Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
μου φερανε ενα mame32 γυρω στα 25gb οποτε μιλαμε για χιλιαδες παιχνιδια
καποια απο αυτα που ηταν πιο φορτωμενα με γραφικα τυπου time crisis , virtual cop , virtual striker
κολλανε η δεν παιζουνε. φταιει καμια ρυθμιση; γιατι το κοβω λιγο περιεργο τα μηχανηματα τοτε
να ειχανε πιο πολυ ισχυ απο τα ''σημερινα''
το λεω ''σημερινα΄'΄γιατι αυτος ο υπολογιστης που χρησιμοποιω ειναι pentium dual core με 4gb ram

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καποια απο αυτα που ηταν πιο φορτωμενα με γραφικα τυπου time crisis , virtual cop , virtual striker
κολλανε η δεν παιζουνε. φταιει καμια ρυθμιση; γιατι το κοβω λιγο περιεργο τα μηχανηματα τοτε
το λεω ''σημερινα΄'΄γιατι αυτος ο υπολογιστης που χρησιμοποιω ειναι pentium dual core με 4gb ram
Δεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
απλα δεν έχουν εξομοιωθεί 100% ακόμη, αλλα και για την εξομοίωση αυτή κάθε αυτή απαιτείται δυνατό pc

galosssss

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τα δεχονται τα σημερινα μηχανηματα φιλε..εχω κι εγω ΜΑΜΕ,αλλά δεν παιζουνε,ειναι ασυμβατα...Κανενα PAC-MAN μονο και αν..
τα εχω κι εγω στον υπολογιστη και ειναι και παλιος ο δικος μου. τα περισσοτερα τα ανοιγει κανονικα υπομονη θελει

galosssss

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τα εχω κι εγω στον υπολογιστη και ειναι και παλιος ο δικος μου. τα περισσοτερα τα ανοιγει κανονικα υπομονη θελει
τα ιδια παιχνιδια τα εχει πολλεσ φορες μεσα καποια απο τις επιλογες θα στα ανοιξει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τυπε εμενα μια χαρα τα ανοιγει. Κατι με τα roms παιζει που τα αντικατεστησα

fakkeit

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μιας και μιλατε για MAME, μηπως εχει καταφερει καποιος να βρει το SEGA DECATHLETE, και να καταφερει να το παιξει? Οσα roms και να εχω βρει εμενα δεν παιζει!

Palouki4V

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Σε Windows 7 τα περισσότερα ROM από Mame παίζουν μια χαρά όσα δεν σηκώνει το σύστημα λόγο ασυμβατότητας γραφικών είναι ελάχιστα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Σε Windows 7 τα περισσότερα ROM από Mame παίζουν μια χαρά όσα δεν σηκώνει το σύστημα λόγο ασυμβατότητας γραφικών είναι ελάχιστα
άμα θέλετε να παίζετε παλιά παιχνίδια είτε με εξομοιωτές είτε χωρίς,
επειδή  στις εκδόσεις 64-bit υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις 16-bit εφαρμογές,
καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται τις 32-bit εκδόσεις των windows, οι οποίες παίζουν μέχρι και παιχνίδια dos

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να ρωτησω ρε παιδια...! Εχει σημασια ποια πορτα θα ανοιξω στο router μου για ενα καταγραφικο DVR? Εχει καποιες απο μονο του να της αφησω η να βαλω καποιες αλλες? Την 80 θα αλλαξω σιγουρα για ασφαλεια. Εχει αλλες 2 επιλογες port server κ port mobile. Να αφησω οπως ειναι η να της αλλαξω?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση ! Για να εξηγήσω το βάζω κανονικά στο ρεύμα χωρίς μπαταρία κάνει εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή και το λαπτοπ. Αν συνδέσω τον φορτιστή στο ρεύμα αλλά δεν βάλω το βύσμα στο λάπτοπ τότε το λαμπάκι του φορτιστή είναι κανονικά πράσινο χωρίς να σβήσει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην φταίει ο φορτιστής ! Τι μπορεί να παίζει ? Ο φορτιστής να φταίει η έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό ?

Υ.Γ. Βάλε βγάλε τον φορτιστή και κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το κουμπί του Power το λαπτοπ άνοιξε και λειτουργεί κανονικά ! Το θέμα είναι αν το κλείσω δεν είναι σίγουρο αν θα ξανά ανοίξει  :headbang:
Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γιατί δεν μετράς τι τάση βγάζει "ο φορτιστής"?
Βασικά το λένε τροφοδοτικό!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ φίλε για τις απαντήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο
...........................

Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...

Άλλαξε την μπαταρία του bios.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσης αν τραβά πολύ ρεύμα η μπαταρία του φορητού τότε σωστά δεν λειτουργεί το τροφοδοτικό. Αν δεν έχεις πολύμετρο να το μετρήσεις δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό ή άλλο φορητό Η/Υ στο τροφοδοτικό που θεωρείς χαλασμένο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση ! Για να εξηγήσω το βάζω κανονικά στο ρεύμα χωρίς μπαταρία κάνει εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή και το λαπτοπ. Αν συνδέσω τον φορτιστή στο ρεύμα αλλά δεν βάλω το βύσμα στο λάπτοπ τότε το λαμπάκι του φορτιστή είναι κανονικά πράσινο χωρίς να σβήσει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην φταίει ο φορτιστής ! Τι μπορεί να παίζει ? Ο φορτιστής να φταίει η έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό ?

Υ.Γ. Βάλε βγάλε τον φορτιστή και κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το κουμπί του Power το λαπτοπ άνοιξε και λειτουργεί κανονικά ! Το θέμα είναι αν το κλείσω δεν είναι σίγουρο αν θα ξανά ανοίξει  :headbang:

Μαν, εγώ στην θέση σου θα τον πήγαινα μαζί με το τροφοδοτικό σε service για να τον δουν. Έχουν πέσει πολύ οι τιμές, μπορούν να σου κάνουν απλά διάγνωση με 10€. Και μετά πράττεις αναλόγως.

Αν είσαι από Αθήνα και θέλεις σοβαρή εταιρεία, πες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom