Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Το tv box θα επηρεάσει μόνο εαν έχει DHCP server δηλ. υπηρεσία που μοιράζει IP Addresses σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο κάποια έχω πετύχει ότι έχουν.
Αλλά καλό θα είναι να εκτελέσεις την εντολή και μια επιπλέον traceroute ή traceroute να δουμε που έως που φτάνει. Επίσης και την εντολή ipconfig /all έτσι ώστε να δούμε τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου σου.
:think:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Δεν μας είπε οτι συμβαινει μόνο σήμερα.

Σε ποιο ακριβώς κανάλι αναφέρεσαι;

και μενα μου συμβαινει εδω και 3 μερες

και απο κινητο με 3-4g το ιδιο

μαλλον εχουν χοντρο προβλημα οι server τους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Δοκίμασε την ώρα που έχεις το πρόβλημα απο τον σταθερό να μπεις στις ίδιες σελίδες και απο το κινητό σου πχ (εννοείται με wifi απο το ίδιο δίκτυο που παίρνεις ιντερνετ και στον σταθερό κι όχι απο 3g)

Επίσης δοκίμασε και με διαφορετικό browser (εαν πχ χρησιμοποιείς το chrome άνοιξε παράλληλα ενα firefox  και δοκίμασε τις ίδιες σελίδες.

πες μας τα αποτελέσματα
Exει δοκιμααστεί με όλους του; browser τα ίδια το παράλλογο είναι που στις σελίδες που είμαι συνδεδεμένος παίζουν καλά αν και με καθυστέρηση νέες σελίδες δεν μου επιτρέπει να μπώ.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
και μενα μου συμβαινει εδω και 3 μερες

και απο κινητο με 3-4g το ιδιο

μαλλον εχουν χοντρο προβλημα οι server τους

Ενταξει η βονταφον είναι γτπ γενικότερα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει επαρκή στοιχεία να κρίνουμε αν το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό δίκτυο του η απο τη βόνταφον.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Μπαίνεις στο router πας local network πατάς wlan πας wlan global configuration γράφει channel διαλέγεις το 4

Αυτο έχει να κάνει με το ασύρματο. εσένα πιθανώς να σε βήθησε το ότι πήγες στο κανάλι 4 επειδή στη γειτονιά σου ήταν το λιγότερο διαδεδομένο. Το πρόβλημα του δεν δείχνει να έχει να κάνει καθόλου με κανάλι του ασύρματου. Δεν ξέρουμε καν αν συνδέεται ασύρματα η ενσύρματα ο τύπος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Αυτο έχει να κάνει με το ασύρματο. εσένα πιθανώς να σε βήθησε το ότι πήγες στο κανάλι 4 επειδή στη γειτονιά σου ήταν το λιγότερο διαδεδομένο. Το πρόβλημα του δεν δείχνει να έχει να κάνει καθόλου με κανάλι του ασύρματου. Δεν ξέρουμε καν αν συνδέεται ασύρματα η ενσύρματα ο τύπος
ενσύρματα και μου δείχνει στην κάρτα συνδεδεμένο πρόσβαση στο ιντερνετ.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
ενσύρματα και μου δείχνει στην κάρτα συνδεδεμένο πρόσβαση στο ιντερνετ.

με κινητό η με άλλον υπολογιστη λαπτοπ ταμπλετ συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτο δοκίμασες την ώρα που έχεις το πρόβλημα, να δεις αν μπαινει στις ίδιες σελίδες η γενικά στο ιντερνετ;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
'Όσοι έχετε vodafοne υπάρχει πρόβλημα τις τελευταίες ώρες. Μην σκαλίζετε τον εξοπλισμό σας.
Στο help desk είναι άφαντοι.
:shit: :shit:

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
'Όσοι έχετε vodafοne υπάρχει πρόβλημα τις τελευταίες ώρες. Μην σκαλίζετε τον εξοπλισμό σας.

Σταματήστε να τρώτε τις σάρκες αυτωνών την οποίοι την κατασπαράξανε την vodafone.  :2funny: :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.542
Πόντοι
9.931

Και εγω πριν 1-2 ώρες είχα πρόβλημα, τώρα φαίνεται να έστρωσε.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96

δεν ειναι μονο τις τελευταιες ωρες

εμενα μου τα κανει 3 μερες τωρα (μονο μετα τις 7 το βραδυ)

στον μπαρος εδω και μια βδομαδα

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Εαν το πρόβλημα είναι με τους servers της Vodafone θα μπορούσαμε τουλάχιστον να καταλάβουμε εαν είναι με τους DNS ή και αλλο. Ισως με τους DNS servers η λύση που μπορεί να βοηθήση είναι να βάλει στις ιδιότητες της κάρτα δικτύου τους δημοσιους DNS της Google ( 8.8.8.8 και 8.8.4.4 ) αλλά πρεπει να έχουμε μια διαγνωσει για αυτό.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Εαν το πρόβλημα είναι με τους servers της Vodafone θα μπορούσαμε τουλάχιστον να καταλάβουμε εαν είναι με τους DNS ή και αλλο. Ισως με τους DNS servers η λύση που μπορεί να βοηθήση είναι να βάλει στις ιδιότητες της κάρτα δικτύου τους δημοσιους DNS της Google ( 8.8.8.8 και 8.8.4.4 ) αλλά πρεπει να έχουμε μια διαγνωσει για αυτό.

Εγώ πιστεύω το πιθανότερο να τον έχουν ρίξει προσωρινά σε καμια ""public"" ip της τάξης 10.Χ.Χ.Χ όπως κάνουν τελευταία όλοι οι παροχοι και ψάξε γύρευε τώρα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Εγώ πιστεύω το πιθανότερο να τον έχουν ρίξει προσωρινά σε καμια ""public"" ip της τάξης 10.Χ.Χ.Χ όπως κάνουν τελευταία όλοι οι παροχοι και ψάξε γύρευε τώρα.
Η 10.x.x.x δεν είναι δημόσια αλλά τάξης Α του τοπικού τους δικτυου. Τώρα εαν αλλάζουν routers ή servers και για κάποιες ώρες προτιμούν να ρίξουν τις συνδέσεις από το να τις αναδρομολογήσουν τότε είναι κακό service. Πάντως θα είχε ανδιαφέρον εάν καποιος με vodafone να ελετελούσε την εντολή traceroute ή tracert στα Windows

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Η 10.x.x.x δεν είναι δημόσια αλλά τάξης Α του τοπικού τους δικτυου. Τώρα εαν αλλάζουν routers ή servers και για κάποιες ώρες προτιμούν να ρίξουν τις συνδέσεις από το να τις αναδρομολογήσουν τότε είναι κακό service. Πάντως θα είχε ανδιαφέρον εάν καποιος με vodafone να ελετελούσε την εντολή traceroute ή tracert στα Windows

Εχεις πολύ δίκιο για αυτόν τον λόγο έγραψα public μέσα σε εισαγωγικά. Είναι κοινό μυστικό πλέον οτι οι πάροχοι λόγω του ότι ξεμένουν απειλητικά απο πραγματικές public διευθύνσεις πετούν (κυρίως) τις οικιακές συνδέσεις σε τοπικά δίκτυα μεταξύ του σπιτιού και του παρόχου, χρησιμοποιώντας διπλό NAT.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Εχεις πολύ δίκιο για αυτόν τον λόγο έγραψα public μέσα σε εισαγωγικά. Είναι κοινό μυστικό πλέον οτι οι πάροχοι λόγω του ότι ξεμένουν απειλητικά απο πραγματικές public διευθύνσεις πετούν (κυρίως) τις οικιακές συνδέσεις σε τοπικά δίκτυα μεταξύ του σπιτιού και του παρόχου, χρησιμοποιώντας διπλό NAT.
Πάντως είναι περίεργο γιατί ξέρουν το εύρος των IP που έχουν και πόσες μπορούν να μοιράσουν στα δικτυά τους.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Πάντως είναι περίεργο γιατί ξέρουν το εύρος των IP που έχουν και πόσες μπορούν να μοιράσουν στα δικτυά τους.

Δεν έχω απάντηση σε αυτό αν και λογική η απορία σου. Όμως αποτελεί κοινό μυστικό όπως είπα:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Ναι εχανα τη συνδεση χτες και σημερα μετα τις 7

Stories