foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
θα σου στείλω εγω.Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
ρε ναυαρχε πετα τα, τα γαμημενα τα W7 και βαλε linux να βρεις την υγεια σου, τα 7 ειναι χειροτερα και απο τα σvista
Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
Αυτά ειναι πολύ προχωρημενα δεν τα δοκιμάζω....Πειτε κατι άλλο ,εστω και σε πμ να μη φωναζει και το λιονταρι.....
μαλλον πρεπει να περασεις το αρχειο γνησιοτητας και καλα δε θυμαμε πως το λενεΣυναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
Αυτά ειναι πολύ προχωρημενα δεν τα δοκιμάζω....Πειτε κατι άλλο ,εστω και σε πμ να μη φωναζει και το λιονταρι.....
Slmgr.vbs -rearm
Genuine advance.μαλλον πρεπει να περασεις το αρχειο γνησιοτητας και καλα δε θυμαμε πως το λενε
απο εκει και περα παντα υπαρχει λυση για ολα αφου ο τραμυ ειναι φιλαρακι σου αρα τον εμπιστευεσαι και αν δε κανω λαθος ειναι και τεχνικος υπολογιστων ισως να με απατα η μνημη μου υπαρχει προγραμματακι που μπαινει αλλος στο πισι σου μεσω διντυου φυσικα αυτον πρεπει να τον εμπιστευεσε
Ευχαριστω για τη βοήθειά σας παιδιά,κάτι μου κανονίζει ο Διομηδάκος. Θα σας ενημερώσω τη Δευτερα....
Ευχαριστω για τη βοήθειά σας παιδιά,κάτι μου κανονίζει ο Διομηδάκος. Θα σας ενημερώσω τη Δευτερα....
Ειναι ΑΕΚΑΡΑ ρε,αυτό φτανει....
τον εμπιστευεσε ρε αυτος ανηκει στους ανωνυμους
Η βαση των 7 είναι το λινουξ.
Δεν εχουμε προσβαση στον δισκο σου.οταν ανοιγω το rapidshare manager μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ξερει κανεις τι προβλημα ειναι αυτο?
100 ΑNDRO????Μηπως εννοεί 100 ΑΝΤΡΕΣ?????? :2funnyοταν ανοιγω το rapidshare manager μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
ξερει κανεις τι προβλημα ειναι αυτο?