Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Και εγώ επαρχία είμαι αλλά δεν είναι έτσι εδώ!!!Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???
Και εγώ επαρχία είμαι αλλά δεν είναι έτσι εδώ!!!Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???
και να ειχες παρεα να βγεις με ποιο τρόπο θα επαιζες μπάλα?Εξω γκομενες εχει αμετρητες,απο εφαρμογες δεν εχει πολλες,Tinder και τετοια δλδ,επαρχια δεν παιζει τιποτα σχεδον.Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω.Οι φιλοι μου δεν ακολουθανε σε εξοδους,οπως εγραψα σε προηγουμενη σελιδα,αρκουνται σε μια μπυρα στο χωριο και υπνο.Αν τους πιεσω και λιγο παραπανω,ακουω και σχολια του τυπου:θυμηθηκες εσυ τωρα 35 χρονων μαλακας να βγεις.Οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα απο εξοδους,δυστυχως.
κοιταξε να δεις θα σου δωσω μια συμβουλη.Επειδη και γω ετσι ημουν παλια αλλα αλλαξα τροπο σκέψης.Προσπάθησε στη ζωη σου οταν θες να πετυχεις κατι,να μπορεις και μονος.Σιγουρα σε αυτες τις καταστασεις οι παρεες βοηθανε αλλα δεν πρεπει να εισαι ασπρο μαυρο η ολα η τιποτα...δεν εχεις παρεες,οκ βρε μια λυση να παιξεις μπαλα μονος,βγες εξω πηγαινε σε ενα παρκο,βιβλιοπωλειο,γυμναστηριο,ολο και κατι θα βρεις να παιξεις σολο μη περιμενεις απο τους αλλους αν θες να κανεις κατι..Εξω οπως ειπα γινεται ο χαμος αλλα δεν εχω παρεα να βγω
Και πώς την βγάζετε ρε φίλε??? συνεχώς καραντίνα είσαστε εκεί???
κοιταξε να δεις θα σου δωσω μια συμβουλη.Επειδη και γω ετσι ημουν παλια αλλα αλλαξα τροπο σκέψης.Προσπάθησε στη ζωη σου οταν θες να πετυχεις κατι,να μπορεις και μονος.Σιγουρα σε αυτες τις καταστασεις οι παρεες βοηθανε αλλα δεν πρεπει να εισαι ασπρο μαυρο η ολα η τιποτα...δεν εχεις παρεες,οκ βρε μια λυση να παιξεις μπαλα μονος,βγες εξω πηγαινε σε ενα παρκο,βιβλιοπωλειο,γυμναστηριο,ολο και κατι θα βρεις να παιξεις σολο μη περιμενεις απο τους αλλους αν θες να κανεις κατι.
Μόνο εξωτερικό είναι η λύση? εδώ Ελλάδα σε μεγάλη πόλη?Συνεχως ομως,γι αυτο μου γυρισε το μυαλο και φευγω εξωτερικο σε 2 μηνες.
οχι σε μπαρΣυνεχως ομως,γι αυτο μου γυρισε το μυαλο και φευγω εξωτερικο σε 2 μηνες.
Ρε φιλε,να παω μονος μου εξω σαν την αδικη καταρα σε μαγαζι,να πιασω το μπαρ και να πιω ποτο μονος μου,οχι,δεν το κανω.
Μόνο εξωτερικό είναι η λύση? εδώ Ελλάδα σε μεγάλη πόλη?
Το καλύτερο, κατά την άποψή μου. Και δεν είσαι με το ρολόι στο χέρι.Τυπε οι Γκομενες ειναι επικίνδυνο σπορ. Δεν το συνιστώ
ΑξιοςΤα καλύτερα λευτα τα έχω φάει με πουτανες ...!
Γαμάτο post.παντως εγω θα γουσταρα να τεκνοποιησω με μια αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να γαμαω μονο αυτη.Αυτες οι μαλακιες ειναι στη σφαιρα της φαντασιας των ανθρωπων και της δημιουργιας τους.Δεν ειναι ουτε δικη μου υπόθεση ουτε δικη μου ανακάλυψη
Είπα επικίνδυνο....Όχι άσχημο .Το καλύτερο, κατά την άποψή μου. Και δεν είσαι με το ρολόι στο χέρι.
εμενα διασκεδαστικο μου φαινεταιΕίπα επικίνδυνο....Όχι άσχημο .
Μέχρι να χτυπήσει κανένα τηλ μέσα στην νύχτα κ να αρχίσουν οι ερωτήσεις. Μετά έρχεται ο Αρμαγεδδώνεμενα διασκεδαστικο μου φαινεται
κατσε γιατι μπερδευτηκα...για καμακι δε λετε?Μέχρι να χτυπήσει κανένα τηλ μέσα στην νύχτα κ να αρχίσουν οι ερωτήσεις. Μετά έρχεται ο Αρμαγεδδών
Εάν δεν μας κάθεται η γυναίκα μας και την απειλήσουμε ότι θα πάμε με άλλη.κατσε γιατι μπερδευτηκα...για καμακι δε λετε?
καλο ειναι να ξερει οτι μπορεις να την αντικαταστησειςΕάν δεν μας κάθεται η γυναίκα μας και την απειλήσουμε ότι θα πάμε με άλλη.
Εγώ της το λέω συνεχώς...και κάποιες μέρες ετοιμάζω και τα ρούχα μου ....η μου κάνεις ότι θέλω ...και εσύ θα περάσεις καλά ...η φεύγω για ποτό με φίλους ...αφού δεν θα γαμισω να βγω να γελάσω λίγοΕάν δεν μας κάθεται η γυναίκα μας και την απειλήσουμε ότι θα πάμε με άλλη.