Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Δύο ερωτήσεις:

1) Έχω Windows 7 (τα γνήσια σπασμένα  :tooth:) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το SP1, κατεβαίνει αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση, ξέρετε τρόπο να εγκατασταθεί;

2) Φίλη  :fuck1: έχει notebook με Windows 8.1 στα ελληνικά και έχει πρόβλημα με την ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, ότι κι αν αλλάξει, δεν αποθηκεύεται. Καμία ιδέα;
1) Εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους;
2) Κοίταξε τους drivers της κάρτας γραφικών μήπως έχει εγκαταστήση των Standard VGA κάπως έτσι ή εαν όχι προσπάθησε να των κάνεις update.

Μπορείς ακόμα να κοιτάξεις το Power Plan Control Panel/System and Security/Power Options
Αλλά ξεκίνα με τους Drivers.

Ελπίζω να βοήθησα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
1) Εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους;
2) Κοίταξε τους drivers της κάρτας γραφικών μήπως έχει εγκαταστήση των Standard VGA κάπως έτσι ή εαν όχι προσπάθησε να των κάνεις update.

Μπορείς ακόμα να κοιτάξεις το Power Plan Control Panel/System and Security/Power Options
Αλλά ξεκίνα με τους Drivers.

Ελπίζω να βοήθησα.

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Το θέμα του SP1 των Windows 7 το έλυσα κατεβάζοντας ένα tool απ' το site της Microsoft και μετά κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το SP1 εκτός Windows Update. Την λύση την βρήκα μέσω Microsoft Fix It, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσα μέχρι χθες και παιδευόμουν άδικα.

Σχετικά με το Notebook με τα Windows 8.1: Με μία μικρή έρευνα που έκανα μάλλον δεν είναι πρόβλημα του notebook αλλά θέμα που δημιουργείται κατά την αυτόματη αναβάθμιση από Windows 8 σε Windows 8.1. Θα κοιτάξω αυτό που είπες και θα ενημερώσω.

Σ' ευχαριστώ και πάλι. 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
κανα ασυρματο ποντικι σε ασπρο χρωμα με κανα ταληρο που θα βρουμε? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

αυτο πως το βλεπεις?

εχω ενα προβλημα με αυτο που εχω τωρα το διαβαζει το χανει και το ξαναδιαβαζει ο υπολογιστης το ποντικι σε οποια θυρα και να το βαλω :S

Μια χαρά είναι. Αυτό που έχεις τώρα είναι ασύρματο; Έχε υπόψη σου ότι μπορεί να το ενοχλούν παρεμβολές από κάτι άλλο, πχ απ' ακουστικά που μπορεί να έχεις, ειδικά αν έχουν και μικρόφωνο.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε μάγκες κοιτάω σε μερικά μαγαζιά να πάρω ένα φτηνό laptop και βλέπω πως σε μερικά μοντέλα δεν υπάρχει οπτική μονάδα...
τι μαλακία είναι αυτή;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε μάγκες κοιτάω σε μερικά μαγαζιά να πάρω ένα φτηνό laptop και βλέπω πως σε μερικά μοντέλα δεν υπάρχει οπτική μονάδα...
τι μαλακία είναι αυτή;
Αν κοιτάς τα ultra φορητά και φτηνα απο καπου θα πρεπει να κοψουν.Αλλωστε με τα στικακια usb προς αχρηστία παει το dvd .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Αν κοιτάς τα ultra φορητά και φτηνα απο καπου θα πρεπει να κοψουν.Αλλωστε με τα στικακια usb προς αχρηστία παει το dvd .

μου έκανε πράγματι εντύπωση να μην έχουν dvd... εγώ βλέπω έργα που έχω σε δισκάκια...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μου έκανε πράγματι εντύπωση να μην έχουν dvd... εγώ βλέπω έργα που έχω σε δισκάκια...
Τοτε πρεπει να βρεις καποιο που να εχει dvd.Αν τα κατεβαζεις με τορρεντ τα περνας σε στικακι ή κατευθειαν στον σκληρό και τελος.Εμένα δεν μου αρεσει που τα κανουν να μην αλλαζει η μπαταρία ή που έχουν κολλήσει τα ντιμακια της μνημης και δεν μπορεις να τα αλλαξεις.Και γενικά ειμαι της γνωμης οτι ποιοτικως εχουν πέσει αρκετα σε σχέση με τα μηχανημα που υπηρχαν πριν πχ 5 χρονια.Πολυ χαλια πλαστικά.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Απο την στιγμή που η IBM έδωσε στην Κίνα την κατασκευή PC και laptop ( Lenovo ) έχει πέσει πολλή η ποιότητα.
Οι HP είναι από χρόνια εκεί.
Προσωπικά η εταιρεία που προτιμώ είναι η Dell βέβαια πληρώνης κάτι παραπάνω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Απο την στιγμή που η IBM έδωσε στην Κίνα την κατασκευή PC και laptop ( Lenovo ) έχει πέσει πολλή η ποιότητα.
Οι HP είναι από χρόνια εκεί.
Προσωπικά η εταιρεία που προτιμώ είναι η Dell βέβαια πληρώνης κάτι παραπάνω.
Η ΙΒΜ πούλησε τον τομέα pc-laptop στην lenovo,δηλαδή δεν έχει καμιά σχέση πλέον(έτσι ξέρω τουλάχιστον).
Εγω εμπειρία εχω απο τοσιμπα,ο δικος μου 5ετιας πλεον ,δείχνει πιο ποιοτικος διπλα σε ολοκαινουργια μοντελα.Δεν ηταν και φτηνός βεβαια ,800€ εκανε τοτε.Ουτε ξεβαψε κατι,ολα τα πληκτρα κλπ δουλευουν  όπως οταν τον αγορασα.Το άνοιξε κλεισε της οθόνης είναι  όπως παλιά.

Σκεφτομαι να του βάλω ενα ssd τώρα.Ολοι λενε οτι δίνει μεγαλο boost στις επιδοσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.421
Πόντοι
12.756
Η ΙΒΜ πούλησε τον τομέα pc-laptop στην lenovo,δηλαδή δεν έχει καμιά σχέση πλέον(έτσι ξέρω τουλάχιστον).
Εγω εμπειρία εχω απο τοσιμπα,ο δικος μου 5ετιας πλεον ,δείχνει πιο ποιοτικος διπλα σε ολοκαινουργια μοντελα.Δεν ηταν και φτηνός βεβαια ,800€ εκανε τοτε.Ουτε ξεβαψε κατι,ολα τα πληκτρα κλπ δουλευουν  όπως οταν τον αγορασα.Το άνοιξε κλεισε της οθόνης είναι  όπως παλιά.

Σκεφτομαι να του βάλω ενα ssd τώρα.Ολοι λενε οτι δίνει μεγαλο boost στις επιδοσεις.

αλλο μηχανημα θα εχεις με ssd , θα παθεις πλακα . προχωρα αφοβα

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
βέβαια εξαρτάτε τι ssd θα πάρεις.. και πόσο θα πληρώσεις... Είχα μπει και εγώ στο τρυπάκι να παρω ssd αλλά τελικά εκείνο που κάνει και το κάνει καλά είναι ΜΟΝΟ ότι μειώνονται οι χρόνοι loading προγράμματος ή μεταφορά μεγάλων αρχείων.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
βέβαια εξαρτάτε τι ssd θα πάρεις.. και πόσο θα πληρώσεις... Είχα μπει και εγώ στο τρυπάκι να παρω ssd αλλά τελικά εκείνο που κάνει και το κάνει καλά είναι ΜΟΝΟ ότι μειώνονται οι χρόνοι loading προγράμματος ή μεταφορά μεγάλων αρχείων.
Τι άλλο θες;
Συγκριτικά με τον 5ετίας δίσκο που εχω που είναι στις 5400rpm πόσο χειρότερος να είναι ο ssd; :2funny:
Θα βαλω τον ssd για τα προγράμματα και τον μηχανικό θα τον βαλω στην αλλη θέση για αποθηκευση ταινιών κλπ.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Ναι φίλε μου, αυτό που λέω είναι ότι έτσι και ξεκινήσει το πρόγραμμα, αφού φορτωθεί στην DDR, δεν εχει καμία διαφορά στη ταχύτητα από έναν hdd δίσκο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναι φίλε μου, αυτό που λέω είναι ότι έτσι και ξεκινήσει το πρόγραμμα, αφού φορτωθεί στην DDR, δεν εχει καμία διαφορά στη ταχύτητα από έναν hdd δίσκο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δεις πόση μνήμη καταναλώνεις εάν δεν ξεπερνάς το μέγεθος της μνήμης σου που διαθέτεις τότε μπορείς να μειώσεις το μέγεθος του Page File σε 400ΜΒ μόνο.
Ετσι θα κερδίσεις σε ταχύτητα.
Τώρα μπορείς νε κοιτάξεις διάφορους οδηγούς για περισσότερα tweaks.

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Εξαρτάται το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, αλλα με 16 GΒ δεν εχω πρόβλημα κανένα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χρονια πολλά σε ολα τα παιδιά,καλές γιορτές και υγεια στις οικογενειές σας και σε σας φυσικα...
Και μετα τις ευχές, περναμε στα ..καντηλια!Χριστουγεννιάτικα και ξαφνικα,εδω και ενα διωρο,το δικό μου laptop δεν μπορεί να συνδεθεί με το internet.
Μια μπαινει και λεει "περιορισμενη προσβαση",μια συνδεεται με "προσβαση στο internet"- ipv4 internet,ipv6 χωρις προσβαση στο internet- αλλα οι σελίδες δεν ανοιγουν,μετα κανει αναζητηση εκ νεου με τα ιδια αποτελέσματα...
Εκανα απενεργοποίηση-ενεργοποιηση wi fi,restart,επαναφορά σε σημειο 10 ημερων πριν,εβαλα τα avast και supera να ψαχνουν..
ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!
Πριν το πεταξω από το παραθυρο ακουω συμβουλές..
Στο σπιτι εχουμε 3 laptop,3 tablets ολα με αυρματη συνδεση και παιζουν κανονικά..
Τι φταιει ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
edit: Το συνεδεσα απευθείας στο router με καλωδιο και συνδεθηκε!Αρα φταιει το ασυρματο???

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Χρονια πολλά σε ολα τα παιδιά,καλές γιορτές και υγεια στις οικογενειές σας και σε σας φυσικα...
Και μετα τις ευχές, περναμε στα ..καντηλια!Χριστουγεννιάτικα και ξαφνικα,εδω και ενα διωρο,το δικό μου laptop δεν μπορεί να συνδεθεί με το internet.
Μια μπαινει και λεει "περιορισμενη προσβαση",μια συνδεεται με "προσβαση στο internet"- ipv4 internet,ipv6 χωρις προσβαση στο internet- αλλα οι σελίδες δεν ανοιγουν,μετα κανει αναζητηση εκ νεου με τα ιδια αποτελέσματα...
Εκανα απενεργοποίηση-ενεργοποιηση wi fi,restart,επαναφορά σε σημειο 10 ημερων πριν,εβαλα τα avast και supera να ψαχνουν..
ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!
Πριν το πεταξω από το παραθυρο ακουω συμβουλές..
Στο σπιτι εχουμε 3 laptop,3 tablets ολα με αυρματη συνδεση και παιζουν κανονικά..
Τι φταιει ??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
edit: Το συνεδεσα απευθείας στο router με καλωδιο και συνδεθηκε!Αρα φταιει το ασυρματο???
Χρόνια καλά και ότι ποθείς ( εκτος απο το να πετάξεις το laptop απο το παράθυραο )

- Καταρχήν δες εαν υπάρχουν ενημερώσεις στα Windows
- Ανοιξε Device Manager και πήγαινε εκεί που λέει να δεις για κρυφές συσκευές δες εαν κάποια είναι με κίτρινο θαυμαστικό

Κάνε ένα scan με το malwarebytes ή CCleaner

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom