Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
θα σου στείλω εγω.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
ρε ναυαρχε πετα τα, τα γαμημενα τα W7 και βαλε linux να βρεις την υγεια σου, τα 7 ειναι χειροτερα και απο τα σvista

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ρε ναυαρχε πετα τα, τα γαμημενα τα W7 και βαλε linux να βρεις την υγεια σου, τα 7 ειναι χειροτερα και απο τα σvista

Ενταξει τωρα το γαμησες κ εσυ! Τα 7 ειναι ετσι οπως επρεπε να ειναι τα βιστα! Ειναι σαν τα βιστα αλλα χωρις τα bugs  :cheesy:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?

Τέτοιες απαντήσεις δεν λέγονται δημόσια!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Η βαση των 7 είναι το λινουξ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αν θελεις στειλε το μειλ σου να σου στειλω ενα ζιπαρισμενο αρχειο..εγω με αυτο εκανα δουλεια,αν και τα windows ηταν γνησια..μετα απο ενα φορματ ομως δεν τα αναγνωριζε ως γνησια :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
μαλλον πρεπει να περασεις το αρχειο γνησιοτητας και καλα :Pδε θυμαμε πως το λενε
απο εκει και περα παντα υπαρχει λυση για ολα :Pαφου ο τραμυ ειναι φιλαρακι σου αρα τον εμπιστευεσαι και αν δε κανω λαθος ειναι και τεχνικος υπολογιστων ισως να με απατα η μνημη μου υπαρχει προγραμματακι που μπαινει αλλος στο πισι σου μεσω διντυου φυσικα αυτον πρεπει να τον εμπιστευεσε :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτά ειναι πολύ προχωρημενα δεν τα δοκιμάζω....Πειτε κατι άλλο ,εστω και σε πμ να μη φωναζει και το λιονταρι.....

Mην τα ενεργοποιήσεις άσε τα σπασμένα. Μολις ολοκληρωθει η διαδικασια ακολούθησε πιστά τον
παρακατω αλγοριθμο :

Βήμα 1-> Πήγαινε Έναρξη

Βημα 2 -> Στην μπάρα αναζητησης γράψε cmd

Βήμα 3 -> Δεξι κλικ πάνω του(ένα μαυρο παράθυρακι) και εκτέλεση σαν root (διαχειριστης)

Βημα 4 -> Μολις ανοιξει αυτο το μαυρο(το κέλυφος των windows - κάτι αντιστοιχο με το τερματικό στο Linux -βεβαια άλλο φλοιος αλλο τερματικο  :p αλλα δεν χρειαζεται να μπλεξουμε με λεπτομερειες τωρα ) εκει που αναβοσβηνει ο κερσορας δώσε την εντολή

Κώδικας:
  Slmgr.vbs -rearm
 και πάτα ΕΝΤΕR και μετα ΟΚ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μαλλον πρεπει να περασεις το αρχειο γνησιοτητας και καλα :Pδε θυμαμε πως το λενε
απο εκει και περα παντα υπαρχει λυση για ολα :Pαφου ο τραμυ ειναι φιλαρακι σου αρα τον εμπιστευεσαι και αν δε κανω λαθος ειναι και τεχνικος υπολογιστων ισως να με απατα η μνημη μου υπαρχει προγραμματακι που μπαινει αλλος στο πισι σου μεσω διντυου φυσικα αυτον πρεπει να τον εμπιστευεσε :sunglasses:
Genuine advance.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ευχαριστω για τη βοήθειά σας παιδιά,κάτι μου κανονίζει ο Διομηδάκος. :rockon: :rockon:Θα σας ενημερώσω τη Δευτερα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ευχαριστω για τη βοήθειά σας παιδιά,κάτι μου κανονίζει ο Διομηδάκος. :rockon: :rockon:Θα σας ενημερώσω τη Δευτερα....

Δεν χρειαζεται. ΑΝ κανεις αυτο που σου λεω
απο την γραμμη εντολων που οπως εχω ξαναπει
ειναι πολυ ανωτερη στην ταχυτητα και την βολικοτητα απο το GUI(Graphical User Interface) θα γλιτώσεις απο πολυ μπελά.
Αν παλι δεν θες να με ακουσεις κανενα προβλημα... :P

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η βαση των 7 είναι το λινουξ.

Από το Linux δεν μπορούν να ενσωματώσουν κώδικα, γιατί αν τους πάρουν χαμπάρι, μπορεί μετά η M$ να φάει μηνύσεις.
Αυτό που έχω διαβάσει ότι κάνει, είναι να ενσωματώνει ξεδιάντροπα κώδικα του BSD, το οποίο μοιάζει αρκετά με το Linux,
αλλά η άδεια χρήσης του επιτρέπει να ενσωματώνεις τον κώδικα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Η Αpple το έχει κάνει στο OSX εδώ και χρόνια.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οταν ανοιγω το rapidshare manager μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ξερει κανεις τι προβλημα ειναι αυτο?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
οταν ανοιγω το rapidshare manager μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ξερει κανεις τι προβλημα ειναι αυτο?
100 ΑNDRO????Μηπως εννοεί  100 ΑΝΤΡΕΣ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny
Χωρίς πλάκα παντως,το DCIM ειναι καρτα απο φωτογραφικη μηχανη και το DSC_0089.JPG ειναι μια φωτο αυτής....Μηπως εχεις αφησει την καρτα μεσα και κολλάει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom