Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος να το εγκαταστήσεις αλλά η microsoft δεν το προτείνει.
Σου δίνω το URL και η ευθυνη δική σου. Παντως κάνε πριν ένα backup τη registry σου.
Εκεί δημιουργεί προβλημα.

URL -->

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Οπότε πάμε παλι.
Καταρχήν Sorry για την καθυστέρηση στην απάντηση.

Κάνεις click πάνω στο σημαιάκι των Windows και πληκτρολογείς στο κουτί Search programs and files το ακόλουθο --> Edit Group Policy + Enter
- User Configuration/Adiministative Templates/Control Panel/Personalization
- Δεξί click στο Enable Screen saver + edit
- Το κάνεις Enabled.
Αρχηγέ κι εγω Home εχω αλλά ..εφτιαξε!!!!μεχρι να μου απαντησεις,εβαλα το supera antispyware, βρηκε 23 σκουλήκια,τα αφαιρεσε και μετα ήταν οκ!!!Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου,όταν θέλω κάτι,ρωταω εδω κι εσυ πάντα δινεις τα πιο καλά tips!!!
Bravo Zulu από A :rockon: :rockon: :rockon:dmiral!!!!!

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Αρχηγέ κι εγω Home εχω αλλά ..εφτιαξε!!!!μεχρι να μου απαντησεις,εβαλα το supera antispyware, βρηκε 23 σκουλήκια,τα αφαιρεσε και μετα ήταν οκ!!!Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου,όταν θέλω κάτι,ρωταω εδω κι εσυ πάντα δινεις τα πιο καλά tips!!!
Bravo Zulu από A :rockon: :rockon: :rockon:dmiral!!!!!
Να σαι καλά

Πάντως αυτά τα σκουλήκια θα μου φάνε την ψυχή.

Οτι θέλεις ρώτα κανένα πρόβλημα χαρά μου βοηθήσω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Να σαι καλά

Πάντως αυτά τα σκουλήκια θα μου φάνε την ψυχή.

Οτι θέλεις ρώτα κανένα πρόβλημα χαρά μου βοηθήσω.
Ωραια, τωρα που γυρίζει..εχω thunderbird στα windows 7 home..Πώς θα κάνω buck up τα μηνυματά μου??

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Ωραια, τωρα που γυρίζει..εχω thunderbird στα windows 7 home..Πώς θα κάνω buck up τα μηνυματά μου??
Είναι απλό
Καταρχήν επιλέγεις να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία.
Μετά μέσα στο φάκελο c:UsersΟνομα ΧρήστηAppDataRoamingThunderbirdProfiles
κάνεις αντιγραφή όλο το φάκελο και κάνεις backup και τα email αλλά και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Και ένα tip εξτρα

Μέσα από το Thunderbird μπορείς επιλέξεις να τα αποθηκεύη σε άλλη τοποθεσία ( κάποιο εξωτερικό δίσκο κλπ. )

Δεξί click πάνω στον λογαριασμό σου Settings/Server Settings -> Browse και επιλέγης άλλη τοποθεσία κλέινεις το application και το ξανανοίγεις τα email σου είναι στην καινούργια σου τοποθεσία ( κάνει και backup αυτη η διαδικασία ).

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Είναι απλό
κάνεις αντιγραφή όλο το φάκελο και κάνεις backup και τα email αλλά και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Και ένα tip εξτρα

Μέσα από το Thunderbird μπορείς επιλέξεις να τα αποθηκεύη σε άλλη τοποθεσία ( κάποιο εξωτερικό δίσκο κλπ. )

Δεξί click πάνω στον λογαριασμό σου Settings/Server Settings -> Browse και επιλέγης άλλη τοποθεσία κλέινεις το application και το ξανανοίγεις τα email σου είναι στην καινούργια σου τοποθεσία ( κάνει και backup αυτη η διαδικασία ).
Εκανα το tip και τα μηνυματα πηγαν αλλου,οκ..Αλλα εγω θελω bck up μονο,και τωρα δε θυμαμαι ποια ηταν η αρχικη διαδρομη τους!!
Κι επίσης τα application data που ειναι??κοιτα τη φωτο και πας μου που να κοιταξω..

Συνημμένα

• PC.jpg
    PC.jpg
    202,3 KB · Εμφανίσεις: 61

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Εκανα το tip και τα μηνυματα πηγαν αλλου,οκ..Αλλα εγω θελω bck up μονο,και τωρα δε θυμαμαι ποια ηταν η αρχικη διαδρομη τους!!
Κι επίσης τα application data που ειναι??κοιτα τη φωτο και πας μου που να κοιταξω..
Sorry για την παρεξήγηση ήταν δυο tip
Λοιπόν καταρχήν
κανεις τα παρακάτω
- Πίνακας Ελέγχου -> Εμφάνιση και Εξατομίκευση -> Επιλογές Φακέλων -> Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων
- Στο παράθυρο που θα ανοίξει click στο Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων ή μονάδων δίσκου
Εφαρμογή + ΟΚ

Μετά θα δεις τον φάκελο AppData

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
οκ εγινε..Βρηκα και τον προηγούμενο προορισμό..Χιλια ευχαριστώ αδερφέ,εισαι πρωτος!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Κι ενα τελευταιο..Πως μπορω να τα διαβασω τα μηνυματα απο τη θεση buck up?Γιατι τα κανω διπλο κλικ και δεν ανοιγουν..

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Κι ενα τελευταιο..Πως μπορω να τα διαβασω τα μηνυματα απο τη θεση buck up?Γιατι τα κανω διπλο κλικ και δεν ανοιγουν..
Ειναι backup των email σου δεν θα ανοίξουν εκτός του thunderbird και δεν χρειάζεται εκτός και εαν θέλεις να τα μεταφέρεις και κάπου αλλού;
Οπότε κάνεις εγκατάσταση το Thunderbird το εκτελείς μία φορά χωρίς να κάνεις λογαριασμο και το κλείνεις. Κάνεις αντιγραφή το περιεχόμενο του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο και δουλεύει κανονικά.

Εάν δεν κατάλαβα κάτι μπορείς να το επαναλάβεις.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ειναι backup των email σου δεν θα ανοίξουν εκτός του thunderbird και δεν χρειάζεται εκτός και εαν θέλεις να τα μεταφέρεις και κάπου αλλού;
Οπότε κάνεις εγκατάσταση το Thunderbird το εκτελείς μία φορά χωρίς να κάνεις λογαριασμο και το κλείνεις. Κάνεις αντιγραφή το περιεχόμενο του φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο και δουλεύει κανονικά.

Εάν δεν κατάλαβα κάτι μπορείς να το επαναλάβεις.

Χρυσός άνθρωπος είσαι, μπράβο σου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
To καλυτερο παλικαρι ειναι εδω μεσα..Οχι σαν κι εμας τα ρεμαλια!!!!Ακους ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ????? :2funny: :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Φιλε ευχαριστω που ασχολείσαι...
"gpedit" δεν το βρισκει..Εβαλα " Regedit" αλλα δεν βρισκω το "User Configuration"..
Πάμε πάλι??

Μήπως να ψαξεις για confliker? το αντιβιωτικό δουλεύει κανονικά?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Υπάρχει βέβαια ένας τρόπος να το εγκαταστήσεις αλλά η microsoft δεν το προτείνει.
Σου δίνω το URL και η ευθυνη δική σου. Παντως κάνε πριν ένα backup τη registry σου.
Εκεί δημιουργεί προβλημα.

URL -->

μήπως απο τα administrative tools? δεν έχω home και δεν το εχω δοκιμάσει σε 7

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Είναι απλό

Και ένα tip εξτρα

:rockon: :rockon:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
μήπως απο τα administrative tools? δεν έχω home και δεν το εχω δοκιμάσει σε 7
Εννοείς εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτή την δυνατότητα από τα administrative tools δεν γίνεται.
Η microsoft το αφαίρεσε για τους γνωστούς λόγους ασφαλείας το άφησε απο τις εκδόσεις Pro και πάνω λόγω ότι χρησιμοποιούνται σε εταιρεικά περβάλοντα κλπ.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Θα προσπαθησω να το τσεκαρω. Αν εχω καλα νεα θα σου πω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Αλλο ερωτημα για το φιλο μου ή οποιον άλλον θελει να βοηθησει..Εχω να κανω καθαρισμό στο PC εναμιση χρόνο-όταν εφυγα από Ελλάδα-..Το ανεμιστηράκι δουλευει σχεδόν συνεχεια κι εχω και cooler..Τι μπορώ να κανω για να μην ανεβαζει θερμοκρασία??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αλλο ερωτημα για το φιλο μου ή οποιον άλλον θελει να βοηθησει..Εχω να κανω καθαρισμό στο PC εναμιση χρόνο-όταν εφυγα από Ελλάδα-..Το ανεμιστηράκι δουλευει σχεδόν συνεχεια κι εχω και cooler..Τι μπορώ να κανω για να μην ανεβαζει θερμοκρασία??
να το καθαρίσεις; :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom