Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους.

εχω περασμενο σε σταθερό υπολογιστή το πραγραμματακι  contactkeeper () στο οποίο έχω περασμένα ονόματα-διευθύνσεις-τηλέφωνα-mail διαφόρων συνεργατών. Γνωριζει κανεις πως μπορω να το αντιγραψω-μεταφερω  σε στικακι-usb για να μπορω να το χρησιμοποιώ και απο αλλους υπολογιστές η σε laptop ή ακομα αν γίνετε να το μεταφέρω και σε κινητο τηλεφωνο (android) εννοοιτε οτι θελω να μεταφερω την εφαρμογή με ολα τα στοιχεια που έχω περασμένα μεσα σε αυτη.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους.

εχω περασμενο σε σταθερό υπολογιστή το πραγραμματακι  contactkeeper () στο οποίο έχω περασμένα ονόματα-διευθύνσεις-τηλέφωνα-mail διαφόρων συνεργατών. Γνωριζει κανεις πως μπορω να το αντιγραψω-μεταφερω  σε στικακι-usb για να μπορω να το χρησιμοποιώ και απο αλλους υπολογιστές η σε laptop ή ακομα αν γίνετε να το μεταφέρω και σε κινητο τηλεφωνο (android) εννοοιτε οτι θελω να μεταφερω την εφαρμογή με ολα τα στοιχεια που έχω περασμένα μεσα σε αυτη.

Αν δεις εκεί στο FAQ, σου λέει πως να πάρεις back-up των δεδομένων σου: 'All the information you insert in ContactKeeper are stored in one database file, this file is stored by default in the folder "My Documents" and is called "ContactKeeper.mdb". The only thing you need to do is make a copy of this file.'
Μπορείς λοιπόν κάθε φορά να μεταφέρεις με το στικάκι σου αυτό το αρχείο και να το περνάς εκεί που θέλεις.

Για να το μεταφέρεις σε Android, πρέπει να μπορείς και να τρέξεις την εφαρμογή αυτή σε Android... που δε βλέπω να υπάρχει.

Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή γι' αυτή τη δουλειά. Κάποια που να "συγχρονίζει" μόνη της τα δεδομένα μεταξύ των διαφόρων υπολογιστών/λαπτοπ/κινητών που χρησιμοποιείς (αποθηκεύοντας στην ουσία τις επαφές κάπου online).

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Αν δεις εκεί στο FAQ, σου λέει πως να πάρεις back-up των δεδομένων σου: 'All the information you insert in ContactKeeper are stored in one database file, this file is stored by default in the folder "My Documents" and is called "ContactKeeper.mdb". The only thing you need to do is make a copy of this file.'
Μπορείς λοιπόν κάθε φορά να μεταφέρεις με το στικάκι σου αυτό το αρχείο και να το περνάς εκεί που θέλεις.

Για να το μεταφέρεις σε Android, πρέπει να μπορείς και να τρέξεις την εφαρμογή αυτή σε Android... που δε βλέπω να υπάρχει.

Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις άλλη εφαρμογή γι' αυτή τη δουλειά. Κάποια που να "συγχρονίζει" μόνη της τα δεδομένα μεταξύ των διαφόρων υπολογιστών/λαπτοπ/κινητών που χρησιμοποιείς (αποθηκεύοντας στην ουσία τις επαφές κάπου online).
  εχεις να προτεινεις καποια αλλη εφαρμογη;

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
 εχεις να προτεινεις καποια αλλη εφαρμογη;

Έχεις gmail; Στο Android ορίζεις ένα google account και έχεις πρόσβαση στης επαφές σου στο Από εκεί μπορείς να τα κάνεις όλα import και sync σε όποιο desktop/laptop θέλεις.
Μάλιστα είναι βολικό και όταν αλλάζεις συσκευή ή αριθμό κινητού καθότι οι επαφές σου είναι online.

Να σου πω την ἀλήθεια όμως ο ίδιος δε το χρησιμοποιώ (ενεργά). Μόνο του τα αποθηκεύει και τα συγχρονίζει. Έχουν γίνει πολύ ασφαλίτικες οι εφαρμογές αυτές οπότε αποφεύγω να συσχετίζω τηλέφωνα, διευθύνσεις και mails (όχι πως δε το κάνουν μόνες τους όταν μπορούν).

Ας γράψει και κανένας άλλος αν έχει εμπειρία.
Google-αρε "best contact/address apps" και θα σου βγάλει κι άλλες.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Έχεις gmail; Στο Android ορίζεις ένα google account και έχεις πρόσβαση στης επαφές σου στο Από εκεί μπορείς να τα κάνεις όλα import και sync σε όποιο desktop/laptop θέλεις.
Μάλιστα είναι βολικό και όταν αλλάζεις συσκευή ή αριθμό κινητού καθότι οι επαφές σου είναι online.

Να σου πω την ἀλήθεια όμως ο ίδιος δε το χρησιμοποιώ (ενεργά). Μόνο του τα αποθηκεύει και τα συγχρονίζει. Έχουν γίνει πολύ ασφαλίτικες οι εφαρμογές αυτές οπότε αποφεύγω να συσχετίζω τηλέφωνα, διευθύνσεις και mails (όχι πως δε το κάνουν μόνες τους όταν μπορούν).

Ας γράψει και κανένας άλλος αν έχει εμπειρία.
Google-αρε "best contact/address apps" και θα σου βγάλει κι άλλες.
φιλε μου ευχαριστω για την βοηθεια σου. Δυστηχως μεγαλυτερος ρουφιανος απο την google δεν υπαρχει. Οτι εχει σχεση με google μακριααααααα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με λενε Admiral GR και το laptop ειναι καλα!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• sentinel 2.jpg
    sentinel 2.jpg
    394,8 KB · Εμφανίσεις: 44

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.954
Πόντοι
6.256
Εχει κανεις pc stick?
Αξιζει ? για πολυ απλη χρηση μιλαμε παντα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα.Ποιο είναι το καλύτερο free antivirus αυτό το διαστημα γιατι ληγει αυτο που εχω και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω.Αν υπαρχει και Link για download ακομη καλυτερα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Καλημέρα.Ποιο είναι το καλύτερο free antivirus αυτό το διαστημα γιατι ληγει αυτο που εχω και δεν εχω σκοπο να ανανεωσω.Αν υπαρχει και Link για download ακομη καλυτερα.
Kasperksy βέβαια κοστίζει γύρω στα 16ευρο αλλά έχεις το κεφάλι σου εντελώς ήσυχο.
Για δωρεάν μπορείς να βάλεις ClamAv, Avast.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Η τιμή που είπα είναι ενδεικτική.
Απέχω απο την αγορά Antivirus πολλά χρόνια οπότε δεν ενημέρωνομαι.
Να σαι καλά για την πληροφορία.

Τυπε στο ebay παιζουνε αυτες οι τιμες εδω και πολλα χρονια.
Γυρω στα 10 ευρω για 1 pc και 20 ευρω για 3.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Τυπε στο ebay παιζουνε αυτες οι τιμες εδω και πολλα χρονια.
Γυρω στα 10 ευρω για 1 pc και 20 ευρω για 3.
Φαντάσου απο πότε έχω να ασχοληθώ.
Τελευταία που εγκατέστησα για εταιρεία όμως ήταν το 2008 ( Kasperky Business Solution κατι ).
Μόνο το έστησα το παραμετροποίησα.
Ούτε πλήρωσα ούτε τίποτα.
Για μένα περίπου από το 1998 έχω να ασχοληθώ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χρονια πολλά αδέρφια,Καλή Ανασταση, θρησκευτική και στη Χωρα μας!! το
Με λένε ADMIRAL1966 και το LAPTOP ειναι καλά!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom