Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ξεκίνα τον υπολογιστή σου και μπες στο BIOS εκεί θα βρεις και πληροφορίες για την θερμοκρασία που έχει η CPU καλό είναι να το αφήσεις εκεί κάποια ώρα.
Εαν κάνει επανεκκίνηση κάτι φταίει στο H/W αλλιώς μάλον ανεβάζει θερμακράσια και κάνει επαννεκίνηση.
Ελπίζω να βοήθησα.

Τυπε σ αρεσει η πληροφορικη ε?

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Desktop PC με Windows 7.

Τις τελευταίες 3-4 ημέρες κάνει επανεκκίνηση όποτε του καυλώσει. Έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις, έκλεισα την επιλογή να κάνει επανεκκίνηση όταν "χτυπήσει" κάτι, έβαλα τελευταίους drivers σε όλα, έκανα system restore σε ημερομηνίες που δεν είχε θέμα. Έτρεξα antivirus, καθάρισα cache, αφαίρεσα malware. Πιθανότατα κολλάει η κάρτα γραφικών γιατί σε youtube και video στο FB που ξεκινάνε να παίζουν, κάνει επανεκκίνηση. Κάνει και χωρίς να παίζει κάποιο βίντεο όμως. Μέχρι και τον Mozilla σκέφτηκα ως πιθανό ένοχο γιατί ψιλοκολλάει.

Κάρτα γραφικών; Πιθανές λύσεις σε S/W πριν πάμε σε H/W :think: :think:
antivarius εχεις ;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Men paris2000, Boldemort, leon4861, saul, deuka75, tayrus σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για το ότι μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Έβγαλα και ξαναέβαλα το τροφοδοτικό, άλλαξα θέση στις μνήμες, γενικά του έκανα την λεγόμενη "λύση/αρμολόγηση" αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Εντός εβδομάδας θα πάει σε τεχνικό οπότε θα ενημερώσω για το τί έφταιγε, σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλον.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Men paris2000, Boldemort, leon4861, saul, deuka75, tayrus σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για το ότι μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε. Έβγαλα και ξαναέβαλα το τροφοδοτικό, άλλαξα θέση στις μνήμες, γενικά του έκανα την λεγόμενη "λύση/αρμολόγηση" αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί. Εντός εβδομάδας θα πάει σε τεχνικό οπότε θα ενημερώσω για το τί έφταιγε, σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλον.
Εμένα μου είχε τύχει το ίδιο μαν (με μπλέ οθόνες) και δεν έφτανε να αλλάζω θέση τις ram.Έπρεπε να αφαιρέσω εντελώς την μία.Ίσως φταίει και η motherboard.Μπορείς επίσης να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση bios για την μητρική σου.Μπορεί να έχει θέμα ο επεξεργαστής ή η ψύκτρα του.πάντως εγώ θα έριχνα ένα format μήπως και μπορώ να γλιτώσω τα χρήματα του τεχνικού.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Τσέκαρε και τον δίσκο σου, θα βρεις πολλά διαγνωστικά free (όπως Hard Disc Sentinel), απλώς googlαρε...
Αφού θα πας για service, αν είσαι θεσ/νικη μπορώ να βοηθήσω διεξοδικά...! PM...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδερφια καλημερα..Εχω παρει ενα ταμπλετ της SAMSUNG το 7αρι GALAXY lite..
Ολα καλά,μονο που δεν αναγνωρίζει τα usb που του βαζω..Tι με προεκταση προσπαθησα,τι με ειδικο usb,mini απο τη μια και κανονικό από την αλλη,τιποτα...Περιττο να πω οτι τα usb παιζουν σε αλλο ταμπλετ η κινητο που τα δοκιμασα..πηγα στο PUBLIC και μου ειπαν να μου κανουν ενα γενικο reset..Θα γινει δουλεια αμα το κανω μονος μου και πώς???

Συνημμένα

• Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-7-0.jpg
    Samsung-Galaxy-Tab-3-Lite-7-0.jpg
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 47

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ολα καλά,μονο που δεν αναγνωρίζει τα usb που του βαζω..Tι με προεκταση προσπαθησα,τι με ειδικο usb,mini απο τη μια και κανονικό από την αλλη,τιποτα...Περιττο να πω οτι τα usb παιζουν σε αλλο ταμπλετ η κινητο που τα δοκιμασα..πηγα στο PUBLIC και μου ειπαν να μου κανουν ενα γενικο reset..Θα γινει δουλεια αμα το κανω μονος μου και πώς???

πάλι σε δουλέψανε ρε μούτσο και σου δώσανε σαβούρα ???

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για επαναφορά αρχικών ρυθμισεων

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ε κάνεις ένα backup,αγοράζεις έναν εξωτερικό σκληρό,χωρίζεις σε particions τον δίσκο κτλπ.

Και με το restore του ξαναφέρνεις το λογισμικό στήν προ φορματ κατάσταση δηλαδή όπως το είχες πριν κάνεις φορματ!
Δεν είναι όλοι σχετικοί με τέτοια πράγματα. Αφού δε δεν διαθέτει ο φίλος ανταλλακτικά να κάνει δοκιμές και δεν είναι ηλεκρονικός για να δει και άλλες πιθανές ενδείξεις στο Μ/Β τοτε η καλύτερη συμβουλή είναι να το πάει σε τεχνικό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
pgp74 μη χάνεις αλλο το χρονο σου με software προγραμματα που θα σου καθαρισουν ειτε το δισκο ειτε τον υπολογιστη. Αν υπηρχε θέμα σκληρου θα υπηρχαν άλλες ενδειξεις. Θες τεχνικο και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι έχει θεμα η MOBO ή καπου ισως γινεται ενα βραχυκυκλωμα μεσα στο κουτι αν ειναι παλιο και κανει την επανεκκινηση.

Την CPU την βλέπεις και απο το taskmanager με δεξι κλικ στην μπάρα εργασιών επιλεγεις εκκινηση διαχειρισης εργασιων και επιδοσεις. Την Θερμοκρασια μπορεις να τη δεις απο το BIOS menu. Αλλα δεν νομιζω οτι χρειάζεται θα δεις οτι ειναι φυσιολογικη.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μάγκες, το πήγα το πρωί σε τεχνικό, μέτρησε τα πάντα με πολύμετρο, όλα δουλεύουν ρολόι. Το πρόβλημα το δημιουργούσε κάποια διένεξη (conflict) του Firefox 31.0 -πιθανότατα από addon- με την κάρτα γραφικών. Κατέβασα τον Chrome και δεν έχω καμία επανεκκίνηση ή κόλλημα μέχρι τώρα, επομένως ήταν πρόβλημα S/W με H/W.  :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες, το πήγα το πρωί σε τεχνικό, μέτρησε τα πάντα με πολύμετρο, όλα δουλεύουν ρολόι. Το πρόβλημα το δημιουργούσε κάποια διένεξη (conflict) του Firefox 31.0 -πιθανότατα από addon- με την κάρτα γραφικών. Κατέβασα τον Chrome και δεν έχω καμία επανεκκίνηση ή κόλλημα μέχρι τώρα, επομένως ήταν πρόβλημα S/W με H/W.  :headbang: :headbang: :headbang:
τυπε τι υπολογιστης ειναι

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Fujitsu - Siemens AMILO Li 3740.
Δε μας το είπες από την αρχή. Και στην αντιπροσωπία να το πας δε θα σου βρουν το πρόβλημα. Το μηχάνημα είναι για τον πούτσο. Μιλάω εκ πείρας. Έχω δεινοπαθήσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ψύξεις καλύτερα και ας μην λέει ότι ανεβάζει θερμοκρασία. Εδώ είμαστε πιστεύω πως σε 6 μήνες το πολύ θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε καλυτερα ειναι να φτιαχνεις το δικο σου υπολογιστη παρα να παιρνεις αυτους τους ετοιμους
οσουν ξερω που εχουν παρει τετοιους ολο και καποιο προβλημα βγαζει :S

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

αν ηταν κλιματιστικο θα σου ειχε βγει γαματο.. εγω μονο vaio απο το 2005 , αν και εχω ακουσει πολλες πιπες και για δαυτους εμενα ποτε το παραμικρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom