Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τι να κανω φίλε???πες μου και παρακατω......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
να πληρωσεις εναν τεχνικο να απαντησει σε ολες σου τις αποριες φιλε.
Αμα ηταν να σκασω και φράγκα...Τι σας εχω παρεα εδω μεσα ρε???μόνο για μπουρδελα και ομαδες θα μιλαμε???Ωραίος είσαι,αλληλέγγυος μεχρι τέρμα..μερες αγαπης ειναι ρε συ,ΣΚΡΟΥΤΖ ε ΣΚΡΟΥΤΖ! :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα ηταν να σκασω και φράγκα...Τι σας εχω παρεα εδω μεσα ρε???μόνο για μπουρδελα και ομαδες θα μιλαμε???Ωραίος είσαι,αλληλέγγυος μεχρι τέρμα..μερες αγαπης ειναι ρε συ,ΣΚΡΟΥΤΖ ε ΣΚΡΟΥΤΖ! :grin:

Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ετσι  :grin:

μα τι φυλαργυρος που ειμαι!!!! Να εχω απαιτηση να πληρωνομαι κιολας

αν ασχοληθω με τα προβληματα των αλλων!!! τσκ τσκ τσκ....

συγχωρα με τυπε.... δεν ξερω τι λεω αυτες τις μερες :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
να πληρωσεις εναν τεχνικο να απαντησει σε ολες σου τις αποριες φιλε.
απο τον βλακ τι θα ακουσεις μαλακια 

αυτα που μπορεις να κανεις ειναι εφοσον εχεις κατεβασει σωστα το βιντεο που θες να βρεις ενα καλο codec  η ενα  player που να εχει τα παντα ετσι και εχεις αυτα τοτε πολλη δυσκολο να μην παιζει το βιντεο μαλλον δεν το κατεβασες σωστα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
απο τον βλακ τι θα ακουσεις μαλακια 

αυτα που μπορεις να κανεις ειναι εφοσον εχεις κατεβασει σωστα το βιντεο που θες να βρεις ενα καλο codec  η ενα  player που να εχει τα παντα ετσι και εχεις αυτα τοτε πολλη δυσκολο να μην παιζει το βιντεο μαλλον δεν το κατεβασες σωστα
Εσυ δεν το καταλαβες..κατεβασμενο το βιντεο παιζει κανονικα,όταν παιζει όμως στο "live" νετ όλοι οι ηχοι κανουν συριγμούς!Σηκωνω τα χερια ψηλα...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εσυ δεν το καταλαβες..κατεβασμενο το βιντεο παιζει κανονικα,όταν παιζει όμως στο "live" νετ όλοι οι ηχοι κανουν συριγμούς!Σηκωνω τα χερια ψηλα...

ξανα κοιτα τα codec που εχεις στο  firefox η οποιον εχεις  μπορει να θες κανα plugin

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ετσι  :grin:

μα τι φυλαργυρος που ειμαι!!!! Να εχω απαιτηση να πληρωνομαι κιολας

αν ασχοληθω με τα προβληματα των αλλων!!! τσκ τσκ τσκ....

συγχωρα με τυπε.... δεν ξερω τι λεω αυτες τις μερες :rockon:

kaι να ταν μονο αυτες τις μερες καλα θα ηταν σου εχει κουσουρι μου φαινεται

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Ουτε...
Αλλη ιδεα????
allaξε πισι :Pμα καλα και συ εμπιστευεσαι λαπ τοπ :grin:πλακα κανω
για φλασ πλειερ που λεει ο φιλος δε νομιζω καθως θα ειχες γενικο προβλημα και στην εικονα εκτος απο τον ηχο,παντως δεν ειναι κακο να κατεβασεις το τελευταιο adobe flash player

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι μαλακιες του λετε του ανθρωπου;αμα κρασαρε το φλασπλειερ θα επαιζε εικονα και θα σφυριζε ο ηχος;καποιο θεμα εχεις ρε φιλε με τον ηχο....

ανοιξε το πανελ ελεγχου του ηχου κανε καμια ρυθμιση δοκιμαστικη και αν οχι πηγαινε το για σερβις.....καθεσαι και συ και ψαχνεις λυση απο δω

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εκανες αυτο που σου ειπα?δοκιμασε και απο αλλα προγραμματα περιηγησης καντω και με explorer,firefox,chrome και πες μας
δοκιμασα και με mozilla  και με chrome ,τα ίδια..Τελος παντων ευχαριστω για τις ιδέες σας παιδια,θα δω τι θα κανω...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
τι μαλακιες του λετε του ανθρωπου;αμα κρασαρε το φλασπλειερ θα επαιζε εικονα και θα σφυριζε ο ηχος;καποιο θεμα εχεις ρε φιλε με τον ηχο....

ανοιξε το πανελ ελεγχου του ηχου κανε καμια ρυθμιση δοκιμαστικη και αν οχι πηγαινε το για σερβις.....καθεσαι και συ και ψαχνεις λυση απο δω
ρε βλακα τι γραφω πιο πανω :jerking:αλλα το να εγκαταστηση και το φλας 11 δεν ειναι κακο,αλλα για διαβασε αν παιξει αρχειο απο το πισι παιζει αρα δεν ειναι θεμα ουτε ηχειων ουτε καρτα ηχου ουτε χρειαζεται ρυθμιση απο το πανελ :jerking:
κατι περιεργο γινεται παντως :birdman:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δοκιμασα και με mozilla  και με chrome ,τα ίδια..Τελος παντων ευχαριστω για τις ιδέες σας παιδια,θα δω τι θα κανω...
καλημέρα  αδμιραλ, αφου πάιζει απο κατεβασμένα αρχεία το λαπι τόπι πρεπει να είναι ο.κ . το θέμα είναι αλλού .μπορεί να προέρχετai απο κτυπημένα  πλαγκ ινς , τι σύνδεση έχεις για ιντερνετ/ και τηλέφωνο,υπάρχει splitter στην γραμμή  ? μήπως την <άκουσε> το σπλιτερ ? έχεις σωστό τηλεφωνικό σήμα ή με θόρυβο ? για τσεκάρησε το σπλιτερ ή αντικατέστησε το , είναι φτηνό εξάρτημα ,και έτσι αποκλείεις να προέρχεται απο την γραμμή .

υ.γ ..συνδεσε το σε κάποια άλλη γραμμή ιντερνετ άν έχεις ,για τεστάρεις αν προέρχεται απο την γραμμή .
;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλημέρα  αδμιραλ, αφου πάιζει απο κατεβασμένα αρχεία το λαπι τόπι πρεπει να είναι ο.κ . το θέμα είναι αλλού .μπορεί να προέρχετai απο κτυπημένα  πλαγκ ινς , τι σύνδεση έχεις για ιντερνετ/ και τηλέφωνο,υπάρχει splitter στην γραμμή  ? μήπως την <άκουσε> το σπλιτερ ? έχεις σωστό τηλεφωνικό σήμα ή με θόρυβο ? για τσεκάρησε το σπλιτερ ή αντικατέστησε το , είναι φτηνό εξάρτημα ,και έτσι αποκλείεις να προέρχεται απο την γραμμή .

υ.γ ..συνδεσε το σε κάποια άλλη γραμμή ιντερνετ άν έχεις ,για τεστάρεις αν προέρχεται απο την γραμμή .
;)
Αρνητικόν....Και απο άλλο δικτυο το ιδιο σφυριγμα ακούγεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom