Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.790
Πόντοι
216
Κατεβασε την τελευταία έκδοση του Chrome και μπες στο winbank μεσω incognito mode.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.610
Πόντοι
2.356
Έχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Η επίσκεψη σε μια αναξιόπιστη τοποθεσία web έχει αποτραπεί​

Ένα ή περισσότερα από τα πιστοποιητικά αυτής της τοποθεσίας web είναι μη έγκυρα, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητά της. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτοχος της τοποθεσίας web δεν έχει ενημερώσει εγκαίρως το πιστοποιητικό ή, εάν έχει δημιουργηθεί μια ψεύτικη τοποθεσία από απατεώνες. Η επίσκεψη μιας τοποθεσίας web σαν αυτή, σας καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις.

Προστατευθήκατε από την επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία web από την ασφάλεια Kaspersky. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το παράθυρο χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Εντοπίστηκε στις: 19/4/2021 10:02:12 μμ Εμφάνιση λεπτομερειών

προφανως εισαι με windows 7
μπες με μοζιλα

ουτε κρομ ουτε οπερα σε βοηθουν να μπεις αλλα και να μπεις δε θα βλεπεις το πλαισιο για να εισαγεις ονομα χρηστη και κωδικο στα η μπανκιγκ

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.434
Πόντοι
6.955
προφανως εισαι με windows 7
Με windows 7 είμαι. Δεν μπορώ να μπω ούτε με mozila, edge, chrome ούρτε με την incognito περιήγηση που σύστησε κάποιος πιο πάνω. Από τα άλλα pc όμως γιατί μπαίνω με windows 7?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Έχω ένα laptop αγορασμένο μεταχειρισμένο το 2013 και δεν έχει φορμαριστεί ποτέ. Πάω να κάνω log in στο e-banking της Πειραιώς και εκεί που πρέπει να καταχωρήσω user & pass μου βγάζει το κάτωθι μήνυνα. Καμιά ιδέα κάποιος? Να πω πως δοκίμασα να απενεργοποιήσω το antivirus και εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Ένα ή περισσότερα από τα πιστοποιητικά αυτής της τοποθεσίας web είναι μη έγκυρα, επομένως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αυθεντικότητά της. Αυτό συμβαίνει όταν ο κάτοχος της τοποθεσίας web δεν έχει ενημερώσει εγκαίρως το πιστοποιητικό ή, εάν έχει δημιουργηθεί μια ψεύτικη τοποθεσία από απατεώνες. Η επίσκεψη μιας τοποθεσίας web σαν αυτή, σας καθιστά ευάλωτους σε επιθέσεις.

Προστατευθήκατε από την επίσκεψη σε αυτήν την τοποθεσία web από την ασφάλεια Kaspersky. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το παράθυρο χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Για κοίταξε την ημερομηνία στο laptop σου μήπως είναι διαφορετική.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846

Να υποθέσω επίσης ότι έχουν σταματήσει τα Windows updates εδώ και πολλούς μήνες.
Εγώ θα σταματούσα την χρήση τέτοιου μηχανήματος για σημαντικές.δουλειές όπως.ebanking, χρήση καρτών κλπ χτες.
Είναι εκτεθειμένα φουλ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Πρόσεχε να ειναι https και μετα πληκτρολογισε το url γιατη σελιδα του ebanking της τραπεζας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για κοίταξε την ημερομηνία στο laptop σου μήπως είναι διαφορετική.
Και την ωρα!!!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αλήθεια τι λειτουργικό έχεις?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.610
Πόντοι
2.356
οι browser θα φταινε που δεν ενημερωνονται αυτοματα (παιζει να εχουν σταματησει κιολας ορισμενοι)

σε οσους εχει τυχει παντως το συγκεκριμενο λυνεται αν κατεβασεις τον μοζιλλα στην πιο προσφατη εκδοση...

κατα τα αλλα με μηχανημα του 2013 ουτε στο μπου θα μπορεις να μπεις σε λιγο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
πολύ σωστά.
Ξεκινα κατ'αρχάς απο αυτό που ειναι το πιο ευκολο

Eκτός απο την ημερομηνία που σου είπαν οι συμφορουμήτες και τα απαραίτητα updates , (πρόσεξε στην σελιδα που μπαίνεις να μην ειναι ιστότοπος phishing δηλαδη να ειναι η πραγματικη σελίδα της τράπεζας Πειραιώς) απεγκατέστησε το Αntivurus karspesky
Αν δεν μπορεις να το απεγκαταστήσεις χρησιμοποιησε το παρακάτω ωφελιμο πρόγραμμα για την εύρυθμη λειτουργία του Η/υ ( το οποιο πρόγραμμα έχει στο μενου του συν τοις άλλοις επιλογές απεγκατάστασης προγραμμάτων ).

Αφοτου απεγκαταστήσεις το karspesky κάνε ένα σκαναρισμα με το προγραμμα ccleaner (προσαρμοσμένος καθαρισμός και καθαρισμός του μητρώου). Επειτα συνδέσου στην ιστοσελίδα της τραπεζας Πειραιως και εγκατέστησε ένα αλλο antivirus όπως
για παράδειγμα
το παρακάτω

• Like
Αντιδράσεις: jim28

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
το στικακι μου εγινε

write protected usb stick

ειναι για πεταμα? να το παω πισω γιατι εχει εγγυηση?
Εαν το διαμορφώσεις απο την αρχή. Από Διαχείρηση δίσκων -> διαγραφή partition -> δημιουργεία νέου -> format. Το δοκίμασες και δεν δούλεψε;
Το στικακι το έβαλες σε άλλο μηχάνημα;
Δοκίμασε αυτό -> https://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/
Δες και το βιντεάκι ->
Καλή τύχη ελπίζω να τουλάχιστον να μπορείς να σώσεις τα δεδομένα εάν υπάρχουν από το στικακι

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.688
Πόντοι
6.256
Εαν το διαμορφώσεις απο την αρχή. Από Διαχείρηση δίσκων -> διαγραφή partition -> δημιουργεία νέου -> format. Το δοκίμασες και δεν δούλεψε;
Το στικακι το έβαλες σε άλλο μηχάνημα;
Δοκίμασε αυτό -> https://www.makeuseof.com/tag/how-to-fix-write-protection-errors-on-a-usb-stick/
Δες και το βιντεάκι ->
Καλή τύχη ελπίζω να τουλάχιστον να μπορείς να σώσεις τα δεδομένα εάν υπάρχουν από το στικακι
Το προσπαθησα αρκετες φορες,
Δεν καταφερα κατι.
Για ποιο λογο το κανουν ετσι,
Εχω στικακια 20 χρονων και δουλευουν αψογα

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Το προσπαθησα αρκετες φορες,
Δεν καταφερα κατι.
Για ποιο λογο το κανουν ετσι,
Εχω στικακια 20 χρονων και δουλευουν αψογα
Αυτό συμβαίνει εάν το βάλεις σε κάποια άλλη συσκευή με άλλο λειτουργικό π.χ. smart TV
Οταν το συνδέεις το βλέπεις στον Windows explorer ;
Εαν ναι τότε κάνε τα παρακάτω WinKey(το πλήκτρο με το σημαιάκι) -> πληκτρολογεις command θα σου εμφανίσει ένα πρόγραμμα που λέγεται Command Prompt πατάς δεξί πλήκτρο με το ποντίκι και εκτέλεση σαν διαχειρηστης. Στο μαύρο παράθυρο που θα εμφανιστεί πληκτρογείς το γράμμα που έχει το στικάκι στον Windows Explorer π.χ. F ή D. Εάν είναι το F πληκτρολογεις f: και enter. Εαν δεν σου εμφανίση λάθος τότε πληκτρολόγησε το παρακάτω dir και enter. Εάν σου εμφανίση αρχεία τοτε υπάρχει τρόπος να το επαναφέρουμε.
Εαν υπάρχει δυνατότητα να το δώ με κάποιο remote app ( teamviewer, anydesk ) θα ήταν καλύτερα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.887
Πόντοι
12.756
αυτο το νημα το ζηλευει ολο το διαδίκτυο :rockon:

Stories

Νέο!

Stories