Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Το είπα έχω διαφορετικές απόψεις και περίεργες...που εάν τις ακούσουν άλλες γυναίκες παντρεμένες θα πουν τι λέει αυτός ...ανώμαλος ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το φαγητό καλώς η κακώς είναι μια ευκαιρία για έξοδο.Ειναι και θέμα μεταβολισμού...αλλά θέλει και λίγη προσοχή ιδίως στο βραδυνό.
Όχι για φαγητό ....για ποτό κοκτέιλ...κάτι άλλο ?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εγώ πάντως οσο μουναρα να είναι η γυναίκα μου όταν ξενερώσω δεν.....αφού το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από μη σεξουλαλικο θέμα
Αυτό είναι πολύ προσωπικό...δεν μπορούμε να έχουμε άποψη

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Και μετά προσπαθεί να γίνει ξανά γυναικάρα όταν βλέπει πως ο άντρας της έχει παραιτηθεί από τις προσπάθειες, κλασική ελλεεεινιδα
Ωραία δεν μας χαλάει αυτό ...αφού προσπαθεί

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εντάξει μερικές φορές με τις γυναίκες μας πρέπει να έχεις και θράσος ....για να την ξυπνας

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πάει με κορίτσια γιατί έχει γίνει η γυναίκα του πολύ μπάζο ...αφού τα ποιο πολλά ζευγάρια βγαίνουν έξω και πάνε για σουβλάκια η πίτσα ....βάλε και τα κιλά της εγκυμοσύνης....πάει αντισεξουαλικη έγινε

Δεν γινονται ολες σαν βουβαλες μετα την εγκυμοσυνη.Ξερω αρκετες που εκαναν 2 και 3 παιδια και ειναι 50 κιλα.Ρε φιλος,την πιο μουναρα να εχεις γυναικα,καποια στιγμη θα την βαρεθεις.Οπως λεει και ενα φιλος μου παντρεμενος,μετα απο λιγο καιρο η΄΄ τον κωλο της γυναικας σου πιανεις η΄΄ τον δικο σου,το ιδιο ειναι.Τωρα αμα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που και μετα απο 30 χρονια γαμου πχ γαμιουνται σαν σκυλια δεν λεει κατι αυτο.Πιανουμε τον κανονα,οχι την εξαιρεση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.861
Πόντοι
9.297
Εντάξει πολύ παντοφλακιδες όμως .....και η δικαιολογία...έχουμε παιδιά...ρε πιάσε την γυναίκα σου και να της πεις σήμερα βράδι θέλω να σε γαμισω και να ντυθείς σαν πουτανα ....χαχαχα...πόσοι το κάνουν ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γιατί την άφησες να το παραδεχτεί....τι δεν καυλωνει ποια ?
Στους περισσότερους δεν θα τους σηκωθεί καν με την γυναίκα τους γιατί ζυγίζει πιο πολύ από αυτούς...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Δεν γινονται ολες σαν βουβαλες μετα την εγκυμοσυνη.Ξερω αρκετες που εκαναν 2 και 3 παιδια και ειναι 50 κιλα.Ρε φιλος,την πιο μουναρα να εχεις γυναικα,καποια στιγμη θα την βαρεθεις.Οπως λεει και ενα φιλος μου παντρεμενος,μετα απο λιγο καιρο η΄΄ τον κωλο της γυναικας σου πιανεις η΄΄ τον δικο σου,το ιδιο ειναι.Τωρα αμα υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις που και μετα απο 30 χρονια γαμου πχ γαμιουνται σαν σκυλια δεν λεει κατι αυτο.Πιανουμε τον κανονα,οχι την εξαιρεση.
Αυτό που είπε ο φίλος σου, το είπε ακριβώς ένας γνωστός φίλου μου... Άρα η ίδια εμπειρία είναι σε πολλούς...
Αναφορικά με τις γυναίκες τώρα και τις χημικές μεταβολές που συμβαίνουν με την την γέννα και την εμμηνόπαυση...
Ένα παράδειγμα κοντινό που έχω είναι η μάνα μου... Όσο ήταν έφηβη ήταν ασχημόπαπο, τερατάκι...
Με το που γέννησε , όχι γιατί ήμουν εγώ:buck2:
:2funny::2funny::grin:, ομόρφυνε, στρογγύλεψε, έγινε γυναίκα, γενικά ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος εμφανισιακά προς το καλύτερο (έτυχε)...
Υπάρχουν γυναίκες που χαλάνε με την γέννα...
Πάντως με την εμμηνόπαυση οι περισσότερες αποκτούν πιο αντρικά χαρακτηριστικά συνήθως έχω παρατηρήσει...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Επιπλέον το κέρατο πάει σύννεφο. Αρκει να μην το ξέρει η κοινωνία. Για αυτή η ελεεινιδα είναι καθαρή,παντρεμένη και όλες οι ξένες πουτάνες
Το "παν είναι το φαίνεσθαι", όπως είχε πει ένας καραβανάς στον στρατό, που σαν δεύτερη δουλειά είχε τις ασφάλειες...
Εκεί βασίστηκε η ελληνική μικροαστική οικογένεια...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.775
Πόντοι
3.715
η δύναμη είναι στο πως οι καλές μνήμες μπορούν να μείνουν ζωντανές σε βαθμό τέτοιο που να θέλει ο καθένας να τις επαναλαμβάνει με τάση βελτίωσης, όσο κι αν γίνεται λόγω ηλικίας. Όμως η εμπειρία είναι αυτή που βοηθά το ζευγάρι να ζει υγιεινά, η αποδοχή πλέον καθώς και η διάθεση για ζωή. Από το να κάθεται σαν την γλυκοπατάτα στον καναπέ, καλύτερα να παίζει Σειρηνάκη στυλ στο κρεβάτι.
Ο έρωτας και τα 'πάθη' από την άλλη, είναι μια εντελώς προσωπική ψυχική κατάσταση. Ενσωματώνει τόσο τα συναισθήματα, όσο και την ιδέα του μικρού θανάτου (όταν έχει υπάρξει αληθινός, γνήσιος). Κι ο μικρός αυτός θάνατος δεν έχει σχέση με την σήψη του σώματος αλλά με την μοναδική εμπειρία της ένωσης, όπου το εγώ του καθενός περνάει από μια μικρής διάρκειας σύντηξη και παύει να είναι ξεχωριστό, ολοκληρώνεται από δυο κομμάτια σε ένα. Κι αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που μπορεί να βιώσει κανείς σε αποκορύφωμα ερωτικών περιπτύξεων με τον άνθρωπό του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ολα αυτα ειναι θυσιες για να φέρεις στον κοσμο ενα παιδι.Θυσιες και για τους 2

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ολα αυτα ειναι θυσιες για να φέρεις στον κοσμο ενα παιδι.Θυσιες και για τους 2
Έτσι είναι φιλε,με το που παντρευτείς σταματάει το εγώ και υπάρχει πλέον μόνο το εμείς.Με το που έρθουν τα παιδιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο πλέον εκτός από αυτά,η ζωή πλέον γίνεται μόνο θυσίες και υπομονη.Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
if-you-want-to-have-sex-the-kids-have-to-leave-and-if-b6t.jpg
Μεγαλη μορφη ο Αλ Μπαντι :upsidedown:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι φιλε,με το που παντρευτείς σταματάει το εγώ και υπάρχει πλέον μόνο το εμείς.Με το που έρθουν τα παιδιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο πλέον εκτός από αυτά,η ζωή πλέον γίνεται μόνο θυσίες και υπομονη.Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.
συμφωνια ειναι ο γαμος.Τρως στη μαπα μια ζωη καποιον,σε τρώει και αυτος για να μεγαλώσετε παιδια.Βαζω ενα 5% που γουστάρουν πραγματικά, αλλα και να συνεχίσεις να γουσταρεις μια ε καποια στιγμη θα θες και το διαφορετικο .Το ιδιο ισχυει και για τη γυναίκα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Ναι σωστός...αλλά είναι καιρός να κάνουμε τις εξερεσεις...κανόνα ποια.
..

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Στους περισσότερους δεν θα τους σηκωθεί καν με την γυναίκα τους γιατί ζυγίζει πιο πολύ από αυτούς...
Αυτό πιστεύω κάποτε ίσχυε, τώρα οι γυναίκες τις βλέπεις και είναι "μανεκεν"!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom