Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση πως οσο καλοκαιριαζει το κερατομα παρουσιαζει αυξητικες τασεις τι λετε και εσεις?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Λογικό!εξω το στριγκάκι-,μέσα το μπαλάκι...Ετσι πάει..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
φιλε ο οδηγος ταξι ειναι ενα επαγγελμα που ειναι απο τα πιο προσοδοφορα στο τομεα των γνωριμιων.

Αυτό είναι σωστό. Υπάρχει (ψάχτε στο παλιό forum) συναγωνιστής εδώ που έχει σκοράρει 6 περιπτώσεις επειδή έχει κίτρινο αυτοκίνητο...

Μέχρι που σκεφτόμουν να τα βάψω και εγώ!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό είναι σωστό. Υπάρχει (ψάχτε στο παλιό forum) συναγωνιστής εδώ που έχει σκοράρει 6 περιπτώσεις επειδή έχει κίτρινο αυτοκίνητο...

Μέχρι που σκεφτόμουν να τα βάψω και εγώ!

Αρκεί να το "γέμιζες" συχνά...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Ας το δουμε και απο την πλευρα της συζηγου για λιγο..
Μετα απο 1 μηνα αγαμιας καθε γυναικα ψαχνει να καλυψει το σεξουαλικο κενο της.Δε λεω καλοι οι δονητες και το δαχτυλο αλλα αλλο το live πραγμα.Επισης κανοντας το στο μυαλο της δε νομιζω να το βλεπει σαν απιστια αφου κατα βαθος ξερει οτι ο ανδρας της κανει κατα πασα πιθανοτητα το ιδιο και σε αυτη.
Ας το δουμε απο τη πλευρα του κερατα!?!
Ειναι οντως?Κανοντας ενα τετοιο επαγγελμα σαφως και πληρωνει καλυτερα σαφως και σου δινει το προνομιο να κανεις πραγματα στη ζωη σου αργοτερα πολυ νωριτερα απο ολους τους υπολοιπους.Οταν λοιπον εχεις τα γκαφρα και εισαι περιζητητος στο κονωνικο σου περιβαλλον και βρεις μια και ανοιξεις σπιτι,εισαι τοσο βλακας που νομιζεις οτι δε θα γαμηθει?Θελεις οντως να μη σου γημηθει και οταν γυρισεις μετα απο καιρο να τη δεις 100 κιλα και με χαπακια καταθλιψης?Συνηθως λοιπον τετοιες σχεσεις απο πριν ειναι στο θεμα αυτο ξεκαθαρες και ολοκληρωμενες.Μερικα γαμησια μπροστα στην ψυχικη υγεια των 2 δεν ειναι το προβλημα σημερα.
Ας το δουμε και απο τη μερια του γαμια λιγο.Εισαι οντως ο γαμαω?Μηπως επειδη γαμας μια για να καλυψεις τις αναγκες της το διαστημα που ο owner λειπει σε κανει πιο ανδρα?Μηπως τα γαμησια που κανει η τυπισσα δε μετρανε μπροστα στο να θυσιασει το μελλον της με εναν επιτυχημενο ανδρα που οταν γυρναει της τον καρφωνει σα τον χειροτερο νταβα που υπαρχει?
Μηπως και η αμφιβολια στο ζευγαρι το κραταει και ζωντανο?
Υπαρχουν πολλα aspects στο θεμα παιδες οποτε το κερατο ειναι κατι που πολλες φορες παρεξηγηται απο ολους.Πολλες φορες ειναι απαραιτητο κιολας να κρατηθουν ζωντανες σχεσεις τετοιου ειδους.Το θεμα ειναι οτι ο καθενας απο τη μερια του το βλεπει οπως θελει και τον συμφερει..

Ρε φίλε,

Μήπως έχει μια αρνητικότητα στο σκεπτικό σου?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Αρκεί να το "γέμιζες" συχνά...

Μα φίλε μου με την έλλειψη ταξί που υπάρχει τις ώρες αιχμής, όλες σηκώνουν το χέρι μόλις δουν κίτρινο αυτοκίνητο. Οπότε:
ʼμα λέει, σταματάς, χαμογελάς, και λες:
-Δεν είμαι ταξί, αλλά ευχαρίστως να σας πάω πιο πέρα αφού δε βρίσκετε!
Απο κει και πέρα είναι θέμα... γνωστής εξέλιξης. Πάντως το ότι ΜΠΗΚΕ (ενώ έχεις πει ότι ΔΕΝ είσαι ταξί), είναι ΚΑΛΟ σημάδι...

ʼμα είναι φόλα, δε σταματάς.
Και ΔΕΝ μπορεί και να σε γράψει η Τροχαία για άρνηση μίσθωσης, γιατί ΔΕΝ είσαι ταξί!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μα φίλε μου με την έλλειψη ταξί που υπάρχει τις ώρες αιχμής, όλες σηκώνουν το χέρι μόλις δουν κίτρινο αυτοκίνητο. Οπότε:
ʼμα λέει, σταματάς, χαμογελάς, και λες:
-Δεν είμαι ταξί, αλλά ευχαρίστως να σας πάω πιο πέρα αφού δε βρίσκετε!
Απο κει και πέρα είναι θέμα... γνωστής εξέλιξης. Πάντως το ότι ΜΠΗΚΕ (ενώ έχεις πει ότι ΔΕΝ είσαι ταξί), είναι ΚΑΛΟ σημάδι...

ʼμα είναι φόλα, δε σταματάς.
Και ΔΕΝ μπορεί και να σε γράψει η Τροχαία για άρνηση μίσθωσης, γιατί ΔΕΝ είσαι ταξί!

Έχεις και επιλογές, αν δε σταματάς σε φόλες...βουυυύρρρ για κίτρινη Ferrari, λοιπόν!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το να μας κερατώσει η γκομενα-γυναικα επειδη γουσταρει ξενη πούτσα,παει στο διάολο,χωρίζεις..
Αλλα να σε κερατώσει για αλλους λόγους?πχ να ανεβει στην εργασία της?Ε εκει,σε σκοτώνει...(επηρεασμένος απο το 'οι ζωές των άλλων'):P

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είδα χτες μια εκπομπή που έλεγε ότι υπάρχουν κάτι γονίδια που επηρεάζουν τις πιθανότητες να απιστήσει μια γυναίκα και τους πόσους ερωτικούς συντρόφους θα έχει στη ζωή της.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το ακουσα κ εγώ στην Σαντυ Κουτσοσταμάτη..By the way,ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Είδα χτες μια εκπομπή που έλεγε ότι υπάρχουν κάτι γονίδια που επηρεάζουν τις πιθανότητες να απιστήσει μια γυναίκα και τους πόσους ερωτικούς συντρόφους θα έχει στη ζωή της.
Αυτα τα γονιδια μηπως δραστηριοποιουνται περισσοτερο τους καλοκαιρινους μηνεσ?

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
χωρις ιχνος κριτικης ρωταω το εξης..αν καποιος δεν μπορει να κρατηθει και θελει να γαμαει δεξια αριστερα γιατι παντρευεται?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χωρις ιχνος κριτικης ρωταω το εξης..αν καποιος δεν μπορει να κρατηθει και θελει να γαμαει δεξια αριστερα γιατι παντρευεται?
επισης συμφωνω αλλα αυτοι που παντρευονται παρολο που απατουν το κανουνε μονο και μονο γιατι θελουνε να φερουνε στον κοσμο παιδια..!!ετσι πιστευω..!!αλλιως αν δεν θελεις παιδια και εισαι γαμηκουλας το θεωρω ακυρο να παντρευτεις

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Είμαι παντρεμένος και όποτε έρχομαι Αθήνα, τιμάω τα call girl. Αλλά γιατί δεν νοιώθω ότι είμαι άπιστος;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είμαι παντρεμένος και όποτε έρχομαι Αθήνα, τιμάω τα call girl. Αλλά γιατί δεν νοιώθω ότι είμαι άπιστος;

Ίσως γιατί αγαπάς τη γυναίκα σου και όχι το εκάστοτε call-girl...ʼλλο αγάπη και άλλο σεξ, λέει το τραγουδάκι... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom