Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Τον εγκατεστησα τον νεο driver που βρηκε το διαγνωστικο της intel και ...presto!
Φαινεται να δουλευει μια χαρα τωρα...

Σβηνω οθονη / αναβω οθονη.... χωρις κανενα προβλημα ουτε καθυστερηση

Θα το παρακολυουθησω αλλα πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα απο δω και περα...

Αν δεν... τοτε παλι εδω ειμαστε να σας ξαναρωτησω!!!!!

Ευχαριστω λοιπον !
Ελπίζω να το λύσαμε το θέμα σου.
Να σαι καλα και εδώ είμαστε για ότι άλλο.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Nai,
Ελπίζω να το λύσαμε το θέμα σου.
Να σαι καλα και εδώ είμαστε για ότι άλλο.
Ναι, Νομιζω μετα απο παρακολουθηση 24ωρων ολα λειτουργουν μια χαρα.

Μεταξυ μας βεβαια, νομιζω οτι η θυρα HDMI οπισθεν του ΗΥ εχει τα θεματακια της ...οταν την κουναω (ελαχιστα, ε!) κανει κατι γραμμες μπλε/μαυρες η οθονη για καμποση ωρα, αλλα με την καταλληλη προσοχη τωρα δεν βγαζει οτιδηποτε.

Ο νεος ντραιβερ ηταν προφανως απαραιτητος για την επιλυση των προβληματων.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
20.60€ συν 360κινητα μου δινει η vodafone την 50αρα
Πολλα ειναι ε?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
μπορει να μου εξηγησει καποιος ,γιατι οταν εχω ανοιχτο torrent client (μ torrent) και κατεβαζει κατι πανω απο 5 γιγα , ο υπολογιστης κολλαει καθε 2 ωρες (ισως και λιγοτερο ή περισσοτερο , δεν ειναι σταθερο) ? με ρισταρτ επανερχεται και μεχρι να κατεβει ολο το αρχειο κανει τα ιδια. ειναι θεμα μνημης ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
μπορει να μου εξηγησει καποιος ,γιατι οταν εχω ανοιχτο torrent client (μ torrent) και κατεβαζει κατι πανω απο 5 γιγα , ο υπολογιστης κολλαει καθε 2 ωρες (ισως και λιγοτερο ή περισσοτερο , δεν ειναι σταθερο) ? με ρισταρτ επανερχεται και μεχρι να κατεβει ολο το αρχειο κανει τα ιδια. ειναι θεμα μνημης ?
Εισαι σιγουρος οτι ειναι το τορρεντ που το κανει αυτο;

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
Εισαι σιγουρος οτι ειναι το τορρεντ που το κανει αυτο;
εχω παρατηρησει οτι οταν εχω κλειστο το μtorrent δεν το κανει ή το κανει παρα πολυ σπανια. παλαιοτερα που ειχα το bittorent το εκανε επισης. γι' αυτο και το ειχα αντικαταστησει. δεν ξερω , τι να πω ? να προσθεσω οτι οταν ειναι ολοκληρωμενα κατεβασμενο το αρχειο ,επισης , δεν το κανει τοσο συχνα .

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλησπέρα φίλε,

Καλό θα ήταν να κοιτάξεις μήπως έχει κολλήση κάοιον ιο ή οτιδήποτε.
Μπορείς να κατεβάσεις CCleaner ή Malwarebytes και να τσεκαρεις.
Το επόμενο μπορεί να είναι η θερμοκρασία όταν κατεβάσεις δουλευουν αρκετά μέρη και ανεβάζει την θερμοκρασία.
Εαν κατεβάζεις τα αρχεία σε εξωτερικό δίσκο τσέκαρε μήπως πέφτει η σύνδεση USB δεν βρίσκει το torrent client το μέσο που αποθηκεύη και κολλάει.
Αυτά τα λίγα

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
ναι. εφοσον ειναι λαπτοπ ... στις ρυθμισεις power kai & sleep settings πρεπει να τα βαλεις να μη σβηνουν ανεξαρτητα ποση ωρα θα περασει, τοσο για το σκληρο δισκο, καρτα wifi/δικτυο αλλιως για εξοικονομιση ενεργειας μετα απο καποιες default ωρες/λεπτα , ενα-ενα απενεργοποιουνται

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
προκειται για πισι κι οχι λαπτοπ .πιο καθαρο δε γινεται .προ καιρου ειχα κανει μια λαλακια κι ειχα φαει ρανσομγουεαρ . εχει καθαρισει πληρως πλεον .το εκανε πριν , το κανει και τωρα .και το εκανε και χειμωνα με χαμηλη θερμοκρασια . γι 'αυτο υπεθεσα οτι ειναι μνημη . καθε βοηθεια δεκτη .σας ευχαριστω ολους.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
προκειται για πισι κι οχι λαπτοπ .πιο καθαρο δε γινεται .προ καιρου ειχα κανει μια λαλακια κι ειχα φαει ρανσομγουεαρ . εχει καθαρισει πληρως πλεον .το εκανε πριν , το κανει και τωρα .και το εκανε και χειμωνα με χαμηλη θερμοκρασια . γι 'αυτο υπεθεσα οτι ειναι μνημη . καθε βοηθεια δεκτη .σας ευχαριστω ολους.
Δεν το διάβασα σωστά το θέμα που άνοιξες συγγωμη. Εαν προσπαθήσεις να κατεβάσεις μικροτερο αρχειο κατεβένει κανονικά;
Εαν το κάνει μόνο σε μεγάλα αρχεια > 5GB και όχι μόνο απο torrent αλλά και από άλλες πηγές τότε ψάξε να εγκαταστήσεις οδηγούς της κάρτας δικτύου σου απο των κατασκευαστή και όχι των Windows.
Πιθανόν δεν είναι μνήμη ακόμα και εαν δεν κατεβάζεις από torrent δέχεσαι συνδεσεις δικτύου απο άλλους που κατεβάζουν απο εσένα.

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
τι έκδοση μτορρεντ έχεις?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ακριβώς...Αμα δεν μπορεί ο LONE, ρωτηστε ..εμενα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σου αδερφεεεεεε!!!:rockon::rockon::rockon::rockon:
Γεια σου Ναυαρχε,

Ελπίζω να είσαι καλά και οι οικογένεια σου.
Θα σε πάρω τηλέφωνο το σ/κ έχω νέα να σου πω καλά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κατεβάζω δεκα χρόνια και βάλε τορρεντσ και ούτε σε λάπτοπ, ούτε κάπου αλλού είχα ποτέ τέτοιο θέμα που λες.
Για αρχή δοκίμασε με άλλο τορρεντ πρόγραμμα για να δεις αν σταματάει το πρόβλημα.

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Επειδή πρόσφατα αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο, κάνε και έναν έλεγχο στις μνήμες ram

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.628
Πόντοι
456
Κατεβάζω δεκα χρόνια και βάλε τορρεντσ και ούτε σε λάπτοπ, ούτε κάπου αλλού είχα ποτέ τέτοιο θέμα που λες.
Για αρχή δοκίμασε με άλλο τορρεντ πρόγραμμα για να δεις αν σταματάει το πρόβλημα.
απο το 2006 που κατεβαζω, πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αδερφε . εχω δοκιμασει bittorent τα ιδια. qbittorrent τα ιδια ..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημεραααααααα!
Ηρθε επιτέλους η ωρα να σας ξανα-σπασω τα @ρχι@@@ ! :rockon::rockon::rockon:
Το ερωτημα ειναι απλό,αλλα θελω τεκμηρίωση.
Μπαινω σε καποιες σελίδες για κατεβασμα ταινιων/σειρων-κανονικων ταινιων ,οχι τσοντες!-
Μου ηρθε ενα μηνυμα χτες απο το διαχειριστη μιας εξ αυτων, ότι λόγω καταγγελιων, τους εχει "λοκαρει" η διωξη ηλ. εγκληματος και για να αποφυγουμε το μπλοκαρισμα,πρεπει να αλλαξουμε DNS στο router.Εδωσαν και καποια βιντεακια για οδηγίες απο το youtube.
Oι ερωτησεις μου ειναι οι ακόλουθες και μη γελασει κανεις,θα τον χωσω μεσα!:ak:
-Η αλλαγη DNS επηρεαζει το σερφαρισμα σε αλλες διευθυνσεις, πχ πολιτικα/αθλητικα/τσοντες (:buck2:) κλπ?
-Το σερφαρισμα αλλαζει ταχυτητα?Πιο γρηγορο,πιο αργο κλπ?
-Η Cosmote που εχω σαν παροχο μπορει να με τσεκαρει?
-Στο εργοστασιακο router που εχω γινεται η αλλαγη?
-Επηρεαζεται γενικότερα η λειτουργια του Laptop,γινεται δηλαδη πιο ευαλωτο σε "επιθεσεις" ,ιους,σκουλήκια κλπ?
Τις απαντησεις σας παρακαλώ μεχρι τη ληξη ωραρίου εργασίας!:hi::hi::hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom