Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Οχι και ρεμαλι!!Σε παρακαλω πολυ!!!

Πλακα κανω  :grin:
Ολοι ρεμαλια ειμαστε εδω μέσα αδερφε.....Κι εγω το μεγαλύτερο!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY[/video[/video]]
(φτιάχτε το γιατί δεν μπορω απο linux να το βαλω)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ολοι ρεμαλια ειμαστε εδω μέσα αδερφε.....Κι εγω το μεγαλύτερο!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ChjuOerjYyY[/video[/video]]
(φτιάχτε το γιατί δεν μπορω απο linux να το βαλω)
Καλημέρα Ναύαρχε.
Πως θέλεις να γίνει η παράδοση;
Eνημέρωσε.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Κι εγω να βοηθήσω ηθελα,μη με κραζετε ρεμαλια...

Δεν κράζουμε ποτέ ανώτερους. Είναι αδίκιμα και τιμωρείται και πειθαρχικά και ποινικά από τον ΣΠΚ.

Δεν θέλουμε να μας κλείσεις στο μπαλαούρο ούτε να δουλεύουμε ματσακόνι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Δεν κράζουμε ποτέ ανώτερους. Είναι αδίκιμα και τιμωρείται και πειθαρχικά και ποινικά από τον ΣΠΚ.

Δεν θέλουμε να μας κλείσεις στο μπαλαούρο ούτε να δουλεύουμε ματσακόνι!!!   :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχουμε μπαλαούρο πια,ούτε ματσακόνι..Βασικά δεν έχουμε τίποτα αλλά τέλος πάντων..Μια 12-4  μπορεί και να στη δώσω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εχω ενα προβλημα τελευταια,τα βιντεο του dailymotion δεν μου παιζουν,τα μισα παιζουν κανονικα,τα αλλα παιζουν χωρις εικονα και μερικα δεν ανοιγουν καθολου.
Εχετε καμια ιδεα πως διορθωνετε παιδες?
:helpplea:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εχω ενα προβλημα τελευταια,τα βιντεο του dailymotion δεν μου παιζουν,τα μισα παιζουν κανονικα,τα αλλα παιζουν χωρις εικονα και μερικα δεν ανοιγουν καθολου.
Εχετε καμια ιδεα πως διορθωνετε παιδες?
:helpplea:
Στο site του dailymotion ή εδω μέσα;

Επισκέπτης
Α το ειδα,η καινουργια εκδοση του adobe.
Τhanks man :thumbsup:

Επισκέπτης
To κατεβασα,το εγκατεστησα αλλα παλι τιποτα >:(

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχω καποια προγραμματα περασμενα στο p/c και τα χρησιμοποιω συχνα. ενω λοιπον τα χρησιμοποιω αρκετα συχνα,στην λιστα με την προσθαφαιρεση προγραμματων μου δειχνει οτι τα χρησιμοποιω σπανια,και τελευταιες ημερομηνιες χρησης αρκετα παλιες.
π.χ. το skype το χρησιμοποιω σχεδων σε καθημερινη βαση,μου δειχνει οτι τελευταια φορα το χρησιμοποιησα πριν 1 χρονο περιπου.
θελω να σβησω μερικα προγραμματα να ξεφορτωσω και λιγο το p/c και δεν ξερω ποια να επιλεξω να σβησω.
μηπως ξερεις κανεις γιατι γινετε αυτο?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
δεν ξερεις κανεις ρε τυποι τελικα? :think: :think: :think: :think: :think:

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
εχω καποια προγραμματα περασμενα στο p/c και τα χρησιμοποιω συχνα. ενω λοιπον τα χρησιμοποιω αρκετα συχνα,στην λιστα με την προσθαφαιρεση προγραμματων μου δειχνει οτι τα χρησιμοποιω σπανια,και τελευταιες ημερομηνιες χρησης αρκετα παλιες.
π.χ. το skype το χρησιμοποιω σχεδων σε καθημερινη βαση,μου δειχνει οτι τελευταια φορα το χρησιμοποιησα πριν 1 χρονο περιπου.
θελω να σβησω μερικα προγραμματα να ξεφορτωσω και λιγο το p/c και δεν ξερω ποια να επιλεξω να σβησω.
μηπως ξερεις κανεις γιατι γινετε αυτο?

σβήσε τα προγράμματα που δε χρησιμοποιείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom