axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τον πεταω δηλαδη ?θα τα καψεις ολα
Τον πεταω δηλαδη ?θα τα καψεις ολα
Τον πεταω δηλαδη ?
Tι να βοηθησω ρε Para,αν διαβασεις 1 σελιδα πισω θα δεις οτι το ανοιξα για καθαρισμο και εκαψα τον σκληροΑμα χρειαστει να κανω φορματ σ΄ενα λαπτοπ που σκεφτομε να παρω θα βοηθησεις ? Γιατι δε σκαμπαζω μια.
Eρωτηση...
Οταν αδειασεις εναν σκληρο δισκο και του κανεις φορματ (διαμορφωση) χρειαζεται και ανασυγκροτηση μετα ?
Μιας που ανοιχθηκε το θεμα να πω και εγω μια μαλακια που γινεται εδω και καποιες μερες. Εχω Firefox αλλα ολο κολλαει και μου λεει οτι το flash καταρρευσε και τωρα τελευταια δε μου ανοιγει τα βιντεο στο youtube μου βγαζει μαυρη οθονη. Εικαζω οτι φταιει το flash player εχω κανει απεγκατασταση και εγκατασταση αλλα παλι τζιφος
Τις τελευταιες εκδοσεις εχω, με το chrome δεν υπαρει κανενα προβλημα μονο με τον FirefoxΔοκίμασε επανεγκατάσταση. Βάλε την τελευταία εκδοση του firefox και του flash.
Κάποια στιγμή και σε μένα γαμιότανε.
Τωρα εχει στρωσει.
WinXP firefox 14 και flash δεν ξερω
Μαλλον δεν ημουν σαφης....Eγω προσωπικά οταν κανω φορμάτ,πρώτα περνάω drivers,μετα τα software που με ενδιαφέρουν,και τέλος κανω μια ανασυγκροτηση,για να τακτοποιηθεί ότι εχω περάσει!
Μαλλον δεν ημουν σαφης....
Μιλαω για εξωτερικο σκληρο...
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Αυτο ηταν !!!!!!!Αφου κάνεις format δε χρειάζεται ανασυγκρότηση Μητσε
η ανασυγκρότηση εχει νοημα οταν ο δισκος εχει μέσα δεδομένα (αρχεία κλπ)
Αφου κάνεις format δε χρειάζεται ανασυγκρότηση Μητσε
η ανασυγκρότηση εχει νοημα οταν ο δισκος εχει μέσα δεδομένα (αρχεία κλπ)
Φύσα λίγο το laser του driver σου.Δοκιμασα να καψω ενα εργο με το προγραμμα nero αλλα δεν διαβαζει το drive disk του pc μου
Επειτα εβαλα ενα αλλο dvd γραμμενο στο drive αλλα ο υπολογιστης δεν το διαβαζει επισης
ανοιξα το κουτι και αλλαξα θεσεις τις επαφες που εχει με τις εφεδρικες και δουλεψεΦύσα λίγο το laser του driver σου.
Καλώςανοιξα το κουτι και αλλαξα θεσεις τις επαφες που εχει με τις εφεδρικες και δουλεψε
Καλημέρα. Μια βοήθεια θελω απο τους ειδικους του σαιτ.
Μπηκε μια πρόσθετη μπαρα στον κρομ και δεν με αφήνει να βλέπω π.χ. την αρχική του σαιτ εδω.
Πως την βγάζω απο τον κρομ?
Tnxxxxxxxxxxxxxxx το εφτιαξα!Πηγαινε εργαλεια --> επεκτασεις και ξετικαρε αυτο που δεν θελεις
εαν καταλαβα καλα σου προστεθηκε μια μπαρα λογω καποιας εφαρμογης που κατεβασες
μετα κλεισε και ανοιξε ξανα τον χρομ
Μιχαλάαααααααααααακηηηηηηη!Μην παίζεις με το PC!!!!!xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!Tnxxxxxxxxxxxxxxx το εφτιαξα!
Νασαι καλα!
Tnxxxxxxxxxxxxxxx το εφτιαξα!
Νασαι καλα!