leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Μήπως το εβαλες καπου που δεν έπρεπε?το στικακι μου εγινε
write protected usb stick
ειναι για πεταμα? να το παω πισω γιατι εχει εγγυηση?
Μήπως το εβαλες καπου που δεν έπρεπε?το στικακι μου εγινε
με προσβαλειςΜήπως το εβαλες καπου που δεν έπρεπε?
με προσβαλεις
Πλακα κανωΔεν θέλω να σε προσβάλω!!!
Eννοώ σε κανένα .... "περίεργο"... pc ή κατι ανάλογο απο άλλη ηλεκτρονική συσκευή και στο κλείδωσε! Πολλά γίνονται.
Η πιο ενδεδειγμενη και ευκολη λυση που βλέπω είναι η συμβουλή του lone marvel!
Φανταζομαι ειναι παλαιό το φλασακι και οχι απο αυτα της ψηφιακης υπογραφης!
Το προσπαθησα πολλες φορες, τζιφοςΔεν θέλω να σε προσβάλω!!!
Eννοώ σε κανένα .... "περίεργο"... pc ή κατι ανάλογο απο άλλη ηλεκτρονική συσκευή και στο κλείδωσε! Πολλά γίνονται.
Η πιο ενδεδειγμενη και ευκολη λυση που βλέπω είναι η συμβουλή του lone marvel!
Φανταζομαι ειναι παλαιό το φλασακι και οχι απο αυτα της ψηφιακης υπογραφης!
Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε αυτό το δαιμονικο φλασάκιΤο προσπαθησα πολλες φορες, τζιφος
Προσπαθησε και φιλος τεχνικος , τζιφος
Δεν μπορει να ξεκλειδωθει απο το κλειδωμα εγγραφης
Επειδή είμαι fan της Dell προτείνω τα alienware κοίταξε εδώ -> https://outlet.us.dell.com/ARBOnlin...x?brandid=2201&c=us&cs=22&l=en&s=dfh&frid=186 μπορεί να βρεις και στην Ελλάδα κάποια refurbished.Εχει να προτείνει καποιος laptop gaming μεχρι 1000 ευρώ; ,εκτός asus.
https://www.skroutz.gr/s/27633526/L...ard-Phantom-Black.html?from=account_favorites γι' αυτο έχεις άποψη?Επειδή είμαι fan της Dell προτείνω τα alienware κοίταξε εδώ -> https://outlet.us.dell.com/ARBOnlin...x?brandid=2201&c=us&cs=22&l=en&s=dfh&frid=186 μπορεί να βρεις και στην Ελλάδα κάποια refurbished.
Εγώ θα έμενα μακριά απο AMD προβλήματα άλυτα με την θερμοκρασία. Κάποια DELL με AMD που δοκιμάσαμε στην δουλειά μας δημιούργησαν προβλήματα και φυσικά το fan του επεξεργαστή δεν σταματισε ποτέ. Μονο όταν το τερματιζαμε και έκλεινε.
laptop και gaming δεν πανε μαζιΕχει να προτείνει καποιος laptop gaming μεχρι 1000 ευρώ; ,εκτός asus.
1. δες αν το στικακι εχει καποιου ειδους διακοπτητο στικακι μου εγινε
Εχεις μεινει στην εποχη μαλλον της AthlonΕγώ θα έμενα μακριά απο AMD προβλήματα άλυτα με την θερμοκρασία. Κάποια DELL με AMD που δοκιμάσαμε στην δουλειά μας δημιούργησαν προβλήματα και φυσικά το fan του επεξεργαστή δεν σταματισε ποτέ. Μονο όταν το τερματιζαμε και έκλεινε.
θα το μετανοιωσεις. τα λαπτοπ εχουν ημερομηνια ληξης, ελαχιστες δυνατοτητες αναβαθμισης, και στο gaming βραζουν και μειωνεται ο ηδη μειωμενος χρονος ζωης τους. Ασε τις ευαισθησιες σε touchpad keyboard οθονη μπαταρια.Εχει να προτείνει καποιος laptop gaming μεχρι 1000 ευρώ; ,εκτός asus.
αυριο μετα το moderna θα το παω στο μιντια μαρκτ που χει εγγυηση και τα λεμε.Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά σε αυτό το δαιμονικο φλασάκι
θα το μετανοιωσεις. τα λαπτοπ εχουν ημερομηνια ληξης, ελαχιστες δυνατοτητες αναβαθμισης, και στο gaming βραζουν και μειωνεται ο ηδη μειωμενος χρονος ζωης τους. Ασε τις ευαισθησιες σε touchpad keyboard οθονη μπαταρια.
Παρε desktop, θα σου παει φθηνοτερα, θα ειναι σκυλι του πολεμου (θα το εχεις ανοιχτο για μια βδομαδα και δεν θα βγαλει κιχ), και θα του κανεις upgrade οποτε καβλωσεις με οτι budget καβλωσεις. Το μισο σου κεφαλαιο +++ θα παει στην gpu εννοειται, με τα ρεστα παρε εξαπυρηνο (υπεραρκετος) αν δεν κανεις κατι βαρυ ή οχταπυρηνο αν κανεις κατι βαρυ, amd εννοειται.
Φιλος εσκασε 2500 για ενα τουμπανο λαπτοπ gaming και εναμιση χρονο μετα αγορασε desktop για να βρει την υγεια του, και κρατησε αυτο το πανακριβο λαπτοπ για καθημερινη χρηση εκτος σπιτιου (ιντερνετ, καμια ταινια, και κανα word/excel κτλ για την δουλεια του).
Σκεψου το καλα, τα κινητα μας πλεον κανουν οτι κανει και ενα απλο λαπτοπ, αν το θες μονο για παπαριες εκτος σπιτιου και full gaming εντος, παρε desktop, η φορητοτητα κοστιζει πανακριβα χωρις αντικρυσμα. καλη ττα ξερω αυ
τα ξερω αυτα ,αλλά χειμάζομαι laptop για μεταφερτέ ...θα το μετανοιωσεις. τα λαπτοπ εχουν ημερομηνια ληξης, ελαχιστες δυνατοτητες αναβαθμισης, και στο gaming βραζουν και μειωνεται ο ηδη μειωμενος χρονος ζωης τους. Ασε τις ευαισθησιες σε touchpad keyboard οθονη μπαταρια.
Παρε desktop, θα σου παει φθηνοτερα, θα ειναι σκυλι του πολεμου (θα το εχεις ανοιχτο για μια βδομαδα και δεν θα βγαλει κιχ), και θα του κανεις upgrade οποτε καβλωσεις με οτι budget καβλωσεις. Το μισο σου κεφαλαιο +++ θα παει στην gpu εννοειται, με τα ρεστα παρε εξαπυρηνο (υπεραρκετος) αν δεν κανεις κατι βαρυ ή οχταπυρηνο αν κανεις κατι βαρυ, amd εννοειται.
Φιλος εσκασε 2500 για ενα τουμπανο λαπτοπ gaming και εναμιση χρονο μετα αγορασε desktop για να βρει την υγεια του, και κρατησε αυτο το πανακριβο λαπτοπ για καθημερινη χρηση εκτος σπιτιου (ιντερνετ, καμια ταινια, και κανα word/excel κτλ για την δουλεια του).
Σκεψου το καλα, τα κινητα μας πλεον κανουν οτι κανει και ενα απλο λαπτοπ, αν το θες μονο για παπαριες εκτος σπιτιου και full gaming εντος, παρε desktop, η φορητοτητα κοστιζει πανακριβα χωρις αντικρυσμα. καλη τυχη
πλεον εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων τα λαπτοπ εχουν σχεδον τα παντα soltered (δηλαδη κολλημενα πανω στη νητρικη) τον επεξεργαστη την μνημη και την γραφικωντα ξερω αυτα ,αλλά χειμάζομαι laptop για μεταφερτέ ...