Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
εμενα παντως οταν το λαπτοπ αρχισε να κανει τετοιο θορυβο,μετα απο λιγο καιρο καηκε η γαμημενη η μητρικη....

Πάντως σε ειδοποίησε πρώτα! Επόμενο ήταν αφού χάλαγε ο ανεμιστήρας!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα εχω ενα toshiba L305D ξαφνικα ενω ανοιγε δεν εκανε boot ο δισκος. Αλλαζω μητρικητο ιδιο ξανα. βαζω την παλια και ξαφνικα ξεκινησε...!μετα απο πολλα restart το ξανακανει....τι φταιει πιθανον? Εχω δοκιμασει πολλες μνημες δεν μπορει ολες χαλασμενες να ειναι
ο δισκος φταιει τυπε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλησπερα εχω ενα toshiba L305D ξαφνικα ενω ανοιγε δεν εκανε boot ο δισκος. Αλλαζω μητρικητο ιδιο ξανα. βαζω την παλια και ξαφνικα ξεκινησε...!μετα απο πολλα restart το ξανακανει....τι φταιει πιθανον? Εχω δοκιμασει πολλες μνημες δεν μπορει ολες χαλασμενες να ειναι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κάνε φορμάτ τύπε

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τι λειτουργικό έχεις μαν;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ο δισκος φταιει τυπε
Τι λειτουργικό έχεις μαν;
Ο Δισκος δυσκολο γιατι δοκιμασα αλλους 2 κ κανει το ιδιο. Vista εχει ημαλακια...τωρα το ετοιμαζω για φορματ. To προβλημα δεν ειναι το boot αλλα το post. Δεν ανοιγει η οθονη ωστε να μπω bios Ανεμιστηρακη μια χαρα καθως κ το powerbuton αναβει κ αυτο. Οταν βγαζω μνημη κ την βαζω σε αλλη θυρα παει σφαιρα και ξανα και ξανα το ιδιο αλλαζω συνεχεια θυρες. Βios updated. Eαν ηταν δισκος δεν θα επρεπε να μου δειχνει το αρχικο screen?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
οταν το ανοιγεις σου κανει το κλασικο beep ?

αν κανει, κανει 1 ή παραπανω ;

"Προσεξε ... γιατι το λαπτοπ μπορει να δουλευει κανονικα ... και να μη σου ανοιγει η οθονη !! )

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οταν το ανοιγεις σου κανει το κλασικο beep ?

αν κανει, κανει 1 ή παραπανω ;

"Προσεξε ... γιατι το λαπτοπ μπορει να δουλευει κανονικα ... και να μη σου ανοιγει η οθονη !! )
Δεν κανει beep. κανενα λαπτοπ (νομιζω) δεν κανει beep.Ναι μπορει κ να ανοιγει γιατι ειδα οτι το dvd-rw το διαβαζε...πφφφ εχω σκασει τι να κανω? Εκτος απο το να το πεταξω γιατι ειναι πελατη

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δεν κανει beep. κανενα λαπτοπ (νομιζω) δεν κανει beep.Ναι μπορει κ να ανοιγει γιατι ειδα οτι το dvd-rw το διαβαζε...πφφφ εχω σκασει τι να κανω? Εκτος απο το να το πεταξω γιατι ειναι πελατη

δοκιμασε οταν το ανοιγεις να κουνησεις την οθονη , πολυ φοβαμαι οτι ο υπολογιστης σου δουλευει κανονικα και κατι εχει χαλασει στην επαφη με την οθονη ή η οθονη

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δοκιμασε οταν το ανοιγεις να κουνησεις την οθονη , πολυ φοβαμαι οτι ο υπολογιστης σου δουλευει κανονικα και κατι εχει χαλασει στην επαφη με την οθονη ή η οθονη
Eαν ηταν η οθονη θα ανοιγε το pc. Το λεντ του δισκου δεν αναβει. Το δοκιμασα κ χωρις μνημη κ κανει ακριβως το ιδιο θεμα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν μπορει ολες οι μνημες που εχω να ειναι για τον πεουλα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εχω ενα λαπτοπ και δεν ποσταρει. Ακουω τον δισκο που δουλευει, εχω ενα dvd και το ακουω που κανει boot και το διαβαζει αλλα το led του δισκου δεν αναβει. Αλλα το λαπτοπ δεν ξεκιναει με αποτελεσμα να βγαζει μαυρη οθονη.

Το ελυσα κ το ξανα εδεσα κ ξαφνικα ολα δουλευαν κανονικα. το ανοιγοκλεισα καμια 15αρια φορες μια χαρα ολα. Καποια στιγμη κανει update ειχε μεινει κολημενο αρκετη ωρα..το κλεινω απο το κουμπι. Παω να το ανοιξω και ξανα το ιδιο προβλημα. Αλλαξα μιτρικη το προβλημα συνεχιστηκε (εαν δεν ειχε κ αυτη που ελαβα προβλημα) οι μνημες ειναι καινουργιες...οπως κ ο δισκος. Να φταιει η CPU? Να πω πως οταν δουλευε το ανεμιστηρακη δουλευε, σταματαγε κ ξανα το ιδιο το θεωρω λογικο.Επισης πριν βγαλει ανοιξει το cooler επερνε ποιο γρηγορες στροφες στο ξεκινημα... Τωρα που δεν ποσταρει δουλευει μονιμα και σταθερα..καμια ιδεα???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εδω και δυο μερες, ο chrome μου κανει νερα...
Βγαζει σε διαφορες σελίδες το μηνυμα "Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση
Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά: " όπου στη θεση του fimotro,βαλτε bourdela,in.gr,κλπ.μετα από λιγο όμως τα φορτωνει,ενω μετα ξαναγινεται..Ξερετε κατι που μπορει να φταίει?δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη,παρα μόνο το ad-block..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βγαζει σε διαφορες σελίδες το μηνυμα "Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση
Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά: " όπου στη θεση του fimotro,βαλτε bourdela,in.gr,κλπ.μετα από λιγο όμως τα φορτωνει,ενω μετα ξαναγινεται..Ξερετε κατι που μπορει να φταίει?δεν εχω βαλει καμια εφαρμογη,παρα μόνο το ad-block..
εχεις γεμισει ιους απο τις τσοντες μαν

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
μια φορα το μηνα μου το κανει κι εμενα ο chrome αυτο.και οταν φορτωσει τη σελιδα,δεν εμφανιζει το 90% των φωτογραφιων.προβλημα με τη συνδεση ιντερνετ δεν υπαρχει.μετα απο μια μερα επανερχεται στα κανονικα του.δεν ξερω τι φταιει και οσους γνωστες εχω ρωτησει κανεις δεν εχει καποια εξηγηση!

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Πρόβλημα παίδες!

Έχω ένα κομπιούτερ (aser) με windows 8 που δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ
και ένα λαπτοπ hp με winows 7 απ το οποίο μπαίνω στο ίντερνετ.

το θέμα είναι λοιπόν ότι στο κομπιούτερ δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αρχείο office ή pdf
ότι κι αν δοκίμασα να κατεβάσω απ το λαπτοπ και να το πάω στο κομπιούτερ δεν κάνει τπτ.
ούτε το acrobat reader ούτε open office.....σαν να μην υπάρχουν.
τι μπορώ να κάνω?

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πρόβλημα παίδες!

Έχω ένα κομπιούτερ (aser) με windows 8 που δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ
και ένα λαπτοπ hp με winows 7 απ το οποίο μπαίνω στο ίντερνετ.

το θέμα είναι λοιπόν ότι στο κομπιούτερ δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αρχείο office ή pdf
ότι κι αν δοκίμασα να κατεβάσω απ το λαπτοπ και να το πάω στο κομπιούτερ δεν κάνει τπτ.
ούτε το acrobat reader ούτε open office.....σαν να μην υπάρχουν.
τι μπορώ να κάνω?

Με το acrobat εγκατεστημένο ανοίγουν τα pdf μήπως μόνο το αντέγραψες και δεν το εγκατέστησες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom