Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μπορεί να φοβούνται να μην τις ενοχλήσει κανένας κάφρος, αν καταλάβει τι δουλειά κάνουν...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έχει τύχει να δεί κανείς σας κοπέλα να έρχεται για δουλειά? Είναι τόσο απλά ντυμένες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Δεν φοράνε τίποτα το προκλητικό.

Αν δουλεύουν ως γραμματείς σε πολυεθνική; :grin: :grin: :grin:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Εαν δουλευουν γραμματεις σε πολυεθνικη τοτε το dress code ειναι αλλο! Εκει δεν φοβουνται μην τις παρει καποιος στραβα! Μαλλον ειναι επιδιωκόμενο!!! :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Επεστρεψα δριμυτερη :P και για να το ληξουμε το θεμα....οπως ειπαν δυο τρεις απο πανω απιστια ειναι απαξ και μπει το νερο στο αυλακι.....τωρα σε επαγγελματικο αυλακι θα μπει, σε ερασιτεχνικο, σε τζαστ φορ δε πλεζουρ (βλ. χομπιστες), σε ιντερνετικο-σαιμπερ δεν εχει σχεση.....παρομοιως ας αναλογιστει ο καθενας τι θα θεωρουσε απιστια για το ταιρι του........οσοι θεωρουν πως το να ξενοπηδανε pros δεν ειναι απιστια ας βαλουν τις κοπελες τους στην αντιστοιχη θεση.......απαξ και συνεχισουν να το βλεπουν ετσι εληξε το θεμα.....το κουρασαμε νομιζω.......απο κει και περα το θεμα ειναι πως αντιδρα ο καθενας στην απιστια γιατι στις κουτοπονηριες πρωτοι ειμαστε το θεμα ειναι ποσοι εχουν τα @@δια να πιασουν τη συμβια τους και να συζητησουν τελικα ΤΙ θεωρουν απιστια και πως το αντιλαμβανεται ο καθενας.....να ξερει και αυτη η ερμη τελικα αν θα εχει το δικαιωμα να βγαλει τα ματια της με την ησυχια της.....

υ.γ. σκεφτομαι ωρες ωρες οτι το μισο φορουμ μπορει να πηδαει τις γυναικες του αλλου μισου.......χαχαχαχα

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα η πολυγαμικότητα είναι το πιό φυσικό πράγμα, επείδη όμως Θέλουμε και κάποιο λιμάνι να ικανοποιούνται άλλες ανάγκες μας, έχουμε εδώ  και χιλιάδες χρόνια εφευρει την οικογένεια, που μας προσφέρει μια σχετική σταθερότητα.

Οσοι και -περισσότερο- όσες κυνηγάνε τα άπιαστα, αμόλυντα και έπισης νομίζουν ότι δεν τους απάτησαν ποτε, κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

Ο Μέγας Γονίδης τό χει πεί...μόνο όταν μαθαίνεται είναι απιστία και για τον ανδρα και για την γυναίκα.

Το ερωτικό παιχνίδι έξω του γάμου επιτρέπεται σε όλα τα στάδια της ζωης του ανδρα. Αλλά πιστεύω πρέπει να το κάνει διακριτικά και με ρεγουλα. Ένας σημαντικός και απαράβατος για μένα κανόνας είναι ότι : Ποτέ δεν πάω με φίλες/γνωστές της μακροχρόνιας κοπέλας μου. Το βρίσκω πολύ χυδαίο και ένδειξη ότι δεν σέβεσαι και δεν αγαπάς καθόλου το κορίτσι δίπλα σου. Βέβαια .....πολλές φορές αυτό είναι κάβλα φαντασίωση... αλλά πρέπει να μείνει και φαντασίωση. Υπάρχουν οι τσόντες για αυτό!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
Ναι ρε bombast, άμα γαμήσεις τη φίλη/γνωστή της γκόμενάς σου δεν την αγαπάς, ενώ άμα τα δώσεις στο στόμα της εχθρού της τότε αυτό είναι ένδειξη αγάπης!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειπα ΦΙΛΗ/ΓΝΩΣΤΗ. Εννοώντας οποιοδήποτε άτομο που την ξέρει. Εσύ καταλαβες μόνο φίλη....

ήμαρτον Todok, το ελλάτωμα σου να μην καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέει ο άλλος χειροτερεύει όσο περνά ο καιρός.

Φιλε ανησυχώ για την πάρτη σου

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ειμαι παντρεμενος εχω γκομενα φιλη της γυναικας μου κανω ξεπετες και παω σε μπουρδελα.....θελετε να πειτε οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΟΣ?????

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι παντρεμενος εχω γκομενα φιλη της γυναικας μου κανω ξεπετες και παω σε μπουρδελα.....θελετε να πειτε οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΟΣ?????

καλά κανεις ρε man. Αν η γυναίκα σου και εσύ είσαστε εντελώς για τον πουτσο, δώστου να καταλάβει, δεν υπάρχουν όρια! χεχε

Επισκέπτης
Το εξωσυζυγικό γαμησι/απιστία, όπως και όλες οι σχετικές ενεργειες πρέπει να γινονται με στυλ, τακτ και δεοντολογικους κανόνες. Τοτε μονο έχει αξία ώς χόμπυ και δίνει την ικανοποίηση της κατακτησης. Πχ ΔΕΝ πηδαμε τη φίλη της γυναικας μας ή την γυναικα του φιλου μας. ΔΕΝ πηδαμε στον εργασιακό χώρο. Δεν πηδάμε αναξιοπαθούσες. Ούτε κακομοίρες. Ούτε δυστυχησμέμες ή απελπισμένες (θα μου πείτε τωρα - και σωστά- ότι δεν εμεινε και καμία.. :2funny:)

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το εξωσυζυγικό γαμησι/απιστία, όπως και όλες οι σχετικές ενεργειες πρέπει να γινονται με στυλ, τακτ και δεοντολογικους κανόνες. Τοτε μονο έχει αξία ώς χόμπυ και δίνει την ικανοποίηση της κατακτησης. Πχ ΔΕΝ πηδαμε τη φίλη της γυναικας μας ή την γυναικα του φιλου μας. ΔΕΝ πηδαμε στον εργασιακό χώρο. Δεν πηδάμε αναξιοπαθούσες. Ούτε κακομοίρες. Ούτε δυστυχησμέμες ή απελπισμένες (θα μου πείτε τωρα - και σωστά- ότι δεν εμεινε και καμία.. :2funny:)

Λαθος man. Aναξιοπαθούσες, κακομοίρες, δυστυχισμένες και απελπισμένες γαμαμε εννίοτε, γιατι αυτές τα δίνουν όλα   :2funny:

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Όοοοχι, απλά έχεις αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΣ ! +10000000

Αν και με λίγο πιο ελαστικά κριτήρια, όσον αφορά τις τελευταίες κατηγορίες.....πηδουμένων !

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αν μας πεις ότι τραβάς και μαλακία, μας ξέρανες :) :dancing: :boobies:

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια λεμε και καμμια μαλακια για να δουμε τι θα πουν οι πιστοι....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
γιατι πολυ "πνευμα και ηθικη" εχει πεσει

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.