Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Να ξεκαθαρίσω κάτι.
Το activeX που αναφέρεις πλέον στα Windows 10 δεν υπάρχει σταμάτησε η ιδια η Microsoft να το υποστηρήζη που είναι και δική της τεχνολογία.
Από τον IE 8 υπάρχει φίλτρο για περισσότερη ασφάλεια γιατί αυτή η τεχνολογία βοηθούσε και στην ανάπτυξη trojan.
Από τότε σχεδόν όλος ο κόσμος σταμάτησε να προγραμματίζει activeX και επειδή έγιναν πιο δημοφελής οι Firefox, Chrome, Opera που δεν υπαστήριζαν αυτήν την τεχνολογία.

Κατάληξη για το πρόβλημα σου.
Φαντάζομαι ότι έτρεχε σε περιβάλον Windows XP. Πρέπει λοιπόν να στήσεις κάπου ένα μηχάνημα ( Vitrual καλύτερα ) με Windows XP για να δεις μήπως και δουλεψη.

Μου έπαιζε στον ίδιο υπολογιστή σε windows 8. Με τις αναβαθμίσεις πήρε τα 10. Δε ξέρω όμως αν σταμάτησε να παίζει με το που πήρε τα windows 10 ή και πιο πριν.

Ένα ρημαδιασμένο real active x 23 control ζητάει. και τονιζω μονο σε κάτι παλιά καταγραφικά της Hikvision και όχι στα καινούργια της.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Μου έπαιζε στον ίδιο υπολογιστή σε windows 8. Με τις αναβαθμίσεις πήρε τα 10. Δε ξέρω όμως αν σταμάτησε να παίζει με το που πήρε τα windows 10 ή και πιο πριν.

Ένα ρημαδιασμένο real active x 23 control ζητάει. και τονιζω μονο σε κάτι παλιά καταγραφικά της Hikvision και όχι στα καινούργια της.
Οπως είπα στα 10 σταμάτησε η υποστιρηξη του activeX.
Η λύση είναι με άλλο μηχάνημα και ας είναι Vitrual.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Οπως είπα στα 10 σταμάτησε η υποστιρηξη του activeX.
Η λύση είναι με άλλο μηχάνημα και ας είναι Vitrual.

:rockon: :rockon: :rockon:

Δεν ξέρω μηπως μπορει να τρέξει και με αλλαγη του compatibility mode γιατί τα 10 το δινουν για XP.
Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456

Άμα είναι Hickvision το καταγραφικό τότε βάλε ένα IVMS να κάνεις τη δουλειά σου και ξέχνα τον IE.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα από τον γνωστό "συνήθη ύποπτο" του thread..
NEO ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το γαμω-AVAST μου μπλοκάρει το site μας από προχθες..Το κοιτξαμε με τον LONEMARVEL, και το επιβεβαιώσαμε..Απενεργοποιω τις ασπιδες και μπαινω,τις ενεργοποιώ και γραφει "site blocked,dns κλπ κλπ"..
Να βαλω κανενα αλλο antivirus η ξερετε καποια λύση??
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Καλημέρα από τον γνωστό "συνήθη ύποπτο" του thread..
NEO ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Το γαμω-AVAST μου μπλοκάρει το site μας από προχθες..Το κοιτξαμε με τον LONEMARVEL, και το επιβεβαιώσαμε..Απενεργοποιω τις ασπιδες και μπαινω,τις ενεργοποιώ και γραφει "site blocked,dns κλπ κλπ"..
Να βαλω κανενα αλλο antivirus η ξερετε καποια λύση??
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Για δες αυτό

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εχεις παλιο μηχανημα; Εμενα τρεχει σε υπολογιστη 5ετιας. To μονο που προβληματιζει, ειναι αν εχεις λιγη (πχ 2gb) ραμ. Το nod ειναι σαν να μην εχεις τιποτα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχεις παλιο μηχανημα; Εμενα τρεχει σε υπολογιστη 5ετιας. To μονο που προβληματιζει, ειναι αν εχεις λιγη (πχ 2gb) ραμ. Το nod ειναι σαν να μην εχεις τιποτα.
Eχω TOSHIBA 6ετίας...4gb ram..

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ε δε θα εχεις προβλημα ρε συ. Παντως εχει ενα μηνα trial. Δοκιμασε το αν δε το εχεις κανει ηδη δηλαδη. Ειναι γεγονος παντως, πως ασχετων χαρακτηριστικών, δεν κανουν ολα τα internet security σε όλους τους υπολογιστες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Εγώ είμαι εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια μόνο με την προστασία που έχουν τα windows και μέχρι τώρα δεν έχω κολλήσει τίποτα, παρόλα που κατεβάζω συνέχεια ταινίες κ.α.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Απλα δε το εχεις δει (ακομη)! Εγκατάστησε το wireshark να δεις σε τι χαμό υποβαλλονται δικτυακα τα pc μας.  ;)

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Εγώ είμαι εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια μόνο με την προστασία που έχουν τα windows και μέχρι τώρα δεν έχω κολλήσει τίποτα, παρόλα που κατεβάζω συνέχεια ταινίες κ.α.
θα λες για το widows defender, το οποίο αποτελεί βασική προστασία από κακόβουλο λογισμικό και άλλου είδους επιθέσεις. Γνώμη μου είναι ότι θα έχεις ιούς, απλά είναι θέμα χρόνου πότε θα το αντιληφθείς

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ειναι πολύ βαρυ φιλε το kaspersky...Σκεφτομαι κατι σε NOD/ESSET...

Γιατί δεν χτυπάς απο την προσφορα της mcaffee προς τους εργαζόμενους του οργανισμού που είσαι?
Αν έχεις 10αρια μια χαρα είναι και το μαμα των windows. Επίσης με 40 περιπου ευρω παίρνεις zone alarm με 3 αδειες χρήσης.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατί δεν χτυπάς απο την προσφορα της mcaffee προς τους εργαζόμενους του οργανισμού που είσαι?
Αν έχεις 10αρια μια χαρα είναι και το μαμα των windows. Επίσης με 40 περιπου ευρω παίρνεις zone alarm με 3 αδειες χρήσης.
To Mcaffee δεν μου αρεσει,δεν εχει καλή αξιολόγηση..Και θελω κατι free. :grin:
YΓ: Το προβλημα συνεχίζει,απενεργοποιώ ασπίδες και μπαινω εδω,αλλα και σε σαιτ του ποκερ..Aλλα σε τσοντοσαιτ..Χαμπαρι,ολα free!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216

To mcafee το κοροιδευει και ο ιδιος ο δημιουργος του.. και εχει και δικιο..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εν τω μεταξύ, εδω και 5 μερες το avast επαψε να μπλοκαρει σελίδες..Ολα clear... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Eτσι,ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας δηλώσω ότι ΤΩΡΑ δεν αντιμετωπίζω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα στο Laptop...
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εύγε!!!