι το λαικοτερον, για να ξέρετε που στεκεστε και εσεις και αυτή;

Για να τον φάει απο τον μόνιμό της χρειάστηκε όλος αυτός ο μαραθώνιος αγάπης και μπούρδας (Breaking my back just to know your name που λενε και οι Killers) και μετά υποστηρίζετε οτι είναι το ΙΔΙΟ για εμάς και το ίδιο για αυτές; Υποστηρίζετε τη θεωρητική θεση του ισου δικαιωματος να πηγαινει σε μπουρδελα; Κοριτσακι μου αν το μόνο που σε ενδιαφερει είναι οι πέτρινοι κοιλιακοί στήσου έξω απο κανα gym, όλο και κάποιος απο αυτους δεν θα ειναι gay και θα σε βολεψει (eventually). Θα πει άντρας όχι σε δωρεαν, no strings attached σεξ;

ΠΟΥ ακριβώς κολλάτε όταν μιλάμε για ΣΑΦΗ διαχωρισμό σεξ/αγάπης-αφοσίωσης για έναν άντρα;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι αν τα ειχε κανει ολα αυτα θα μιλαγαμε πλεον στο θρεντ "εμπειριες απο ξεκωλλα ντυσιματα (και γκομενες συμπληρωνω εγω)"
στην ελλαδα ειναι ολα ή του υψους ή του βαθους....ή θα πρεπει να σε χρυσοπληρωσουν για να σε πηδηξουν (γιατι εισαι και σοβαρη γυναικα καταλαβαινεις...) ή θα εισαι ξεκωλλο......δεν υπαρχει μεση λυση......και φυσικα για αυτο δε φταινε μονο οι γυναικες ουτε μονο οι αντρες...κατα ταλλα οι γυναικες βλεπουν το σεξ αν οχι ακριβως τουλαχιστον αρκετα παρομοια με τους αντρες.......απλα οι ταμπελες στην ελλαδα (το τονιζω αυτο) πανε και ερχονται και δυσκολα μια γυναικα θα μιλησει ευκολα για το σεξ,για το ποσο συχνα το σκεφτεται, για το τι της αρεσει κτλ κτλ κτλ

σταυρο οκ κατανοω αυτο που λες.....αν και δεν το βρισκω προσωπικη αντιπαραθεση τες παν......σεβομαι την αποψη σου νο προμπ :)

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πως τα καταφερατε και μπλεξατε μαναδες και πατεραδες δεν εχω καταλαβει ακομα.....μιλαμε μονο για το τι σημαινει για τον καθενα μας ΑΠΑΤΗ απο τον/την συντροφο του

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Γιατι αν τα ειχε κανει ολα αυτα θα μιλαγαμε πλεον στο θρεντ "εμπειριες απο ξεκωλλα ντυσιματα (και γκομενες συμπληρωνω εγω)"
στην ελλαδα ειναι ολα ή του υψους ή του βαθους....

έχω ξαναγράψει και θα το φωνάζω ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, τι κακό είναι αυτό στην Ελλάδα να τα ισοπεδώνουμε όλα και ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινα συναισθήματα, σχέσεις, κτλ. Δηλαδή δεν υπάρχει "μέση" κατάσταση μόνο ξέκωλα και πουτάνες ή μόνο θεούσες και γυναίκες γάμο; Προς Θεού (αν και έχει σταματήσει να ασχολείται πλεον με το ανθρώπινο είδος, αν ασχολήθηκε κιόλας σοβαρά ποτέ...).
ΔΙΑΦΩΝΩ να πάρει στο σκεπτικό που παραθέτεις, τις ταμπέλες τις βάζουμε και τις αποδεχόμαστε εξίσου οι ίδιοι στην Ελλάδα. Εμένα προσωπικά αυτό που είπες εσύ και ο προηγούμενος φίλος (Yeti ) με βρίσκουν κάθετα, οριζόντια και πλαγίως αντίθετο. Δηλαδή πχ που είναι το κακό να κάνεις κάτι ή κάποια ακραία για αυτήν που νιώθεις ερωτευμένος ή είσαι; Που είναι το κακό πχ να ξεκινάς από την άλλη άκρη της πόλης να πας να δώσεις ένα τριαντάφυλλο στη δικιά σου;.
Και θέλεις και το άλλο; δηλαδή γυναίκες δεν υπάρχουν που κάνουν τα ίδια; Εχω δει περιπτώσεις να ξεροσταλιάζουν κάτω από το σπίτι άντρα 1.60, αδιάφορου οπτικά, οικονομικά, κοινωνικά και έχω ακούσει περιπτώσεις και μέσα στο σόι μου για γυναίκες που έγιναν παραδουλεύτρες προκειμένου να κερδίσουν τη συμπάθεια του άντρα τους πλέον ή ακόμα και της πεθεράς. Φυσικά στο ανθρώπινο είδος υπάρχουν πολλές αξίες, συμπεριφορές, πράξεις, σκέψεις, ιδέες για ένα συγκεκριμένο θέμα. ΑΛΛΑ μην τα κάνουμε όλα ίδια...
Προσωπικά και πάλι εγώ την αφοσίωση με τον όρο/όρους που θέτουν στην Ελλάδα κατά πλειοψηφία τον αντιπαθώ. Δε γουστάρω μια γυναίκα εργάτρια της σχέσης μου, να κουβαλά παντόφλες ή να μη με κερατώνει (έτσι να δείχνει τουλάχιστον). Ελεύθερα και ωραία μπορεί να δείξει αμα γουστάρει πολύ περισσότερα. Πχ. προτιμώ με τα 1000 η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου να με "ΠΗΔΑ" στο μυαλό, στην καρδιά και στη ψυχή παρά στο κρεβάτι όχι ότι αδιαφορώ. Στέκομαι εδώ: αυτή είναι η διαφορά των όσων προτιμούν City Tour πριβέ όταν αναζητούν έστω και με άψογη ηθοποιία το απόλυτο GFE. Δε με ξιτάρει το απλό fuckable onestand night ακόμα και με τη Μις Ελλάς ή τη Μις Κόσμος αν δε μπορεί πρώτα,κατά τη διάρκεια και μετά να πηδά το μυαλό μου γιαυτό που είναι, κάνει, δείιχνει, θέλει. ΑΝ το κάνει ψεύτικα μαγκιά της. Το ίδιο και ο άντρας....σίγα βγήκαμε όλοι υπερήρωες του σεξ στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε βοηθητικά (κάθε είδους) περισσότερο (αναλογικά) από κάθε άλλο όχι επειδή πάντα υπάρχει ανάγκη αλλά επειδή το ψάχνουμε αλλιώς, λάθος...
Προσωπική άποψη είναι...Εγώ πχ τρελαίνομαι όταν μετά από 2-3 μέρες η δικιά μου κάνει 500χλμ να έρθει απλά για ένα 24ωρο λόγω δουλειάς να με δει και κάνει σαν τρελη (είναι και η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου εκείνη τη στιγμή αλλά και πάντα...άσχετα αν κάνουμε και κανένα εξωγηπεδικό με CT). Θα γυρίσει κάποιος να μου πει βέβαια "...και αν πηδιέται αυτή όταν λείπει;" Καλά που δε γίνεται με τίποτα 40 τηλεφωνήματα την ημέρα και άλλα τόσα sms αλλά και ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ το πρόβλημα είναι δικό μου πάει να πει ότι δεν την καλύπτω εγώ. Και δε με νοιάζει το οργανικό (επειδή την ξέρω) αλλά το συναισθηματικό...όχι ότι υπάρχει πρόβλημα οργανικό (κοίτα να δεις απολογούμε τώρα!!!). Αλλά παίζετε λάθος μπάλα, σε λάθος γήπεδο με λάθος αντίπαλο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν το έχετε καταλάβει..
Τέλος για τον Yeti ΔΙΑΦΩΝΩ στο "...όλο και κάποιος δωρεάν θα σε....". Διαφωνώ φίλε μου εκ προσωπικού γούστου. Λόγω θεσης, εμφάνισης, τρόπου, πολλές φορές είχα δυνατότητα να πηδήξω ακόμα και σούπερ μοντέλο. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ πραγματικά, δε μου κάνει κλίκ, έτοιμο στο πιάτο να μου το δίνει και να μου υποσχεθεί να μου το κάνει από πολυέλαιο ανάποδα κρεμασμένη πάλι χέστ....α. Αλλο το να πω wow...ώραια γκόμενα αν τη δω κάπου ή να πω ΑΜΑΝ ωραίος κώλος πχ και άλλο να θέλω να την πηδήξω...Το δίνω εκεί που εγκεφαλικά θα με ξιτάρει...Αν κάποιους λοιπόν τους βγαίνει με λουλουδικά, χιλιομετρικές αποστάσεις, κτλ πάει να πει ότι έστω και ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ αυτό γουστάρουν αυτό νιώθουν. Γιατί πρέπει να κατακρίνονται; Ασε που η όλη αυτή η ιστορία πολλές φορές έχει και τη γλύκα της αντί να πάρεις ένα τηλέφωνο και να σου έρθει η Belucci (λέμε...) έτοιμη με το νεγκλιζέ και να σου πει να πέσω στα 4 είμαι έτοιμη έχω κρέμα πάρε με...!
Τελειώνω με ένα βιώμα. ΑΝ μείνεις αγαπητέ μου και αγαπητή μου (που σας απαντώ τώρα) σε ένα κρεβάτι γυμνός ή ντυμένος (δεν έχει ιδιαίτερο νόημα) και κρατηθείς από το χέρι, μιλώντας ή όχι, κοιτάζοντας στα μάτια τον άλλο (όχι το παιχνίδι πότε θα γελάσουμε) και νιώθεις να σε διαπερνά ρεύμα, να βλέπεις χρώματα (όχι λόγω βιάγκρα ή έκσταση) και να ακούς πουλάκια (όχι δεν κάνω μαύρη) και η άλλη πλευρά τη στιγμή που σκέφτεσαι κάτι να πεις εκείνη την ίδια στγμή στο λέει και τρελαίνεσαι τότε ΑΞΙΖΕΙ να ξυπνήσεις χαράματα, να τρέξεις 500χλμ, να πας ένα λουλούδι επειδή μόλις ξημέρωσε η μέρα των γενεθλίων της και παθαίνεις πλάκα όταν χωρίς να έχετε πει τίποτα σε περιμένει έχοντας ετοιμάσει πρωινό και ζεστό καφέ γιατί ένιωσε ότι θα πήγαινα και ότι έπρεπε να ήμουν εκεί...
Και για να μη χαλάσω με ξενέρωτη ιστορία (τη δική μου) το κλίμα του site να σας πω πολύ απλά και ειλικρινά ότι μια ακόμα φορά έπαθα τα ίδια και ήταν επαγγελματίας μόνο που στο αποκορύφωμά της δεν έπαιζε επαγγελματικά. Και εκεί τα είδα όλα...και αυτό σημαίνει ότι όλοι έχουμε κάτι να δώσουμε εκεί που θέλουμε και εκεί που αξίζει...
Καλημέρα σας, ανοίξτε λίγο τους ορίζοντές σας...

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κατάλαβες το ύφος μου iwcg. Ίσως ήμουν πιο επιθετικός απ'ό,τι έπρεπε. Προφανώς και θα κάνεις πολλά πράγματα για κάποιον που θεωρείς ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Μέχρι να τον βρείς όμως αυτόν (κι εγω δεν την έχω βρεί) τί θα κάνεις; Θα τη βγάζεις με CT ή με το χέρι σου; Γιατί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας πρέπει να περνάει απο έναν μαραθώνιο σαν να πρόκειται για δοκιμασία αφοσίωσης για γάμο;

Το ύφος μου αναφέρεται στον ακύρηχτο πόλεμο μεταξύ των φύλων στην Ελλάδα που ειλικρινά μου έχει σπάσει τα @@.
Εχω ζήσει στις σκανδιναβικές χώρες για κάποιο διάστημα. Δεν λέω ότι είναι πανεύκολες (ειδικά οι σουηδέζες δεν είναι). Όμως η στάση τους είναι καθαρή. ΔΕΝ θα με πειράξει το κεράτωμα εκεί γιατί στην πλειοψηφία τους είναι συνειδητοποιημένες/αποστασιοποιημένες απο όλα τα παρελκόμενα του σεξ=σχέση στην Ελλάδα. Εκει όταν έχουν σχέση έχουν σχέση και όταν πηδιούνται απλά πηδιουνται. Εκει το One-night-stand τρώει πρωινό με την οικογένεια της κοπέλας.Και περνάνε καλά και καλά κάνουν. Εγώ τουλάχιστον δεν την θέλω παρθένα. 
Όμως στην Ελλάδα απο τη στιγμή που το σεξ συνεπάγεται σχέση τότε η γυναικεία απιστία σημαίνει "ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ κάπου δεν την καλύπτω... δεν ήταν κάυλα της στιγμής, ούτε κάτι τυχαίο ή casual. Αν ήταν έτσι γιατί έκανε 3 μήνες να μου κάτσει ενώ ήταν αγάμητη 2 χρόνια;"

Γι αυτό η κερατωμένη γυναίκα στην Ελλάδα είναι δέκτης συμπάθειας (α,ρε,το γουρούνι που δεν την εκτιμά...) ενώ ο κερατωμένος άντρας αντικείμενο οίκτου και χλευασμού (έλα μωρέ του τα φοράει, φαντάσου τι μαλάκας είναι).

Τα ήθη εδώ έχουν κολλήσει στο κοινωνιοβιολογικό στερεότυπο σεξ = τεκνοποιία = ανάγκη για έναν άντρα κουβαλητή γιατί εγώ κυοφορω και θηλάζω έναν χρόνο και ποιος θα φέρνει τροφή στη σπηλιά.

Το αν εσύ δεν πηδάς ό,τι απλά σου κάθεται δεν με αφορά. Εμένα όσες φορές μου έκατσαν χωρίς να διαφαίνεται απάιτηση σχέσης το έκαν και θα το κάνω (και εις τον αιώνα των αιώνων,αμήν). Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom