aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Ποιο ραντεβού?γαμας στο πρώτο ραντεβου αν βγεις με γυναίκα?
Ποιο ραντεβού?γαμας στο πρώτο ραντεβου αν βγεις με γυναίκα?
τι ποιο ραντεβου? πρωτο ραντεβου...γαμάει?Ποιο ραντεβού?
Το βρίσκεις απίθανο??? εδώ γαμας και χωρίς ραντεβού!!!γαμας στο πρώτο ραντεβου αν βγεις με γυναίκα?
Ποιο ραντεβού?
Για καθε ενδεχομενο καλο ειναι να μην υπαρχει κανεις πισω του
Η πρωτη αντιδραση ειναι πηγαινε δεν πειραζει. Μετα απο λιγο βεβαια εαν δουν οτι το εννοεις...αλλαζει το παιχνιδι.Εγώ να ρωτήσω κάτι ....όσοι παντρεμένοι γράφουν εδώ και δεν του κάθεται η γυναίκα τους ....της έχουν πει στα σοβαρά ...εάν δεν γαμαω εσένα θα βρω αλλη να γαμισω ...για αυτό η μου κάνεις τα κέφια ...η μου τα κάνει άλλη ...το έχει πει κανείς ...τέτοια θέλουν οι ελλεεεινιδες ...τι θα πουν ?
Τυπε οι Γκομενες ειναι επικίνδυνο σπορ. Δεν το συνιστώΤσιριδες .... βρησιηδα...άρα καλά μας κάνουν εμείς πρέπει να βάζουμε τα όρια ...δηλαδή με αυτά που διαβάζω εδώ ... πρέπει να είμαι ο μόνος παντρεμένος που γαμαω και την γυναίκα μου και πουτανες....γκόμενες όχι ...δύσκολο αυτή την εποχή ...η είναι Μπαζα όλες οι γυναίκες αυτών που γράφουν ...
υπάρχουν 3 λυσεις αν θες να βρεις την ηρεμια σου. 1)μονο μπουρδελάκια (που ναι μεν ειναι το μεράκι μου αλλα γουστάρω να παιζω και εξω) 2) να αποφυγεις μακροχρόνιες σχέσεις-γάμους 3)να αποφύγεις νταραβέρια με ελλεηνίδες. (το κατα δυναμιν)Για καθε ενδεχομενο καλο ειναι να μην υπαρχει κανεις πισω του
ναι αλλα σας βγαινει η ψυχηΚαι οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή....αντεχουμεεεεεε
η τον κόβεις και ηρεμεις για τα καλα
μπορει οντως καποια να με τουμπάρει απλα δε θα ειναι για πολυ.Αν νομιζεις οτι εσενα δεν προκειται να σε τουμπαρει καμια,βαστα γιατι τα εχουν πει πριν απο εμας εκατομμυρια μυστες κι ομως την πατησαν.
Τα είπες όλα!!!Ελα δεν θελω να ακουω αηδιες.Μια χαρα ειναι η φαση ρε φιλε,πας τα μπουρδελακια σου,κανεις και παιχνιδι εξω,στα παπαρια σου.Τι αγχωνεσαι?Το ιδιο κανω και εγω,οχι τοσο παιχνιδι εξω οπως εσυ γιατι ειμαι επαρχια αλλα στη χαση και στη φεξη,κατι δαγκωνω.Εχω και 2-3 στανταρακια στουντιοκοριτσα που περναω σουπερ με αγκαλιτσες και φιλακια και ολα μια χαρα.Για την ωρα,μεχρι να γνωρισουμε αυτη την μια που θα μας βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι και θα κανουμε και παιδια,και γαμο και τα παντα.Αν νομιζεις οτι εσενα δεν προκειται να σε τουμπαρει καμια,βαστα γιατι τα εχουν πει πριν απο εμας εκατομμυρια μυστες κι ομως την πατησαν.
αυτο με την επαρχια δεν το εχω καταλάβει...εννοεις οτι δεν εχει πολλες γκόμενες να παιξεις?Το ιδιο κανω και εγω,οχι τοσο παιχνιδι εξω οπως εσυ γιατι ειμαι επαρχια
αυτο με την επαρχια δεν το εχω καταλάβει...εννοεις οτι δεν εχει πολλες γκόμενες να παιξεις?
Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???Εξω γκομενες εχει αμετρητες,απο εφαρμογες δεν εχει πολλες,Tinder και τετοια δλδ,επαρχια δεν παιζει τιποτα σχεδον.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω.Οι φιλοι μου δεν ακολουθανε σε εξοδους,οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα,αρκουνται σε μια μπυρα στο χωριο και υπνο.Αν τους πιεσω και λιγο παραπανω,ακουω και σχολια του τυπου:θυμηθηκες εσυ τωρα 35 χρονων μαλακας να βγεις.Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα απο εξοδους,δυστυχως.