Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αλλο ερωτημα για το φιλο μου ή οποιον άλλον θελει να βοηθησει..Εχω να κανω καθαρισμό στο PC εναμιση χρόνο-όταν εφυγα από Ελλάδα-..Το ανεμιστηράκι δουλευει σχεδόν συνεχεια κι εχω και cooler..Τι μπορώ να κανω για να μην ανεβαζει θερμοκρασία??
να το λυσεις και να βγαλεις την κουβερτα

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Αλλο ερωτημα για το φιλο μου ή οποιον άλλον θελει να βοηθησει..Εχω να κανω καθαρισμό στο PC εναμιση χρόνο-όταν εφυγα από Ελλάδα-..Το ανεμιστηράκι δουλευει σχεδόν συνεχεια κι εχω και cooler..Τι μπορώ να κανω για να μην ανεβαζει θερμοκρασία??
Γειά
Μιλάμε για PC tower ή για laptop διαφορετική προσέγκιση ίδιος σκοπός να το καθαρίσουμε.
- Κατρχήν καλό είναι να πάρουμε σπρεί αέρα και πινέλο ( κάνει και η ηλεκτρ. σκούπα )
- Για PC Tower ή desktop απλά το ανοίγουμε εάν υπάρχει πολλή σκόνη η σειρά πάει σκούπα, σπρεί, πινέλο όλα αυτά σε όλα τα fan που έχει ( τροφοδοτικού, επεξεργαστή, καρτας γραφικών fan αερισμού του κουτιού )
- Για laptop κάνουμε τα ίδια άλλα θέλει προσοχή ο τρόπος που θα το ανοίξουμε καλό αναλόγως το μοντέλο να ψάξουμε και να δούμε κανα βιντεάκι απο youtube για το πως και από που ανοίγει.

Αυτά τα λίγα ελπίζω να βοήθησα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Γειά
Μιλάμε για PC tower ή για laptop διαφορετική προσέγκιση ίδιος σκοπός να το καθαρίσουμε.
- Κατρχήν καλό είναι να πάρουμε σπρεί αέρα και πινέλο ( κάνει και η ηλεκτρ. σκούπα )
- Για PC Tower ή desktop απλά το ανοίγουμε εάν υπάρχει πολλή σκόνη η σειρά πάει σκούπα, σπρεί, πινέλο όλα αυτά σε όλα τα fan που έχει ( τροφοδοτικού, επεξεργαστή, καρτας γραφικών fan αερισμού του κουτιού )
- Για laptop κάνουμε τα ίδια άλλα θέλει προσοχή ο τρόπος που θα το ανοίξουμε καλό αναλόγως το μοντέλο να ψάξουμε και να δούμε κανα βιντεάκι απο youtube για το πως και από που ανοίγει.

Και δεν φυσαμε τα fan! Τα κραταμε να μη γυριζουν γιατί θα χαλάσουν με την ταχύτητα του φυσερού μας ή της σκούπας μας!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γειά

Laptop TOSHIBA ειναι φιλε...Τωρα να το ανοίξω λίγο χλωμό το κόβω μην κανω καμια μαλακία...

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Laptop TOSHIBA ειναι φιλε...Τωρα να το ανοίξω λίγο χλωμό το κόβω μην κανω καμια μαλακία...
Μπορείς να το φυσίξεις από το πλαι που έχει κάποιο άνοιγμα και μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο -->
εάν είσαι Αθήνα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω μέ κάποιο γνωστό για κάτι παραπάνω.
Φυσικά εάν θέλεις.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
θελω να κανω φορματ το λαπτοπ μου .δεν το εχω ξανακανει κ θα θελα αν καποιος μπορει να βαλει καποιο λινκ με οδηγιες
με ποιο προγραμμα να κανω μπακ απ τα αρχεια μου ?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
θελω να κανω φορματ το λαπτοπ μου .δεν το εχω ξανακανει κ θα θελα αν καποιος μπορει να βαλει καποιο λινκ με οδηγιες
Σου δίνω δύο Link
-->
<--
Ελπίζω να σε βοηθήσουν
Για το Backup φυσικά πρέπει να υπάρχει κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο ή δικτυακό μέσο.
Οτι άλλο θέλεις ρωτάς.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

μπαίνεις στα bios, επιλέγεις να κάνει μπουτ από το dvd, βάζεις το cd από το λογισμικό που θέλεις να περάσεις, κάνεις επανεκίνηση, και σου βγάζει επιλογές εγγατάστασης...

ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος το καταφέρνω αυτό  :cheesy: ευκολάκι  :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μπορείς να το φυσίξεις από το πλαι που έχει κάποιο άνοιγμα και μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο -->
εάν είσαι Αθήνα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω μέ κάποιο γνωστό για κάτι παραπάνω.
Φυσικά εάν θέλεις.
Θα το ηθελα αλλά..ειμαι εξωτερικό...Και cooler εχω ηδη...Όταν εφυγα από ελλάδα το πηγα για καθαρισμα και ειχε μαζεψει τη μανα του και τον πατερα του,6 χρονια το εχω..Μου άλλαξε και παστα...Αλλά τωρα, τι κανουμε???

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Θα το ηθελα αλλά..ειμαι εξωτερικό...Και cooler εχω ηδη...Όταν εφυγα από ελλάδα το πηγα για καθαρισμα και ειχε μαζεψει τη μανα του και τον πατερα του,6 χρονια το εχω..Μου άλλαξε και παστα...Αλλά τωρα, τι κανουμε???
Που αν επιτρέπεται;

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μπαίνεις στα bios, επιλέγεις να κάνει μπουτ από το dvd, βάζεις το cd από το λογισμικό που θέλεις να περάσεις, κάνεις επανεκίνηση, και σου βγάζει επιλογές εγγατάστασης...

ακόμα και εγώ που είμαι άσχετος το καταφέρνω αυτό  :cheesy: ευκολάκι  :grin:
ευχαριστω πολυ !

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Σου δίνω δύο Link
-->
<--
Ελπίζω να σε βοηθήσουν
Για το Backup φυσικά πρέπει να υπάρχει κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο ή δικτυακό μέσο.
Οτι άλλο θέλεις ρωτάς.
και σενα ευχαριστω ! και βεβαια εχω εξωτερικο σκληρο δισκο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είμαστε 7.5 ώρες μακριά με αυτοκίνητο Βερολίνο.
Μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να μου το στείλεις για δες το.
Του εξωτερικού κι εσύ ε?Εχω περάσει μαγικές στιγμές στο ARTEMIS!! :tits2:
Καλό θα ηταν αλλά το χρειάζομαι και στη δουλειά,κανω πληρωμες e-banking κλπ..
Anyway θα τη βρω την ακρη,ευχαριστώ φιλε παντως...

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναι στας εξωτερικά και εγώ.
Artemis δεν έχω πάει
Καταλαβαίνω οτι είναι και για εργασία.
Να σαι καλά.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16

Ενάμισης χρόνος δεν είναι πολύ. Εαν δεν ζεσταίνεται άστο.

Με τον καθαρισμό όπως είπε και κάποιος πριν, θέλει προσοχή. Εαν δεν το κάνεις σωστά θα γίνει ζημιά στο ανεμιστηράκι και μετά θα χεις (τουλάχιστο) θόρυβο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δύο ερωτήσεις:

1) Έχω Windows 7 (τα γνήσια σπασμένα  :tooth:) και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το SP1, κατεβαίνει αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση, ξέρετε τρόπο να εγκατασταθεί;

2) Φίλη  :fuck1: έχει notebook με Windows 8.1 στα ελληνικά και έχει πρόβλημα με την ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης, ότι κι αν αλλάξει, δεν αποθηκεύεται. Καμία ιδέα;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Φυσικά εάν θέλεις.

Το φυσιμα απο άνοιγμα ειναι ρισκο διότι μπορει να στείλεις τα χνούδια στο fan και να κολήσει. Μετά θα έχεις πολυ μεγαλύτερο πρόβλημα με τη θερμοκρασία. Το καλύτερο και σίγουρο είναι να το ανοίξεις να βγάλειςτις ψύκτρες κα να το καθαρίσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom