Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Kαλησπερα

Εχω ενα λαπτοπ toshiba. Οταν το συνδεω με HDMI σε projectora δουλευει μια χαρα. Οταν το συνδεω παλι με hdmi σε μια lg 50αρα τηλεοραση πρεπει να κατεβασω τα hertz στα 30 αλλιως δεν παιζει. Οταν ομως το συνδεσω σε αλλο laptop δουλευει μια χαρα στα 720Ρ. Καμια ιδεα ?????????

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Kαλησπερα

Εχω ενα λαπτοπ toshiba. Οταν το συνδεω με HDMI σε projectora δουλευει μια χαρα. Οταν το συνδεω παλι με hdmi σε μια lg 50αρα τηλεοραση πρεπει να κατεβασω τα hertz στα 30 αλλιως δεν παιζει. Οταν ομως το συνδεσω σε αλλο laptop δουλευει μια χαρα στα 720Ρ. Καμια ιδεα ?????????

Φταίει η "επικοινωνία" με την LG, αφού μόνο εκεί δεν τα καταφέρνει.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και με το vaio με το ιδιο ακριβως καλωδιο δουλευει ομως κανονικα...!Τι μπορω να κανω?

Ειλικρινά δεν ξέρω, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Πάντως εμπειρικά σου λέω ότι μάλλον φταίει η LG και οι drivers της.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειλικρινά δεν ξέρω, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Πάντως εμπειρικά σου λέω ότι μάλλον φταίει η LG και οι drivers της.
Θα ξανα εγξαταστησω driver της καρτας γραφικων κ θα παιξω με την αναλυση καπου εκει πιστευω οτι ειναι το θεμα.

Ευχαριστω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Φταίει η "επικοινωνία" με την LG, αφού μόνο εκεί δεν τα καταφέρνει.
Κι εμενα η LG αμα τη συνδεσω με laptop σε HDMI τα βγαζει πρασινα...Κολλησε από το Johhny φαινεται! :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Είναι βάζελη!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση ! Για να εξηγήσω το βάζω κανονικά στο ρεύμα χωρίς μπαταρία κάνει εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή και το λαπτοπ. Αν συνδέσω τον φορτιστή στο ρεύμα αλλά δεν βάλω το βύσμα στο λάπτοπ τότε το λαμπάκι του φορτιστή είναι κανονικά πράσινο χωρίς να σβήσει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην φταίει ο φορτιστής ! Τι μπορεί να παίζει ? Ο φορτιστής να φταίει η έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό ?

Υ.Γ. Βάλε βγάλε τον φορτιστή και κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το κουμπί του Power το λαπτοπ άνοιξε και λειτουργεί κανονικά ! Το θέμα είναι αν το κλείσω δεν είναι σίγουρο αν θα ξανά ανοίξει  :headbang:
Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
καπου εχει κοπει το καλωδιο του τροφοδοτικου,σε καποιο σημειο κανει επαφη και τοτε σου δουλευει.Συνηθως ειναι κοντα στο βυσμα ή στην εξοδο απο το κουτι,θα δεις οτι το καλωδιο ειναι πιο χοντρο εκει.Απο το στριψιμο εχει κοπει εσωτερικα το καλωδιο.Φτιαχνεται ευκολα και φτηνα σε εναν ηλεκτρονικό ,πχ που φτιαχνει τηλεορασεις ,ενα μικρο κολλημα θελει..

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
Καλησπέρα μάγκες ! Έχω ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου ( Acer Aspire 8730g ) Ο φορτιστής δεν παρέχει σωστά ρεύμα ! Είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση ! Για να εξηγήσω το βάζω κανονικά στο ρεύμα χωρίς μπαταρία κάνει εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή και το λαπτοπ. Αν συνδέσω τον φορτιστή στο ρεύμα αλλά δεν βάλω το βύσμα στο λάπτοπ τότε το λαμπάκι του φορτιστή είναι κανονικά πράσινο χωρίς να σβήσει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην φταίει ο φορτιστής ! Τι μπορεί να παίζει ? Ο φορτιστής να φταίει η έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό ?

Υ.Γ. Βάλε βγάλε τον φορτιστή και κρατώντας πατημένο παρατεταμένα το κουμπί του Power το λαπτοπ άνοιξε και λειτουργεί κανονικά ! Το θέμα είναι αν το κλείσω δεν είναι σίγουρο αν θα ξανά ανοίξει  :headbang:
Επίσης όταν ανοίγει βγάζει από μόνο του παλιό έτος και ημερομηνία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω στο ίντερνετ! Μόλις την αλλάξω μπαίνω κανονικά...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη !
φτυπε ενας φιλος που ειχε το ιδιο προβλημα με acer δε θυμαμαι μοντελο του παν οτι ηταν μητρικη αν δε κανω λαθος παντως ηταν ακριβο και δε του διναν και εγγυηση

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Με την ταμπλέτα τι έγινε μαν;
Mε την ταμπλέτα εγινε μαλακία.Η εξοδος του tablet/micro-USB ειναι ΜΟΝΟ για φορτιση και συνδεση με το PC..Αν θες εξτρα χωρο εχει micro SD card μεχρι 32 gb..Πηρα τφ στη SAMSUNG Ελλάδας και μου το επιβεβαίωσαν..Και οι μαλακες οι Βελγο-Λουξοι εδω ,το κρατησαν τρεις εβδομάδες και στο τελος μου το εδωσαν πισω με ..καινουργιο φορτιστη!!!
Εδω δεν κοιτανε ζημιες,αμα χαλασει κατι παιρνουν καινούργιο...Φραγκα βλεπεις αφθονα..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κι εμενα η LG αμα τη συνδεσω με laptop σε HDMI τα βγαζει πρασινα...Κολλησε από το Johhny φαινεται! :2funny: :2funny:

ποιον Τζονι Αρχηγε μου τον Τζονι Τσαν τον Υπαρχηγο μας που αντιμετωπιζει και αυτος τεχνικα προβληματα με το Ανδροειδες κινητο του... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
ποιον Τζονι Αρχηγε μου τον Τζονι Τσαν τον Υπαρχηγο μας που αντιμετωπιζει και αυτος τεχνικα προβληματα με το Ανδροειδες κινητο του... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχουμε και άλλον Johnny εδω..Το μαλακα της παρεας...

Συνημμένα

• Αβαβάς.jpg
    Αβαβάς.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 37

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους τους φιλους...καταρχην,θελω να ενημερωσω οτι μολις παρελαβα απο το επισημο service της hp με καινουργιο motherboard το laptop που ειχαν κρατησει εναν ολοκληρο μηνα για επισκευη...ουτε νταλικα να ηταν!η δικαιολογια ηταν οτι αναμενανε το νεο motherboard,γιατι το πρωτο που τους στειλανε ηταν ελλατωματικο...αυτα για αρχη
τωρα που ανοιξα το laptop προσπαθω να μπω στο w κ βγαινει το εξης μηνυμα...
"your connection is not private
attackers might be trying to steal your information from gr.yahoo.com"
αυτο το μηνυμα εχει να κανει με την αλλαγη του motherboard τις ρυθμισεις στο firewall?καποιος φιλος που ισως ξερει να μου περιγραψει πως θα το ξεπερασω?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
καλησπερα σε ολους τους φιλους...καταρχην,θελω να ενημερωσω οτι μολις παρελαβα απο το επισημο service της hp με καινουργιο motherboard το laptop που ειχαν κρατησει εναν ολοκληρο μηνα για επισκευη...ουτε νταλικα να ηταν!η δικαιολογια ηταν οτι αναμενανε το νεο motherboard,γιατι το πρωτο που τους στειλανε ηταν ελλατωματικο...αυτα για αρχη
τωρα που ανοιξα το laptop προσπαθω να μπω στο w κ βγαινει το εξης μηνυμα...
"your connection is not private
attackers might be trying to steal your information from gr.yahoo.com"
αυτο το μηνυμα εχει να κανει με την αλλαγη του motherboard τις ρυθμισεις στο firewall?καποιος φιλος που ισως ξερει να μου περιγραψει πως θα το ξεπερασω?
Με τι browser το ανοιγεις?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
μερικες μονο ανοιγει...το ιδιο προωλημα το κανει κ σε αλλες

Stories

Νέο!