Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Γιατί έχω μπλέξει με ηλίθιους. Αυτό τους είπα και εγώ αλλά είναι η πολιτική τους λέει να κάνουν format σε όλους τους δίσκους. 4 έχω ένας για το λειτουργικό και προγράμματα και οι υπόλοιποι για τα αρχεία και backup. Είμαι σε αναζήτηση νέου πάροχου για να τα μεταφέρω.

ποια γαμημένη πολιτική????

εσύ δεν είσαι ο πελάτης????
εσύ θα τους πείς τι θα κάνουν γιατί εσύ στην τελίκη τους πληρώνεις...

την πολιτική τους να την τηρούν στα μηχανήματα τους και να την βάλουν στον κόλο τους.
Πας σε ένα μαγαζί και σου λέει η πολιτική του καταστήματος είναι ετσι...γιουβέτσι και πάει λέγοντας, το μάθαμε τώρα
ε τράβα και γαμήσου, πάω στον άλλον που μου κάνει την δουλεία μου όπως επιθυμώ και κάτσε εσύ με την πολιτική σου

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ποια γαμημένη πολιτική????

εσύ δεν είσαι ο πελάτης????
εσύ θα τους πείς τι θα κάνουν γιατί εσύ στην τελίκη τους πληρώνεις...

την πολιτική τους να την τηρούν στα μηχανήματα τους και να την βάλουν στον κόλο τους.
Πας σε ένα μαγαζί και σου λέει η πολιτική του καταστήματος είναι ετσι...γιουβέτσι και πάει λέγοντας, το μάθαμε τώρα
ε τράβα και γαμήσου, πάω στον άλλον που μου κάνει την δουλεία μου όπως επιθυμώ και κάτσε εσύ με την πολιτική σου

Γι' αυτό ψάχνω για άλλο πάροχο.... το κακό είναι πως ψάχνω Ασία και η επικοινωνία γίνεται μόνο με μαιλ

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Γι' αυτό ψάχνω για άλλο πάροχο.... το κακό είναι πως ψάχνω Ασία και η επικοινωνία γίνεται μόνο με μαιλ
Εαν θέλεις μπορείς να μου πεις, είτε σε πμ ή εδω, παραπάνω πληροφορίες με το τι ζητάς, απαιτήσεις, τι θέλεις να τρέχει ίσως μπορώ να σε βοηθήσω με κάποια άλλη ιδέα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
υπάρχει περίπτωση να ταιριάζει αυτός ο επεξεργαστής
CPU AMD ATHLON 5350 2.05GHZ BOX

σε socket 1155amd ?

καλά θα ρωτήσω και στα e-shop αλλά καίγομαι για κάτι παιχνιδάκια  :grin:
Οχι δεν μπορείς να βάλεις AMD επεξεργαστεί σε Intel Motherboard.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δεν υπάρχει κανενα παιχνίδι που να μη παιζει σε amd. Σε high-end πανακριβους intel θα βγαζεις περισσότερα fps ασφαλως, αλλα κανενας amd δε θα σε περιορισει. Οσο για το ps4, θα σου δωσει καλυτερη ποιότητα, αλλα θα ξεχασεις (κατα κανονα) τα σπασμενα παιχνίδια και φυσικα τις αλλες χρήσεις ενος υπολογιστη.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν υπάρχει κανενα παιχνίδι που να μη παιζει σε amd. Σε high-end πανακριβους intel θα βγαζεις περισσότερα fps ασφαλως, αλλα κανενας amd δε θα σε περιορισει. Οσο για το ps4, θα σου δωσει καλυτερη ποιότητα, αλλα θα ξεχασεις (κατα κανονα) τα σπασμενα παιχνίδια και φυσικα τις αλλες χρήσεις ενος υπολογιστη.

πράγματι.. καλλίτερα υπολογιστής.
θα ψαχτώ και για μητρική amd, και απ ότι βλέπω με ένα 30ευρω μητρική είμαι κομπλέ για τον επεξεργαστή που θέλω

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Ποιους εννοείς όταν λες "high-end πανακριβους intel";

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Παμπολοι. Πχ οι σειρες xeon E5k οι οποιοι απευθύνονται σε οικιακη χρηση (500-600ε+). Φυσικα υπάρχουν και οι Ε5, Ε7, κτλ οπου μιλαμε για χιλιαδες και φυσικα δεν ειναι για οικιακη χρηση.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
πράγματι.. καλλίτερα υπολογιστής.
θα ψαχτώ και για μητρική amd, και απ ότι βλέπω με ένα 30ευρω μητρική είμαι κομπλέ για τον επεξεργαστή που θέλω

Εξαρτάται τι ζητας. Αν ημουν στη θεση σου, για κατι οικονομικο και καλο, θα έπαιρνα εναν Fx-8350 (θελει AM3+ μητρική), μια GTX καρτα γραφικων (οποια αντεχει ο προϋπολογισμός σου) και θα εστηνα ενα αξιοπρεπεστατο μηχανηματακι. ΔΕ θα επαιρνα τον athlon που εδειξες πριν.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Εμενα το δικο μου υπερθερμενεται κ ακουω το ανεμιστηρακι να ζοριζεται.. τι σκ@τ@ θελει?

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1

Ερωτηση προς λινουξακηδες ουμπουτακηδες: Εχω ενα εξωτερικό σκληρο (2.5 αλλα σε usb 2 case) και θελω να περασω μεσα στα σωθικα του ubuntu-linux mint--ubuntu studio να ξεκινησω να σχοληθω λιγο παραπανω με αυτην την πλατφόρμα.

Θεωρησα πρέπον να κοψω τον σκληρο σε τρια ext4 partition (χρειαζεται  οπωσδήποτε και αλλα 3 swap partition η κατι τετοιο?) και στην 1η εγκατασταση του ubuntu το εβαλα το root directory στο "/".
Τα αλλα δυο λειτουργικά θα πρεπει να μπουν στο αντιστοιχο "/" καθε partition ηο δισκος φαινεται σαν ενας οποτε πρεπει να το κανω σε αλλο φακελο? Ποιες οι επιπτωσεις αν πχ διαλεξω αλλο φακελο εκτος του "/"?

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
-ενα swap χρειαζεαι και για τα 3 λειτουργικα.
-καθε λειτουργικο κανονικα πρεπει να εχει to δικο του "/" και ενα "home" partition

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Mε λενε Admiral1966 και το laptop ειναι καλα!!!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Με λενε Admiral1966 και το laptop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
Γατακια,νομιζατε οτι θα γλυτωσετε από μενα?
Εχουμε και λεμε:
-Στην εναρξη,κανει κανενα διλεπτο να φυγει απο την αρχική οθονη "Toshiba-leading...." και να φορτωσει την εκκινηση των windows,μετα φορτωνει σε 40 δευτερα περιπου.
-Δεν αναγνωριζει αμεσως τις συσκευες usb-σκληρους,στικακια-πρεπει να περασει κανενα λεπτο...
-Δεν εχει καλη ταχυτητα με ασυρματο wi fi,κανει looping...
Για παμε....Αντε γιατι λασκαραμε 2 μηνες.... :grin: :grin: :grin: :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
-ενα swap χρειαζεαι και για τα 3 λειτουργικα.
-καθε λειτουργικο κανονικα πρεπει να εχει to δικο του "/" και ενα "home" partition

Το home δεν ειναι τελειως απαραιτητο. Μπορει να βαλει μονο / και swap.

imladril

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Αυγ 2011
Κριτικές
28
Like
1.024
Πόντοι
2.390
Εχουμε και λεμε:
-Στην εναρξη,κανει κανενα διλεπτο να φυγει απο την αρχική οθονη "Toshiba-leading...." και να φορτωσει την εκκινηση των windows,μετα φορτωνει σε 40 δευτερα περιπου.
-Δεν αναγνωριζει αμεσως τις συσκευες usb-σκληρους,στικακια-πρεπει να περασει κανενα λεπτο...

Format  ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εχουμε και λεμε:

1 c-cleaner
2 driver booster pro
3 Advanced SystemCare

τα βρήσκεις με torrent
αν μετά από αυτά τα προγράμματα δεν δουλεύει καλλίτερα θες φορματ  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom