facepisser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 123
- Πόντοι
- 1
ΟΚ, μάλλον λάθος μου. Δοκίμασε όμως όλα τα υπόλοιπα. Πιστεύω πως θα φτιάξει το πρόβλημα
TO κατεβασα, εκανα update μονο wifi driver, ενας ηταν..
Αποτελεσμα φωτο..ΤΟΙΧΟΣ AGAIN!!!
YΓ: Πολύ γουσταρω που σας βασανιζω Χριστουγεννιατικα!!!!
Μηπως κανω καμια μαλακια και δεν μπαινω καθολου μετα???ΟΚ, μάλλον λάθος μου. Δοκίμασε όμως όλα τα υπόλοιπα. Πιστεύω πως θα φτιάξει το πρόβλημα
Βy your command...κάνε μου μια χάρη
- Σημαιάκι Windows + R
- cmd + enter
- ipconfig /all
- ping 127.0.0.1
Εαν μπορείς μια φωτο όλα αυτά;
αμα δε "φυγει" από το παραθυρο σημερα...Ολο προβληματα βγαζουν τα pc σου ρε τύπε
ο LoneMarvel είναι αστέρι, βοηθάει πάντα...
Πρωτον από πού να το κοιταξω?κάτι που δεν σκέφτηκα τόση ώρα
Πόσες συσκευές ασύρματες είναι τώρα συνδεμένες στο χώρο σου δηλ. ( στο router );
Κοίταξε στο Web Interface του router κάπου θα λέει ( στο Wireless Section μάλον ) πόσες IP Address να δίνει
μήπως είναι πιο λίγες από τις συσκευές που είναι συνδεμένες τώρα οπότε το νούμερο το αυξάνεις.
Πέρασες πάλι τον σωστό κωδικό για σύνδεση στο ρουτερ;αμα δε "φυγει" από το παραθυρο σημερα...
Αμα βγαλεις ακρη...στον chrome 192.168.178.1
Θα σου εμφανίση να δώσεις Username & Password
Καπου τα έχεις αυτά εσύ τα έχεις ορίσει ή μπορεί και όχι
Οπότε Username -> admin Password ότι έχεις ορίσει ή ότι είχε απο default ( μπορεί και απλά ένα Enter )
Μέσα εκεί κάπου θα το δεις.
5 συσκευές μπορεί να μην είναι πολλές αλλά καλύτερα να το δούμε.
ΝαιΠέρασες πάλι τον σωστό κωδικό για σύνδεση στο ρουτερ;
οχι!Σωστός ο LoneMarvel αν και θεωρώ πιο πιθανό το driver conflict και θα ακολουθούσα και το τι σου έγραψα νωρίτερα.
Τα Windows είναι αυθεντικά και νόμιμα;
Πες του να βαλει ip static στην καρτα wifi να τελειωνει το θεμα...!Σαν το δικό μου δεν έχει κάποιο κόλλημα εκεί.
Χωρίς να σε κουράζω μπορείς να βγάλεις το καλώδιο και να ξανατρέξεις τις εντολές που ανάφερα πιο πάνω;
Και μια φωτο εάν γίνεται;
Είναι μια λύση αυτηΠες του να βαλει ip static στην καρτα wifi να τελειωνει το θεμα...!