Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι το ξερω. Φαντασου 1 φωτο την βλεπω στην επιφανεια και οταν την ανοιγω βγαινει μιση. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να τα κλαψω??????

Ας το πούμε με γραφικό:  :priest: :priest:

Δυστυχώς φίλε. Γι' αυτό...πάντα back-up.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι το ξερω. Φαντασου 1 φωτο την βλεπω στην επιφανεια και οταν την ανοιγω βγαινει μιση. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να τα κλαψω??????

Κατά πάσα πιθανότητα bye-bye wifi που λέει και η διαφήμιση. Οι πιθανότητες ανάκτησης βρίσκονται στον αρχικό τραυματισμένο δίσκο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδείς εσύ ή κάποιος δικός σου που να ξέρει;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Κατά πάσα πιθανότητα bye-bye wifi που λέει και η διαφήμιση. Οι πιθανότητες ανάκτησης βρίσκονται στον αρχικό τραυματισμένο δίσκο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδείς εσύ ή κάποιος δικός σου που να ξέρει;

Η ορθή ανάκτηση δεδομένων θέλει κάποιες πουποθέσεις και κοστίζει αρκετά.
Το θέμα είναι αν αυτά που χάνεις αξίζουν πολύ περισσότερο από τα λεφτά που δίνεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η ορθή ανάκτηση δεδομένων θέλει κάποιες πουποθέσεις και κοστίζει αρκετά.
Το θέμα είναι αν αυτά που χάνεις αξίζουν πολύ περισσότερο από τα λεφτά που δίνεις.
Αξιζουν οσο οσο....! εως τωρα 350 ευρω και τα μισα αρχεια δεν ανοιγουν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
πως
φευγουν αυτες οι μαλακιες ρε παιδια

Τον ουγγαρεζο δεξια εννοείς; :grin:

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αξιζουν οσο οσο....! εως τωρα 350 ευρω και τα μισα αρχεια δεν ανοιγουν
Θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια.
Το κακό είναι ότι αν ο δίσκος πεθαίνει (δεν έχει απλά κάποιους χαλασμένους τομείς) και τον συνδέσεις, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τον "βλέπεις".

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τυπε τι αρχεια ειναι αυτα?
τοσο σημαντικα ειναι?
Tο εχει καθηγητης πανεπιστημιου με word-psd-jpeg αρχεια σε καθε φακελο ονομαστικα. Μονο το CV του ειναι 185 σελίδες. Εαν εαν αρχειο μεσα απο καθε φακελο δεν ανοιγει τοτε ειναι ολος ο φακελος αχρηστος.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια.
Το κακό είναι ότι αν ο δίσκος πεθαίνει (δεν έχει απλά κάποιους χαλασμένους τομείς) και τον συνδέσεις, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τον "βλέπεις".
Το ξερω τυπε.Ολος ο δισκος ειναι με bad sector.Δεν ξερω εαν οι παπαρες στην εταρεια μου τα παρουσιασαν τοσο τραγικα για να μου τα αρπαξουν...!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Tο εχει καθηγητης πανεπιστημιου με word-psd-jpeg αρχεια σε καθε φακελο ονομαστικα. Μονο το CV του ειναι 185 σελίδες. Εαν εαν αρχειο μεσα απο καθε φακελο δεν ανοιγει τοτε ειναι ολος ο φακελος αχρηστος.

Ρε μαν... Ο Αϊνστάιν αν έγραφε το βιογραφικό του σε τετράγωνα post-it, 185 σελίδες δεν θα έφτανε.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.296
Πόντοι
9.931
Καλα το backup δεν το ξερει κανεις;; Εγω δεν εχω αρχεια πολυ μεγαλης αξιας στον υπολογιστη μου και ομως εχω 3 backup.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω τυπε.Ολος ο δισκος ειναι με bad sector.Δεν ξερω εαν οι παπαρες στην εταρεια μου τα παρουσιασαν τοσο τραγικα για να μου τα αρπαξουν...!

Πρέπει να έχω κλινική εικόνα για να πω κάτι περισσότερο. Σόρρυ.
Πάντως σου είπα ότι μπορώ να κάνω μια προσπάθεια. Αν θέλεις μου λες.
Καλό ΣΚ.

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλα το backup δεν το ξερει κανεις;; Εγω δεν εχω αρχεια πολυ μεγαλης αξιας στον υπολογιστη μου και ομως εχω 3 backup.

Αυτό είναι το σωστό. Απλά, πολλές φορές, όταν δεν έχουμε σημάδια αποτυχίας δίσκου (εσφαλμένα) θεωρούμε ότι όλα είναι καλά.
Συν το γεγονός ότι βαριόμαστε, ελα μωρέ τι θα πάθει, σε μένα θα συμβεί, δεν θα γίνει τώρα κλπ κλπ κλπ.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
επειδη κ γω θελω μπακ απ που τα βαζεις κ τα 3 στον ιδιο δισκο (μπα ) η στο δισκο κ ονλαιν ?
υπαρχει προγραμμα αυτοματου μπακ απ ?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτό είναι το σωστό. Απλά, πολλές φορές, όταν δεν έχουμε σημάδια αποτυχίας δίσκου (εσφαλμένα) θεωρούμε ότι όλα είναι καλά.
Συν το γεγονός ότι βαριόμαστε, ελα μωρέ τι θα πάθει, σε μένα θα συμβεί, δεν θα γίνει τώρα κλπ κλπ κλπ.
Ρε του λεω ειναι λαπτοπ..οκ ΕΑΝ στο εκλεβαν στο δρομο η απο το αμαξι τι θα εκανες...? Απαντηση: Aλλο αυτο. Φταιω εγω που δεν ανοιξα ολα τα αρχεια να δω οτι το backup που πηρα ειναι οκ...!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Το θέμα είναι οτι έχουν γίνειμεχρι τώρα αρκετές προσπάθειες ανάκτησης, απο ότι κατάλαβα.
Αυτό σημαίνει οτι ποιαδήποτε νεα προσπάθεια θα έχει μεγαλύτερη αποτυχία. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουν. Οπως είπα εξαρτάτε αν αυτά που πιθανό να χάσεις κάνουν τα λεφτά που θα δώσεις. Βέβαια πας σε σοβαρές και πιστοποιημένες εταιρείες για ανάκτηση που εξασφαλίζουν και εχεμήθεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μαλλον μπερδεψε το βιογραφικο με την αυτοβιογραφια του ο καθηγητης :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τυπε μαλλον μπερδεψε το βιογραφικο με την αυτοβιογραφια του ο καθηγητης :grin:
Nαι εχει εκδοσει κατι βιβλια ομιλιες στο εξωτερικο κτλπ κτλπ κτλπ. Βαρεθηκα να διαβαζω και ηταν ενημερωμενο εως το 2012.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom