Σβησε οτι θες .Δεν μπορω να καταλαβω που κολλας.εχω καποια προγραμματα περασμενα στο p/c και τα χρησιμοποιω συχνα. ενω λοιπον τα χρησιμοποιω αρκετα συχνα,στην λιστα με την προσθαφαιρεση προγραμματων μου δειχνει οτι τα χρησιμοποιω σπανια,και τελευταιες ημερομηνιες χρησης αρκετα παλιες.
π.χ. το skype το χρησιμοποιω σχεδων σε καθημερινη βαση,μου δειχνει οτι τελευταια φορα το χρησιμοποιησα πριν 1 χρονο περιπου.
θελω να σβησω μερικα προγραμματα να ξεφορτωσω και λιγο το p/c και δεν ξερω ποια να επιλεξω να σβησω.
μηπως ξερεις κανεις γιατι γινετε αυτο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
μερικα δεν το ξερω αν τα χρησιμοποιω η οχι.αυτο εννοω.σβήσε τα προγράμματα που δε χρησιμοποιείς.
η αν τα χρησιμοποιει ο υπολογιστης απο μονος του.
αλλα γιατι δεν μου δειχνει ομως τις ημερομηνιες ξερεις κανεις?
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
Κατέβασε ένα uninstaller και θα είσαι κομπλέ...
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
τι ειναι αυτο?Κατέβασε ένα uninstaller και θα είσαι κομπλέ...
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αρακανακο βαλε λινουκσ απο τι βλεπο στα κοβιουτερ ισε ιδικοστι ειναι αυτο?
Αμα δεν ξερεις τι χρησιμοποιεις αστο για να μην κανεις καμια ζημια.μερικα δεν το ξερω αν τα χρησιμοποιω η οχι.αυτο εννοω.
η αν τα χρησιμοποιει ο υπολογιστης απο μονος του.
αλλα γιατι δεν μου δειχνει ομως τις ημερομηνιες ξερεις κανεις?
Επισκέπτης
Το λαπτοπ μου χειμωνα-καλοκαιρι υπερθερμενετε,το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχως και πολλες φορες με το που το ανοιγω.
Γενικα αποφευγω να το εχω σε επιφανειες που να του κλεινουν τους αεραγωγους,συνηθως βαζω κατι απο κατω για να μην εφαπτετε με την επιφανεια που το εχω.
Ειναι ανησυχητικο?
Μπορει το λαπτοπ να υπερθερμανθει τοσο ωστε να δημιουργηθει ζημια?
Γενικα αποφευγω να το εχω σε επιφανειες που να του κλεινουν τους αεραγωγους,συνηθως βαζω κατι απο κατω για να μην εφαπτετε με την επιφανεια που το εχω.
Ειναι ανησυχητικο?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
εαν ζεστενεται πολυ μπορει ακομα και φωτια να παρει
καποια hp εχουν βγει με τετοιο προβλημα
καποια hp εχουν βγει με τετοιο προβλημα
Επισκέπτης
Sony Vaio ειναι.
Δεν με σωνει τιποτα δηλαδη?
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Sony Vaio ειναι.
www.makeuseof.com/tag/fix-overheating-laptop/]http://www.makeuseof.com/tag/fix-overheating-laptop/[/url]
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ελπιζω να σε βοηθησει
κ εμενα ενα hp που εχω παιρνει φωτια
οπου τ αφηνεις νομιζεις πως θα πιασει φωτια απο κατω
κ εμενα ενα hp που εχω παιρνει φωτια
οπου τ αφηνεις νομιζεις πως θα πιασει φωτια απο κατω
Επισκέπτης
Τον ξερεις τον Θεμη Καισαρη?
Ειναι αθλητικογραφος και κανει εκπομπη με τον Τσαρλυ στο ραδιοφωνο,γιος του αποδυτηριακια Κωστα Καισαρη.
Πριν 2-3 χρονια ειχε αφησει το λαπτοπ του ανοικτο στο σπιτι του γιατι κατεβαζε μια ταινια,οταν γυρισε βρηκε το σπιτι του καρβουνο,ειχε υπερθερμανθει το λαπτοπ,πηρε φωτια και μαζι λαμπαδιασε το σπιτι του :S
Ειναι αθλητικογραφος και κανει εκπομπη με τον Τσαρλυ στο ραδιοφωνο,γιος του αποδυτηριακια Κωστα Καισαρη.
Πριν 2-3 χρονια ειχε αφησει το λαπτοπ του ανοικτο στο σπιτι του γιατι κατεβαζε μια ταινια,οταν γυρισε βρηκε το σπιτι του καρβουνο,ειχε υπερθερμανθει το λαπτοπ,πηρε φωτια και μαζι λαμπαδιασε το σπιτι του :S
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
αυτο δεν σ λεω;;;
ακομα και φωτια μπορει να παρει
και απο την στιγμη που εχεις προβλημα overheating,μην το βαζεις ποτε πανω στο σωμα ακομα και να δεν ειναι ζεστο
ακομα και φωτια μπορει να παρει
και απο την στιγμη που εχεις προβλημα overheating,μην το βαζεις ποτε πανω στο σωμα ακομα και να δεν ειναι ζεστο
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Το λαπτοπ μου χειμωνα-καλοκαιρι υπερθερμενετε,το ανεμιστηρακι δουλευει συνεχως και πολλες φορες με το που το ανοιγω.
Ειναι ανησυχητικο?
Άνοιξέ το και καθάρισε τους αεραγωγούς!!
Επισκέπτης
Του βαζω ηλεκτρικη σκουπα ρε ψυχαρα αλλα το προβλημα παραμενειΆνοιξέ το και καθάρισε τους αεραγωγούς!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ποσο καιρο το εχεις;σε πρωτη φαση καθαρισε τα ανεμιστηρακια με πεπιεσμενο αερα,αν συνεχισει το επομενο βημα ειναι αλλαγη παστας στον επεξεργαστη
Επισκέπτης
2 χρονια το εχω,σκεφτομαι να αγορασω αυτη τη βαση με τα ανεμιστηρακια αλλα οταν ειχα παει να παρω δεν ειχε στο μεγεθος του λαπτοπ μου γιατι εχει 17,2 οθονη.ποσο καιρο το εχεις;σε πρωτη φαση καθαρισε τα ανεμιστηρακια με πεπιεσμενο αερα,αν συνεχισει το επομενο βημα ειναι αλλαγη παστας στον επεξεργαστη
Κανει τιποτα αυτο?
Η παστα τι ειναι?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ειναι ενα υλικο που μπαινει μεταξυ επεξεργαστη και μητρικης,αλλα λογικα μετα τα 3 χρονια το κανεις και μετα απο σκληρη χρηση του μηχανηματος,βγαλε το καπακι απο κατω και φυσα τον ανεμιστηρα και γενικα ολο,μια καλη βαση σιγουρα θα του κανει καλο,αλλα καλη ε;2 χρονια το εχω,σκεφτομαι να αγορασω αυτη τη βαση με τα ανεμιστηρακια αλλα οταν ειχα παει να παρω δεν ειχε στο μεγεθος του λαπτοπ μου γιατι εχει 17,2 οθονη.
Κανει τιποτα αυτο?
Η παστα τι ειναι?
Επισκέπτης
Eυχαριστω ρε ψυχαραειναι ενα υλικο που μπαινει μεταξυ επεξεργαστη και μητρικης,αλλα λογικα μετα τα 3 χρονια το κανεις και μετα απο σκληρη χρηση του μηχανηματος,βγαλε το καπακι απο κατω και φυσα τον ανεμιστηρα και γενικα ολο,μια καλη βαση σιγουρα θα του κανει καλο,αλλα καλη ε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις