You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 301K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τωρα τελευταια οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης,αργει πολυ να ανοιξει,σχεδον ενα 10λεπτο κανει.
ενω παλια ουτε 5 λεπτα εκανε.οταν τον κανω επανεκκινηση ανοιγει κανονικα δεν καθυστερει καθολου.
ξερεις κανεις που ωφειλετε αυτη η καθυστερηση?
μηπως υπαρχει προβλημα και αργοτερα δεν ανοιγει καθολου?
ενω παλια ουτε 5 λεπτα εκανε.οταν τον κανω επανεκκινηση ανοιγει κανονικα δεν καθυστερει καθολου.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
"Είναι σαν το γαμήσι: Στην αρχή τέλειωνες στα 5 λεπτά, αργότερα στα 10 κλπ. fuck1
Πέρα από την πλάκα, μήπως είναι προπολεμικό; Hmmm....
Και τα 5 λεπτά είναι υπερβολικός χρόνος.
Τα windoze πάντως ως γνωστόν με τον καιρό σέρνονται όλο και περισσότερο.
Κάνε κανά format ή βάλε Linux που πάει σφαίρα ακόμα και σε παλιότερα pc. Headbaning!"
Κόλλησε το κομπιούτερ κι επαναλαμβάνεσαι κι εσύ?????
Πέρα από την πλάκα, μήπως είναι προπολεμικό; Hmmm....
Και τα 5 λεπτά είναι υπερβολικός χρόνος.
Τα windoze πάντως ως γνωστόν με τον καιρό σέρνονται όλο και περισσότερο.
Κάνε κανά format ή βάλε Linux που πάει σφαίρα ακόμα και σε παλιότερα pc. Headbaning!"
Κόλλησε το κομπιούτερ κι επαναλαμβάνεσαι κι εσύ?????
ριξτε μια ματια σε αυτο!!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Κατεβασε το AVG απο το filehippo.com
και καντου ενα scanning με το antivirus.
To ΜΒR (Master Boot Record) που σου ειπε ο κουκλακης έχει σαν δομη 2 κομματάκια
το MPT (Master Partition Table) & Master Boot Code. Το 2ο ειναι το 1ο πράγμα που εκτελείται
οταν ο έλεγχος έχει φυγει απο το BIOS και παει στον σκληρο δισκο. Αυτο ειναι συχνα και ο στοχος ενος ιου. Αν δεν εχεις στο startup πράγματα που ανοίγουνε αυτοματα
Κατεβασε το κανε ενα scan και αν δεν υπάρχει ιος φορτωσε το και πηγαινε το σε εναν τεχνικο.
Μεσα σε μιση - 1 ωρα καντο και παρέθεσε τα αποτελεσματα για να μιλησουμε συγκεκριμενα.
το MPT (Master Partition Table) & Master Boot Code. Το 2ο ειναι το 1ο πράγμα που εκτελείται
οταν ο έλεγχος έχει φυγει απο το BIOS και παει στον σκληρο δισκο. Αυτο ειναι συχνα και ο στοχος ενος ιου. Αν δεν εχεις στο startup πράγματα που ανοίγουνε αυτοματα
Κατεβασε το κανε ενα scan και αν δεν υπάρχει ιος φορτωσε το και πηγαινε το σε εναν τεχνικο.
Μεσα σε μιση - 1 ωρα καντο και παρέθεσε τα αποτελεσματα για να μιλησουμε συγκεκριμενα.
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αν το κανω αυτο υπαρχει περιπτωση να φαω καμια παπαρα και να μου μεινει το εργαλειο στο χερι?Κατεβασε το AVG απο το filehippo.com
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αν το κανω αυτο υπαρχει περιπτωση (?) να φαω καμια παπαρα και να μου μεινει το εργαλειο στο χερι?
Καμία.
βολντ, μου βγαζει οταν ανοιγω τον υπολογιστη μια σελιδα που γραφει "google end user license agrement" και προσπαθει να κανει συνδεσει στο ιντρενετ αλλα δεν μπορει.
Το θεμα ειναι οτι εχει κολλησει και καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται και δεν μπορω να το κλεισω με τιποτα.
Το θεμα ειναι οτι εχει κολλησει και καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη εμφανιζεται και δεν μπορω να το κλεισω με τιποτα.
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 325
- Πόντοι
- 2.287
έχω και εγώ ένα πρόβλημα με ένα εξωτερικό μου δίσκο.... ενώ τον έχω πάνω στον υπολογιστή στα windows κάποτε κάνει επανεκκίνση μόνος του και ξαναενώνεται προκαλόντας προβλήματα όταν δουλεύω πάνω τού
Σημειώνω ότι με ένα άλλο εξωτερικό δίσκο που έχω δουλεύει μια χαρά στο windows και στο Linux καθώς και επίσης ότι ο δίσκος που έχει πρόβλημα δουλεύει μια χαρά στο Linux
Τι μπορώ να κάνω?
Σημειώνω ότι με ένα άλλο εξωτερικό δίσκο που έχω δουλεύει μια χαρά στο windows και στο Linux καθώς και επίσης ότι ο δίσκος που έχει πρόβλημα δουλεύει μια χαρά στο Linux
Τι μπορώ να κάνω?
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 355
- Πόντοι
- 36
έχω και εγώ ένα πρόβλημα με ένα εξωτερικό μου δίσκο.... ενώ τον έχω πάνω στον υπολογιστή στα windows κάποτε κάνει επανεκκίνση μόνος του και ξαναενώνεται προκαλόντας προβλήματα όταν δουλεύω πάνω τού
Τι μπορώ να κάνω?
Να κοιτάξεις την παροχή του ρεύματος τροφοδικο του σκληρού ισως βραχυκυκλώνει και κάνει απο μόνος του reboot.
Αυτό μου έρχεται σαν πρωτη ιδέα.
τωρα τελευταια οταν παταω το κουμπι να ξεκινησει ο υπολογιστης,αργει πολυ να ανοιξει,σχεδον ενα 10λεπτο κανει.
tuneup utilities και κανε 1click maintainane και registry defrag
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αρχηγε αμα το εξηγησεις κιολας θα ειναι πολυ καλα.tuneup utilities και κανε 1click maintainane και registry defrag
δεν καταλαβα τιποτα.
βγαλε τωρα τον chrome η το google earth! εχεις κανει μ,,,κια! και μας παιδευεις!για να μην σου εξηγω ππως θα τα κανεις manually και ξημερωσουμε...
ψαξε το Google End User Agreement
σαν αρχεια ψαξε αν στο start-up των win (με το starter που θα βρεις εδω) αν εχεις τα GOOGLELAUNCHER ή το EULALAUNCHER! και σβηστα!
αν ειναι locked κατεβασε το unlocker και σβηστα,,,
δοκιμασε σε αλλη θυρα αν κανει τα ιδια! μην συνδεεις πολλες συσκευες γιατι παιζει να εχεις αυξημενη καταναλωση και εσυ και να μην εχεις αρκετο ρευμα στην γραμη του usb! οι μπροστηνες θηρες στην προσωψη του pc ειναι συνηθως προβλημα! δοκιμασε τις πισω
ο αλλος δισκος ειναι μικροτερος? μεγαλυτερος ? εχει εξωτερικη τροφοδοσια? δεν δινεις αρκετα στοιχεια...
ψαξε το Google End User Agreement
σαν αρχεια ψαξε αν στο start-up των win (με το starter που θα βρεις εδω) αν εχεις τα GOOGLELAUNCHER ή το EULALAUNCHER! και σβηστα!
αν ειναι locked κατεβασε το unlocker και σβηστα,,,
ή προβλημα στην τροφοδοσια ή εχει χαλαρωσει η θυρα usb που συνδεεις το καλωδιο και οταν το κουνας βραχυκυκλωνει και ...βολντ, μου βγαζει οταν ανοιγω τον υπολογιστη μια σελιδα που γραφει "google end user license agrement" και προσπαθει να κανει συνδεσει στο ιντρενετ αλλα δεν μπορει.
δοκιμασε σε αλλη θυρα αν κανει τα ιδια! μην συνδεεις πολλες συσκευες γιατι παιζει να εχεις αυξημενη καταναλωση και εσυ και να μην εχεις αρκετο ρευμα στην γραμη του usb! οι μπροστηνες θηρες στην προσωψη του pc ειναι συνηθως προβλημα! δοκιμασε τις πισω
ο αλλος δισκος ειναι μικροτερος? μεγαλυτερος ? εχει εξωτερικη τροφοδοσια? δεν δινεις αρκετα στοιχεια...
Τι μπορώ να κάνω?
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 325
- Πόντοι
- 2.287
ή προβλημα στην τροφοδοσια ή εχει χαλαρωσει η θυρα usb που συνδεεις το καλωδιο και οταν το κουνας βραχυκυκλωνει και ...
O προβληματικός δίσκος έχει 2 καλώδια USB το ένα για τροφοδοσία και το άλλο για Data και είναι 150 GB
o άλλος δίσκος είναι 1ΤΒ και έχει εξωτερική τροφοδοσία πάνω στο ρεύμα
Δεν έχω και πολλές θύρες... απο Laptop είμαι 3 είναι όλες και όλες 2 αριστερά και 1 δεξιά και επειδή είναι λίγο κοντά τα καλώδια του εξ. σκληρού τον βάζω σχεδόν πάντα στις αριστερές θύρες
ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!
Ξεχασα να σας πω ότι τον δίσκο τον χρησιμοποιήσα και σε άλλον υπολογιστή XP και πάλι ήταν μια χαρά
αρα ή εχει η συγκεκριμενη θυρα προβλημα ...αλαξε θεσεις στον δικο για να το διαπιστωσεις! αν παλι δεν δουλεψει κανονικα ο δισκος
ισως εχεις προβλημα στο τροφοδοσια! παρε ενα usb hub με εξωτρικη τροφοδοσια...
ή υπαρχει ενα θεμα με τους drivers!ψαξε πρωτα αυτο! οταν εναλλασονται δισκοι διαφορετικης χωρητικοτητας σε παλια λειτουργικα που δεν ειναι ενημερωμενα (νομιζω daisy chain problem το λενε ψαξε στο νετ)ξαναπερασε τους drivers του δισκου, κανε ενημερωση στο λειτουργικο...η βαλε linux να ησυχασεις οπως ειπε ο παιχτης
ή υπαρχει ενα θεμα με τους drivers!ψαξε πρωτα αυτο! οταν εναλλασονται δισκοι διαφορετικης χωρητικοτητας σε παλια λειτουργικα που δεν ειναι ενημερωμενα (νομιζω daisy chain problem το λενε ψαξε στο νετ)ξαναπερασε τους drivers του δισκου, κανε ενημερωση στο λειτουργικο...η βαλε linux να ησυχασεις οπως ειπε ο παιχτης
O προβληματικός δίσκος έχει 2 καλώδια USB το ένα για τροφοδοσία και το άλλο για Data και είναι 150 GB
o άλλος δίσκος είναι 1ΤΒ και έχει εξωτερική τροφοδοσία πάνω στο ρεύμα
Δεν έχω και πολλές θύρες... απο Laptop είμαι 3 είναι όλες και όλες 2 αριστερά και 1 δεξιά και επειδή είναι λίγο κοντά τα καλώδια του εξ. σκληρού τον βάζω σχεδόν πάντα στις αριστερές θύρες
ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή!
Ξεχασα να σας πω ότι τον δίσκο τον χρησιμοποιήσα και σε άλλον υπολογιστή XP και πάλι ήταν μια χαρά
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 325
- Πόντοι
- 2.287
αρα ή εχει η συγκεκριμενη θυρα προβλημα ...αλαξε θεσεις στον δικο για να το διαπιστωσεις! αν παλι δεν δουλεψει κανονικα ο δισκος
Λειτουργικό είναι το Windows 7 αλλά ο δίσκος είναι λίγο παλιός 4-5 χρονών ίσως να φταίει αυτό...
Λίνουξ έχω αλλά δεν γίνεται τα σβήσω εντελώς τα windows διότι έχω προγράμματα εξειδικευμένα τα οποία δεν δουλεύουν πάνω σε Linux!
θα ψάξω το πρόβλημα που μου είπες!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Τι ενοείς οτι αργεί να ανοίξει?
Να φορτώσει τα windows ή να βγάλει τα προκαταρτικά που δείχνουν την μνήμη τους δίσκους και το ΒΙΟS?
Απομακρυσμένη διάγνωση δεν γίνεται και ειδικά με μη σωστές πληροφορίες.
Δυσκολα!τα win 7 ειναι ενημερωμενα? δοκιμασε το usb hub!
Λειτουργικό είναι το Windows 7 αλλά ο δίσκος είναι λίγο παλιός 4-5 χρονών ίσως να φταίει αυτό...
Λίνουξ έχω αλλά δεν γίνεται τα σβήσω εντελώς τα windows διότι έχω προγράμματα εξειδικευμένα τα οποία δεν δουλεύουν πάνω σε Linux!
θα ψάξω το πρόβλημα που μου είπες!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Συναγωνιστές καλησπέρα και πάλι..Εκανα φορματ στο Laptop-TOSHIBA- και περασα τα Windows 7,σπασμενα φυσικα.Τωρα μου βγαζει ενα μηνυμα για ενεργοποίηση μεσα σε 30 ημερες..Τι κανω?Το αγνοώ ή ψαχνω για κλειδί?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις