Κανεις δεν το χρησιμοποιεί πρωτον και δευτερον τι δεν καταλαβαινεις?
ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ..Και επανεκκινηση εκανα, χαιρω πολυ χαιρόπουλος...Καλη Χρονιά..
Τυπε το ειχα σαν δεδομενο να το γνωριζεις καθοτι ειναι παρα πολυ απλο και απ τον θειο γοογλε
δεξι κλικ πανω στην γραμμη εργασιων -> ιδιοτητες -> περιοχη ειδοποιησεων κλικ στο προσαρμογη, στο παραθυρο που θα ανοιξει μπορεις να διαχειριστς οτιδηποτε εμφανιζετε απο εικονιδια στην γραμμη εργασιων
Την ανοιξα και ειδα οτι o "network adapter Intel (R) Dual Band Wireless-AC-3160 ηταν με κιτρινη ενδειξη..Το εκανα disable και μετα enable και ..αυτο ηταν!
Και αυτο ειναι διαφορετικο προβλημα,το κιτρινο θαυμαστικο σημαινει οτι δεν φορτωσε σωστα το νταιβερ αλλα μετα απο επανεκκινηση θα εστρωνε η καταστραφηκε γενικα πραγμα που θα εμφανιζοταν συνεχως και θα σου ζητουσε την επανεγκατασταση του, η πιθανη περιπτωση σε εσενα ειναι οτι το εβγαλε διοτι ηρθε σε διενεξη με αλλη ip στο δικτυο επειδη δεν ανανεωνε την ip, στην ουσια με αυτο που εκανες ξεκολλησες την καρτα γουαι φαι
με βαση τα προηγουμενα ποστ σου ειμαι κατα 95% σιγουρος οτι η ενσωματωμενη καρτα γουαι φαι που εχεις βαραει ζεμπεκιες και αν καλυπτει η εγγυηση ρωτα μηπως και την αλλαξουν διαφορετικα πιστεβω οτι δεν θα λυθει το προβλημα
Προς DimitrisOOO:
Η μάρκα είναι DELL το αγόρασα καινούριο, Δεκέμβριο του 2016, το λειτουργικό που χρησιμποποιεί είναι windows 10, τώρα αν η μπαταρία είναι αποσπώμενη ή ενσωματωμένη, δεν το ξέρω αυτό ρε φιλαράκι και ούτε έχω σκοπό να το μάθω κάνοντας πειράματα, μην κάνω καμιά μαλακία και χαλάσω και όλο το λάπι τόπι, διότι όπως μου λεν και όσοι με ξέρουν, δεν είμαι για λεπτεπίλεπτα πράγματα τεχνολογικώς εξελιγμένα.
Στο θέμα τεχνολογία έχω μείνει λίγο πίσω. Τους υπολογιστές και το ίντερνετ τα χρησιμοποιώ μόνο για τρία πράγματα. Τσόντες, παιχνίδια και τσατ με θηλυκά.
Επομενως τυπε καλα στο ειπα, παντο σε καποιον να το δει,τζαμπα ρωτας εδω μεσα, τωρα αν εχεις ορεξη πες μοντελο και βλεπουμε, για παρτυ σου εψαξα και ο θειος λεει να πατησεις F1 οτα στο βγαλει ...
Εντυπωσιακό.
Δηλαδή για δουλειά δεν σου χρειάζεται το ίντερνετ ή οι υπολογιστές;
Τυπε να σου απαντησω για μενα προσωπικα ΟΧΙ μπορω και χωρις, γιατι σου φαινεται παραξενο ? για πες που το χρησιμοποιεις εσυ καπου και σου αποφερει ..ψωμι ?
Φιλε το κίτρινο θαυμαστικο όπως λες παραπέμπει σε ας πούμε σύγκρουση δύο συσκευών δηλαδή δυο συσκεύες μοιραζονταν τους ίδιους πόρους.
Λαθος, απ τα χπ με το τελευταιο σερβισπακ ξεκινησε και στις μερες (εδω και 8-9 χρονια) δεν υπαρχει τετοιο προβλημα
10 χρόνια χωρίς windows θα μπλέξω ξανά για κάποια σεμινάρια και κάποιες δουλειες που θέλω να κάνω.
Περαστικά μου.
Ε και ? ευκολακι πες μου το προβλημα σου τυπε ... και εγω δεν χρησιμοποιω γουιντοους ...αν ξερω πολυ ευχαριστως να απαντησω