athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
εσυ νομιζα πως εισαι αυτοςτο απολύτo αρσενικο ο τυπος @vladimirosA
εσυ νομιζα πως εισαι αυτοςτο απολύτo αρσενικο ο τυπος @vladimirosA
με έφταιξες τωρα που με ειπες αγορι σουφυσικά αγορι μ...
νεος....προ-σο-χημε έφταιξες τωρα που με ειπες αγορι σου
ο τυπος @vladimirosA ειναι μαστερ εγω ειμαι γατακιεσυ νομιζα πως εισαι αυτος
ετσι παειωραιος .... ο τυπος
Τύπε μήπως είσαι ο sad-man;Στην Ελλάδα με την έλλειψη μουνιού που υπάρχει για τον μέσο άντρα,είναι απαραίτητες οι σχέσεις.Και δεν λέω ότι είναι σωστό να πέφτει κάποιος στα πατώματα,απλά λέω ότι συμβαίνει
αναμενω πληροφοριες που και ποτε για το μαθημαμόλις βαρέσεις μια 50ρου σε περιμένω μεσα για μάθημα...(λεμε τωρα στις 10 θα τα φτήσεις)
πες μου εσυ που κανεις σεμινάριο και θα ερθω να παρω τη κιμωλιαα η το μαρκαδόρο απο τα χερακια σουαναμενω πληροφοριες που και ποτε για το μαθημα
Ο Sadman είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα πως θα ήταν το αντρικό φύλο, αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες.Τύπε μήπως είσαι ο sad-man;
Αν είσαι, το ότι σε καταλαβαίνουμε με 2-3 ποστς μόνο πρέπει να σου χτυπήσει καμπανάκι.
Αν μπορείς, πήγαινε σε μια πουτάνα. Θα φύγουν όλα αυτά από το μυαλό σου.
κατσε ρε τυπε τωρα τα γυρνας μια λες θα μου κανεις μάθημα ,μια λες θα ερθεις να το παιξεις και καλα δάσκαλος ,δεν πας να παιξεις το πουλακι σου καλύτεραπες μου εσυ που κανεις σεμινάριο και θα ερθω να παρω τη κιμωλιαα η το μαρκαδόρο απο τα χερακια σου
πηγαινε στον @vladimirosA ειναι τοπθα ερθω εγω να μου κανετε μαθημα και θα επιλεξω τον καλυτερο
φυσικά ρε μικρε θα σου κανω μάθημα...δωρεάν μάλιστα μπροστα στους μαθητές σουκατσε ρε τυπε τωρα τα γυρνας μια λες θα μου κανεις μάθημα ,μια λες θα ερθεις να το παιξεις και καλα δάσκαλος ,δεν πας να παιξεις το πουλακι σου καλύτερα
εχουμε νικητη λοιπον;πηγαινε στον @vladimirosA ειναι τοπ
ενταξει ρε "μεγαλε " μονο να φορας το τσιγκινο γιατι η μαθητές εχουν αγριες διαθεσειςφυσικά ρε μικρε θα σου κανω μάθημα...δωρεάν μάλιστα μπροστα στους μαθητές σου
ναι @vladimirosAεχουμε νικητη λοιπον;
τι να μου κλασουν τα πιτσιρίκια ρε?ενταξει ρε "μεγαλε " μονο να φορας το τσιγκινο γιατι η μαθητές εχουν αγριες διαθεσεις