Hρθε τελικα η λιστα. Στους περισσοτερους φακελους στο previwe εχει ενα μηνυμα error the file name, directory name or volume label syntax is incorrect. Τι σημαινει αυτο?????? Να σημειωσω πως αρκετοι φακελοι ειχαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ σαν τιτλους. Οπως επισης οταν εκανα το φορματ και δοκιμασα να ανοιξω τα αρχεια μου ζηταγε δικαιωματα χρηστη. Παιζει να ειναι απο αυτο αλλα να ανοιξει ο φακελος?
Πες μου λίγα πράγματα για να καταλάβω καλύτερα. Έκανες φορμάτ και εγκατέστησες το λειτουργικό στον ίδιο δίσκο, στο ίδιο ή σε διαφορετικό partition; Ποιο ήταν το λειτουργικό πριν και μετά το format;
(Υπόθεση) Αν το λειτουργικό πριν το φορμάτ ήταν Windows Vista ή μεταγενέστερο (δεν θα μπω στην υπόθεση για διαφορετικό λειτουργικό π.χ. Linux ή Mac) τότε δεν είναι εντελώς παράλογο που σου ζήταγε δικαιώματα χρήστη.
Το μήνυμα λάθους που σου βγάζει σχετίζεται με την ονομασία των αρχείων-φακέλων. Είναι αρχή μου να μην χρησιμοποιώ ποτέ ελληνικούς χαρακτήρες, ούτε ειδικά σύμβολα σε ονόματα, ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Η ανάκτησή τους όταν χαλάσει ο δίσκος είναι πραγματικός πονοκέφαλος. Δοκίμασε να κάνεις μετονομασία - rename και ξαναπροσπάθησε. Βέβαια, αν τα ονόματα πλέον έχουν σύμβολα ή ειδικούς χαρακτήρες είναι πολύ δύσκολο.
Και κάτι τελευταίο: Τα αρχεία σου (ιδίως τα σημαντικά) ποτέ στο ίδιο partition με το λειτουργικό. Τα κρατάς αλλού, σε άλλο partition ή σε δεύτερο δίσκο ή σε εξωτερικό.
Το κύριο partition είναι για το λειτουργικό και τα προγράμματα ΜΟΝΟ.
Τελικά τα βρήκες τα αρχεία σου ή όχι;