ναι το ξερω. Φαντασου 1 φωτο την βλεπω στην επιφανεια και οταν την ανοιγω βγαινει μιση. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να τα κλαψω??????
Ας το πούμε με γραφικό:
Δυστυχώς φίλε. Γι' αυτό...πάντα back-up.
ναι το ξερω. Φαντασου 1 φωτο την βλεπω στην επιφανεια και οταν την ανοιγω βγαινει μιση. Υπαρχει καμια λυση για αυτο η να τα κλαψω??????
To ξερω τυπε δεν ειναι δικα μου ;)Ας το πούμε με γραφικό:
Δυστυχώς φίλε. Γι' αυτό...πάντα back-up.
Κατά πάσα πιθανότητα bye-bye wifi που λέει και η διαφήμιση. Οι πιθανότητες ανάκτησης βρίσκονται στον αρχικό τραυματισμένο δίσκο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να το ξαναδείς εσύ ή κάποιος δικός σου που να ξέρει;
Αξιζουν οσο οσο....! εως τωρα 350 ευρω και τα μισα αρχεια δεν ανοιγουνΗ ορθή ανάκτηση δεδομένων θέλει κάποιες πουποθέσεις και κοστίζει αρκετά.
Το θέμα είναι αν αυτά που χάνεις αξίζουν πολύ περισσότερο από τα λεφτά που δίνεις.
πωςφευγουν αυτες οι μαλακιες ρε παιδια
Θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια.Αξιζουν οσο οσο....! εως τωρα 350 ευρω και τα μισα αρχεια δεν ανοιγουν
τυπε τι αρχεια ειναι αυτα?Αξιζουν οσο οσο....! εως τωρα 350 ευρω και τα μισα αρχεια δεν ανοιγουν
Tο εχει καθηγητης πανεπιστημιου με word-psd-jpeg αρχεια σε καθε φακελο ονομαστικα. Μονο το CV του ειναι 185 σελίδες. Εαν εαν αρχειο μεσα απο καθε φακελο δεν ανοιγει τοτε ειναι ολος ο φακελος αχρηστος.τυπε τι αρχεια ειναι αυτα?
τοσο σημαντικα ειναι?
Το ξερω τυπε.Ολος ο δισκος ειναι με bad sector.Δεν ξερω εαν οι παπαρες στην εταρεια μου τα παρουσιασαν τοσο τραγικα για να μου τα αρπαξουν...!Θα μπορούσα να κάνω μια προσπάθεια.
Το κακό είναι ότι αν ο δίσκος πεθαίνει (δεν έχει απλά κάποιους χαλασμένους τομείς) και τον συνδέσεις, μπορεί να είναι η τελευταία φορά που τον "βλέπεις".
Tο εχει καθηγητης πανεπιστημιου με word-psd-jpeg αρχεια σε καθε φακελο ονομαστικα. Μονο το CV του ειναι 185 σελίδες. Εαν εαν αρχειο μεσα απο καθε φακελο δεν ανοιγει τοτε ειναι ολος ο φακελος αχρηστος.
Το ξερω τυπε.Ολος ο δισκος ειναι με bad sector.Δεν ξερω εαν οι παπαρες στην εταρεια μου τα παρουσιασαν τοσο τραγικα για να μου τα αρπαξουν...!
Καλα το backup δεν το ξερει κανεις;; Εγω δεν εχω αρχεια πολυ μεγαλης αξιας στον υπολογιστη μου και ομως εχω 3 backup.
επειδη κ γω θελω μπακ απ που τα βαζεις κ τα 3 στον ιδιο δισκο (μπα ) η στο δισκο κ ονλαιν ?Καλα το backup δεν το ξερει κανεις;; Εγω δεν εχω αρχεια πολυ μεγαλης αξιας στον υπολογιστη μου και ομως εχω 3 backup.
Ρε του λεω ειναι λαπτοπ..οκ ΕΑΝ στο εκλεβαν στο δρομο η απο το αμαξι τι θα εκανες...? Απαντηση: Aλλο αυτο. Φταιω εγω που δεν ανοιξα ολα τα αρχεια να δω οτι το backup που πηρα ειναι οκ...!Αυτό είναι το σωστό. Απλά, πολλές φορές, όταν δεν έχουμε σημάδια αποτυχίας δίσκου (εσφαλμένα) θεωρούμε ότι όλα είναι καλά.
Συν το γεγονός ότι βαριόμαστε, ελα μωρέ τι θα πάθει, σε μένα θα συμβεί, δεν θα γίνει τώρα κλπ κλπ κλπ.
Το ξερω τυπε.Ολος ο δισκος ειναι με bad sector.Δεν ξερω εαν οι παπαρες στην εταρεια μου τα παρουσιασαν τοσο τραγικα για να μου τα αρπαξουν...!
τυπε μαλλον μπερδεψε το βιογραφικο με την αυτοβιογραφια του ο καθηγητηςTο εχει καθηγητης πανεπιστημιου με word-psd-jpeg αρχεια σε καθε φακελο ονομαστικα. Μονο το CV του ειναι 185 σελίδες. Εαν εαν αρχειο μεσα απο καθε φακελο δεν ανοιγει τοτε ειναι ολος ο φακελος αχρηστος.
Nαι εχει εκδοσει κατι βιβλια ομιλιες στο εξωτερικο κτλπ κτλπ κτλπ. Βαρεθηκα να διαβαζω και ηταν ενημερωμενο εως το 2012.τυπε μαλλον μπερδεψε το βιογραφικο με την αυτοβιογραφια του ο καθηγητης