Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xp4000

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Τι εννοείς κατεστραμμένα;; αν θέλεις να πεις διεστραμμένα ότι είπαν τα παιδιά πιο πάνω

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εμφανιζεται το εξης μηνυμα "το αρχειο εχει καταστραφει/corrupted κ δεν μπορει να αναγνωσθει"
επισης σαρωση του σκληρου πως κανουμε?ειμαι ολιγον ασχετως,σορρυ

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
εμφανιζεται το εξης μηνυμα "το αρχειο εχει καταστραφει/corrupted κ δεν μπορει να αναγνωσθει"

τι ειδους αρχειο ειναι αυτο που προσπαθεις να διαβασεις ?

προς το παρον εγκατασταση του recuva και scan - ειναι ευκολο - μπας και βρεθει κανενα "διαγραμμενο" αντιγραφο του αρχειου μεσα στο σκληρο (ή σε κανενα tmp, cache, κλπ φακελο)

να εχεις υποψη σου οτι τα corrupted αρχεια συνηθως δεν διαβαζονται - μπορει να καταληξεις πχ με καμια εικονα σαν την παρακατω
URL]]

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
ρε παληκάρια εδώ και μια βδομαδα μου συμβαίνει το εξής μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ και μετα απο κάνα 3ωρο δενμου επιτρέπει να μπώ σε οποιαδήποτε σελίδα εκτός απο αυτές που έχω ενεργές,κάνω επανεκκίνηση και μετά δεν με αφήνει να μπώ πουθενα και ξαφνικά μετα απο κάμποση ώρα ξεκολλάει μόνο του.
Το μόνο μνμ που μου βγάζει είναι το εξης.
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΔεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή .
Δοκιμάστε να κάνετε τα εξής:

Ελέγξτε το διακομιστή μεσολάβησης, το τείχος προστασίας και τη διαμόρφωση DNS
Να εκτελέσετε τον Διαγνωστικό έλεγχο δικτύου των Windows
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΔεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή .

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
ρε παληκάρια εδώ και μια βδομαδα μου συμβαίνει το εξής μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ και μετα απο κάνα 3ωρο δενμου επιτρέπει να μπώ σε οποιαδήποτε σελίδα εκτός απο αυτές που έχω ενεργές,κάνω επανεκκίνηση και μετά δεν με αφήνει να μπώ πουθενα και ξαφνικά μετα απο κάμποση ώρα ξεκολλάει μόνο του.

Eχεις Μalware

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Η Προταση των windows.  :think:

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις DNS
Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι σημαίνει αυτό.
Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την πρόβλεψη δικτύου
Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… και αποεπιλέξτε "Χρήση μιας υπηρεσίας πρόβλεψης για ταχύτερη φόρτωση σελίδων". Εάν με αυτόν τον τρόπο δεν επιλύεται το ζήτημά σας, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε ξανά αυτήν την επιλογή για βελτιωμένη απόδοση.
Επιτρέψτε στο Chrome να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς που διαθέτετε.
Εάν έχει ήδη καταχωριστεί ως πρόγραμμα στο οποίο επιτρέπεται η πρόσβαση στο δίκτυο, δοκιμάστε να το καταργήσετε από τη λίστα και να το προσθέσετε ξανά.
Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης…
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Εάν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης… > Ρυθμίσεις LAN και αποεπιλέξτε τη "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN".

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
Η Προταση των windows.  :think:

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις DNS
Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι σημαίνει αυτό.
Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την πρόβλεψη δικτύου
Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… και αποεπιλέξτε "Χρήση μιας υπηρεσίας πρόβλεψης για ταχύτερη φόρτωση σελίδων". Εάν με αυτόν τον τρόπο δεν επιλύεται το ζήτημά σας, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε ξανά αυτήν την επιλογή για βελτιωμένη απόδοση.
Επιτρέψτε στο Chrome να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς που διαθέτετε.
Εάν έχει ήδη καταχωριστεί ως πρόγραμμα στο οποίο επιτρέπεται η πρόσβαση στο δίκτυο, δοκιμάστε να το καταργήσετε από τη λίστα και να το προσθέσετε ξανά.
Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης…
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Εάν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης… > Ρυθμίσεις LAN και αποεπιλέξτε τη "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN".

ποιον παροχο εχεις ?

απο τον δικο μου μου ερχεται συνεχως το παρακατω :

Σας ενημερώνουμε ότι η επανεκκίνηση του εξοπλισμού είναι απαραίτητη, λόγω του τεχνικού ζητήματος που επηρέασε τις υπηρεσίες Ιντερνετ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Καλησπέρα,
Ο δίσκος είναι μηχανικός ή ssd πολλή πιθανόν κάποιοι sectors του δίσκου έχουν "χτυπήση" και δεν μπορεί να διαβάσει σωστά το αρχείο. Μια λύση είναι το HDD Regenarator ίσως σώσει κατι.

Φίλε, την επόμενη φορα που θα γίνει προσπάθησε απο γραμμή εντολών ( Command prompt ) να εκτελέσεις την παρακάτω εντολή ping 8.8.8.8 εάν έχεις απάντηση κάτι γίνεται με το δικτυο σου προσπάθησε να κάνει restart το router σου και όχι το pc.
Μήπως έχεις κάνει εγκατάσταση κάποιο VPN

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
Καλησπέρα,
Ο δίσκος είναι μηχανικός ή ssd πολλή πιθανόν κάποιοι sectors του δίσκου έχουν "χτυπήση" και δεν μπορεί να διαβάσει σωστά το αρχείο. Μια λύση είναι το HDD Regenarator ίσως σώσει κατι.
Φίλε, την επόμενη φορα που θα γίνει προσπάθησε απο γραμμή εντολών ( Command prompt ) να εκτελέσεις την παρακάτω εντολή ping 8.8.8.8 εάν έχεις απάντηση κάτι γίνεται με το δικτυο σου προσπάθησε να κάνει restart το router σου και όχι το pc.
Μήπως έχεις κάνει εγκατάσταση κάποιο VPN
Κάνω και ρισταρτ το ρουτερ και το πισί και πάλι τα ίδια,οχι vpn den ;exv sto pc εχω σε ένα tv box δεν νομίζω να επηρεάζει αν και το έχω κλειστό το tv box(αναμονη δεν κλείνει εντελώς) με απενεργοποιημενο το vpn.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Κάνω και ρισταρτ το ρουτερ και το πισί και πάλι τα ίδια,οχι vpn den ;exv sto pc εχω σε ένα tv box δεν νομίζω να επηρεάζει αν και το έχω κλειστό το tv box(αναμονη δεν κλείνει εντελώς) με απενεργοποιημενο το vpn.

Στο pc windows 10 έχεις; μετο κινητό αμα δοκιμάσεις να μπεις στις ιδιες ιστοσελίδες μπαινεις;

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Το tv box θα επηρεάσει μόνο εαν έχει DHCP server δηλ. υπηρεσία που μοιράζει IP Addresses σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο κάποια έχω πετύχει ότι έχουν.
Αλλά καλό θα είναι να εκτελέσεις την εντολή και μια επιπλέον traceroute ή traceroute να δουμε που έως που φτάνει. Επίσης και την εντολή ipconfig /all έτσι ώστε να δούμε τις ρυθμίσεις της κάρτας δικτύου σου.

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Ναι 10αρια,οχι δεν δοκίμασα με άλλη συσκευη.

Δοκίμασε την ώρα που έχεις το πρόβλημα απο τον σταθερό να μπεις στις ίδιες σελίδες και απο το κινητό σου πχ (εννοείται με wifi απο το ίδιο δίκτυο που παίρνεις ιντερνετ και στον σταθερό κι όχι απο 3g)

Επίσης δοκίμασε και με διαφορετικό browser (εαν πχ χρησιμοποιείς το chrome άνοιξε παράλληλα ενα firefox  και δοκίμασε τις ίδιες σελίδες.

πες μας τα αποτελέσματα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Μπες ρυθμίσεις router και άλλαξε κανάλι, βάλε το 4 από το auto που μάλλον εχει.ειχα πάθει ακριβώς το ίδιο και τώρα πετάει,με Vodafone και γω

o_grego_bruxo

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0

Δεν μας είπε οτι συμβαινει μόνο σήμερα.

Μπες ρυθμίσεις router και άλλαξε κανάλι, βάλε το 4 από το auto που μάλλον εχει.ειχα πάθει ακριβώς το ίδιο και τώρα πετάει,με Vodafone και γω

Σε ποιο ακριβώς κανάλι αναφέρεσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom