Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Καλό θα είναι οι δύο μνήμες να είναι το ίδιες.
Θα δουλέψει και το Dual Channel.
μάλιστα, άρα παραμένω σε 1066
Καλό θα είναι οι δύο μνήμες να είναι το ίδιες.
Θα δουλέψει και το Dual Channel.
σε επεξεργαστή intel celeron cpu g540 2.50 ghz τι windows βάζουμε ? 32 η 64 bit ?
Σε αυτο τον επεξεργαστη κοβεις 2 επισκεψεις σε στουντιο και παιρνεις ενα σοβαρο επεξεργαστη που να αξιζει. Ό,τι και να κανεις, ο επεξεργαστης θα σε περιορισει-αυτος ειναι μονο για να λες πως εχεις ενα υπολογιστη που εκκινει. Η μητρικη σου ειναι αξιοπρεπης ωστοσο. Τοτε θα αξιζει να μεταβεις και σε ddr3-1600 και να πουλησεις τα τσιπακια που εχεις τωρα.
Αν και δεν έχω εμπειρία σε αυτό των τομεα.παιδιά μπορώ να βάλω ότι θερμοαγώγημη πάστα θέλω στον επεξεργαστή ? κάποια μάρκα κατά προτήμηση η όλες ίδιες είναι ?
επίσης δυό μικρές σταγόνες βάζω ?
θα μου πείτε τράβα σε κάνα ινσόμνια να ρωτήσεις αλλά λέμε τώρα
παιδιά μπορώ να βάλω ότι θερμοαγώγημη πάστα θέλω στον επεξεργαστή ? κάποια μάρκα κατά προτήμηση η όλες ίδιες είναι ?
επίσης δυό μικρές σταγόνες βάζω ?
θα μου πείτε τράβα σε κάνα ινσόμνια να ρωτήσεις αλλά λέμε τώρα
Αν και δεν έχω εμπειρία σε αυτό των τομεα.
Βρήκα εναν μικρό κατάλογο:
Akasa Pro-Grade 460
Arctic Ceramique 2
Arctic MX2
be quiet! DC1
Coollaboratory Liquid Copper
Coollaboratory Liquid Pro
Coollaboratory Liquid Ultra
Cooler Master Generic
EKWB Ectotherm
Gelid GC Extreme
Generic
IC Diamond 7 Carat
JunPus D9000
JunPus DX1
Noctua NT-H1
Thermal Grizzly Kryonaut
Thermalright CF III
Xigmatek PTI
XSPC K2
Νομίζω όμως ότι πρέπει να δεις κάποια χαρακτηριστηκά όπως Θερμική Αγωγιμότητα.
Κάποιος φίλος που μπορεί να ξέρει καλύτερα θα είναι χρήσιμο να μάθουμε κάτι.
Πάνω κάτω όλες ίδιες είναι. Μη ξοδέψεις και πολλά....δε θα δεις καμμία τρομακτική διαφορά....Αν τη βάλεις εσύ φρόντησε να καθαρήσεις καλά την προηγούμενη από την επεξεργαστή και την ψύκτρα. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα, απλά φρόντησε να την απλώσεις σε όλη την επιφάνεια του επεξεργαστή χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι πλαστικό ή κάτι άλλο σαν σπάτουλα.
μάλιστα, όχι είναι καινούργιος δεν θα χρειαστεί να καθαρίσω κάτι
απ ότι είδα 1-2 ευρω κάνουν...
Φρόντησε να μην είναι ηλεκτρικά αγώγιμη....
οι ηλεκτρικά αγώγιμες για τι δουλειά είναι ?
αυτές οι πάστες δεν είναι όλες αποκλειστικά για επεξεργαστές ?
Φρόντησε να ΜΗΝ είναι ηλεκτρικά αγώγιμη για την περίπτωση που θα πέσει κάπου αλλόυ πάνω στη μητρική κατα λάθος...Το αν είναι ηλεκτρικά αγώγιμες ή όχι δεν παίζει κανένα ρόλο στη δουλειά που κάνουν.
οκ ευχαριστώ !!
άρα ζητάω μη ηλεκτρικά αγώγιμη
Αν αγοράσεις καινούργιο επεξεργαστή, δεν χρειάζεται να βάλεις πάστα. Μέσα στο κουτί, μαζί με τον επεξεργαστή έχει και την ψύκτρα. Πάμω στην ψύκτρα έχει πάστα.α νόμιζα ότι όλες οι πάστες είναι συμβατές με όλους τους επεξεργαστές
επίσης διάβασα ότι πολλοί επεξεργαστές δεν χρειάζονται καν πάστα..
θα το ψάξω καλλίτερα
τελικά αυτόν θα πάω να πάρω, απ ότι κοίταξα για τα games που με ενδοιαφέρουν με βγάζει για δύο τρια χρόνια μέχρι να αλλάξω pc
μάλιστα, όχι είναι καινούργιος δεν θα χρειαστεί να καθαρίσω κάτι
απ ότι είδα 1-2 ευρω κάνουν...
Απλά προσθέτεις γλώσσα.kserei kaneis pos katevazw ellhnika gia to plhktrologio sta windows 10?
(nipple se gamaw)
settings --time & language --add a language.kserei kaneis pos katevazw ellhnika gia to plhktrologio sta windows 10?
(nipple se gamaw)
kserei kaneis pos katevazw ellhnika gia to plhktrologio sta windows 10?
(nipple se gamaw)