AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 530
- Πόντοι
- 96
Αυτο ειναι για διαγραμμενα,όχι για κατεστραμμένα..
ας μας εξηγησει πρωτα τι εννοει με το κατεστραμμενα ...
Αυτο ειναι για διαγραμμενα,όχι για κατεστραμμένα..
εμφανιζεται το εξης μηνυμα "το αρχειο εχει καταστραφει/corrupted κ δεν μπορει να αναγνωσθει"
επισης σαρωση του σκληρου πως κανουμε?ειμαι ολιγον ασχετως,σορρυ
Eχεις Μalwareρε παληκάρια εδώ και μια βδομαδα μου συμβαίνει το εξής μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ και μετα απο κάνα 3ωρο δενμου επιτρέπει να μπώ σε οποιαδήποτε σελίδα εκτός απο αυτές που έχω ενεργές,κάνω επανεκκίνηση και μετά δεν με αφήνει να μπώ πουθενα και ξαφνικά μετα απο κάμποση ώρα ξεκολλάει μόνο του.
Το μόνο μνμ που μου βγάζει είναι το εξης.
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΔεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή .
Δοκιμάστε να κάνετε τα εξής:
Ελέγξτε το διακομιστή μεσολάβησης, το τείχος προστασίας και τη διαμόρφωση DNS
Να εκτελέσετε τον Διαγνωστικό έλεγχο δικτύου των Windows
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοποΔεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP διακομιστή του κεντρικού υπολογιστή .
Η Προταση των windows.
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις DNS
Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας εάν δεν είστε βέβαιοι για το τι σημαίνει αυτό.
Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την πρόβλεψη δικτύου
Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… και αποεπιλέξτε "Χρήση μιας υπηρεσίας πρόβλεψης για ταχύτερη φόρτωση σελίδων". Εάν με αυτόν τον τρόπο δεν επιλύεται το ζήτημά σας, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε ξανά αυτήν την επιλογή για βελτιωμένη απόδοση.
Επιτρέψτε στο Chrome να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο από τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του λογισμικού προστασίας από ιούς που διαθέτετε.
Εάν έχει ήδη καταχωριστεί ως πρόγραμμα στο οποίο επιτρέπεται η πρόσβαση στο δίκτυο, δοκιμάστε να το καταργήσετε από τη λίστα και να το προσθέσετε ξανά.
Εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης…
Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας, για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί. Εάν δεν πιστεύετε ότι απαιτείται η χρήση διακομιστή μεσολάβησης: Μεταβείτε στο μενού του Chrome > Ρυθμίσεις > Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων… > Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης… > Ρυθμίσεις LAN και αποεπιλέξτε τη "Χρήση διακομιστή μεσολάβησης για το LAN".
vodafone.ποιον παροχο εχεις ?
vodafone.
Καλησπέρα,εμφανιζεται το εξης μηνυμα "το αρχειο εχει καταστραφει/corrupted κ δεν μπορει να αναγνωσθει"
επισης σαρωση του σκληρου πως κανουμε?ειμαι ολιγον ασχετως,σορρυ
Φίλε, την επόμενη φορα που θα γίνει προσπάθησε απο γραμμή εντολών ( Command prompt ) να εκτελέσεις την παρακάτω εντολή ping 8.8.8.8 εάν έχεις απάντηση κάτι γίνεται με το δικτυο σου προσπάθησε να κάνει restart το router σου και όχι το pc.ρε παληκάρια εδώ και μια βδομαδα μου συμβαίνει το εξής μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ και μετα απο κάνα 3ωρο δενμου επιτρέπει να μπώ σε οποιαδήποτε σελίδα εκτός απο αυτές που έχω ενεργές,κάνω επανεκκίνηση και μετά δεν με αφήνει να μπώ πουθενα και ξαφνικά μετα απο κάμποση ώρα ξεκολλάει μόνο του.
Κάνω και ρισταρτ το ρουτερ και το πισί και πάλι τα ίδια,οχι vpn den ;exv sto pc εχω σε ένα tv box δεν νομίζω να επηρεάζει αν και το έχω κλειστό το tv box(αναμονη δεν κλείνει εντελώς) με απενεργοποιημενο το vpn.Καλησπέρα,
Ο δίσκος είναι μηχανικός ή ssd πολλή πιθανόν κάποιοι sectors του δίσκου έχουν "χτυπήση" και δεν μπορεί να διαβάσει σωστά το αρχείο. Μια λύση είναι το HDD Regenarator ίσως σώσει κατι.
Φίλε, την επόμενη φορα που θα γίνει προσπάθησε απο γραμμή εντολών ( Command prompt ) να εκτελέσεις την παρακάτω εντολή ping 8.8.8.8 εάν έχεις απάντηση κάτι γίνεται με το δικτυο σου προσπάθησε να κάνει restart το router σου και όχι το pc.
Μήπως έχεις κάνει εγκατάσταση κάποιο VPN
Κάνω και ρισταρτ το ρουτερ και το πισί και πάλι τα ίδια,οχι vpn den ;exv sto pc εχω σε ένα tv box δεν νομίζω να επηρεάζει αν και το έχω κλειστό το tv box(αναμονη δεν κλείνει εντελώς) με απενεργοποιημενο το vpn.
Το tv box θα επηρεάσει μόνο εαν έχει DHCP server δηλ. υπηρεσία που μοιράζει IP Addresses σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο κάποια έχω πετύχει ότι έχουν.Κάνω και ρισταρτ το ρουτερ και το πισί και πάλι τα ίδια,οχι vpn den ;exv sto pc εχω σε ένα tv box δεν νομίζω να επηρεάζει αν και το έχω κλειστό το tv box(αναμονη δεν κλείνει εντελώς) με απενεργοποιημενο το vpn.
Ναι 10αρια,οχι δεν δοκίμασα με άλλη συσκευη.Στο pc windows 10 έχεις; μετο κινητό αμα δοκιμάσεις να μπεις στις ιδιες ιστοσελίδες μπαινεις;
Ναι 10αρια,οχι δεν δοκίμασα με άλλη συσκευη.
ρε παληκάρια εδώ και μια βδομαδα μου συμβαίνει το εξής μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ και μετα απο κάνα 3ωρο δενμου επιτρέπει να μπώ σε οποιαδήποτε σελίδα εκτός απο αυτές που έχω ενεργές,κάνω επανεκκίνηση και μετά δεν με αφήνει να μπώ πουθενα και ξαφνικά μετα απο κάμποση ώρα ξεκολλάει μόνο του.
μην παιδευεστε αδικα
η βοντα γαμιεται ασυστολα
Μπες ρυθμίσεις router και άλλαξε κανάλι, βάλε το 4 από το auto που μάλλον εχει.ειχα πάθει ακριβώς το ίδιο και τώρα πετάει,με Vodafone και γω