Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εάν βγω ραντεβού με την γυναίκα μου ναι θα γαμισω !!!!!χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βρε κατάλαβα ....τα ραντεβού είναι για σένα ...εμείς λέμε ότι πάμε βόλτα με φίλο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πριν 3 χρόνια περίπου μιλούσα με μια ΠΟΛΎ εύσωμη κυρία και μου ανέφερε ότι ο άνδρας της μαλώνει πολύ τον γιο. Όταν την ρώτησα τι και πώς, μου είπε ότι η ίδια δερνει τον άντρα της και αυτός μετά ξεσπά στο παιδί..

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Θυμάμαι παλιά που είχα γράψει σε μια σε κάποιο site (όχι το Mamba) : "Τσιμπούκια ο τίγρης"...:pipa1:
Και μου απαντάει : "Φαίνεσαι ότι είσαι μαλάκας και μάλιστα παντρεμένος, αγάμητος". :crazy: :glasses:
Λύθηκα στα γέλια... :2funny: Το μόνο που με πείραξε είναι το παντρεμένος και το πως της ήρθε ότι είμαι (δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ)... :think: :confused:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
1653383268881.png
Για καθε ενδεχομενο καλο ειναι να μην υπαρχει κανεις πισω του :2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Εγώ να ρωτήσω κάτι ....όσοι παντρεμένοι γράφουν εδώ και δεν του κάθεται η γυναίκα τους ....της έχουν πει στα σοβαρά ...εάν δεν γαμαω εσένα θα βρω αλλη να γαμισω ...για αυτό η μου κάνεις τα κέφια ...η μου τα κάνει άλλη ...το έχει πει κανείς ...τέτοια θέλουν οι ελλεεεινιδες ...τι θα πουν ?
Η πρωτη αντιδραση ειναι πηγαινε δεν πειραζει. Μετα απο λιγο βεβαια εαν δουν οτι το εννοεις...αλλαζει το παιχνιδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τσιριδες .... βρησιηδα...άρα καλά μας κάνουν εμείς πρέπει να βάζουμε τα όρια ...δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ ... πρέπει να είμαι ο μόνος παντρεμένος που γαμαω και την γυναίκα μου και πουτανες....γκόμενες όχι ...δύσκολο αυτή την εποχή ...η είναι Μπαζα όλες οι γυναίκες αυτών που γράφουν ...
Τυπε οι Γκομενες ειναι επικίνδυνο σπορ. Δεν το συνιστώ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Για καθε ενδεχομενο καλο ειναι να μην υπαρχει κανεις πισω του :2funny:
υπάρχουν 3 λυσεις αν θες να βρεις την ηρεμια σου. 1)μονο μπουρδελάκια (που ναι μεν ειναι το μεράκι μου αλλα γουστάρω να παιζω και εξω) 2) να αποφυγεις μακροχρόνιες σχέσεις-γάμους 3)να αποφύγεις νταραβέρια με ελλεηνίδες. (το κατα δυναμιν)

• Like
Αντιδράσεις: The1

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
η τον κόβεις και ηρεμεις για τα καλα:confused:

Ελα δεν θελω να ακουω αηδιες.Μια χαρα ειναι η φαση ρε φιλε,πας τα μπουρδελακια σου,κανεις και παιχνιδι εξω,στα παπαρια σου.Τι αγχωνεσαι?Το ιδιο κανω και εγω,οχι τοσο παιχνιδι εξω οπως εσυ γιατι ειμαι επαρχια αλλα στη χαση και στη φεξη,κατι δαγκωνω.Εχω και 2-3 στανταρακια στουντιοκοριτσα που περναω σουπερ με αγκαλιτσες και φιλακια και ολα μια χαρα.Για την ωρα,μεχρι να γνωρισουμε αυτη την μια που θα μας βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και θα κανουμε και παιδια,και γαμο και τα παντα.Αν νομιζεις οτι εσενα δεν προκειται να σε τουμπαρει καμια,βαστα γιατι τα εχουν πει πριν απο εμας εκατομμυρια μυστες κι ομως την πατησαν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
.Αν νομιζεις οτι εσενα δεν προκειται να σε τουμπαρει καμια,βαστα γιατι τα εχουν πει πριν απο εμας εκατομμυρια μυστες κι ομως την πατησαν.
μπορει οντως καποια να με τουμπάρει απλα δε θα ειναι για πολυ:grin:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Ελα δεν θελω να ακουω αηδιες.Μια χαρα ειναι η φαση ρε φιλε,πας τα μπουρδελακια σου,κανεις και παιχνιδι εξω,στα παπαρια σου.Τι αγχωνεσαι?Το ιδιο κανω και εγω,οχι τοσο παιχνιδι εξω οπως εσυ γιατι ειμαι επαρχια αλλα στη χαση και στη φεξη,κατι δαγκωνω.Εχω και 2-3 στανταρακια στουντιοκοριτσα που περναω σουπερ με αγκαλιτσες και φιλακια και ολα μια χαρα.Για την ωρα,μεχρι να γνωρισουμε αυτη την μια που θα μας βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και θα κανουμε και παιδια,και γαμο και τα παντα.Αν νομιζεις οτι εσενα δεν προκειται να σε τουμπαρει καμια,βαστα γιατι τα εχουν πει πριν απο εμας εκατομμυρια μυστες κι ομως την πατησαν.
Τα είπες όλα!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ιδιο κανω και εγω,οχι τοσο παιχνιδι εξω οπως εσυ γιατι ειμαι επαρχια
αυτο με την επαρχια δεν το εχω καταλάβει...εννοεις οτι δεν εχει πολλες γκόμενες να παιξεις?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
αυτο με την επαρχια δεν το εχω καταλάβει...εννοεις οτι δεν εχει πολλες γκόμενες να παιξεις?

Εξω γκομενες εχει αμετρητες,απο εφαρμογες δεν εχει πολλες,Tinder και τετοια δλδ,επαρχια δεν παιζει τιποτα σχεδον.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω.Οι φιλοι μου δεν ακολουθανε σε εξοδους,οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα,αρκουνται σε μια μπυρα στο χωριο και υπνο.Αν τους πιεσω και λιγο παραπανω,ακουω και σχολια του τυπου:θυμηθηκες εσυ τωρα 35 χρονων μαλακας να βγεις.Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα απο εξοδους,δυστυχως.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
παντως εγω θα γουσταρα να τεκνοποιησω με μια αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γαμαω μονο αυτη.Αυτες οι μαλακιες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας των ανθρωπων και της δημιουργιας τους.Δεν ειναι ουτε δικη μου υπόθεση ουτε δικη μου ανακάλυψη:confused:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Εξω γκομενες εχει αμετρητες,απο εφαρμογες δεν εχει πολλες,Tinder και τετοια δλδ,επαρχια δεν παιζει τιποτα σχεδον.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω.Οι φιλοι μου δεν ακολουθανε σε εξοδους,οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα,αρκουνται σε μια μπυρα στο χωριο και υπνο.Αν τους πιεσω και λιγο παραπανω,ακουω και σχολια του τυπου:θυμηθηκες εσυ τωρα 35 χρονων μαλακας να βγεις.Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα απο εξοδους,δυστυχως.
Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom