Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
παιδες μου συμβαινει το εξης κουφο!μπαινω σε συγκεκριμενη ιστοσελιδα κ μου την εμφανιζει μεγενθυμενη επι 4-5...εκανα restart μηπως πατησα κατα λαθος κατι στις ρυθμισεις κ επαναλαβανεται το ιδιο συνεχως

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Αν συμβαίνει σε συγκεκριμένη σελίδα τότε το πρόβλημα πιστεύω είναι στην ανάλυση του pc,δοκίμασε να ανεβάσεις την ανάλυση του pc ή κάνε αναβάθμιση τους οδηγούς της κάρτας γραφικών

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δοκιμασα με την αναλυση κ δεν πιανει...στην καρτα γραφικων πως μπαινω?το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο σε αυτη την ιστοσελιαδα...μπηκα απο αλλο υπολογιστη κ ειναι οκ παντως

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
παιδες μου συμβαινει το εξης κουφο!μπαινω σε συγκεκριμενη ιστοσελιδα κ μου την εμφανιζει μεγενθυμενη επι 4-5...εκανα restart μηπως πατησα κατα λαθος κατι στις ρυθμισεις κ επαναλαβανεται το ιδιο συνεχως

Μπες στην σελίδα που έχεις το πρόβλημα και κρατώντας πατημένο το Control πάτα το μείον (-). Αντί για το μείον μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον τροχό του ποντικιού. 

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
Καλο μεσημερι ,εαν υπαρχει καποιος σχετικος θα ηθελα να με καθυσηχασει σχετικα με την αγορα αυτου το οποιο μολις ανακαλυψα οτι δεν εχει καρτα γραφικων !!! :think: η ερωτηση ειναι υπαρχει υπολογιστης χωρις καρτα γραφικων ? και η οθονη ας πουμε που συνδεεται?πως βλεπω βιντεο η φωτογραφιες ? αυτα.................... :huh: ευχαριστω εκ των προτερων.-

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλο μεσημερι ,εαν υπαρχει καποιος σχετικος θα ηθελα να με καθυσηχασει σχετικα με την αγορα αυτου το οποιο μολις ανακαλυψα οτι δεν εχει καρτα γραφικων !!! :think: η ερωτηση ειναι υπαρχει υπολογιστης χωρις καρτα γραφικων ? και η οθονη ας πουμε που συνδεεται?πως βλεπω βιντεο η φωτογραφιες ? αυτα.................... :huh: ευχαριστω εκ των προτερων.-
Απο την μητρική,απλά η αυτόνομη κάρτα γραφικών δεν χρησιμοποιή μνήμη του συστήματος έχει καλύτερη ανάλυση και μπορεί να τρέξει παιχνίδια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αμα δεν "πεφτει" ρε παιδια σε αναμονή μετα απο τον χρόνο που εχω βάλει,ούτε μπαινει το screen saver ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ???
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.046
Πόντοι
456
Oχι ρε συ..Μπαινω στις "επιλογές" απο "εξατομικευση" win 7 εχω,προυλαξη οθόνης-επιλογές κλπ..Βαζω 1 λεπτο,αλλά τον ΠΟΥΛΟΟΟΟ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ε βάλε 5 λεπτά, το 1 λεπτό έτσι κι αλλιώς είναι πολύ λίγο

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε σεις,,Δεν ειμαι τοοοσο πρωταρης..Παταω "εφαρμογή" και μετα "οκ"..Περιμενω 1 λεπτό αλλα τον πούλο.....
Μπας κι εχει κανενα "σκουληκι"?

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις,,Δεν ειμαι τοοοσο πρωταρης..Παταω "εφαρμογή" και μετα "οκ"..Περιμενω 1 λεπτό αλλα τον πούλο.....
Μπας κι εχει κανενα "σκουληκι"?
Πάτα σκέτο εφαρμογή και κάνε έξοδο απο το παράθυρο με το χ.  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάτα σκέτο εφαρμογή και κάνε έξοδο απο το παράθυρο με το χ.  ;)
Τωρα  παιζω ποκερ και δεν μπορωμθα το κάνω μετα και θα σας πώ..Παντως μου κανει και κατι αλλα νερα,,Πχ εκει που γραφω εδω,με βγαζει μια γραμμή επανω,όταν παταω στον chrome μια σελιδα ενα θεμα,με γυρίζει σε άλλη σελίδα απότομα...Τι σκατα να παιζει...Βαζω το antispyware,βρισκει κατι σκουληκια,τα βγαζω και μετα παλι τα ιδια..Χανει το ασυρματο δικτυο κλπ μαλακιες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom