Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Fujitsu - Siemens AMILO Li 3740.
ανοίγουμε firefox - παμε πανω δεξια εκει που εχει τρεις παυλες - παταμε το κουμπι που λεει add-ons - παμε στην καρτελα " προσθετες λειτουργίες  " και κλεινουμε οτι δεν χρησιμοποιούμε  .... αλλιος βαλε τον mozila  :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ανοίγουμε firefox - παμε πανω δεξια εκει που εχει τρεις παυλες - παταμε το κουμπι που λεει add-ons - παμε στην καρτελα " προσθετες λειτουργίες  " και κλεινουμε οτι δεν χρησιμοποιούμε  .... αλλιος βαλε τον mozila  :rockon:

Mozilla είναι ο Firefox φίλε  :cool2: μάλλον εννοείς Chrome.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και με το restore του ξαναφέρνεις το λογισμικό στήν προ φορματ κατάσταση δηλαδή όπως το είχες πριν κάνεις φορματ!
Δεν είναι όλοι σχετικοί με τέτοια πράγματα. Αφού δε δεν διαθέτει ο φίλος ανταλλακτικά να κάνει δοκιμές και δεν είναι ηλεκρονικός για να δει και άλλες πιθανές ενδείξεις στο Μ/Β τοτε η καλύτερη συμβουλή είναι να το πάει σε τεχνικό.
Μαν όχι το restore σου φέρνει στην κατάσταση που ήσουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία και αφορά κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις των windows.Αν για παράδειγμα έχεις θέμα με την registry το restore μπορεί να σε σώσει.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εκανα επαναφορά,αλλα τον πούλο...Τιποτε άλλο πριν το παω στο μαγαζι που το πηρα???

Άδειασέ το από προσωπικά αρχεία και πήγαινέ το για επισκευή έχοντας μαζί σου την απόδειξη αγοράς. Αν θέλεις service point, μπορώ να σου πω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εκανα επαναφορά,αλλα τον πούλο...Τιποτε άλλο πριν το παω στο μαγαζι που το πηρα???
Αν και δεν είχα ποτέ τάμπλετ,δοκίμασε να κατεβάσεις (αν υπάρχει) από το ιντερνετ την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για το ταμπλετ σου.Αν δεν σε ενημερώνει μόνο του για τα updates δηλαδή κάνε το εσύ.Μπορεί να λυθεί το θέμα.Η μπορεί να χρειάζεται να πειράξεις κάποια ρύθμιση στα μενού του ταμπλετ που θα έχει να κάνει με τα usb.Επίσης αν το ταμπλετ έχει usb 2.0 και εσύ βάζεις πάνω usb 3.0 στικάκι ίσως δε το διαβάζει.Αν και αυτό είναι πολύ τραβηγμένο.Πιθανότητα είναι θέμα drivers όπως είναι συνήθως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δε μας το είπες από την αρχή. Και στην αντιπροσωπία να το πας δε θα σου βρουν το πρόβλημα. Το μηχάνημα είναι για τον πούτσο. Μιλάω εκ πείρας. Έχω δεινοπαθήσει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ψύξεις καλύτερα και ας μην λέει ότι ανεβάζει θερμοκρασία. Εδώ είμαστε πιστεύω πως σε 6 μήνες το πολύ θα έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Τύπε μου, δεν είναι καθόλου για τον πούτσο, δεν είναι καινούργιο άλλωστε. Το έχω περίπου 5 χρόνια και είναι ακόμα μια χαρά (δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν χρειάζομαι κάτι δυνατό). Αν εξαιρέσεις την αναβάθμιση από Vista σε 7 και επιπλέον σκληρούς δίσκους, δεν έχει χρειαστεί τί-πο-τα.

τυπε καλυτερα ειναι να φτιαχνεις το δικο σου υπολογιστη παρα να παιρνεις αυτους τους ετοιμους
οσουν ξερω που εχουν παρει τετοιους ολο και καποιο προβλημα βγαζει :S

Στα νιάτα μου ήμουν κι εγώ υπέρ του να το φτιάχνω μόνος μου - ή να επιλέγω το τι θα μπει μέσα. Πριν 10 χρόνια περίπου αγόρασα έτοιμο επώνυμο υπολογιστή και από τότε δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά με κάτι άλλο.

αν ηταν κλιματιστικο θα σου ειχε βγει γαματο.. εγω μονο vaio απο το 2005 , αν και εχω ακουσει πολλες πιπες και για δαυτους εμενα ποτε το παραμικρο

Έχω Fujitsu inverter και είναι όντως γαμάτο! Με τα Vaio και γενικά με την Sony δεν τα πάω καλά. Είχα Vaio στην δουλειά και μου έσπαγε τα αρχίδια, ακόμα και το πληκτρολόγιο!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Άδειασέ το από προσωπικά αρχεία και πήγαινέ το για επισκευή έχοντας μαζί σου την απόδειξη αγοράς. Αν θέλεις service point, μπορώ να σου πω.
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις..Από Λουξεμβούργο το πηρα κι εκει θα το παω..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μαν όχι το restore σου φέρνει στην κατάσταση που ήσουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία και αφορά κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις των windows.Αν για παράδειγμα έχεις θέμα με την registry το restore μπορεί να σε σώσει.

Εχεις την εντύπωση οτι όλοι ξέρουν να κάνουν επιλεκτικό restore?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
ο gumsx ξερει αλλα μετα λεει πηδαει αντι να πληρωθει... τον φωναζω?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εχεις την εντύπωση οτι όλοι ξέρουν να κάνουν επιλεκτικό restore?
Όχι δεν ξέρουν.Εγώ πληροφορίες δίνω και ότι γίνει. Και εγώ δεν τα σπούδασα,σιγά σιγά τα έψαξα.Στο ιντερνετ υπάρχουν τα πάντα.Αν γουγκλάρει κανείς μπορεί να κάνει παπάδες χωρίς να ξέρει τίποτα.Η μαγεία του ιντερνετ...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Όχι δεν ξέρουν.Εγώ πληροφορίες δίνω και ότι γίνει. Και εγώ δεν τα σπούδασα,σιγά σιγά τα έψαξα.Στο ιντερνετ υπάρχουν τα πάντα.Αν γουγκλάρει κανείς μπορεί να κάνει παπάδες χωρίς να ξέρει τίποτα.Η μαγεία του ιντερνετ...

Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι! Η πείρα μου έχει δείξει οτι θα πρέπει να έχεις και κάποιες γνώσεις μερικέ φορές. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις και το "δεν ξέρω".

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι! Η πείρα μου έχει δείξει οτι θα πρέπει να έχεις και κάποιες γνώσεις μερικέ φορές. Επίσης θα πρέπει να ξέρεις και το "δεν ξέρω".
Ε ότι μερικά πράγματα,ίσως και πολλά,δεν τα ξέρεις είναι δεδομένο.Αν ψάξεις διαβάσεις με τις ώρες και έχεις και λίγο αντίληψη για αυτά τα θέματα θα το βρείς τον δρόμο.Μιλάω πάντα για software ε.Όχι να συνδέσεις τροφοδοτικά άλλα ντάλων και να κάψεις τα άπαντα η να αλλάξεις cpu χωρίς να έχεις ιδέα για της πάστες κτλπ.Και αυτά όμως μαθαίνονται με διάβασμα και εξάσκηση.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
νομιζω η μπλε οθονη συνηθως οφειλεται στον σκληρο δισκο

Stories