Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 216
Κατεβασε την τελευταία έκδοση του Chrome και μπες στο winbank μεσω incognito mode.
προφανως εισαι με windows 7Έχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Η επίσκεψη σε μια αναξιόπιστη τοποθεσία web έχει αποτραπεί
Ένα ή περισσότερα από τα πιστοποιητικά αυτής της τοποθεσίας web είναι μη έγκυρα, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητά της. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτοχος της τοποθεσίας web δεν έχει ενημερώσει εγκαίρως το πιστοποιητικό ή, εάν έχει δημιουργηθεί μια ψεύτικη τοποθεσία από απατεώνες. Η επίσκεψη μιας τοποθεσίας web σαν αυτή, σας καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις.
Προστατευθήκατε από την επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία web από την ασφάλεια Kaspersky. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το παράθυρο χωρίς κανέναν κίνδυνο.
Εντοπίστηκε στις: 19/4/2021 10:02:12 μμ Εμφάνιση λεπτομερειών
Με windows 7 είμαι. Δεν μπορώ να μπω ούτε με mozila, edge, chrome ούρτε με την incognito περιήγηση που σύστησε κάποιος πιο πάνω. Από τα άλλα pc όμως γιατί μπαίνω με windows 7?προφανως εισαι με windows 7
Για κοίταξε την ημερομηνία στο laptop σου μήπως είναι διαφορετική.Έχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Ένα ή περισσότερα από τα πιστοποιητικά αυτής της τοποθεσίας web είναι μη έγκυρα, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητά της. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτοχος της τοποθεσίας web δεν έχει ενημερώσει εγκαίρως το πιστοποιητικό ή, εάν έχει δημιουργηθεί μια ψεύτικη τοποθεσία από απατεώνες. Η επίσκεψη μιας τοποθεσίας web σαν αυτή, σας καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις.
Προστατευθήκατε από την επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία web από την ασφάλεια Kaspersky. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το παράθυρο χωρίς κανέναν κίνδυνο.
Να υποθέσω επίσης ότι έχουν σταματήσει τα Windows updates εδώ και πολλούς μήνες.Έχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Πρόσεχε να ειναι https και μετα πληκτρολογισε το url γιατη σελιδα του ebanking της τραπεζαςΈχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Και την ωρα!!!!!!!Για κοίταξε την ημερομηνία στο laptop σου μήπως είναι διαφορετική.
windows 7 μου κάνει εντύπωση πως σε άλλα δυο pc με το ίδιο λειτουργικό δεν έχω πρόβλημα.Αλήθεια τι λειτουργικό έχεις?
Εχεις κάνει τα απαραίτητα updates?windows 7 μου κάνει εντύπωση πως σε άλλα δυο pc με το ίδιο λειτουργικό δεν έχω πρόβλημα.
Οχι!!!!! Λές να φταίει αυτό?Εχεις κάνει τα απαραίτητα updates?
Την ημερομηνία κοίταξε μάλον είναι λάθος στο laptopΟχι!!!!! Λές να φταίει αυτό?
πολύ σωστά.Την ημερομηνία κοίταξε μάλον είναι λάθος στο laptop
πολύ σωστά.
Ξεκινα κατ'αρχάς απο αυτό που ειναι το πιο ευκολο
Πρέπει να υπάρχει πάνω στο usb ενα μικρό διακοπτάκι (στο πλάι) . Απλά γύρισέ το.το στικακι μου εγινε
write protected usb stick
ειναι για πεταμα? να το παω πισω γιατι εχει εγγυηση?
Εαν το διαμορφώσεις απο την αρχή. Από Διαχείρηση δίσκων -> διαγραφή partition -> δημιουργεία νέου -> format. Το δοκίμασες και δεν δούλεψε;το στικακι μου εγινε
write protected usb stick
ειναι για πεταμα? να το παω πισω γιατι εχει εγγυηση?
Το προσπαθησα αρκετες φορες,Εαν το διαμορφώσεις απο την αρχή. Από Διαχείρηση δίσκων -> διαγραφή partition -> δημιουργεία νέου -> format. Το δοκίμασες και δεν δούλεψε;
Το στικακι το έβαλες σε άλλο μηχάνημα;
Δοκίμασε αυτό -> https://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/
Δες και το βιντεάκι ->Καλή τύχη ελπίζω να τουλάχιστον να μπορείς να σώσεις τα δεδομένα εάν υπάρχουν από το στικακι
Αυτό συμβαίνει εάν το βάλεις σε κάποια άλλη συσκευή με άλλο λειτουργικό π.χ. smart TVΤο προσπαθησα αρκετες φορες,
Δεν καταφερα κατι.
Για ποιο λογο το κανουν ετσι,
Εχω στικακια 20 χρονων και δουλευουν αψογα