Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
ειναι ενα υλικο που μπαινει μεταξυ επεξεργαστη και μητρικης,αλλα λογικα μετα τα 3 χρονια το κανεις και μετα απο σκληρη χρηση του μηχανηματος,βγαλε το καπακι απο κατω και φυσα τον ανεμιστηρα και γενικα ολο,μια καλη βαση σιγουρα θα του κανει καλο,αλλα καλη ε;

Αν φυσηξεις με αερα τα fan το πιθανότερο είναι να χαλάσεις το fan. Το σωστό είναι να λυθει το μηχανημα και να καθαριστει χωρις να φυσας αερα. Αν θες αλλάζεις και παστα. Αν εχει αρκετη σκονη - "παπαδες" το πιθανότερο είναι να εχει περιοριστει το οφλειμο ανοιγμα του αεραγωγού. Μαλλον αυτό εχει γίναι μια και έβαλε ηλεκτρική σκούπα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν φυσηξεις με αερα τα fan το πιθανότερο είναι να χαλάσεις το fan. Το σωστό είναι να λυθει το μηχανημα και να καθαριστει χωρις να φυσας αερα. Αν θες αλλάζεις και παστα. Αν εχει αρκετη σκονη - "παπαδες" το πιθανότερο είναι να εχει περιοριστει το οφλειμο ανοιγμα του αεραγωγού. Μαλλον αυτό εχει γίναι μια και έβαλε ηλεκτρική σκούπα.
εγώ ντέσκτοπ έχω αλλά την κεντρική μονάδα την καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα, επειδή την έχω τοποθετημένη στο πάτωμα γαμιέται στην σκόνη, βάζω και μπατονέτα ανάμεσα από το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και βγάζω από πάνω του κομμάτια σκόνης :P πριν την καθαρίσω όταν πχ παίζω κάποιο βίντεο ο ανεμιστήρας ακούγεται σαν να απογειώνεται αεροπλάνο, μετά όλα οκ, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην βοηθάει η σκούπα ή ο,τιδήποτε άλλο που απομακρύνει την σκόνη :think: (εντιτ: σημειωτέον επειδή βαριέμαι καθαρίζω τον επεξεργαστή 2 φορές τον χρόνο όταν ο ήχος του ανεμιστήρα δεν αντέχεται πια :grin: )

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Εγω το δικο μου το βαζω στο πλυντηριο

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ενα τριξιμο που ακουγεται στο κουμπι για να ξεκινισει ο pc οταν το πατας  ειναι κατι? 

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
2 χρονια το εχω,σκεφτομαι να αγορασω αυτη τη βαση με τα ανεμιστηρακια αλλα οταν ειχα παει να παρω δεν ειχε στο μεγεθος του λαπτοπ μου γιατι εχει 17,2 οθονη.
Κανει τιποτα αυτο?
Η παστα τι ειναι?

Η βάση με τα ανεμιστηράκια για ψύξη laptop είναι απαραίτητη και κάνει δουλειά.Αν η cpu ζεσταίνεται πολύ,τότε πιθανόν να φταίει η "πάστα". Η πάστα είναι θερμοαγώγιμη σιλικόνη που απλώνεται μεταξύ της cpu και της βάσης της στη μητρική.Αν και είναι απλή εργασία χρειάζεται εμπειρία για να γίνει σωστά,αλλίως μπορεί να προκληθεί βλάβη, η καταστροφή της cpu.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δε χρησιμοποιω πλυντηριο γιατι μαζευει.Προτιμω πλυσιμο στο χερι .
Τι ειναι αυτο το τριξιμο στο κουμπι ????????
γιατί να ανησυχεί κανείς αν τρίζει λίγο ένα κουμπί όταν το πατάει :think:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
γιατί να ανησυχεί κανείς αν τρίζει λίγο ένα κουμπί όταν το πατάει :think:
οχι το κουμπι αλλα κατι μεσα στο κουτι για 1-2 δευτερολεπτα οταν το παταω για να ξεκινησει.Μου το κανει και σε ασχετες στιγμες οταν δουλευει ο pc

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εγώ ντέσκτοπ έχω αλλά την κεντρική μονάδα την καθαρίζω με την ηλεκτρική σκούπα, επειδή την έχω τοποθετημένη στο πάτωμα γαμιέται στην σκόνη, βάζω και μπατονέτα ανάμεσα από το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και βγάζω από πάνω του κομμάτια σκόνης :P πριν την καθαρίσω όταν πχ παίζω κάποιο βίντεο ο ανεμιστήρας ακούγεται σαν να απογειώνεται αεροπλάνο, μετά όλα οκ, οπότε δεν βλέπω γιατί να μην βοηθάει η σκούπα ή ο,τιδήποτε άλλο που απομακρύνει την σκόνη :think: (εντιτ: σημειωτέον επειδή βαριέμαι καθαρίζω τον επεξεργαστή 2 φορές τον χρόνο όταν ο ήχος του ανεμιστήρα δεν αντέχεται πια :grin: )

Δεν μιλώ για Desktop αλλά για laptop. Για δesktop ειναι ιδανική η σκούπα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
οχι το κουμπι αλλα κατι μεσα στο κουτι για 1-2 δευτερολεπτα οταν το παταω για να ξεκινησει.Μου το κανει και σε ασχετες στιγμες οταν δουλευει ο pc

Πιθανόν κάτι να συντονίζει ή κάτι στη τροφοδοσία είναι έτοιμο να σε χαιρετήσει.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το you tube, κάνει διακοπές αλλά και ένα τρέμουλο όταν παίζει μουσική, μπορεί να βοηθήσει κανείς;

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με το you tube, κάνει διακοπές αλλά και ένα τρέμουλο όταν παίζει μουσική, μπορεί να βοηθήσει κανείς;
H τελευταία έκδοση του flash player βγήκε μάπα και προβληματική με firefox.Μπορεί και με άλλους browsers.Μozilla και adobe δήλωσαν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι φταίει! Μπορεί να είναι αυτό.Εμένα δεν κάνει τρέμουλο.Απλά κάθε τόσο "κρασάρει".

Επισκέπτης
Το παρατηρησα και εγω σημερα αυτο στο youtube.

Πιο πανω ενας φιλος με προετρεψε να ανοιξω το laptop μου και να το καθαρισω για να αντιμετωπιστει το προβλημα της υπερθερμανσης.
Τι το ηθελες ρε χριστιανε?
Το ανοιξα και καταφερα να καψω τον σκληρο >:(
Αυριο μου φερνουν καινουργιο.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
H τελευταία έκδοση του flash player βγήκε μάπα και προβληματική με firefox.Μπορεί και με άλλους browsers.Μozilla και adobe δήλωσαν ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρουν ακόμα τι φταίει! Μπορεί να είναι αυτό.Εμένα δεν κάνει τρέμουλο.Απλά κάθε τόσο "κρασάρει".
ευχαριστώ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom