Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
μονο στα 60 αξίζει να παντρευτει κάποιος:grin:
Κάποτε είχα συζητήσει με έναν 55χρονο διευθυντή δημόσιας υπηρεσίας που μου είχε πει ότι έχει ειδικό λογαριασμό (μαζεύει λεφτά) για την (κατά πολύ νεότερη) Ρωσίδα-Ουκρανίδα, που θα παντρευτεί στο μέλλον...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Πάλι άσχετο θα γράψω αλλά θα ζητήσω συγνώμη στο τέλος.

Όσοι είναι 30-40 και είναι παντρεμένοι σήμερα, και με παιδιά, μόνο και μόνο για αυτό θα πρέπει να παίρνουν ειδικό παράσημο από την Πολιτεία. Ειδικά αν δεν έχουν πάνω απο 2 -3 πηγές καλού εισοδήματος ή βοήθεια από άλλες μπάντες (ιδιοκτητο σπίτι κλπ) είναι πέρα για πέρα γενναίοι. Σοβαρολογώ.

Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
Γενναίοι ή "άμυαλοι" και χωρίς την επίγνωση των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζαν, οδηγούμενοι από τις νεανικές ορμές;
Πρόσφατο παράδειγμα το "θρίλερ" της Πάτρας...
Πόσα τέτοια "θρίλερ" υπήρξαν και υπάρχουν και δεν έτυχε να γίνουν γνωστά;

Τελευταία τροποποίηση:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Ρωτάω φίλους, κανένα συνάδελφο καμιά φορά που τα πίνουμε - ρε τύποι, μα την Παναγία δηλ - πως είναι δυνατόν να σου σηκώνεται βλέποντας τη Γωγώ, την Ελένη, τη Μαρία κλπ, μετά από 7, 16, 25, 33 χρόνια κλπ.

Σπάω πλάκα, λέω "τις γυναίκες σας τις γαμάτε ή τους κάνετε έρωτα"; :tooth:

Η συνήθης απάντηση είναι "τις γυναίκες μας, τις σεβόμαστε". :confused:

Πραγματικοί ήρωες, οι παντρεμένοι. No doubt about it. :2funny: :2funny:
Τύπε το διάβασα και νιώθω ασφυξία!! :bounce:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
παντως εγω θα γουσταρα να τεκνοποιησω με μια αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γαμαω μονο αυτη.Αυτες οι μαλακιες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας των ανθρωπων και της δημιουργιας τους.Δεν ειναι ουτε δικη μου υπόθεση ουτε δικη μου ανακάλυψη:confused:
Βλάντ κάποτε είχα τρελά νταραβέρια με ενα τουμπανάκι Ελληνίδα. Στα 24 τότε. Αυτή έβγαζε τρελά γούστα μαζί μου και γούσταρε πολύ. Ήθελε να μείνουμε μαζί και της άρεσε να με βλέπει να γαμαώ άλλες! Καύλωνε. Λέμε σε φάση που με παρακαλούσε να ήμασταν μαζί και να γαμάω όποιαν θέλω. Δεν άντεχα όμως τον στενό κλοιό της σχέσης αλλά ούτε και την απόσταση. Ακόμα μου στέλνει και καλώνουμε. Τέτοια γυναίκα αν παντρευτώ :cool2:

(Τώρα κατάλαβα ότι γράφω απαγορευμένα πράγματα σε νήμα παντρεμένων :tooth:)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Να ρωτήσω κάτι; Για τις απογαλακτισμενες έχεις σκεφτεί ότι θα σου φύγουν πιο εύκολα; Γιατί έχουν το τρυπακι της ανεξαρτησίας / όλα τα μπορώ; Ξες, με λίγες μαλακιες γίνανε καπνός. Ενώ η μαμακια γυναίκα δεν έχει τα κότσια να σε χαιρετήσει τόσο εύκολα αλλά λούζεσαι τα σόγια είναι γεγονός. Η άποψη σου;
Άλλη η σχέση του άντρα με την μάνα του, άλλη η σχέση της γυναίκας με την μάνα της και άλλοι οι αντίστοιχοι χαρακτηρισμοί από την κοινωνία (αν και τα αποτελέματα είναι συνήθως ολέθρια για το ζευγάρι και από τα δύο είδη σχέσεων όταν αυτές οι σχέσεις είναι υπερβολικές)...
Μια γυναίκα δεν μπορείς να την πεις μαμάκια όσο και να είναι "δεμένη" με την μάνα της...
Τον άντρα όμως που είναι "δεμένος" με την μάνα του ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται μια χαρά θα τον πουν μαμάκια...
Πάρα πολλές φορές που μίλησα με γυναίκες 50-55 χρονών χωρισμένες το κύριο παράπονο τους και μια από τις βασικές αιτίες χωρισμού ήταν η στενή σχέση των πρώην ανδρών με την μητέρα τους...

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
θες να γαμησεις;
ποτε να μην συζησεις
Μεγάλη αλήθεια, το θέμα δεν είναι ο γάμος ή τα παιδιά, είναι η συγκατοίκηση η οποία με μαθηματική ακρίβεια σκοτώνει τον έρωτα. Και πως θα κάνουμε οικογένεια θα μου πεις; Έλα ντε, μεγάλη συζήτηση.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Κάποτε....παλιά ...πολύ παλιά ...είχα τις καλύτερες γκόμενες της Αθήνας....περασμένα μεγαλεία.....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Όπως είπα καλά χω πολύ διαφορετική άποψη και περίεργες απόψεις...αλλά για την συγκατοίκηση υπάρχει λύση

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Μακρυά από συγκατοίκηση

Στον Καναδά έχουν βγάλει νόμους που μετά από 6 μήνες συγκατοίκηση υπό ορισμένες συνθήκες το μουνι μπορεί να αξίωση διατροφή αν την σουτάρεις

Αν έχει και παιδί.. τότε θεωρούν ότι αποδέχεσαι την κηδεμονία και θα πληρώσεις διατροφή... άσχετα που το παιδί είναι από άλλο πατέρα...

Το νου σας ρεμάλια....!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Θυμάμαι παλιά που είχα γράψει σε μια σε κάποιο site (όχι το Mamba) : "Τσιμπούκια ο τίγρης"...:pipa1:
Και μου απαντάει : "Φαίνεσαι ότι είσαι μαλάκας και μάλιστα παντρεμένος, αγάμητος". :crazy: :glasses:
Λύθηκα στα γέλια... :2funny: Το μόνο που με πείραξε είναι το παντρεμένος και το πως της ήρθε ότι είμαι (δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ)... :think: :confused:
Καθόλου παράξενο...υπέθεσε ότι είσαι στερημένος (αγαμητος) αλλά και καταπιεσμένος( παντρεμένος) για να γράψεις τέτοια " εμπνευσμένη" ατάκα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Τσιμπούκια ο Τίγρης με σήμα το λιοντάρι...εγώ έτσι το ξερω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Συνεχως ομως,γι αυτο μου γυρισε το μυαλο και φευγω εξωτερικο σε 2 μηνες.

Ρε φιλε,να παω μονος μου εξω σαν την αδικη καταρα σε μαγαζι,να πιασω το μπαρ και να πιω ποτο μονος μου,οχι,δεν το κανω.
Ενώ αν πας εξωτερικό θα κοινωνικοποιηθείς η θα είσαι σπίτι δουλειά και δουλειά σπίτι σαν έναν φίλο μου που λέει "ευτυχώς έφυγα από την Ελλάδα και ανασανα;":2funny::headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Πάλι άσχετο θα γράψω αλλά θα ζητήσω συγνώμη στο τέλος.

Όσοι είναι 30-40 και είναι παντρεμένοι σήμερα, και με παιδιά, μόνο και μόνο για αυτό θα πρέπει να παίρνουν ειδικό παράσημο από την Πολιτεία. Ειδικά αν δεν έχουν πάνω απο 2 -3 πηγές καλού εισοδήματος ή βοήθεια από άλλες μπάντες (ιδιοκτητο σπίτι κλπ) είναι πέρα για πέρα γενναίοι. Σοβαρολογώ.

Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
Οι άνθρωποι αυτοί συχνά αγνοούμενοι από τον έξω κόσμο....και αυτό γιατί με τον ερχομό των παιδιών έχουν χάσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τον εαυτό τους για αυτό και λένε:"ΒΓΑΛΑΜΕ δοντακια","ΠΗΓΑΜΕ σχολειο" κτλ....καλή η αγάπη στα παιδιά αλλά είναι πραγματικά αηδιαστικό αυτό.
Επίσης είναι γελοίο να κουβαλάνε την τσάντα του παιδιου που συνοδεύουν στο σχολείο.Ετσι το παιδί νομίζει ότι πάει απλά βόλτα και ότι δεν χρειάζεται να κάνει μακροπρόθεσμα καμμία προσπάθεια.Ο Θεός ξέρει τι θα βγει από αυτό....

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ενώ αν πας εξωτερικό θα κοινωνικοποιηθείς η θα είσαι σπίτι δουλειά και δουλειά σπίτι σαν έναν φίλο μου που λέει "ευτυχώς έφυγα από την Ελλάδα και ανασανα;":2funny::headbang:

Κανεις και εσυ κατι ερωτησεις,σαν τους φιλους μου.Που να ξερω τι θα κανω στο εξωτερικο?Αυτος ο φιλος σου κοινωνικοποιηθηκε?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Κανεις και εσυ κατι ερωτησεις,σαν τους φιλους μου.Που να ξερω τι θα κανω στο εξωτερικο?Αυτος ο φιλος σου κοινωνικοποιηθηκε?
Όχι βέβαια!!!Κάπου κάπου κάνει κάτι εκδρομές με συναδέλφους αλλά ούτε για γκόμενες βγαίνει ούτε σε γήπεδα πιάσει ούτε σε κινηματογράφο προφανώς γιατί δεν ξέρει γερμανικά πλην των βασικών.Αγκαλια με έναν Η/Υ είναι με το έρχεται στο σπίτι.Τετοια μιζέρια δεν την είχε φυσικά όσο ήταν εδώ...πρόσεξε μην καταντήσεις έτσι...δεν το σώζεις ούτε με 3.000€ τον μήνα αν ζεις έτσι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Μην κοιτάς τι κάνουν τίποτα υψηλομισθοι π.χ.γιατροι ,αρχιτέκτονες που έχουν ένα κοινωνικό στάτους.
Αν πας για μισθό γύρω στα 2.000€ ( που δεν θα σου μένει και τίποτα με την αύξηση των τιμών όπως έγιναν όλα τωρα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά) θα λες "Τι καλά ήμουν στην Ελλάδα με 600€ και έβγαζα και γούστα ".

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Επίσης με πιο υψηλό μισθό και παιδιά πάλι σε κλειδώνει ...αυτό από συγγενείς έξω...οι πιο υψηλοί μισθοί δεν δημιουργούν απαραιτητα ποιότητα ζωής αλλά κυρίως πίεση για έναν στόχο π.χ.επιβιωση η μελλοντικά ένα σπίτι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Δεν πας έτσι χύμα έξω...ο φίλος μου πήγε συνειδητοποιημένος ότι θα ζει ασκητικά σχεδόν με εστίαση στην δουλειά και νιώθει εντάξει με αυτό και τον σέβομαι πολύ για αυτό .Μένει προσηλωμένος εκεί.
Αν νομίζεις ότι θα αντέξεις λειτουργώντας έτσι,προχωρά.Αν όχι,μην ξεκινάς...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Όχι βέβαια!!!Κάπου κάπου κάνει κάτι εκδρομές με συναδέλφους αλλά ούτε για γκόμενες βγαίνει ούτε σε γήπεδα πιάσει ούτε σε κινηματογράφο προφανώς γιατί δεν ξέρει γερμανικά πλην των βασικών.Αγκαλια με έναν Η/Υ είναι με το έρχεται στο σπίτι.Τετοια μιζέρια δεν την είχε φυσικά όσο ήταν εδώ...πρόσεξε μην καταντήσεις έτσι...δεν το σώζεις ούτε με 3.000€ τον μήνα αν ζεις έτσι.
Δεν πας έτσι χύμα έξω...ο φίλος μου πήγε συνειδητοποιημένος ότι θα ζει ασκητικά σχεδόν με εστίαση στην δουλειά και νιώθει εντάξει με αυτό και τον σέβομαι πολύ για αυτό .Μένει προσηλωμένος εκεί.
Αν νομίζεις ότι θα αντέξεις λειτουργώντας έτσι,προχωρά.Αν όχι,μην ξεκινάς...
Επίσης με πιο υψηλό μισθό και παιδιά πάλι σε κλειδώνει ...αυτό από συγγενείς έξω...οι πιο υψηλοί μισθοί δεν δημιουργούν απαραιτητα ποιότητα ζωής αλλά κυρίως πίεση για έναν στόχο π.χ.επιβιωση η μελλοντικά ένα σπίτι.
Μην κοιτάς τι κάνουν τίποτα υψηλομισθοι π.χ.γιατροι ,αρχιτέκτονες που έχουν ένα κοινωνικό στάτους.
Αν πας για μισθό γύρω στα 2.000€ ( που δεν θα σου μένει και τίποτα με την αύξηση των τιμών όπως έγιναν όλα τωρα από τον πόλεμο στην Ουκρανία και μετά) θα λες "Τι καλά ήμουν στην Ελλάδα με 600€ και έβγαζα και γούστα ".

Τα εχω γραψει φιλε μου πολλες φορες.3000€ καθαρα ειναι τα λεφτα με 5θημερο 8ωρο.Ελευθερος ειμαι,35 χρονων.Ηδη κανω Γερμανικα,εχω 1 μηνα μεχρι τωρα και θα κανω αλλους 2 σιγουρα μεχρι να παω.Θα εχω μαθει να συντασω μικρες προτασεις,ηδη αν και μου φαινεται και εμενα παραξενο,μπορω και διαβαζω κειμενα στα Γερμανικα, και καταλαβαινω ακουστικα σχετικα ευκολα,απλα κειμενα,οχι ορολογιες δυσκολες.Τι θα κανω οταν με το καλο παω εκει,θα το μαθω μονο τοτε.Με 600€ να βγαζεις γουστα στην Ελλαδα πρωτη φορα το ακουω,με 1600€ κατι γινεται.

Αν δεν ξερεις την γλωσσα που μιλανε στην χωρα που πας,ειναι πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθεις.Αν και στην εταιρια που θα παω ειναι σχεδον ολοι Ελληνες,μαθαινω Γερμανικα μονο γι αυτο τον λογο,για να κοινωνικοποιηθω.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Εγώ της το λέω συνεχώς...και κάποιες μέρες ετοιμάζω και τα ρούχα μου ....η μου κάνεις ότι θέλω ...και εσύ θα περάσεις καλά ...η φεύγω για ποτό με φίλους ...αφού δεν θα γαμισω να βγω να γελάσω λίγο
Και το αποτελέσματα ποιο ήταν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom