Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πρόβλημα παίδες!

Έχω ένα κομπιούτερ (aser) με windows 8 που δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ
και ένα λαπτοπ hp με winows 7 απ το οποίο μπαίνω στο ίντερνετ.

το θέμα είναι λοιπόν ότι στο κομπιούτερ δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αρχείο office ή pdf
ότι κι αν δοκίμασα να κατεβάσω απ το λαπτοπ και να το πάω στο κομπιούτερ δεν κάνει τπτ.
ούτε το acrobat reader ούτε open office.....σαν να μην υπάρχουν.
τι μπορώ να κάνω?
Μηπως τα αρχεια που πας να ανοιξεις στο windows 8  ειναι αρχεια που δημηουργηθηκαν σε windows 7?Αν ναι τοτε μπορει να φταιει αυτο.Κανε δεξι κλικ στο αρχειο και στο compatibility βαλε να το τρεξει σαν windows 7.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Με το acrobat εγκατεστημένο ανοίγουν τα pdf μήπως μόνο το αντέγραψες και δεν το εγκατέστησες?
το acrobat δεν υπάεχει στο wind 8 ούτε κάποιο office
Αλλά μόλις βρίσκω κάποιο απ το ίντερνετ (μέσω του wind 7 που έχει πρόσβαση) το αποθηκεύω σ ένα στικάκι, το βάζω στο win 8 και δεν κάνει instal

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μηπως τα αρχεια που πας να ανοιξεις στο windows 8  ειναι αρχεια που δημηουργηθηκαν σε windows 7?Αν ναι τοτε μπορει να φταιει αυτο.Κανε δεξι κλικ στο αρχειο και στο compatibility βαλε να το τρεξει σαν windows 7.
office δεν υπάρχει στο 8
αυτό προσπαθώ να κάνω.
με ποιον τρόπο θα κατεβάσω στο λαπτοπ (win 7) κάποιο office και να το εγκαταστήσω στο win 8
το ίδιο και για το acrobat

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αφού δεν υπάρχει καν το office στον υπολογιστή
Ψαξε στο google κατι σε φαση ''windows 7 office files on windows 8'' τα παντα μπορεις να βρεις στο ιντερνετ...ψαξτο ετσι...κατι θα βρεις.Δεν ξερω να βοηθησω περισσοτερο γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε τα windows 8 τα αποφευγω για πολους λογους...

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
το πρόβλημα που (υποθέτω εγώ ότι) έχω είναι ότι
όταν κατεβάζω από μια σελίδα πχ το acrobat, εκείνη αναγνωρίζει ότι έχω win 7 και κατεβάζει αυτήν την έκδοση, έστω και αν ζητήσω για τα 8.
οπότε όταν πάω στο 8 με το στικάκι δεν μπορεί να κάνει instal και δεν αντιδρά καθόλου

πώς θα το ξεγελάσω να κατεβάσω για 8? :headbang:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
το acrobat δεν υπάεχει στο wind 8 ούτε κάποιο office
Αλλά μόλις βρίσκω κάποιο απ το ίντερνετ (μέσω του wind 7 που έχει πρόσβαση) το αποθηκεύω σ ένα στικάκι, το βάζω στο win 8 και δεν κάνει instal

Μέσω τορεντ μπορείς να τα κατεβάσεις, τα αρχεία που θα κατεβάσεις θα τα αντιγράψεις στο pc και εκει θα τα τρεξεις θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το acrobat reader portable 9.3

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μέσω τορεντ μπορείς να τα κατεβάσεις, τα αρχεία που θα κατεβάσεις θα τα αντιγράψεις στο pc και εκει θα τα τρεξεις θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το acrobat reader portable 9.3
:thumbsup: αυτό δεν το σκέφτηκα!
τι χρειάζομαι για να κατεβάσω μέσω τορεντ?

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
:thumbsup: αυτό δεν το σκέφτηκα!
τι χρειάζομαι για να κατεβάσω μέσω τορεντ?

ένα προγραμμα είναι γράψε στην μήχανη αναζήτησης μTorrent και στην πρωτη επιλογή που θα σου βγάλει μπες και πατησε free download

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το πρόβλημα που (υποθέτω εγώ ότι) έχω είναι ότι
όταν κατεβάζω από μια σελίδα πχ το acrobat, εκείνη αναγνωρίζει ότι έχω win 7 και κατεβάζει αυτήν την έκδοση, έστω και αν ζητήσω για τα 8.
οπότε όταν πάω στο 8 με το στικάκι δεν μπορεί να κάνει instal και δεν αντιδρά καθόλου

πώς θα το ξεγελάσω να κατεβάσω για 8? :headbang:
Κανε αυτο το κολπο που σου ειπα με το compatibility...και δες αν πιασει αυτο

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ένα προγραμμα είναι γράψε στην μήχανη αναζήτησης μTorrent και στην πρωτη επιλογή που θα σου βγάλει μπες και πατησε free download
to κατεβαζω τώρα
το μtorrent

Κανε αυτο το κολπο που σου ειπα με το compatibility...και δες αν πιασει αυτο
το γουγλάρισα αλλά δεν έβγαλα άκρη!  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα τα 8 γιατι δεν εχουν οφις; :think:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
καλα τα 8 γιατι δεν εχουν οφις; :think:
ξέρω γω? δεν έχουν....ούτε acrobat reader....έχουν έναν άλλο reader που απλά ανοίγει τα αρχεία αλλά δεν μπορώ να τα κάνω τπτπ...ούτε εκτύπωση ούτε καν αντιγραφή!
έχω σκάσει.
Τώρα ψάχνω σε τορεντς....άλλος μπελάς με βρήκε. ούτε εκεί βρίσκω!  :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ξέρω γω? δεν έχουν....ούτε acrobat reader....έχουν έναν άλλο reader που απλά ανοίγει τα αρχεία αλλά δεν μπορώ να τα κάνω τπτπ...ούτε εκτύπωση ούτε καν αντιγραφή!
έχω σκάσει.
Τώρα ψάχνω σε τορεντς....άλλος μπελάς με βρήκε. ούτε εκεί βρίσκω!  :headbang: :headbang: :headbang:
γυρνα παλι στα 7

Hildisvín

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
έχω σκάσει.

κατεβασε το απο εδω...ολο το πακετο και οχι μονο τον installer
Δε μπορει ουτε τωρα να γινεται!!

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
κατεβασε το απο εδω...ολο το πακετο και οχι μονο τον installer
Δε μπορει ουτε τωρα να γινεται!!

άρχισε να κατεβαίνει...για να δούμε
έχει και το office παρακάτω.
Αν γίνει η δουλειά, κατεβάζω κι αυτό και κερνάω καφέ!
Αν δε γίνει ούτε και τώρα το παρατάω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom