redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εμενα παντως μου εχει βγαλει 6-7 φορες μεσα σε ενα χρονο
εμενα παντως μου εχει βγαλει 6-7 φορες μεσα σε ενα χρονο
Δεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..μου φερανε ενα mame32 γυρω στα 25gb οποτε μιλαμε για χιλιαδες παιχνιδια
καποια απο αυτα που ηταν πιο φορτωμενα με γραφικα τυπου time crisis , virtual cop , virtual striker
κολλανε η δεν παιζουνε. φταιει καμια ρυθμιση; γιατι το κοβω λιγο περιεργο τα μηχανηματα τοτε
να ειχανε πιο πολυ ισχυ απο τα ''σημερινα''
το λεω ''σημερινα΄'΄γιατι αυτος ο υπολογιστης που χρησιμοποιω ειναι pentium dual core με 4gb ram
Δεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..
απλα δεν έχουν εξομοιωθεί 100% ακόμη, αλλα και για την εξομοίωση αυτή κάθε αυτή απαιτείται δυνατό pcμου φερανε ενα mame32 γυρω στα 25gb οποτε μιλαμε για χιλιαδες παιχνιδια
καποια απο αυτα που ηταν πιο φορτωμενα με γραφικα τυπου time crisis , virtual cop , virtual striker
κολλανε η δεν παιζουνε. φταιει καμια ρυθμιση; γιατι το κοβω λιγο περιεργο τα μηχανηματα τοτε
να ειχανε πιο πολυ ισχυ απο τα ''σημερινα''
το λεω ''σημερινα΄'΄γιατι αυτος ο υπολογιστης που χρησιμοποιω ειναι pentium dual core με 4gb ram
τα εχω κι εγω στον υπολογιστη και ειναι και παλιος ο δικος μου. τα περισσοτερα τα ανοιγει κανονικα υπομονη θελειΔεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..
τα ιδια παιχνιδια τα εχει πολλεσ φορες μεσα καποια απο τις επιλογες θα στα ανοιξειτα εχω κι εγω στον υπολογιστη και ειναι και παλιος ο δικος μου. τα περισσοτερα τα ανοιγει κανονικα υπομονη θελει
Τυπε εμενα μια χαρα τα ανοιγει. Κατι με τα roms παιζει που τα αντικατεστησαΔεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..
άμα θέλετε να παίζετε παλιά παιχνίδια είτε με εξομοιωτές είτε χωρίς,Σε Windows 7 τα περισσότερα ROM από Mame παίζουν μια χαρά όσα δεν σηκώνει το σύστημα λόγο ασυμβατότητας γραφικών είναι ελάχιστα
Δεν έχω πολυμετροΓιατί δεν μετράς τι τάση βγάζει "ο φορτιστής"?
Βασικά το λένε τροφοδοτικό!
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο
...........................
Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση ! Για να εξηγήσω το βάζω κανονικά στο ρεύμα χωρίς μπαταρία κάνει εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή και το λαπτοπ. Αν συνδέσω τον φορτιστή στο ρεύμα αλλά δεν βάλω το βύσμα στο λάπτοπ τότε το λαμπάκι του φορτιστή είναι κανονικά πράσινο χωρίς να σβήσει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην φταίει ο φορτιστής ! Τι μπορεί να παίζει ? Ο φορτιστής να φταίει η έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό ?
Υ.Γ. Βάλε βγάλε τον φορτιστή και κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το κουμπί του Power το λαπτοπ άνοιξε και λειτουργεί κανονικά ! Το θέμα είναι αν το κλείσω δεν είναι σίγουρο αν θα ξανά ανοίξει
Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !