Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπίνγκο!!!!κατεβασε το απο εδω...ολο το πακετο και οχι μονο τον installer
Δε μπορει ουτε τωρα να γινεται!!
μπίνγκο!!!!κατεβασε το απο εδω...ολο το πακετο και οχι μονο τον installer
Δε μπορει ουτε τωρα να γινεται!!
Μήπως αυτό που κατεβάζεις είναι το αρχείο για την προετοιμασία κατεβάσματος;Τι μέγεθος έχει;το πρόβλημα που (υποθέτω εγώ ότι) έχω είναι ότι
όταν κατεβάζω από μια σελίδα πχ το acrobat, εκείνη αναγνωρίζει ότι έχω win 7 και κατεβάζει αυτήν την έκδοση, έστω και αν ζητήσω για τα 8.
οπότε όταν πάω στο 8 με το στικάκι δεν μπορεί να κάνει instal και δεν αντιδρά καθόλου
πώς θα το ξεγελάσω να κατεβάσω για 8?
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, παω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα όπως το google Chrome ή το σκαίπ και μου βγάζει το παρακάτω μνμ, εχω windows xp
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, παω να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα όπως το google Chrome ή το σκαίπ και μου βγάζει το παρακάτω μνμ, εχω windows xp
Ξερει καποιος κανενα site real estate που απευθυνεται σε αγοραστες του εξωτερικου?
χαχαχα ιδιωτικης περιουσιας βρε οχι δημοσιου...δεν ειμαι πολιτικος
Oκ εγινε σ ευχαριστω πολυ!!καθαρισμα θελει, εχει πιασει σκονη και εχουν βουλωσει οι αεραγωγοι που τραβαει αερα.
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Τον Τελευταιο καιρο ο υπολογιστης μου κλεινει ξαφνικα χωρις καμια προειδοπειση .
Μετα οταν τον ανοιγω μου εμφανιζει το εξης μυνημα σε μαυρη οθονη
Thermal Shutdown Occurred
The system BIOS has detected that your notebook PC was put into hibernation or shutdown to
avoid overheating. The system is now operating normally.
Overheating may occurred if the cooling vents are blocked or the operating temperature exceeds
the specifications. The system should return to normal once the situation is resolved.
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι, και τι μπορω να κανω για να παψει να κλεινει απο μονο του
Απο μονο του το μήνυμα σου λεει το προβλημα και την λυση,δικαιολογείσαι μόνο αν δεν ξέρεις αγγλικά.ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Τον Τελευταιο καιρο ο υπολογιστης μου κλεινει ξαφνικα χωρις καμια προειδοπειση .
The system BIOS has detected that your notebook PC was put into hibernation or shutdown to
Overheating may occurred if the cooling vents are blocked or the operating temperature exceeds
the specifications. The system should return to normal once the situation is resolved.
Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι, και τι μπορω να κανω για να παψει να κλεινει απο μονο του
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
Μια βοηθεια ρε παιδια...
Κατι εχω πατησει στο ΛΑΠΤΟΠ και δεν μου ανοιγει το παραθυρο του λαιβσκορ στο σαιτ του ΟΠΑΠ.
Λιγο πριν εβαλα μια εφαρμογή του ΑΒΑΣΤ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ..
Καποιος μου πε ότι από το αντιβαιρους μπλοκαρετε το παραθυρο του ΟΠΑΠ.
Καποιος να βοηθησει πως το ξεμπλοκάρω...