LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 355
- Πόντοι
- 36
Στη Home Edition δεν υπάρχει. Από Pro και πάνω.
Στη Home Edition δεν υπάρχει. Από Pro και πάνω.
Αρχηγέ κι εγω Home εχω αλλά ..εφτιαξε!!!!μεχρι να μου απαντησεις,εβαλα το supera antispyware, βρηκε 23 σκουλήκια,τα αφαιρεσε και μετα ήταν οκ!!!Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου,όταν θέλω κάτι,ρωταω εδω κι εσυ πάντα δινεις τα πιο καλά tips!!!Οπότε πάμε παλι.
Καταρχήν Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση.
Κάνεις click πάνω στο σημαιάκι των Windows και πληκτρολογείς στο κουτί Search programs and files το ακόλουθο --> Edit Group Policy + Enter
- User Configuration/Adiministative Templates/Control Panel/Personalization
- Δεξί click στο Enable Screen saver + edit
- Το κάνεις Enabled.
Να σαι καλάΑρχηγέ κι εγω Home εχω αλλά ..εφτιαξε!!!!μεχρι να μου απαντησεις,εβαλα το supera antispyware, βρηκε 23 σκουλήκια,τα αφαιρεσε και μετα ήταν οκ!!!Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου,όταν θέλω κάτι,ρωταω εδω κι εσυ πάντα δινεις τα πιο καλά tips!!!
Bravo Zulu από A dmiral!!!!!
Ωραια, τωρα που γυρίζει..εχω thunderbird στα windows 7 home..Πώς θα κάνω buck up τα μηνυματά μου??Να σαι καλά
Πάντως αυτά τα σκουλήκια θα μου φάνε την ψυχή.
Οτι θέλεις ρώτα κανένα πρόβλημα χαρά μου βοηθήσω.
Είναι απλόΩραια, τωρα που γυρίζει..εχω thunderbird στα windows 7 home..Πώς θα κάνω buck up τα μηνυματά μου??
Εκανα το tip και τα μηνυματα πηγαν αλλου,οκ..Αλλα εγω θελω bck up μονο,και τωρα δε θυμαμαι ποια ηταν η αρχικη διαδρομη τους!!Είναι απλό
Καταρχήν επιλέγεις να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία.
Μετά μέσα στο φάκελο c:UsersΟνομα ΧρήστηAppDataRoamingThunderbirdProfiles
κάνεις αντιγραφή όλο το φάκελο και κάνεις backup και τα email αλλά και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.
Και ένα tip εξτρα
Μέσα από το Thunderbird μπορείς επιλέξεις να τα αποθηκεύη σε άλλη τοποθεσία ( κάποιο εξωτερικό δίσκο κλπ. )
Δεξί click πάνω στον λογαριασμό σου Settings/Server Settings -> Browse και επιλέγης άλλη τοποθεσία κλέινεις το application και το ξανανοίγεις τα email σου είναι στην καινούργια σου τοποθεσία ( κάνει και backup αυτη η διαδικασία ).
Sorry για την παρεξήγηση ήταν δυο tipΕκανα το tip και τα μηνυματα πηγαν αλλου,οκ..Αλλα εγω θελω bck up μονο,και τωρα δε θυμαμαι ποια ηταν η αρχικη διαδρομη τους!!
Κι επίσης τα application data που ειναι??κοιτα τη φωτο και πας μου που να κοιταξω..
Ειναι backup των email σου δεν θα ανοίξουν εκτός του thunderbird και δεν χρειάζεται εκτός και εαν θέλεις να τα μεταφέρεις και κάπου αλλού;Κι ενα τελευταιο..Πως μπορω να τα διαβασω τα μηνυματα απο τη θεση buck up?Γιατι τα κανω διπλο κλικ και δεν ανοιγουν..
Ειναι backup των email σου δεν θα ανοίξουν εκτός του thunderbird και δεν χρειάζεται εκτός και εαν θέλεις να τα μεταφέρεις και κάπου αλλού;
Οπότε κάνεις εγκατάσταση το Thunderbird το εκτελείς μία φορά χωρίς να κάνεις λογαριασμο και το κλείνεις. Κάνεις αντιγραφή το περιεχόμενο του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο και δουλεύει κανονικά.
Εάν δεν κατάλαβα κάτι μπορείς να το επαναλάβεις.
Φιλε ευχαριστω που ασχολείσαι...
"gpedit" δεν το βρισκει..Εβαλα " Regedit" αλλα δεν βρισκω το "User Configuration"..
Πάμε πάλι??
Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος να το εγκαταστήσεις αλλά η microsoft δεν το προτείνει.
Σου δίνω το URL και η ευθυνη δική σου. Παντως κάνε πριν ένα backup τη registry σου.
Εκεί δημιουργεί προβλημα.
URL -->
Είναι απλό
Καταρχήν επιλέγεις να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία.
Μετά μέσα στο φάκελο c:UsersΟνομα ΧρήστηAppDataRoamingThunderbirdProfiles
κάνεις αντιγραφή όλο το φάκελο και κάνεις backup και τα email αλλά και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.
Και ένα tip εξτρα
Μέσα από το Thunderbird μπορείς επιλέξεις να τα αποθηκεύη σε άλλη τοποθεσία ( κάποιο εξωτερικό δίσκο κλπ. )
Δεξί click πάνω στον λογαριασμό σου Settings/Server Settings -> Browse και επιλέγης άλλη τοποθεσία κλέινεις το application και το ξανανοίγεις τα email σου είναι στην καινούργια σου τοποθεσία ( κάνει και backup αυτη η διαδικασία ).
Εννοείς εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτή την δυνατότητα από τα administrative tools δεν γίνεται.μήπως απο τα administrative tools? δεν έχω home και δεν το εχω δοκιμάσει σε 7
να το καθαρίσεις;Αλλο ερωτημα για το φιλο μου ή οποιον άλλον θελει να βοηθησει..Εχω να κανω καθαρισμό στο PC εναμιση χρόνο-όταν εφυγα από Ελλάδα-..Το ανεμιστηράκι δουλευει σχεδόν συνεχεια κι εχω και cooler..Τι μπορώ να κανω για να μην ανεβαζει θερμοκρασία??