LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Μήπως να κάνεις το εμβόλιο στο στικάκι μπας καιαυριο μετα το moderna θα το παω στο μιντια μαρκτ που χει εγγυηση και τα λεμε.
Μήπως να κάνεις το εμβόλιο στο στικάκι μπας καιαυριο μετα το moderna θα το παω στο μιντια μαρκτ που χει εγγυηση και τα λεμε.
Μην ψάχνεις με 16. Πάρε ένα με 8 και βάλε άλλα τόσα στο καπάκι. Θα σου βγει πιο φτηνά.κοιταω μερικα στο σκρουτζ, τραγικα.
Τα περισσοτερα ειναι 4πυρηνα , εχουν το πολυ 8gb ram η οποια πλεον σηκωνει με το ζορι τον chrome, και κατι gtx1650ti απαπαπαπα, τι games θα παιξεις σε αυτο το πραγμα; pacman; σοβαρα games απο το 2019 και μετα παντως, δεν παιζεις (ή τα βαζεις ολα low και παιζεις σαν να εχεις μυωπια).
Νιωθω σαν να γυρισα στο 2013 με αυτα τα specs, 1 χιλιαρικο ποοο ειχα ξεχασει ποσο κακα ειναι τα λαπτοπ
MSI δες είναι αρκετά καλά.Εχει να προτείνει καποιος laptop gaming μεχρι 1000 ευρώ; ,εκτός asus.
προσωπικα αν μου κανουν δωρο (πες οτι κερδιζω σε διαγωνισμο) λαπτοπ, θα το πουλησω για να κανω upgrade το desktopΜην ψάχνεις με 16. Πάρε ένα με 8 και βάλε άλλα τόσα στο καπάκι. Θα σου βγει πιο φτηνά.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν τα συμπαθώ καθόλου.προσωπικα αν μου κανουν δωρο (πες οτι κερδιζω σε διαγωνισμο) λαπτοπ, θα το πουλησω για να κανω upgrade το desktop
η ερωτηση ηταν η πρωτη ομως, το θεμα ειναι οτι στο χιλιαρικο που ζηταει ο φιλος οι επιλογες ειναι τοσο κακες που αν δεν παιζει μονο παιχνιδια της σειρας με ελαχιστες απαιτησεις, θα κλαψει. Ειδικα με τις τιμες των gpu που εχουν γαμηθει, ανεβηκε η αξια σε ολα τα σαπια λαπτοπ που εχουν μια τυχαια 4gb καρτα 5ετιας...Θα συμφωνήσω σε όλα που ειπώθηκαν για τις διαφορές μεταξύ λαπτοπ και σταθερού για τα παιχνίδια.
Απλά είναι άλλη η απάντηση στην ερώτηση τι λαπτοπ να πάρω για να παίζω παιχνίδια και άλλη απάντηση τι να πάρω για να παίζω παιχνίδια.
Εάν καταλήξουμε στην δεύτερη ερώτηση με κλειστά τα μάτια σταθερό για την πρώτη ψάχνεις για κάποια ευκαιρία αλλιώς τα σκας πάνω απο 1800 για κατι καλό και φυσικά θα θέλεις και κάποιο οθόνη εξωτερική για να μπορείς να παίξεις στο λαπτοπ δεν νομίζω να λέει.
Αρα καταλήγουμε στο σταθερό
Ναι το κατάλαβα αυτό απλά ξεκαθαρίζω γιατί έδωσα αυτές τις απαντήσεις. Προσωπικά έχω μόνο λαπτοπ και δουλεύω αλλά απλά δουλεύω βέβαια κάνω κάποια πράγματα που απαιτούν μνήμη για αυτό τα δύο που έχω για εργασία έχουν 32GB μνήμη το ένα είναι i9 11 gen το άλλο είναι i9 8gen.η ερωτηση ηταν η πρωτη ομως, το θεμα ειναι οτι στο χιλιαρικο που ζηταει ο φιλος οι επιλογες ειναι τοσο κακες που αν δεν παιζει μονο παιχνιδια της σειρας με ελαχιστες απαιτησεις, θα κλαψει. Ειδικα με τις τιμες των gpu που εχουν γαμηθει, ανεβηκε η αξια σε ολα τα σαπια λαπτοπ που εχουν μια τυχαια 4gb καρτα 5ετιας...
ΟΧι δεν μου το κάνει σε λάπτοπ και σταθερό pc που είναι όλα με τελευταίες ενημερώσεις.Βασικα δεν ειναι προβλημα αυτο που εχω αλλα περισσοτερο ρωταω απο απορια, οσοι εχετε τα win10 σας βγαζει και σε σας με μεγαλο κοκκινο νουμερο το 1 οταν τα ανοιξετε; μου το κανει απο χθες πιθανων θα εκανε ενημερωση χωρις να το καταλαβω γιατι μετα ξανα φορτωσε και ζητουσε να πληκτρολογισω των κωδικο απο των λογαριασμο email.
Τύπε, βάλε μας ένα screenshot μπας και καταλάβουμε.Βασικα δεν ειναι προβλημα αυτο που εχω αλλα περισσοτερο ρωταω απο απορια, οσοι εχετε τα win10 σας βγαζει και σε σας με μεγαλο κοκκινο νουμερο το 1 οταν τα ανοιξετε; μου το κανει απο χθες πιθανων θα εκανε ενημερωση χωρις να το καταλαβω γιατι μετα ξανα φορτωσε και ζητουσε να πληκτρολογισω των κωδικο απο των λογαριασμο email.
Δεν ειναι ευκολο να το κανω γιατι κραταει μερικα δευτερολεπτα και μου το βγαζει σε ξεκαφωρτη στιγμη, θα το προσπαθησω.Τύπε, βάλε μας ένα screenshot μπας και καταλάβουμε.
Δεν ξεκλειδωνει, το δε και ειδικος..Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε αυτό το δαιμονικο φλασάκι
Καλησπέρα,καλημέρος!
εχω ενα Η/Υ desktop, με Οθονη συνδεδεμενη με HDMI.
Καθε φορα που θα σβησω το power στην οθονη, ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ το display (παραμενει σκοτεινο),
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ εαν αποσυνδεσω το HDMI φις/καλωδιο επανω στον Η/Υ (πισω μερια) και το ΞΑΝΑσυνδεσω...
Τοτε μονον , επανερχεται κανονικα το display (και ακουγεται, ορθά!, εκεινη την στιγμη ενας ηχος απο το συστημα που υποδεικνυει οτι συνδεθηκε καποια συσκευη πχ. οπως κανει οταν βαζω καποιο USB)
Υπαρχει μηπως καποια ρυθμιση (και πως?) για την θυρα HDMI πχ. να μην απενεργοποιειται αν βγει απο το ρευμα η οθονη? -που ισως αυτο να ειναι η πηγη του προβληματος?
Ή καποια αλλη, φυσικα, λυση????
ΟΚ! Ευχαριστω για το ενδιαφερον.Καλησπέρα,
Θα ήθελα μερικές παραπάνω πληροφορίες όπως λειτουργικο, καρτα γραφικών, Motherboard, εαν η κάρτα γρφικών τροφοδοτται με ρύμα απο το τροφοδοτικό.
Αλλά μπορείς να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις ενέργειας στο λειτουργικό, ενημέρωση των drivers της κάρτας γραφικών.
Εαν είναι μια οθόνη μόνο δεν θα έπρεπε να το κάνει.
Αυτά τα λίγα για αρχή.
Να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τους οδηγούς της Microsoft εαν μπορείς να δεις τη κάρτα γραφικών εχεις και να βρεις οδηγούς απο των κατασκευαστή και να τους εγκαταστήσεις.ΟΚ! Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Windows 7, 64bit, Ram4Gb, Inetl Core i3-3240 cpu @3.4ghz
Μια οθονη ειναι, LG 23". Δεν νομιζω οτι εχει καρτα γραφικων ξεχωριστη.
Μεσω του device manager εκανε update στον driver οθονης...
εκανα επανεκιννηση ΚΑΙ ΠΑΛΙ στο ξεκινημα "κρεμασε" η οθονη και δεν ανοιξε...
ενω ειχε παρει κανονικα ο ΗΥ μπρος και δουλευε.
Μολις εβγαλα/εβαλα το HDMI απο την υποδοχη, αμεσως εδειξε η Οθονη κανονικα.
Απο που παω να "δαιχειριστω" την θυρα HDMI και τα αντιστοιχα settings της?
λαπτοπ που να παιζεις τα συγχρονα παιχνιδια υπαρχουν? και σε ποιες τιμες?κοιταω μερικα στο σκρουτζ, τραγικα.
Τα περισσοτερα ειναι 4πυρηνα , εχουν το πολυ 8gb ram η οποια πλεον σηκωνει με το ζορι τον chrome, και κατι gtx1650ti απαπαπαπα, τι games θα παιξεις σε αυτο το πραγμα; pacman; σοβαρα games απο το 2019 και μετα παντως, δεν παιζεις (ή τα βαζεις ολα low και παιζεις σαν να εχεις μυωπια).
Νιωθω σαν να γυρισα στο 2013 με αυτα τα specs, 1 χιλιαρικο ποοο ειχα ξεχασει ποσο κακα ειναι τα λαπτοπ
Δεν εχω, απ οσο ξερω οδηγους σε Σιντι, θα ψαξω.Να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τους οδηγούς της Microsoft εαν μπορείς να δεις τη κάρτα γραφικών εχεις και να βρεις οδηγούς απο των κατασκευαστή και να τους εγκαταστήσεις.
Πόσο χρόνων είναι το PC υπάρχει λόγος που δεν έχεις βάλει 10αρια αυτό στο κάνει και όταν ανοίγεις το PC ή μόνο στην επανεκκίνηση. Το ότι ακούς των υπολογιστή να δουλεύει και η οθόνη να μην εμφανίζει κάτι δεν σημαίνει ότι όντως έχει ξεκινήση σωστά το λειτουργικό.
Υπάρχει δυνατότητα να βάλεις μια κάρτα γραφικών και να δοκιμάσεις η κάρτα ότι πιο απλό.