Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
recheck πως κανω?

ο μπριζοπαιχτης  :grin:
κάνεις add το torrent Κανονικά και πατάς μετά πάνω του δεξί κλικ και στο μενού που θα σου βγάλει έχει επιλογή start, force start, stop, pause και κάπου εκεί στη γειτονιά είναι και το recheck

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
καποιο free καλο προγραμματιο για update σε drivers γνωριζετε?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.614
Πόντοι
3.506
μια και είδα αυτό το θρεντ,έχω κι εγώ ένα πολύ παράξενο πρόβλημα

κάθε φορά που ανοίγω το skype στο pc μου,μου κόβεται αυτομάτως η σύνδεση στο ίντερνετ(wifi)

το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τίποτα

πού οφείλεται,ξέρει κάποιος????

μάλιστα αυτό συμβαίνει ύστερα από κάποια αναβάθμιση του skype που κατέβασα πριν 1 μήνα.....γιατί προηγουμένως επί 4-5 χρόνια,δούλευε κανονικά....

Μαλλον εχει μεινει "αχρησιμοποιητη επεκταση αρχειου" απο την προηγουμενη εκδοση του Skype στο Μητρωο.Αν εχεις καποιο προγραμμα ,κανε εκκαθαριση Μητρωου.Εαν δεν εχεις μπορεις να βρεις free στο Ιντερνετ, το Piriform CCleaner. Πολυ καλο...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε μαγκες εκανα format στο pc και δεν κρατησα back up οποτε εχασα το ιστορικο με τις συνομιλιες απο το μσν μ...
μπορω να βρω τις συνομιλιες μεσω του hotmail η τις εχασα τελειως?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μαγκες εκανα format στο pc και δεν κρατησα back up οποτε εχασα το ιστορικο με τις συνομιλιες απο το μσν μ...
μπορω να βρω τις συνομιλιες μεσω του hotmail η τις εχασα τελειως?
τις έχασες τελείως.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Eχω προβλημα με τα παιχνιδια στο Pc μου

στα δυο τελευταια που κατεβασα ενω ξεκιναν κανονικα στη διαρκεια μαυριζει η οθονη και γραφει μηνυμα

"η εφαρμογη αντιμετωπισε ενα προβλημα και πρεπει να σταματησει"

και με πεταει

γνωριζει καποιος?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16

στα δυο τελευταια που κατεβασα ενω ξεκιναν κανονικα στη διαρκεια μαυριζει η οθονη και γραφει μηνυμα

και με πεταει

γνωριζει καποιος?

το πρωτο που δοκιμαζεις ειναι αναβαθμιση στους drivers της καρτα γραφικων.μετα αναβθμιση το τελευταιο directx.Kαι τελος αν εχει windows 7 η vista κανεις δεξι κλι στο εικονιδιο του παιχνιδιου,πατας ιδιοτητες μετα ,combability(εχω εχω αγγλικα,δεν ξερω πως ειναι ελληνικα),και το βαζεις να τρεξει σαν να εχεις windows xp

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κλείσε και το αέρο μόνος σου όταν παίζεις παιχνίδια.

υπαρχει κανα προγραμμα για να τις επαναφερω η αυτα παιζουν μονο σε ταινιες?
anyway σ ευχαριστω για την απαντηση..
υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομύριο να τα βρεις, αλλά πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα που βρίσκει τα σβησμένα αρχεία από κάποιον δίσκο και εάν δεν έχει απανογραφτεί κάτι άλλο, τότε ίσως τα βρείς, αλλιώς τα έχασες.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κλείσε και το αέρο μόνος σου όταν παίζεις παιχνίδια.

υπάρχει μία πιθανότητα στο εκατομύριο να τα βρεις, αλλά πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα που βρίσκει τα σβησμένα αρχεία από κάποιον δίσκο και εάν δεν έχει απανογραφτεί κάτι άλλο, τότε ίσως τα βρείς, αλλιώς τα έχασες.
ξερεις κανενα καλο προγραμμα?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
το πρωτο που δοκιμαζεις ειναι αναβαθμιση στους drivers της καρτα γραφικων.μετα αναβθμιση το τελευταιο directx.Kαι τελος αν εχει windows 7 η vista κανεις δεξι κλι στο εικονιδιο του παιχνιδιου,πατας ιδιοτητες μετα ,combability(εχω εχω αγγλικα,δεν ξερω πως ειναι ελληνικα),και το βαζεις να τρεξει σαν να εχεις windows xp
εκανα update τους drivers με ενα προγραμμα που βρηκα στο ιντερνετ(Driver genius)
εκανα αναβαθμιση το directx απο τη σελιδα της microsoft
windows εχω τα xp
το προβλημα παραμενει.στη διαρκεια του παιχνιδιου με πεταει με το μηνυμα που ειπα παραπανω  :dunno:

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
επειδη δν θυμαμαι που ειχε τοποθετηθει το θεμα που ψαχνω επιτρεψτε μου ρωτησω εδω..καποιος ειχε αναφερει ενα προγραμμα online που βαζεις μια photo και σκαναρει σε οποιοδηποτε σημειο του Internet και την εντοπιζει οπου και αν υπαρχει ξανα..ξερει καποιος?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τωρα τελευταια οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης,αργει πολυ να ανοιξει,σχεδον ενα 10λεπτο κανει.
ενω παλια ουτε 5 λεπτα εκανε.οταν τον κανω επανεκκινηση ανοιγει κανονικα δεν καθυστερει καθολου.
ξερεις κανεις που ωφειλετε αυτη η καθυστερηση?
μηπως υπαρχει προβλημα και αργοτερα δεν ανοιγει καθολου?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σχεδον ενα 10λεπτο κανει.
ενω παλια ουτε 5 λεπτα εκανε.

Είναι σαν το γαμήσι: Στην αρχή τέλειωνες στα 5 λεπτά, αργότερα στα 10 κλπ. :fuck1:

Πέρα από την πλάκα, μήπως είναι προπολεμικό;  :think:
Και τα 5 λεπτά είναι υπερβολικός χρόνος.
Τα windoze πάντως ως γνωστόν με τον καιρό σέρνονται όλο και περισσότερο.
Κάνε κανά format ή βάλε Linux που πάει σφαίρα ακόμα και σε παλιότερα pc. :rockon:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Είναι σαν το γαμήσι: Στην αρχή τέλειωνες στα 5 λεπτά, αργότερα στα 10 κλπ. :fuck1:

Πέρα από την πλάκα, μήπως είναι προπολεμικό;  :think:
Και τα 5 λεπτά είναι υπερβολικός χρόνος.
Τα windoze πάντως ως γνωστόν με τον καιρό σέρνονται όλο και περισσότερο.
Κάνε κανά format ή βάλε Linux που πάει σφαίρα ακόμα και σε παλιότερα pc. :rockon:
αρχηγε καινουργιο ειναι το p/c το καλοκαιρι το πηρα.και τα 5 λεπτα που ειπα ειναι πολυ,οταν ανοιγε κανονικα.
windons xp εχω μεσα.
μηπως μπηκε κανενας ιος η κανενα κολοπρογραμμα και καθυστερει να ανοιξει.
κατα τα αλλα δεν εχει προβλημα,και γρηγορα μπαινεις σε σειλιδες και γρηγορα κατεβαζει.
λειτουργει κανονικα,απλα στο ανοιγμα καθυστερη.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
αρχηγε καινουργιο ειναι το p/c το καλοκαιρι το πηρα.και τα 5 λεπτα που ειπα ειναι πολυ,οταν ανοιγε κανονικα.
windons xp εχω μεσα.
μηπως μπηκε κανενας ιος η κανενα κολοπρογραμμα και καθυστερει να ανοιξει.
κατα τα αλλα δεν εχει προβλημα,και γρηγορα μπαινεις σε σειλιδες και γρηγορα κατεβαζει.
λειτουργει κανονικα,απλα στο ανοιγμα καθυστερη.

μηπως εχεις πολλα προγραμματα και βαρια ν ανοιγουνε στην εκκινηση?
κοιτα το αντι-viru καποια συνηθως αργουνε το χρονο αποκρισης του pc σου...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εχει χτυπησει ο δισκος σου ή τα windowz! δες αν τα καλωδια ειναι σωστα στην θεση τους! chackαρε 1. το τροφοδοτικο2. τον δισκο με καποιο προγραμμα! η 3. κανε back-up τα αρχεια σου και τραβα κανα format  :headbang: :headbang: :headbang:
τωρα τελευταια οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης,αργει πολυ να ανοιξει,σχεδον ενα 10λεπτο κανει.
ενω παλια ουτε 5 λεπτα εκανε.οταν τον κανω επανεκκινηση ανοιγει κανονικα δεν καθυστερει καθολου.
ξερεις κανεις που ωφειλετε αυτη η καθυστερηση?
μηπως υπαρχει προβλημα και αργοτερα δεν ανοιγει καθολου?
Tineye
επειδη δν θυμαμαι που ειχε τοποθετηθει το θεμα που ψαχνω επιτρεψτε μου ρωτησω εδω..καποιος ειχε αναφερει ενα προγραμμα online που βαζεις μια photo και σκαναρει σε οποιοδηποτε σημειο του Internet και την εντοπιζει οπου και αν υπαρχει ξανα..ξερει καποιος?
τωρα θυμηθηκα ποιος εισαι! βαλτο φωτια δεν σε βοηθαω...
σβου ολα...
και με πεταει
γνωριζει καποιος?

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχει χτυπησει ο δισκος σου ή τα windowz! δες αν τα καλωδια ειναι σωστα στην θεση τους! chackαρε 1. το τροφοδοτικο2. τον δισκο με καποιο προγραμμα! η 3. τραβα κανα format  :headbang: :headbang: :headbang:Tineye
τα καλωδια ειναι ενταξει ειναι στην θεση τους.
το τροφοδοτικο τι να επαθε?
τι προγραμμα για το σκληρο δηλαδη? εχεις κανενα καλο?
παντως δεν κανει κανενα θορυβο το μηχανημα περιεργο.δουλευει κανονικα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπορει να επαθε ζημια το mbr και να κανει επαναφορα!γι αυτο και η καθυστερηση!δοκιμασε το ενσωματωμενο στα win
στα τροφοδοτικα πεφτει η αποδωση με τον καιρο!
αν εχεις προσθεσει δισκους, νεες καρτες γραφικων μπορει να μην σε καλυπτου σε ισχυ!

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σωστος ο παιχτης αν και γαυρος!  :cheesy: :cheesy: αν ειναι αναγκη για να τρεχεις windowz xp σε παλιο μηχανημα τοτε
δοκιμαστε winxplite! καβεις αχρηστες υπηρεσιες, ενσωματωμενα προγραμματα στα win και ελαφραινει το συστημα!το ειχα δοκιμασει καποτε  με πολλη επιτυχια! :grin:
πρεπει να ξερεις τι κοβεις παντως...
ο υπολογιστης δεν ειναι παλιος ρε σας λεω.το καλοκαιρι τον πηρα καινουργιο.
καμια αλλα μαλακια θα εχει γινει.δεν ειναι πολυ δουλεμενος.
πιστευω οτι κανενα κολοπραγμα θα εχω κατεβασει και τον εχει κανει να αργει.
αλλα πως θα βρω πιο ειναι αυτο το κολοπρογραμμα?.αυτο ειναι το θεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom