Καταθετω την αποψη μου και εγω ως παθών και μαθών.
Εχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές του poll κάθε μια έχει τα υπερ και τα κατά οπως προανέφεραν οι συναγωνιστές πιο πάνω.
α) επαγγελματιες: city tours για εχεμυθια, ακριβό σπορ, σου ανοιγει την ορεξη αρα αυξανονται οι απαιτησεις (γιατι δεν θα γαμας τοσο συχνα ωστε να μην εχεις ενεργεια), γαμας μουναρες οποτε η γυναικα σου σου φαινεται λιγη. επισης αν εισαι απροσεκτος και δει κανενα μηνυμα (εγινε) financial control, δραμα και δεν το ξεχναει ποτε
β) γκομενα: με δεδομενο οτι υπαρχει συμβατοτητα και θελει μονο σεξ... παλι ανοιγει η ορεξη, γαμας καλα καλυτερα απο πουτανες, γαμας πολυ σε βαθμο πιθανον να μην εχεις ορεξη να το δωσεις στη γυναικα, γαμας στα πιο απιθανα μερη, σκαρφιζεσαι οτι μπορεις να φανταστεις. ψυχοφθορο, δεν ειναι για ολους. ενοχες. αυξημενος κινδυνος να σε παρουν χαμπαρι
γ) τσοντες: οκ δουλευει αλλα αποχαυνωνεσαι, δεν εχει τελος ουτε οριο... μηδενικο ρισκο αλλα... η λεξη μαλακια και μαλακας δεν βγηκαν τυχαια
δ) προσπαθεις να μη το σκεφτεσαι: αν συνοδευεται απο εγκλεισμο σε μοναστηρι, διαλογισμο, η ενασχοληση με τα θεια maybe. αλλιως το μονο που σε σωζει ειναι κανενα hardcore αθλημα να σου τρωει ολη την ενεργεια και να γουσταρεις (χωρις γκομενες στην ομαδα) και παλι ισως...
ε) το λυνεις μαζι της: εαν ησασταν καποτε στο ιδιο level, αν σου εβγαζε τα γουστα που θες, εαν τα βρισκετε στα υπολοιπα, εαν κατα τα αλλα περνας καλα μαζι της, εαν υπαρχουν παιδια εαν εισαι 45+ ναι το παλευεις οσο παει.
Εγω ειμαι κατω απο 40,χωρις παιδια (επιλογη), εχω δοκιμασει ολα τα παραπανω χωρις αποτελεσμα. Γιατι? γιατι το προβλημα στο σεξ ειναι η κορυφη του παγοβουνου, και απο κατω κρυβεται ενας βαθια προβληματικος γαμος (επικοινωνια, ενδιαφεροντα, γονεις κλπ κλπ). Αυτος που μου ανοιξε τα ματια ηταν ο συμβουλος γαμου-ψυχοθεραπευτης στον οποιο κατεφυγα οταν ολα ειχαν αποτυχει... Οταν βγηκαν ολα τα θεματα στην επιφανεια οι λυσεις πλεον στο τραπεζι ειναι οι εξης:
α) κανεις συνεδριες με τη γυναικα σε συμβουλο γαμου μπας και λυθει το θεμα (εαν θελουν και ειναι ετοιμοι να το δουλεψουν και οι δυο)
β) αποδεχεσαι την κατασταση ως εχει και σε βαθος χρονου πεφτεις στα φαρμακα (εαν κοψεις πουτανες,γκομενες)
γ) χωριζεις και ψαχνεις να βρεις καποιον συμβατο σεξουαλικα και εγκεφαλικα (πολλες φορες ταυτιζονται και τα δυο)
ο συμβουλος γαμου δε θα προτεινει ποτε ως λυση πουτανες,τσοντες,γκομενες. τον ενδιαφερει να λυθει το προβλημα οχι να σκεπαζεται...
Απο τη στιγμη που δεν εχω παιδια, και ειμαι σε ηλικια που με παιρνει να κανω νεα αρχη επιλεγω το γ. Αναγνωριζοντας τον κινδυνο να μεινω ατεκνος.. Ετσι μπουρδελο που χει γινει η κοινωνια μας, δε σκαω και πολυ....