Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Κώστα καλά κάνεις Η ξενιτιά είναι δύσκολη όμως.βεβαια δεν έχεις οικογενειακες υποχρεώσεις, οπότε είναι πιο εύκολο να φύγεις. Τώρα δεν ξέρω αν θες οικογένεια αλλά αν το αποφασίσεις ποτέ σκέψου το καλά, και θυμήσου, ότι η γυναίκα που θα πάρεις πρέπει να σου γαμαει το μυαλό, μην κάνεις συμβιβασμούς στην ζωη σού. Και αν μπορείς όχι ελληνιδα

Ειναι πολυ δυσκολη αλλα αναλογα τον ανθρωπο.Δεν λεω οτι ειμαι κανενας ποιος ξερει τι αλλα δεν ειναι ολα για ολους.Αυτη τη στιγμη που μιλαμε θελω να βγαλω λεφτα,να κανω ταξιδια,να δω πραγματα και να γνωρισω ανθρωπους.Δεν ειμαι καθολου σε φαση παντρεια-παιδια.Ισως σε καμια 5ετια τι να πω,θα δειξει.Τωρα παντως ουτε γι αστειο.Τωρα για την γυναικα ρε φιλε δεν ξερω,αν και εχω καει απο τις Ελληνιδες και ειμαι φουλ για ξενες,πιστευω οτι οπως θα σε καταλαβει μια γυναικα που μιλατε την ιδια γλωσσα,δεν θα σε καταλαβει καμια.Τεσπα,αλλο τιτλο εχει το θεμα οποτε ας μην το σπαμαρω αλλο.Τα λεμε κατ' ιδιαν εμεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κάπου ειχα γραψει οτι μπορουν γυναίκες να με καυλωνουν το ίδιο για χρόνια όπως στη αρχή αρκεί να μην τις γαμαω κάθε μέρα. Νομίζω εδώ κουμπώνει καλυτερα :grin:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Πιστεύω πλέον πως σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει μια διαφορά ηλικίας. Πολλές γυναίκες που κάνουν παιδιά μικρές επίσης με τον καιρό φτιάχνουν ξανά το σώμα τους, όσες όμως μετά τα 35-40 δύσκολα. Παίζει και αυτό το ρόλο του, να βρίσκεις τη γυναίκα σου ακόμη ελκυστική και να μην σε απωθεί.

Πολλοί άντρες την πατάνε επειδή τους τυλίγει μια πανικόβλητη 35+ ή επειδή φοβούνται τις νεώτερες λόγω τις διαφοράς ηλικίας, όμως πολλές νεώτερες κοπέλες είναι απίστευτα ώριμες.

Μετά τα 35 ο έρωτας πεθαίνει και ο καθένας κοιτάει να βρει το άλλο του μισό για να εκπληρώσει τους στόχους του, είτε λέγεται ασφάλεια για τις γυναίκες είτε οικογένεια για τους άντρες. Για αυτό το λόγο έχουν αυξηθεί και τα διαζύγια, επειδή όλοι προκειμένου να εκπληρώσουν έναν ιδεατό στόχο παντρεύονται βιαστικά και μετά συνειδητοποιούν την μαλακία που έκαναν. Για εμάς τους άντρες ένας λόγος παραπάνω είναι πως στην πλειοψηφία μας δεν μας ελκύουν το ίδιο σεξουαλικά οι συνομίληκες γυναίκες. Έχει τεράστια διαφορά να είσαι με μια γυναίκα επειδή σου αρέσει από το να είσαι με μια γυναίκα που απλώς δεν σε απωθεί.

Αυτά τα λέω από προσωπική εμπειρία, καθώς πλέον βλέπω πως οι γυναίκες εκτός του ότι ωριμάζουν νωρίτερα γερνάνε και εγκεφαλικά κυρίως νωρίτερα οπότε πάπαλα και σεξ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Άσχετο θέμα με το νήμα αλλά επειδή αναφέρεται...
Ελπίζω όσοι προτείνουν να μην παντρευτεί κανείς ελλεεινίδα αλλά αλλοδαπή, να έχουν ιδία πείρα. Δεν θα ήταν σωστό να το λένε απλά υποθέτοντας, π.χ. επειδή μπορεί να είναι πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά, ότι είναι καλύτερη περίπτωση για να κάνει οικογένεια ένας Έλληνας. Γιατί εγώ λίγες περιπτώσεις που έχω, το έχουν σκυλομετανιώσει.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δεν σε βλέπω να φεύγεις, δεν σε βλέπω να φεύγεις, ξέρεις εσύ

Σιγα ρε συ που θα κατσω γι αυτες στην μπανανια.Ξερεις ποσες σλαβες εχει εκει που θα παω?Αμετρητες.

Ασε που την μια σκοπευω να της πω να ερθει μαζι μου.Την Τεταρτη θα σου εχω νεα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Τωρα για την γυναικα ρε φιλε δεν ξερω,αν και εχω καει απο τις Ελληνιδες και ειμαι φουλ για ξενες,πιστευω οτι οπως θα σε καταλαβει μια γυναικα που μιλατε την ιδια γλωσσα,δεν θα σε καταλαβει καμια
Εννοειται αυτο. Και ακομα περισσοτερο θα σε καταλαβει γυναικα απο τον τοπο σου, πχ εισαι Κρητικος->Κρητικια, εισαι Ηπειρωτης->Ηπειρωτισα, εισαι Θρακιωτης->Θρακιωτισα, κ.ο.κ. Παπουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειν και μπαλωμενο ελεγαν οι σοφοι παλιοι και κατι ηξεραν.
Ευκολα λεει κανεις για γαμο με ξενη, αλλα δυσκολα τον κανει. Δε βγαινουν τα...logistics.
Δηλαδη να παντρευτεις πχ Ρωσιδα που δεν ξερει γρι ελληνικα και σε 2 χρονια να εχετε μπροστα σας το παιδι να προσπαθει να κανει τα πρωτα του βηματα και η μαμα να το καθοδηγει στα...Ρωσικα
Η να σε φωναξει πρωτη φορα το παιδι σου αντι για μπαμπα...папа
Τι λετε ρε παιδες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.856
Πόντοι
9.297
Οι πιο πολλοι οπως λες ειναι.Εγω ειμαι 35 και μενω ακομα με την μανα μου αλλα δυστυχως πληρωνω τα παντα,εισφορες ΕΦΚΑ,σουπερμαρκετ κατι 100ευρα πανε συννεφο,ΔΕΗ,ΟΤΕ και οτι αλλο εχει ενα σπιτι.Ειναι 60 η μανα,θελει ακομα χρονια για συνταξη.Βασικα γι αυτους που λες οτι βολευονται στο πατρικο,ειναι το πως το σκεφτεται ο αλλος.Εχω φιλους,35-36 χρονων που ειναι στο χωριο,μενουν στο πατρικο ακομα με μπαμπα-μαμα,δουλευουν λιγο χωραφια,κανενα τσιπουρο στο καφενειο το μεσημερι και το βραδυ καμια μπυρα στην καφετερια εδω στο χωριο που δεν υπαρχει ουτε θηλυκο κουνουπι.Τους βλεπω και με πιανει καταθλιψη,τρεμω την ωρα που θα τους ερθει η φλασια:τι κανουμε με την ζωη μας?Και θα ειναι πολυ αργα για να κανουν το οτιδηποτε.

Βεβαια τωρα που μου γυρισε το μυαλο και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα,μου φαινεται παραξενο πως μπορουνε και κανουν τετοια ζωη.Αν μου ελεγες περισυ πχ τετοιο καιρο,και εγω ημουν απλα δουλεια,σπιτι και καμια μπυρα στο χωριο.Λιγο Xbox τον χειμωνα να περνανε τα βραδια και μια χαρα,δεν μπορουσα να σκεφτω οτι απλα χανω την ζωη μου.ΕΥΤΥΧΩΣ που βρεθηκε ενα παλικαρι στην δουλεια περισυ τον Σεπτεμβριο και με ταρακουνησε για τα καλα και πηρα την αποφαση να αλλαξω την ζωη μου οριστικα.Μαθαινω Γερμανικα και σε 2,5 μηνες περιπου (εκτος αν δεν την παλεψω να περιμενω τοσο και φυγω σε καμια 15αρια μερες) εφυγα για 3000€ με 5θημερο 8ωρο.Ειναι τεραστιο βημα και μεγαλο ζορι αλλα δεν πηγαινε αλλο και δεν μπορεις να φανταστεις πως βλεπω πλεον αυτο τον συμβιβασμο τον οποιο ειχα κανει τοσα χρονια.Σκεφτομαι τα τελευταια 10 χρονια και πως βαλτωσα εδω ενω θα μπορουσα να ειχα παει εξω και να ημουν τωρα σε αλλο level.Παλι καλα που επιτελους ξυπνησα.

Αν τα συζητησω αυτα με τους φιλους μου,θα νομιζουν οτι μου εστριψε.Αφου με την ζωη που κανουν νιωθουν ευχαριστημενοι,δεν μπορεις να τους κατηγορησεις για τιποτα.Να τους δω ομως σε 15 χρονια απο τωρα.
Αυτό είναι το θέμα...νιώθουν ευχαριστημένοι.Και αν είναι να παντρευτούν θα βρουν μέσω διαδικτύου καμμία από μια πρώην κομμουνιστική χώρα ( όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμη) ίσα ίσα για αναπαραγωγή.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εννοειται αυτο. Και ακομα περισσοτερο θα σε καταλαβει γυναικα απο τον τοπο σου, πχ εισαι Κρητικος->Κρητικια, εισαι Ηπειρωτης->Ηπειρωτισα, εισαι Θρακιωτης->Θρακιωτισα, κ.ο.κ. Παπουτσι απ τον τοπο σου κι ας ειν και μπαλωμενο ελεγαν οι σοφοι παλιοι και κατι ηξεραν.
Ευκολα λεει κανεις για γαμο με ξενη, αλλα δυσκολα τον κανει. Δε βγαινουν τα...logistics.
Δηλαδη να παντρευτεις πχ Ρωσιδα που δεν ξερει γρι ελληνικα και σε 2 χρονια να εχετε μπροστα σας το παιδι να προσπαθει να κανει τα πρωτα του βηματα και η μαμα να το καθοδηγει στα...Ρωσικα
Η να σε φωναξει πρωτη φορα το παιδι σου αντι για μπαμπα...папа
Τι λετε ρε παιδες;

Δεν εννοουσα τοσο πολυ απο τον τοπο σου,να ειναι η μητρικη της γλωσσα ιδια με την δικια σου,αυτο εννοουσα.Δλδ να εχει μεγαλωσει με την νοοτροπια της χωρας που μεγαλωσες.Νταλαβεριζομαι με μια ξενη αυτο το διαστημα,πολυ καλη κοπελα,εχει 2 χρονια στην Ελλαδα και ξερει Ελληνικα,οχι απταιστα αλλα συνεννοεισαι.Πολλες φορες που τις κανω καμια πλακα πχ η΄΄ της λεω κατι πιο συνθετο,δεν καταλαβαινει.Το παιρνει αλλιως,το καταλαβαινει λαθος και με κουραζει πολυ.Ποσες φορες εχω πει μακαρι να ηταν Ελληνιδα εκεινη την στιγμη δεν λεγεται.Απο την αλλη θα παντρευομουν ανετα κοπελα απο Σουηδια,απο Νορβηγια,απο Πολωνια,απο οποιαδηποτε Ευρωπαικη χωρα τελοσπαντων αλλα Ρωσιδα και Ουκρανη ουτε για πλακα.Ουτε σχεση δεν θα εκανα με τετοιες,μια Ουκρανη γνωρισα και εχει τερμα σκατοχαρακτηρα.Για τα λεφτα πουλανε και την μανα τους.Αυτες ειναι καλες μονο να τις πηδας με 30€,τιποτα αλλο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Οι περισσότερες Ελληνίδες αυτής της γενιάς δεν έχουν απογαλακτιστει από την οικογένεια τους.Οταν φεύγεις για δουλειά και γυρνάς το νωρίτερο 8 ,γυρνάς σπίτι και βλέπεις μάνα και κόρη στο μπαλκόνι με τσιγαράκι. Δεν λέω το σπίτι είναι grand, αλλά αυτό λόγο πεθεράς. Το κάνεις θέμα στην γυναίκα σου,μπενακης,βγαινακης. Έχω θέλω ρε φίλε να κυκλοφορώ με την τσαπου έξω ασ πούμε να έχω την μάνα της μέσα Πάμε στο εξοχικό σ/κ μόνοι μας, που να πάμε πάμε στο δικό μου θα είναι και οι γονείς μου για τα παιδιά. Πάμε διακοπές, να πάρουμε και την μάνα μου την λυπάμαι, ρε συ αυτά δεν είναι νορμάλ που κάνεις ποια μάνα σου,ναι αλλά μας βοηθάει με τα παιδιά. Και όρεξη να έχει για σεξ ο άντρας έχει ξενερώσει, αφού οι τσακωμοι είναι καθημερινή, και γίνεται η στραβοί και η πεθερα χαιρετά κάποια μέρα γι τον άλλο κόσμο, και τις φεύγει η γη κάτω από τα πόδια, όταν τις τα λέει ο άντρας η συγγενείς, η φίλοι, η απάντηση είναι θα δούμε τότε, Στο μουνι τους άχρηστες γιατί τις καλομαθαν οι γονείς τους,και τώρα πάλι ο άντρας τρέχει παραπάνω για τα παιδιά του αφού αυτές το απλό το κάνουν βουνό, και δεν προλαβαίνουν.Το σεξ μπορεί να ρυθμιστή όταν θα κοιμούνται τα παιδιά,αλλά είναι κάποιοι άντρες που δεν μπορούν να επανέλθουν, και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη επαφή. Δυστυχώς οι σημερινές γυναίκες έχουν σαλτάρει.
Μολις μου ηρθε στο inbox και ταιριαζει γαντι με οσα λες
1653252027082.png

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Άσχετο θέμα με το νήμα αλλά επειδή αναφέρεται...
Ελπίζω όσοι προτείνουν να μην παντρευτεί κανείς ελλεεινίδα αλλά αλλοδαπή, να έχουν ιδία πείρα. Δεν θα ήταν σωστό να το λένε απλά υποθέτοντας, π.χ. επειδή μπορεί να είναι πιο απελευθερωμένες σεξουαλικά, ότι είναι καλύτερη περίπτωση για να κάνει οικογένεια ένας Έλληνας. Γιατί εγώ λίγες περιπτώσεις που έχω, το έχουν σκυλομετανιώσει.
μιλάμε για το μέσο ορο απο κει και περα τα πάντα μπορουν να συμβουν.Υπαρχουν αλλοδαπές και αλλοδαπές.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Καλημέρα φίλε!!! πουθενά δεν καταλήξαμε γιατί το θέμα πήγε άλλου!!!η ουσία τού θέματος ήταν ότι όταν έχουμε όρεξη για σέξ με την γυναίκα μας αλλά είναι τα παιδιά σπίτι τι κάνουμε??? περιμένουμε π.χ. να βραδιάσει να κοιμηθούν τα παιδιά? καταλήγουμε σε κάποιο ξενοδοχείο κ.α.? περιμένουμε όταν λείπουν τα παιδιά από το σπίτι,π.χ. σχολείο, φροντιστήριο???
αγορασε τους ενα πλευ στειοον ρε σπαγκε!!
αλλα ακομα καλλιτερα ενα τηλεκατεθυνομενο αεροπλανακι για να βγαινουν εξω απο το σπιτι

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Οι περισσότερες Ελληνίδες αυτής της γενιάς δεν έχουν απογαλακτιστει από την οικογένεια τους.Οταν φεύγεις για δουλειά και γυρνάς το νωρίτερο 8 ,γυρνάς σπίτι και βλέπεις μάνα και κόρη στο μπαλκόνι με τσιγαράκι. Δεν λέω το σπίτι είναι grand, αλλά αυτό λόγο πεθεράς. Το κάνεις θέμα στην γυναίκα σου,μπενακης,βγαινακης. Έχω θέλω ρε φίλε να κυκλοφορώ με την τσαπου έξω ασ πούμε να έχω την μάνα της μέσα Πάμε στο εξοχικό σ/κ μόνοι μας, που να πάμε πάμε στο δικό μου θα είναι και οι γονείς μου για τα παιδιά. Πάμε διακοπές, να πάρουμε και την μάνα μου την λυπάμαι, ρε συ αυτά δεν είναι νορμάλ που κάνεις ποια μάνα σου,ναι αλλά μας βοηθάει με τα παιδιά. Και όρεξη να έχει για σεξ ο άντρας έχει ξενερώσει, αφού οι τσακωμοι είναι καθημερινή, και γίνεται η στραβοί και η πεθερα χαιρετά κάποια μέρα γι τον άλλο κόσμο, και τις φεύγει η γη κάτω από τα πόδια, όταν τις τα λέει ο άντρας η συγγενείς, η φίλοι, η απάντηση είναι θα δούμε τότε, Στο μουνι τους άχρηστες γιατί τις καλομαθαν οι γονείς τους,και τώρα πάλι ο άντρας τρέχει παραπάνω για τα παιδιά του αφού αυτές το απλό το κάνουν βουνό, και δεν προλαβαίνουν.Το σεξ μπορεί να ρυθμιστή όταν θα κοιμούνται τα παιδιά,αλλά είναι κάποιοι άντρες που δεν μπορούν να επανέλθουν, και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη επαφή. Δυστυχώς οι σημερινές γυναίκες έχουν σαλτάρει.

Να ρωτήσω κάτι; Για τις απογαλακτισμενες έχεις σκεφτεί ότι θα σου φύγουν πιο εύκολα; Γιατί έχουν το τρυπακι της ανεξαρτησίας / όλα τα μπορώ; Ξες, με λίγες μαλακιες γίνανε καπνός. Ενώ η μαμακια γυναίκα δεν έχει τα κότσια να σε χαιρετήσει τόσο εύκολα αλλά λούζεσαι τα σόγια είναι γεγονός. Η άποψη σου;

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
Να ρωτήσω κάτι; Για τις απογαλακτισμενες έχεις σκεφτεί ότι θα σου φύγουν πιο εύκολα; Γιατί έχουν το τρυπακι της ανεξαρτησίας / όλα τα μπορώ; Ξες, με λίγες μαλακιες γίνανε καπνός. Ενώ η μαμακια γυναίκα δεν έχει τα κότσια να σε χαιρετήσει τόσο εύκολα αλλά λούζεσαι τα σόγια είναι γεγονός. Η άποψη σου;
Ω ρε φίλε πολύ σοφό, δεν το είχα σκεφτεί, respect

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Μια φίλη μου μου ειχε πει κάποτε. Η γυναίκα που θα παντρευτείς πρέπει να σου γαμαει το μυαλό με την καλή έννοια, να μην θέλεις να φεύγεις από δίπλα τις,να πηγαίνεις στην δουλειά και να την σκέφτεσαι, να βγαίνεις έξω με την παρέα σου και να ανυπομονεί να γυρίσεις σπίτι δίπλα τις ,να θέλεις σεξ μαζί της κάθε μέρα, αλλά αυτά όχι μέσα από ζήλια, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, μετα δεν είναι θέμα παιδιών, ναι δυσκολεύει αλλά πάντα υπάρχει λύση. Για αυτό μαλάκες όσοι θέλετε γάμο πρέπει να είστε σίγουροι για τον σύντροφο σας,μην κάνετε συμβιβασμούς, αυτή, αφού δεν βρίσκω άλλη καταστρέφετε και την δική σας ζωή αλλά και των άλλων στην οικογενεια
μαλακιες σου ελεγε, θα χε πηξει στο κοσμοπολιταν και το σουπερ κατερινα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αυτες που ειναι δυναμικες και ανεξάρτητες ναι μεν εχουν αυτα τα θετικά αλλα θα την φάς απο αλλου (ακριβως επειδη εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα) οι αλλες δε που δεν ειναι τοσο δυναμικές αλλα περιμένουν απο τον αντρα τα πάντα (η τη μαμα) εχουν τα θετικα οτι μπορεις πιο ευκολα να τις κουμαντάρεις,δεν σε κοντραρουν συνέχεια και στα παντα, αλλα θα σε περιμενουν αλλες εκπληξεις (ακριβως επειδη εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα) .Ποτέ ενα στοιχειο δεν ειναι μεμονομενο χωρις να υποβοσκει αλλου ειδους θέματα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω παντα πιστευα οτι η γυναικα πρεπει να ειναι υποτακτικη απεναντι στον αντρα.Υποτακτικη και ανεξαρτητη ειναι δυο εννοιες που συνήθως δεν πανε μαζι. (αν πανε,ακομα καλυτερα)

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.738
Πόντοι
1.056
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είχε μπει καποτε ενας τυπος στο ταξί που είχε κάνει 3 γάμους ((έτσι μου είπε) μου λέει θα σου δωσω μια συμβουλή . Η γυναίκα που θα πάρεις, αν ποτε παντρευτεις , να κοιτάξεις στο σπίτι της να κάνει κουμάντο ο άντρας. Ο πατερας της δηλαδή

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
εγω παντα πιστευα οτι η γυναικα πρεπει να ειναι υποτακτικη απεναντι στον αντρα.Υποτακτικη και ανεξαρτητη ειναι δυο εννοιες που συνήθως δεν πανε μαζι. (αν πανε,ακομα καλυτερα)
αν πας λίγο πιο ανατολικά, κάπου στην Κεντρική Ασία, υπάρχει μια χώρα που λέγεται Αφγανιστάν. Εκεί να δεις υποτακτικές γυναίκες. Δεν τους επιτρέπουν ούτε να κυκλοφορούν στο δρόμο αν δε συνοδεύονται από το σύζυγο. Εκεί θα είσαι σαν στο σπίτι σου :cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom