Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Το βαζω κι αυτό τωρα....Για να δουμε..Η ΠΟΥΤΑΝΑ θα γινει το λαπτοπ η θα φτιάξει (λέμε τωρα).Γαμω το facebook και τη γυναικα μου που παιζει παιχνιδια εκει μεσα!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
γυναικα και υπολογιστης ειναι ο συνδυασμος που σκοτωνει :2funny: :2funny: παρε της εναν δικο της ωστε να μην βγαζει τα ματια του δικου σου μηχανηματος

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
γυναικα και υπολογιστης ειναι ο συνδυασμος που σκοτωνει :2funny: :2funny: παρε της εναν δικο της ωστε να μην βγαζει τα ματια του δικου σου μηχανηματος
Εξυπακουεται ρε συ..Ο δικός της εχει αρπάξει κάτι..Οπότε,και να μη φτιάξει  ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.775
Πόντοι
6.035
αφου λυσαμε το προβλημα του καπετανιου :P
ας κανω και εγω 2 3 ερωτησουλες
τι ξερετε ρε σεις για το adnanced system care  :think: ειχα βαλει το δοκιμαστικο και εδειχνε οτι εκανε καποια δουλεια αξιζει να αγορασω το 5 pro δειτε κιολας το πιο κατω λινκ μη κανω κανα λαθος

επισης θελω να κανω μετατροπη ταινιες avi σε dvd χρησιμοποιησα το converterxtodvd τροποποιησα μερικες και σκαλωσε καπου και δεν με αφηνει να το προσπερασω ετσι ωστε να προχωρησω και σε αλλες ταινιες αν και του εκανα απεγκατασταη μετα παλι τα ιδια ξερετε κανενα αλλο καλο παρομοιο προγραμμα να το δοκιμασω :think:
και τελος χωρις να με κραξετε τα cookies που στο διαολο ειναι :grin:μου εχει μπαστακωθει το babylon και δε λεει να φυγει το γαμηδι  :tickedoff:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Το babylon search αν εννοεις πρεπει να ναι στα add-ons  του firefox. το στελνεις απο εκει. Αν δεν ειναι εκει ειναι στην προσθαφαιρεση προγραμματων. το βρισκεις και το στελνεις.

Το convertxtodvd ειναι το καλυτερο για αυτη τη δουλεια. Εγω δεν ξερω καποιο καλυτερο.
Δες τι μηνυμα λαθους σου βγαζει και θα βρεις ακρη.

Απο καθαριστικα ειμαι ασχετος. Δεν χρησιμοποιω πολλα χρονια.

Το προβλημα του καπετανιου δε νομιζω να λύθηκε.. θα τοχε ποσταρει.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Το προβλημα του καπετανιου δε νομιζω να λύθηκε.. θα τοχε ποσταρει.
Σωστά,μάλλον θα το παω για καθαρισμα.....Ευχαριστω πάντως όλους σας για τις ιδέες...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Xρόνια Πολλά ναυαρχε..με 299 παιρνεις ενα καινουριο απο κωτσοβολο και τελος.... :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Σωστά,μάλλον θα το παω για καθαρισμα.....Ευχαριστω πάντως όλους σας για τις ιδέες...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Χρόνια πολλάάάά ....και σε σένα ...αλλά την επόμενη φορά  ;) Mac Book pro .....kai τα σκυλιά δεμένα ...και μακριά από τα γυναικεία χέρια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.775
Πόντοι
6.035

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
υπαρχει τροπος να μην κολας κανενα ιο worm  trojan  οποιος ενδιαφερετα ας στειλει πμ  (με το ανάλογο αντίτιμο φυσικα ειναι η λυση που προτεινεται )

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
ειναι καλο η αρχιδια αν ειναι με 200 παραπανω παιρνεις Ι5 πλεον :rolleyes:
ρε ρεμαλια μονο ο ιζι απαντησε στις αποριες μου :tickedoff:
το babylon το εχω καταργησει απο την προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα και παλι υπαρχει :tickedoff:
Αν και δεν διάβασα για το πρόβλημα που έχεις.Μήπως λέω μήπως έμεινε στην επιφάνεια εργασίας σαν συντόμευση (σκουπίδι);
2)Μήπως έχεις εξωτερικό δίσκο και το μετέφερες εκει για να τρέχει και οχι στο βασικό C;
3)Mήπως έχεις κάνει split τον βασικό δίσκο; και υπάρχει σαν πρόγραμμα και αλλού;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αμα ηταν να σκασω και φράγκα...Τι σας εχω παρεα εδω μεσα ρε???μόνο για μπουρδελα και ομαδες θα μιλαμε???Ωραίος είσαι,αλληλέγγυος μεχρι τέρμα..μερες αγαπης ειναι ρε συ,ΣΚΡΟΥΤΖ ε ΣΚΡΟΥΤΖ! :grin:

Δεν το πας στο ..ΚΑΣΜ...

:2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
καλημέρα  αδμιραλ, αφου πάιζει απο κατεβασμένα αρχεία το λαπι τόπι πρεπει να είναι ο.κ . το θέμα είναι αλλού .μπορεί να προέρχετai απο κτυπημένα  πλαγκ ινς , τι σύνδεση έχεις για ιντερνετ/ και τηλέφωνο,υπάρχει splitter στην γραμμή  ? μήπως την <άκουσε> το σπλιτερ ? έχεις σωστό τηλεφωνικό σήμα ή με θόρυβο ? για τσεκάρησε το σπλιτερ ή αντικατέστησε το , είναι φτηνό εξάρτημα ,και έτσι αποκλείεις να προέρχεται απο την γραμμή .

υ.γ ..συνδεσε το σε κάποια άλλη γραμμή ιντερνετ άν έχεις ,για τεστάρεις αν προέρχεται απο την γραμμή .
;)

Δεν εχει σχεση η γραμμή!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
λοιπον
εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα τα εξης
uninstall flashplayer και install ξανα, το ιδιο με το μοζιλα κλπ
γενικα κανε δοκιμες με προγραμματα που προσθαφαιρουνται ευκολα.

Αν και το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν επαναφορα σε προηγουμενη κατασταση
δηλαδη

start -> programms -> accesorries -> system tools -> system restore

και απλα θυμισου μια ημερομηνια που δουλευαν ολα αυτα αυτα που θες

συμβουλη, μην αφηνεις τη γυναικα στον υπολογιστη

:rockon: :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μια και είδα αυτό το θρεντ,έχω κι εγώ ένα πολύ παράξενο πρόβλημα

κάθε φορά που ανοίγω το skype στο pc μου,μου κόβεται αυτομάτως η σύνδεση στο ίντερνετ(wifi)

το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τίποτα

πού οφείλεται,ξέρει κάποιος????

μάλιστα αυτό συμβαίνει ύστερα από κάποια αναβάθμιση του skype που κατέβασα πριν 1 μήνα.....γιατί προηγουμένως επί 4-5 χρόνια,δούλευε κανονικά....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αν το συνδέσεις με καλώδιο κόβεται ή μονο με το wi-fi?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δεν ξέρω φίλε,μονο wifi  χρησιμοποιώ γιατί είναι μακριά

απευθείας κόβεται και δεν ξαναμπαίνει όσο είναι ανοιχτό το σκάιπ!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
δεν ξέρω φίλε,μονο wifi  χρησιμοποιώ γιατί είναι μακριά

απευθείας κόβεται και δεν ξαναμπαίνει όσο είναι ανοιχτό το σκάιπ!

Βασικά δεν ξέρω πως δουλεύει το skype που κατέβασες αλλά δείχνει πρόβλημα με bandwidth ή dos του router.
Πρέπει να δεις τα logs του router τι γράφουν.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom