bumsen1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μπορεί να φοβούνται να μην τις ενοχλήσει κανένας κάφρος, αν καταλάβει τι δουλειά κάνουν...
Έχει τύχει να δεί κανείς σας κοπέλα να έρχεται για δουλειά? Είναι τόσο απλά ντυμένες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Δεν φοράνε τίποτα το προκλητικό.
υ.γ. σκεφτομαι ωρες ωρες οτι το μισο φορουμ μπορει να πηδαει τις γυναικες του αλλου μισου.......χαχαχαχα
ειμαι παντρεμενος εχω γκομενα φιλη της γυναικας μου κανω ξεπετες και παω σε μπουρδελα.....θελετε να πειτε οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΟΣ?????
Το εξωσυζυγικό γαμησι/απιστία, όπως και όλες οι σχετικές ενεργειες πρέπει να γινονται με στυλ, τακτ και δεοντολογικους κανόνες. Τοτε μονο έχει αξία ώς χόμπυ και δίνει την ικανοποίηση της κατακτησης. Πχ ΔΕΝ πηδαμε τη φίλη της γυναικας μας ή την γυναικα του φιλου μας. ΔΕΝ πηδαμε στον εργασιακό χώρο. Δεν πηδάμε αναξιοπαθούσες. Ούτε κακομοίρες. Ούτε δυστυχησμέμες ή απελπισμένες (θα μου πείτε τωρα - και σωστά- ότι δεν εμεινε και καμία..)
ειμαι παντρεμενος εχω γκομενα φιλη της γυναικας μου κανω ξεπετες και παω σε μπουρδελα.....θελετε να πειτε οτι ειμαι ΑΠΙΣΤΟΣ?????
Το εξωσυζυγικό γαμησι/απιστία, όπως και όλες οι σχετικές ενεργειες πρέπει να γινονται με στυλ, τακτ και δεοντολογικους κανόνες. Τοτε μονο έχει αξία ώς χόμπυ και δίνει την ικανοποίηση της κατακτησης. Πχ ΔΕΝ πηδαμε τη φίλη της γυναικας μας ή την γυναικα του φιλου μας. ΔΕΝ πηδαμε στον εργασιακό χώρο. Δεν πηδάμε αναξιοπαθούσες. Ούτε κακομοίρες. Ούτε δυστυχησμέμες ή απελπισμένες (θα μου πείτε τωρα - και σωστά- ότι δεν εμεινε και καμία..)
ʼΠΑΙΧΤΟΟΟΟΟΟ..........Αν μας πεις ότι τραβάς και μαλακία, μας ξέρανες![]()
![]()
![]()
πες τα χρυσόστομε.........άμα δεν πούμε και καμμιά λαλακία θα σαλτάρουμε από το γαμημένο το άγχος της ημέρας....γιατι πολυ "πνευμα και ηθικη" εχει πεσει