Νέα

Πέρα από το σεξ, τί άλλο περιμένει ένας άνδρας από μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 783
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Ναι σκατά είναι αυτό που περιγραφεις. Εφιάλτης είναι να βλέπεις τα ίδια μούτρα γυρνώντας σπίτι, να μην έχεις δικά σου πράγματα να κάνεις. Ας δεχτώ οτι είσαι κουρασμένος απ' τη δουλειά, το ίδιο και η άλλη, θα περιμένεις να σου ανοίγει και τα πόδια όποτε θες; Και μέχρι πότε λες ότι θα πάει έτσι το έργο; Σκέψου και το μετά, μην είσαι στενόμυαλος.
Και φαντάσου να είναι καμιά καργιόλα, σιχασιάρα σκύλα να σου γκρινιάζει για την καθαριότητα και να τσακώνεται ότι δε συμμετέχεις στις δουλειές του σπιτιού.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.417
Πόντοι
3.556
Και φαντάσου να είναι καμιά καργιόλα, σιχασιάρα σκύλα να σου γκρινιάζει για την καθαριότητα και να τσακώνεται ότι δε συμμετέχεις στις δουλειές του σπιτιού.
Ε πες της συμμετέχω στις δουλειές, τρώω ,κοιμάμαι, πάω στο μπάνιο

• Like
Αντιδράσεις: vril

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Υπαρχει η μεθοδος της πουτανοποιησης, την βρηκα μονος μου και την εφαρμοσα στην καραντινα τοτε που ηταν κλειστα τα μπουρδελα.
Αρχηγέ αυτό σηκώνει νήμα.. Έχεις όρεξη να το ανοίξεις να μας πεις λεπτομεριες και ιστορίες για το πως αντέδρασαν ταουμακια με την πουτανοποιηση? Πιστεύω θα σε διαβάσει πολύς κοσμος(αν αφήσει ο big boss να επιβιώσει το νήμα βέβαια) ?

• Like

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ναι σκατά είναι αυτό που περιγραφεις. Εφιάλτης είναι να βλέπεις τα ίδια μούτρα γυρνώντας σπίτι, να μην έχεις δικά σου πράγματα να κάνεις. Ας δεχτώ οτι είσαι κουρασμένος απ' τη δουλειά, το ίδιο και η άλλη, θα περιμένεις να σου ανοίγει και τα πόδια όποτε θες; Και μέχρι πότε λες ότι θα πάει έτσι το έργο; Σκέψου και το μετά, μην είσαι στενόμυαλος. Αυτά δεν τα κάνουν όλοι όπως λες, αυτά τα κάνουν οι πιρφόροι.
Άμα είναι ωραίοουνακι είναι ωραία να γύρνας σπίτι άμα είναι καμιά πατσάβουρα συμφωνώ χάλια θα είναι στο σπίτι.. Αλλά για φαντάσου να σε περιμένει ένα 8αρακι στο σπίτι? Εγώ θα ανυπομονουσα✌️✌️

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Άμα είναι ωραίοουνακι είναι ωραία να γύρνας σπίτι άμα είναι καμιά πατσάβουρα συμφωνώ χάλια θα είναι στο σπίτι.. Αλλά για φαντάσου να σε περιμένει ένα 8αρακι στο σπίτι? Εγώ θα ανυπομονουσα✌️✌️
Και τη Μόνικα Μπελούτσι 5ράκι τη βλέπεις, όταν την έχεις γαμήσει 100 φορές.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι ελλεινιδες είναι πολύ βρωμιαρες.. Δεν έχουν καλή σχέση με την καθαριότητα, οι ξένες είναι πολύ πιο καθαρες

• Like
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Στην Ελλάδα με την έλλειψη μουνιού που υπάρχει για τον μέσο άντρα,είναι απαραίτητες οι σχέσεις.Και δεν λέω ότι είναι σωστό να πέφτει κάποιος στα πατώματα,απλά λέω ότι συμβαίνει
ρε θα μας τρελάνεις? η τρολαρεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πωωωωω μλκ ρε τιν τούτος ρε

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Εδώ λέει ο άλλος κάνει σεμινάρια πως να βρούμε γκομενα.. Τέτοια αγαμησ8α στην Ελλάδα.. Λες και αν κάνεις σεμινάρια αλλά δεν έχεις κύκλο θα βρεις γκομενα?φάτα στις. Πουτανες καλυτερα?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Οι ελλεινιδες είναι πολύ βρωμιαρες.. Δεν έχουν καλή σχέση με την καθαριότητα, οι ξένες είναι πολύ πιο καθαρες
Η πρώην μου τότε ήταν η εξαίρεση. Αυτή ήταν και λίγο φεμινίστρια. Θυμάμαι μια φορά που μαγειρέψαμε που προσφέρθηκε να με βοηθήσει να πλύνω τα πιάτα. Όταν λοιπόν της ζήτησα βοήθεια, συμφώνησε με το ζόρι, άσχετα που η ίδια το είχε προτείνει, και όταν τελειώσαμε μου έκανε ολόκληρη σκηνή που ζήτησα βοήθεια, λες και δεν μπορούσα μόνος μου. :confused:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
πηγενε στον σεσκουλα να σου μάθει να μαγειρευεις μπας και ρίξεις καμια γκόμενα
Καλά είναι πολύ γκει να μαγειρεύεις για γκομενα.. Δεν είπαμε να μη κάνεις δουλειές.. Αλλά άντρας που μαγειρεύει στη γκομενα μάλλον κάτι άλλο δεν κάνει σωστά και θέλει να το καλυψει?

• Χαχα

gazoz

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2018
Like
69
Πόντοι
0
αυτο ξανα πεστο μετα απο καποια χρονια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Καλά είναι πολύ γκει να μαγειρεύεις για γκομενα.. Δεν είπαμε να μη κάνεις δουλειές.. Αλλά άντρας που μαγειρεύει στη γκομενα μάλλον κάτι άλλο δεν κάνει σωστά και θέλει να το καλυψει?
ρε το ξέρω ο σεσκουλα μου ελεγε οτι αν δε μαγειρευεις σε γκόμενες δε ξερεις να τις ρίχνεις :2funny:

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Αρχηγέ αυτό σηκώνει νήμα.. Έχεις όρεξη να το ανοίξεις να μας πεις λεπτομεριες και ιστορίες για το πως αντέδρασαν ταουμακια με την πουτανοποιηση? Πιστεύω θα σε διαβάσει πολύς κοσμος(αν αφήσει ο big boss να επιβιώσει το νήμα βέβαια) ?
Οχι δεν το ανοιγω φιλε δεν θελω να διαφημιστει ας το ξερουν λιγοι και καλοι.
Οτι θες σε π.μ σου λεω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Εδώ λέει ο άλλος κάνει σεμινάρια πως να βρούμε γκομενα.. Τέτοια αγαμησ8α στην Ελλάδα.. Λες και αν κάνεις σεμινάρια αλλά δεν έχεις κύκλο θα βρεις γκομενα?φάτα στις. Πουτανες καλυτερα?
Το πρόβλημα με τα σεμινάρια και τα bootcamps είναι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτά που διδάσκει ο instructor δουλεύουν όντως. Οποιοσδήποτε με κάμποση διαφήμιση μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι γαμιάς και κατέχει την απόλυτη αλήθεια για το πως να ρίξεις γκόμενα. Και όταν κάνεις τα μαθήματα και του πεις ότι εφάρμοσες κατά γράμμα αυτά που σου έδειξε, το άλλοθί του θα είναι ότι εσύ δεν τα εφάρμοσες σωστά ή ότι θες περισσότερη εξάσκηση. Έτσι δε βγαίνει άκρη όμως. Θα μπορούσε να τους εμπιστευτεί κανείς αν πρόσφεραν refund που δεν ξέρω αν το κάνουν.

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Μπορεί να έπεφτες σε καμιά βαρεμένη που να φώναζε τους μπάτσους. :confused: Για πες όμως, τι επιτυχία είχες και πόσο σου κόστισε; Και γιατί να το πας έτσι, αφού τόσες αγγελίες είχε στο kanesex επί καραντίνας;
Αρχίδια στο κανεσεξ εφαγα τις μαγαλυτερες φολες.
Η επιτυχια ηταν 82 πεσιματα με 2 επιτυχιες.
Κοστος απο 100 εως 150 ευρω.
Οταν ημουν βουλγαρια λογω δουλειας πολυ καλυτερα τα ποσοστα και με 70 80 ευρω.
Ρε φιλε δεν την χουφτώνεις απλα πας κοντα και τις λες μου αρεσεις θες το και το με τοσα?
Μια μου κανε σκηνη και φωναζε αλλα ολα καλα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Αρχίδια στο κανεσεξ εφαγα τις μαγαλυτερες φολες.
Η επιτυχια ηταν 82 πεσιματα με 2 επιτυχιες.
Κοστος απο 100 εως 150 ευρω.
Οταν ημουν βουλγαρια λογω δουλειας πολυ καλυτερα τα ποσοστα και με 70 80 ευρω.
Ρε φιλε δεν την χουφτώνεις απλα πας κοντα και τις λες μου αρεσεις θες το και το με τοσα?
Μια μου κανε σκηνη και φωναζε αλλα ολα καλα
Ενώ δηλαδή οι καθημερινές κοπελίτσες που δεχτήκανε δεν ήταν φόλες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom