Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εξω γκομενες εχει αμετρητες,απο εφαρμογες δεν εχει πολλες,Tinder και τετοια δλδ,επαρχια δεν παιζει τιποτα σχεδον.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω.Οι φιλοι μου δεν ακολουθανε σε εξοδους,οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα,αρκουνται σε μια μπυρα στο χωριο και υπνο.Αν τους πιεσω και λιγο παραπανω,ακουω και σχολια του τυπου:θυμηθηκες εσυ τωρα 35 χρονων μαλακας να βγεις.Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα απο εξοδους,δυστυχως.
και να ειχες παρεα να βγεις με ποιο τρόπο θα επαιζες μπάλα?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω
κοιταξε να δεις θα σου δωσω μια συμβουλη.Επειδη και γω ετσι ημουν παλια αλλα αλλαξα τροπο σκέψης.Προσπάθησε στη ζωη σου οταν θες να πετυχεις κατι,να μπορεις και μονος.Σιγουρα σε αυτες τις καταστασεις οι παρεες βοηθανε αλλα δεν πρεπει να εισαι ασπρο μαυρο η ολα η τιποτα...δεν εχεις παρεες,οκ βρε μια λυση να παιξεις μπαλα μονος,βγες εξω πηγαινε σε ενα παρκο,βιβλιοπωλειο,γυμναστηριο,ολο και κατι θα βρεις να παιξεις σολο μη περιμενεις απο τους αλλους αν θες να κανεις κατι.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???

Συνεχως ομως,γι αυτο μου γυρισε το μυαλο και φευγω εξωτερικο σε 2 μηνες.

κοιταξε να δεις θα σου δωσω μια συμβουλη.Επειδη και γω ετσι ημουν παλια αλλα αλλαξα τροπο σκέψης.Προσπάθησε στη ζωη σου οταν θες να πετυχεις κατι,να μπορεις και μονος.Σιγουρα σε αυτες τις καταστασεις οι παρεες βοηθανε αλλα δεν πρεπει να εισαι ασπρο μαυρο η ολα η τιποτα...δεν εχεις παρεες,οκ βρε μια λυση να παιξεις μπαλα μονος,βγες εξω πηγαινε σε ενα παρκο,βιβλιοπωλειο,γυμναστηριο,ολο και κατι θα βρεις να παιξεις σολο μη περιμενεις απο τους αλλους αν θες να κανεις κατι.

Ρε φιλε,να παω μονος μου εξω σαν την αδικη καταρα σε μαγαζι,να πιασω το μπαρ και να πιω ποτο μονος μου,οχι,δεν το κανω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Συνεχως ομως,γι αυτο μου γυρισε το μυαλο και φευγω εξωτερικο σε 2 μηνες.

Ρε φιλε,να παω μονος μου εξω σαν την αδικη καταρα σε μαγαζι,να πιασω το μπαρ και να πιω ποτο μονος μου,οχι,δεν το κανω.
οχι σε μπαρ

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μόνο εξωτερικό είναι η λύση? εδώ Ελλάδα σε μεγάλη πόλη?

Αστο φιλε μου,τα εχω συζητησει χιλιαδες φορες.Δεν ειναι της παρουσης αυτα.

Αλλωστε θελω να παρω την CLA 45 AMG και εδω Ελλαδα δεν παιζει να την παρω ποτε,εχω γουστα ακριβα. :2funny:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.712
Πόντοι
1.446
Τα καλύτερα λευτα τα έχω φάει με πουτανες ...!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
παντως εγω θα γουσταρα να τεκνοποιησω με μια αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γαμαω μονο αυτη.Αυτες οι μαλακιες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας των ανθρωπων και της δημιουργιας τους.Δεν ειναι ουτε δικη μου υπόθεση ουτε δικη μου ανακάλυψη:confused:
Γαμάτο post. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε, δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει σε ποιο νήμα έχεις ποστάρει. :confused: :confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ρωτάω φίλους, κανένα συνάδελφο καμιά φορά που τα πίνουμε - ρε τύποι, μα την Παναγία δηλ - πως είναι δυνατόν να σου σηκώνεται βλέποντας τη Γωγώ, την Ελένη, τη Μαρία κλπ, μετά από 7, 16, 25, 33 χρόνια κλπ.

Σπάω πλάκα, λέω "τις γυναίκες σας τις γαμάτε ή τους κάνετε έρωτα"; :tooth:

Η συνήθης απάντηση είναι "τις γυναίκες μας, τις σεβόμαστε". :confused:

Πραγματικοί ήρωες, οι παντρεμένοι. No doubt about it. :2funny: :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: The1
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πάλι άσχετο θα γράψω αλλά θα ζητήσω συγνώμη στο τέλος.

Όσοι είναι 30-40 και είναι παντρεμένοι σήμερα, και με παιδιά, μόνο και μόνο για αυτό θα πρέπει να παίρνουν ειδικό παράσημο από την Πολιτεία. Ειδικά αν δεν έχουν πάνω απο 2 -3 πηγές καλού εισοδήματος ή βοήθεια από άλλες μπάντες (ιδιοκτητο σπίτι κλπ) είναι πέρα για πέρα γενναίοι. Σοβαρολογώ.

Συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.522
Πόντοι
11.956
Εάν δεν μας κάθεται η γυναίκα μας και την απειλήσουμε ότι θα πάμε με άλλη.
Εγώ της το λέω συνεχώς...και κάποιες μέρες ετοιμάζω και τα ρούχα μου ....η μου κάνεις ότι θέλω ...και εσύ θα περάσεις καλά ...η φεύγω για ποτό με φίλους ...αφού δεν θα γαμισω να βγω να γελάσω λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom