modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Ξερει κανεις πως ανοιγει.NDS αρχειο σε macbook? Δεν ειναι για παιχνιδια ενα βιντεο περιεχει
Καλή χρονιά φίλε,Ξερει κανεις πως ανοιγει.NDS αρχειο σε macbook? Δεν ειναι για παιχνιδια ενα βιντεο περιεχει
Καλή χρονιά φίλε,
Να φανταστώ ότι δεν έχεις MacOS Catalina νομίζω οτι σε αυτή την έκδοση δεν υποστιρίζη καθόλου 32bit εφαρμογες. Αλλιώς για δες αυτό ->
Μπορεί να δοκιμάσει το παρακάτω -> Ισως της κάνει δουλιτσαΚαλη χρονια και σε εσενα φιλε!
Εγω δεν εχω καν Mac, μια φιλη ρωταει πως θα ανοιξει αυτο το αρχειο και μαλιστα επιμενει πως προκειται για βιντεο
Μηπως μπορει να το κανει online convertion σε αλλο format?
Ευχαριστώ!
Μπορεί να δοκιμάσει το παρακάτω -> Ισως της κάνει δουλιτσα
Είδα κοσμοντάτα,Νομίζω οτι αυτό:
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.
Μπορεί να δοκιμάσει το παρακάτω -> Ισως της κάνει δουλιτσα
Φίλε δεν βρήσκω κάτι. Ολα δεχονται σαν εισαγωγη κάποιο βιντεο αρχειο και το μετατρέπουν σε Nintendo NDS.Εχεις μηπως το αντιθετο, απο NDS σε βιντεο?
Φίλε δεν βρήσκω κάτι. Ολα δεχονται σαν εισαγωγη κάποιο βιντεο αρχειο και το μετατρέπουν σε Nintendo NDS.
Δεν ξέρω εαν μπορείς να το ανοίξεις με το 7z και μπορέσεις να δεις τα αρχεια μέσα.
Καλή χρονιά σε σένα και στο ΠΝ ( και σύντομα με μπελαρά )Καλη χρονιαααααα!!!
Μόλις απο το λαπτοπ εξαφανιστηκε το εικονιδιο του wifi!!!!!
Πλεον μπαινω στο ιντερνετ ΜΟΝΟ με καλωδιο!!!
Ολα καλα,ΥΓΕΙΑ σε όλους μας!!!
ΥΓ:Οταν θα γυρισω Χανια-ειμαι Αθηνα-θα το παω σε ενα μαστορα,οποτε μην ασχοληθειτε!
Καλη χρονιαααααα!!!
ΥΓ:Οταν θα γυρισω Χανια-ειμαι Αθηνα-θα το παω σε ενα μαστορα,οποτε μην ασχοληθειτε!
Καλη χρονιαααααα!!!
Καλη χρονιαααααα!!!
Ελα ρε τυπε... με ενα απλο γοογλε σερτσ βρηκαγνωριζει καποιο σαινι με ποια εφαρμογη για κινητα android κρυβουμε μηνυματα κ εφαρμογες αλλες τυπου viber,msn,facebook ωστε αν εχει καποιος το τηλεφωνο στα χερια του να μην μπορει να τις ανοιξει?
Για ελάχιστη και απλή οικιακή χρήση τα pc ανακατασκευασμένα λέτε να αξίζουν?
Πχ απο cosmodata
Πηγαινε το σε μαστορα τυπε να παρει και το 30-50ρικακι του ο ανρθρωπος τζαμπα γραφεις εδω μεσα :S αν δεν πεις ρε τυπε τι μαρκα ειναι (εισερ ?) τι μοντελο τι λειτουργικο χρησιμοποιεις αν εχει αποσπωμενη η ενσωματωμενη μπαταρια κλπ τι ακριβως απαντηση περιμενεις να σου δωσουν για το τι πρεπει να κανεις?Μια που αυτό το θέμα ασχολείται με τα γκομπιούτερς έχω να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Προχθές που άνοιξα το λαπτοπ μου έγραψε battery critical low και όταβ η μπαταρία έφτασε στο 23% έσβησε. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια μόνος μου, ή να το πάω σε μάστορα?
ΠΙΡΦΟΡΟΣ ΑΛΕΡΤΞερει κανεις πως ανοιγει.NDS αρχειο σε macbook? Δεν ειναι για παιχνιδια ενα βιντεο περιεχει
Εγω δεν εχω καν Mac, μια φιλη ρωταει πως θα ανοιξει αυτο το αρχειο και μαλιστα επιμενει πως προκειται για βιντεο
Θα της το πω, ειναι σε αλλη χωρα..
Καλη χρονιαααααα!!!
Κανεις δεν το χρησιμοποιεί πρωτον και δευτερον τι δεν καταλαβαινεις?........
Σιγα το προβλημα ... αληθεια τωρα ? χρησιμοποιουν αλλοι το λαπτοπ σου με λογαριασμους ? ειναι πολυ ευκολο να ελεγξεις την γραμη εργασιων με το ποντικι και γενικα να δεις τι παιζει και καταρχας καντο μια σωστη επανεκινηση ...
Ναύαρχε θα σου πρότεινα να το βάψεις ένα βαθύ μπλε, να καβαλήσεις μία φρεγάτα, να ανοιχτείς μεσοπέλαγα και να το φουντάρεις γιατί δεν έρχεται με τίποτα αυτό το λαπτοπ στα ίσα του
Καλη χρονιά ρεμαλια,ευχαριστω για τα καλα σας λόγια,ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ!Καλή Χρονιά Ναύαρχε!!
Στα γενικά Συνεργεία στο ΝΚ να το δώσεις!! Αυτοί θα στο περιποιηθούν καλά!!!
Μετά να το πας για απομαγνήτιση και FORACS στο κουρουπητό!!!
Καλη χρονιά ναυαρχε,Καλη χρονιά ρεμαλια,ευχαριστω για τα καλα σας λόγια,ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ!
Ατακα Χαρρυ Κλυν για τις συσκευές βιντεο.Καλη χρονιά ναυαρχε,
Βαρια κουβέντα είπες γιατι να μας καουν τα βιντεο τόσο κόπο κάναμε να τα κατεβάσουμε