Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
όπως στρώσεις έτσι κοιμάσαι. Σοφή ρήσις.

το καλό σεξ θέλει διάθεση και προσπάθεια, πρέπει να έχει αποταμιευμένη ενέργεια και πάθος το ζεύγος, να θέλει να περνάει καλά και να μη γίνεται ξεμπούκωμα μόνο (για τους άντρες αυτό). Το να δώσεις λίγα παραπάνω αισθήματα για την σύντροφο ώστε να αισθανθεί επιθυμητή κι όχι μόνο σπερματοδέκτης μπορεί να πολλαπλασιάσει τις απολαύσεις. Κι όλο είναι ένα δίκαιο αλισβερίσι, εκτός κι αν πάει μονόπαντα το πράγμα και το σεξ δεν είναι το μοναδικό που πάει μονόπαντα, συνήθως όλα πάνε γέρνωντας μέχρι να βουλιάξουν εντελώς.

Μετά έρχεται κι η απίστευτη περίοδος της εμμηνόπαυσης...και δεν κυκλοφορεί manual χρήσης εκεί, είναι αχαρτογράφητα νερά και για τους δύο. Η μία λόγω χημικών μετατροπών στο σώμα ο άλλος τρώει σπαλιόρες και αναρωτιέται αν τελικά όλα είναι ζαβά σε αυτή τη ζωή που έρχεται τούμπα μέρα με τη μέρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Δυστυχώς η συνήθεια και η ρουτίνα είναι το πρόβλημα στην σεξουαλικοτητα των ζευγαριών. Και την Μπελουτσι να έχεις γυναίκα κάποτε θα την βαρεθείς. Και μην μας κάνει εντύπωση πως απαταμε τις γυναίκες μας με πολύ χειρότερες, απλά το ίδιο μ@νι το βαριομαστε, το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς
Ναι αλλά το να πέφτεις κατηγορία είναι ξεφτίλα...με εξαίρεση τις περιπτώσεις που παντρεύτηκαν κομοδίνα και δεν βγάζουν γούστα.Εκει ναι...μια λιγότερο εμφανίσιμη αλλά ακομπλεξαριστη θα έχει να δώσει πιο πολλές συγκινήσεις.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
Οι Ελληνίδες ως επί το πλείστον πάνε πακέτο με τις μανάδες τους..( τουλάχιστον όσες είναι νεαρές)
βιαζόταν να παντρευτεί ο τάδε..., εκείνη είχε 5 αδελφές (σύν τη μάνα και τη γιαγιά). Τελικά παντρεύτηκε 7 γυναίκες, έχει και 3 παιδιά κι ένα από τον προηγούμενο γάμο. Κατέληξε σε ψυχομπούρδελη κατάσταση ο άνθρωπος σε ίδρυμα.
Επιλογές όταν κυριαρχεί η 'τοξικοσπερματίαση' του εγκεφάλου κι ο άντρας γίνεται 'Ά-λογο'.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
βιαζόταν να παντρευτεί ο τάδε..., εκείνη είχε 5 αδελφές (σύν τη μάνα και τη γιαγιά). Τελικά παντρεύτηκε 7 γυναίκες, έχει και 3 παιδιά κι ένα από τον προηγούμενο γάμο. Κατέληξε σε ψυχομπούρδελη κατάσταση ο άνθρωπος σε ίδρυμα.
Επιλογές όταν κυριαρχεί η 'τοξικοσπερματίαση' του εγκεφάλου κι ο άντρας γίνεται 'Ά-λογο'.
Χρειάζεται πολύ προσοχή..ένας άντρας, αν έχει ευαισθησίες, μπορεί να καταστραφεί από ένα γάμο..

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Πάντως εγώ παντρεμμένα ζευγάρια με παιδια που ξερω έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο και μάλλον ανύπαρκτο για σεξ....

Πιστεύω σεξ πέφτει μόνο όταν διώχνουν τα παιδιά σε γιαγιάδες/παππουδες καλοκαίρι και αν...

Αν δουλεύουν και οι δύο(το πιο σύνηθες πια) ειδικά τίποτα βάρδιες ενας απ τους δύο εκ των πραγματων δε συμπίπτουν οι ώρες τους που βρίσκονται σπίτι αρα πάλι δεν...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
πεινασμένοι οι παντρεμένοι, επιρρεπείς στην ατασθαλεία, ειδικά αν δεν έχουν ζήσει τη ζωή τους και μπήκαν από την οικογένεια που τους μεγάλωσε σε ένα σπίτι για να κάνουν οικογένεια. Και μετά αναλαμβάνουν τα συμπληρώματα (δεκανίκια), πουτάνες, βίζιτες, γκόμενες, γκόμενοι, το ψυγείο (στοργή στο φαγητό, στο πιοτό), οι ...δικηγόροι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εγώ να ρωτήσω κάτι ....όσοι παντρεμένοι γράφουν εδώ και δεν του κάθεται η γυναίκα τους ....της έχουν πει στα σοβαρά ...εάν δεν γαμαω εσένα θα βρω αλλη να γαμισω ...για αυτό η μου κάνεις τα κέφια ...η μου τα κάνει άλλη ...το έχει πει κανείς ...τέτοια θέλουν οι ελλεεεινιδες ...τι θα πουν ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Εγώ να ρωτήσω κάτι ....όσοι παντρεμένοι γράφουν εδώ και δεν του κάθεται η γυναίκα τους ....της έχουν πει στα σοβαρά ...εάν δεν γαμαω εσένα θα βρω αλλη να γαμισω ...για αυτό η μου κάνεις τα κέφια ...η μου τα κάνει άλλη ...το έχει πει κανείς ...τέτοια θέλουν οι ελλεεεινιδες ...τι θα πουν ?
Θα αρχίσει τις τσιριδες και θα επιστρατεύσει την μάνα της..που να μπλέξεις τώρα...στα κρυφά βγάζε γούστα και αστην να μιζεριαζει...τουλάχιστον ας κάνει καμμία δουλειά στο σπίτι και κάνα φαγητό της προκοπής .

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Θα αρχίσει τις τσιριδες και θα επιστρατεύσει την μάνα της..που να μπλέξεις τώρα...στα κρυφά βγάζε γούστα και αστην να μιζεριαζει...τουλάχιστον ας κάνει καμμία δουλειά στο σπίτι και κάνα φαγητό της προκοπής .
Τσιριδες .... βρησιηδα...άρα καλά μας κάνουν εμείς πρέπει να βάζουμε τα όρια ...δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ ... πρέπει να είμαι ο μόνος παντρεμένος που γαμαω και την γυναίκα μου και πουτανες....γκόμενες όχι ...δύσκολο αυτή την εποχή ...η είναι Μπαζα όλες οι γυναίκες αυτών που γράφουν ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Τσιριδες .... βρησιηδα...άρα καλά μας κάνουν εμείς πρέπει να βάζουμε τα όρια ...δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ ... πρέπει να είμαι ο μόνος παντρεμένος που γαμαω και την γυναίκα μου και πουτανες....γκόμενες όχι ...δύσκολο αυτή την εποχή ...η είναι Μπαζα όλες οι γυναίκες αυτών που γράφουν ...
Γιατί να μην βγάζεις γούστα χωρίς φασαρίες;Θα το ήθελε και η ίδια να αποσυρθεί και ο σύζυγος ...η αντίσταση γίνεται στην πράξη και χωρίς έγκριση της άλλης πλευράς.Συνηθως βέβαια ιδίως σε μικρές κοινωνίες αποσύρονται μαζί ανεξαρτήτως ηλικίας...δηλαδή αν η σύζυγος μπαζεψει απίστευτα π.χ.γυρω στα 30-35 και ο σύζυγος ενδέχεται να αποσυρθεί ιδίως αν υπάρχουν παιδιά.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και εγώ αυτό κάνω αλλά με την γυναίκα μου δεν το ευχαριστιεμαι όπως παλιά και λογω παιδιών αλλά και άλλων θεμάτων.Για αυτό ασ είναι καλά τα κοριτσάκια
Τι να σου πω εσύ ξέρεις ...και ποιο φταίει ....εσύ....αυτή ....τα παιδιά σίγουρα όχι ... υπάρχουν λύσεις

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ρε παιδια,ειναι δυνατον να υπαρχει το ιδιο παθος για σεξ οταν εισαι με τον ιδιο ανθρωπο 20 και 30 χρονια,ειναι δυνατον?Αυτο που θα μεινει και πρεπει να μεινει για να μπορεσει το ζευγαρι να παει οσο πιο μακρια γινεται,ειναι η αγαπη φυσικα και ο αλληλοσεβασμος.Μονο οταν σεβεται ο ενας τον αλλο μπορεις να συμβιωσεις για πολλα χρονια.Αυτο ειναι κατι που λειπει απο τα σημερινα ζευγαρια,ο καθενας (και ειδικα οι γυναικες) για την παρτη του.Αλλαξανε οι εποχες δυστυχως και πρεπει να το παρουμε αποφαση και να συμβιβαστουμε.Δεν ειναι οπως παλια που καθοταν το κοριτσι στο πατρικο μεχρι να παντρευτει.Τωρα,18 χρονων φευγει για να σπουδασει,ζει την ζωη της,στηριζεται στον εαυτο της και ειναι λογικο οταν την γνωριζεις πλεον στα 30 της,εχει ηδη μαθει να μην εχει αναγκη κανενα αντρα.Πως λοιπον να την μαντρωσεις και να την κανεις να φερεται οπως οι μαναδες μας η΄΄ οι γιαγιαδες μας?Δεν γινεται,μην σκατε,παρτε το απλα αποφαση

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Γιατί να μην βγάζεις γούστα χωρίς φασαρίες;Θα το ήθελε και η ίδια να αποσυρθεί και ο σύζυγος ...η αντίσταση γίνεται στην πράξη και χωρίς έγκριση της άλλης πλευράς.Συνηθως βέβαια ιδίως σε μικρές κοινωνίες αποσύρονται μαζί ανεξαρτήτως ηλικίας...δηλαδή αν η σύζυγος μπαζεψει απίστευτα π.χ.γυρω στα 30-35 και ο σύζυγος ενδέχεται να αποσυρθεί ιδίως αν υπάρχουν παιδιά.
Ναι σίγουρα ....αλλά της λέει τι θέλει....η τα παράτα και δεν τον νοιάζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιδια,ειναι δυνατον να υπαρχει το ιδιο παθος για σεξ οταν εισαι με τον ιδιο ανθρωπο 20 και 30 χρονια,ειναι δυνατον?Αυτο που θα μεινει και πρεπει να μεινει για να μπορεσει το ζευγαρι να παει οσο πιο μακρια γινεται,ειναι η αγαπη φυσικα και ο αλληλοσεβασμος.Μονο οταν σεβεται ο ενας τον αλλο μπορεις να συμβιωσεις για πολλα χρονια.Αυτο ειναι κατι που λειπει απο τα σημερινα ζευγαρια,ο καθενας (και ειδικα οι γυναικες) για την παρτη του.Αλλαξανε οι εποχες δυστυχως και πρεπει να το παρουμε αποφαση και να συμβιβαστουμε.Δεν ειναι οπως παλια που καθοταν το κοριτσι στο πατρικο μεχρι να παντρευτει.Τωρα,18 χρονων φευγει για να σπουδασει,ζει την ζωη της,στηριζεται στον εαυτο της και ειναι λογικο οταν την γνωριζεις πλεον στα 30 της,εχει ηδη μαθει να μην εχει αναγκη κανενα αντρα.Πως λοιπον να την μαντρωσεις και να την κανεις να φερεται οπως οι μαναδες μας η΄΄ οι γιαγιαδες μας?Δεν γινεται,μην σκατε,παρτε το απλα αποφαση
Είσαι παντρεμένος?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Ναι σίγουρα ....αλλά της λέει τι θέλει....η τα παράτα και δεν τον νοιάζει

Είσαι παντρεμένος?
Η νίκη είναι να νομίζει ότι δεν τον νοιάζει αλλά στην πραγματικότητα να τον νοιάζει και να επενδύει στα κορίτσια μας αρνούμενος την απόσυρση.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Η νίκη είναι να νομίζει ότι δεν τον νοιάζει αλλά στην πραγματικότητα να τον νοιάζει και να επενδύει στα κορίτσια μας αρνούμενος την απόσυρση.
Πάει με κορίτσια γιατί έχει γίνει η γυναίκα του πολύ μπάζο ...αφού τα ποιο πολλά ζευγάρια βγαίνουν έξω και πάνε για σουβλάκια η πίτσα ....βάλε και τα κιλά της εγκυμοσύνης....πάει αντισεξουαλικη έγινε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εντάξει έχω πολύ διαφορετική άποψη...που δεν μπορώ να γράψω σεντόνι για να τα πω ...τα βλέπω λίγο αλλιώς τα πράγματα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Πάει με κορίτσια γιατί έχει γίνει η γυναίκα του πολύ μπάζο ...αφού τα ποιο πολλά ζευγάρια βγαίνουν έξω και πάνε για σουβλάκια η πίτσα ....βάλε και τα κιλά της εγκυμοσύνης....πάει αντισεξουαλικη έγινε
Το φαγητό καλώς η κακώς είναι μια ευκαιρία για έξοδο.Ειναι και θέμα μεταβολισμού...αλλά θέλει και λίγη προσοχή ιδίως στο βραδυνό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.863
Πόντοι
9.297
Εντάξει έχω πολύ διαφορετική άποψη...που δεν μπορώ να γράψω σεντόνι για να τα πω ...τα βλέπω λίγο αλλιώς τα πράγματα
Με το διπορτο σου είσαι σε καλό δρόμο και ίνδαλμα για τους παντοφλακηδες συναγωνιστές...

"Παντοφλοδαρμενους" θα ήταν η πιο σωστή έκφραση....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εντάξει πολύ παντοφλακιδες όμως .....και η δικαιολογία...έχουμε παιδιά...ρε πιάσε την γυναίκα σου και να της πεις σήμερα βράδι θέλω να σε γαμισω και να ντυθείς σαν πουτανα ....χαχαχα...πόσοι το κάνουν ?

Καθαρά αυτή και το έχει παραδεχτεί απλά έχω είμαι άνθρωπος που όταν απασφαλισω δεν υπάρχει γυρισμός
Και γιατί την άφησες να το παραδεχτεί....τι δεν καυλωνει ποια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom