mageiras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
το flash player ειναι ενα προγραμμα που παιζει βιντεο και γενικα αρχεια document μεσω ιντερνετ μαλλον εκει εντοπιζω το προβλημα εγωδηλαδη???
το flash player ειναι ενα προγραμμα που παιζει βιντεο και γενικα αρχεια document μεσω ιντερνετ μαλλον εκει εντοπιζω το προβλημα εγωδηλαδη???
Και τι να κανω φίλε???πες μου και παρακατω......
Αμα ηταν να σκασω και φράγκα...Τι σας εχω παρεα εδω μεσα ρε???μόνο για μπουρδελα και ομαδες θα μιλαμε???Ωραίος είσαι,αλληλέγγυος μεχρι τέρμα..μερες αγαπης ειναι ρε συ,ΣΚΡΟΥΤΖ ε ΣΚΡΟΥΤΖ!να πληρωσεις εναν τεχνικο να απαντησει σε ολες σου τις αποριες φιλε.
προσπαθησε να κατεβασεις ενα αλλο μηπως και γινει επιδιωρθωσειΚαι τι να κανω φίλε???πες μου και παρακατω......
Αμα ηταν να σκασω και φράγκα...Τι σας εχω παρεα εδω μεσα ρε???μόνο για μπουρδελα και ομαδες θα μιλαμε???Ωραίος είσαι,αλληλέγγυος μεχρι τέρμα..μερες αγαπης ειναι ρε συ,ΣΚΡΟΥΤΖ ε ΣΚΡΟΥΤΖ!
απο τον βλακ τι θα ακουσεις μαλακιανα πληρωσεις εναν τεχνικο να απαντησει σε ολες σου τις αποριες φιλε.
Εσυ δεν το καταλαβες..κατεβασμενο το βιντεο παιζει κανονικα,όταν παιζει όμως στο "live" νετ όλοι οι ηχοι κανουν συριγμούς!Σηκωνω τα χερια ψηλα...απο τον βλακ τι θα ακουσεις μαλακια
αυτα που μπορεις να κανεις ειναι εφοσον εχεις κατεβασει σωστα το βιντεο που θες να βρεις ενα καλο codec η ενα player που να εχει τα παντα ετσι και εχεις αυτα τοτε πολλη δυσκολο να μην παιζει το βιντεο μαλλον δεν το κατεβασες σωστα
Εσυ δεν το καταλαβες..κατεβασμενο το βιντεο παιζει κανονικα,όταν παιζει όμως στο "live" νετ όλοι οι ηχοι κανουν συριγμούς!Σηκωνω τα χερια ψηλα...
Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει ετσι
μα τι φυλαργυρος που ειμαι!!!! Να εχω απαιτηση να πληρωνομαι κιολας
αν ασχοληθω με τα προβληματα των αλλων!!! τσκ τσκ τσκ....
συγχωρα με τυπε.... δεν ξερω τι λεω αυτες τις μερες
Ουτε...ξανα κοιτα τα codec που εχεις στο firefox η οποιον εχεις μπορει να θες κανα plugin
εκανες αυτο που σου ειπα?δοκιμασε και απο αλλα προγραμματα περιηγησης καντω και με explorer,firefox,chrome και πες μαςΟυτε...
Αλλη ιδεα????
allaξε πισι μα καλα και συ εμπιστευεσαι λαπ τοπ πλακα κανωΟυτε...
Αλλη ιδεα????
kaι να ταν μονο αυτες τις μερες καλα θα ηταν σου εχει κουσουρι μου φαινεται
δοκιμασα και με mozilla και με chrome ,τα ίδια..Τελος παντων ευχαριστω για τις ιδέες σας παιδια,θα δω τι θα κανω...εκανες αυτο που σου ειπα?δοκιμασε και απο αλλα προγραμματα περιηγησης καντω και με explorer,firefox,chrome και πες μας
ρε βλακα τι γραφω πιο πανω αλλα το να εγκαταστηση και το φλας 11 δεν ειναι κακο,αλλα για διαβασε αν παιξει αρχειο απο το πισι παιζει αρα δεν ειναι θεμα ουτε ηχειων ουτε καρτα ηχου ουτε χρειαζεται ρυθμιση απο το πανελτι μαλακιες του λετε του ανθρωπου;αμα κρασαρε το φλασπλειερ θα επαιζε εικονα και θα σφυριζε ο ηχος;καποιο θεμα εχεις ρε φιλε με τον ηχο....
ανοιξε το πανελ ελεγχου του ηχου κανε καμια ρυθμιση δοκιμαστικη και αν οχι πηγαινε το για σερβις.....καθεσαι και συ και ψαχνεις λυση απο δω
καλημέρα αδμιραλ, αφου πάιζει απο κατεβασμένα αρχεία το λαπι τόπι πρεπει να είναι ο.κ . το θέμα είναι αλλού .μπορεί να προέρχετai απο κτυπημένα πλαγκ ινς , τι σύνδεση έχεις για ιντερνετ/ και τηλέφωνο,υπάρχει splitter στην γραμμή ? μήπως την <άκουσε> το σπλιτερ ? έχεις σωστό τηλεφωνικό σήμα ή με θόρυβο ? για τσεκάρησε το σπλιτερ ή αντικατέστησε το , είναι φτηνό εξάρτημα ,και έτσι αποκλείεις να προέρχεται απο την γραμμή .δοκιμασα και με mozilla και με chrome ,τα ίδια..Τελος παντων ευχαριστω για τις ιδέες σας παιδια,θα δω τι θα κανω...
Αρνητικόν....Και απο άλλο δικτυο το ιδιο σφυριγμα ακούγεται...καλημέρα αδμιραλ, αφου πάιζει απο κατεβασμένα αρχεία το λαπι τόπι πρεπει να είναι ο.κ . το θέμα είναι αλλού .μπορεί να προέρχετai απο κτυπημένα πλαγκ ινς , τι σύνδεση έχεις για ιντερνετ/ και τηλέφωνο,υπάρχει splitter στην γραμμή ? μήπως την <άκουσε> το σπλιτερ ? έχεις σωστό τηλεφωνικό σήμα ή με θόρυβο ? για τσεκάρησε το σπλιτερ ή αντικατέστησε το , είναι φτηνό εξάρτημα ,και έτσι αποκλείεις να προέρχεται απο την γραμμή .
υ.γ ..συνδεσε το σε κάποια άλλη γραμμή ιντερνετ άν έχεις ,για τεστάρεις αν προέρχεται απο την γραμμή .
;)
Αρνητικόν....Και απο άλλο δικτυο το ιδιο σφυριγμα ακούγεται...